2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim de gpgus uclarim sari sari akmis kurumus catlamis sanki bir de krem kullanmaya basladim
Bugun.aynen cleksanlar artik cok acitiyor biz bayadir bacaktan kullaniyoruz igneyi kolumdan yapinca agrisi saatlerce gecmiyor sen de bacaktan dene canim

Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz

Hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün.mide bulantısı nisan sancı derken canlı doğumunu izledik iyi olmanıza sevindim

Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Ne güzel cnm Allah analı babalı büyütsün inş, darısı bize...
Kizlar balkaymak ve zuzumanji arkadaslar gorunmuyor kac gundur gorusen var mi
Cnm burdayım sessiz sedasız okuyorum akşamdan beri tansiyonum yüksek azıcık paniğim depreşti ondan yazamadım, doğum korkum yoktu aslında ama panik atak bu ne zaman geleceği belli olmuyor işte, ama teslim olmıcam bu korkuya atlatcm inş...

Başkalarının doğum hikayelerini okumak beni korkutuyor sanırım onların korkuları banada geçiyor tek tek kalp atışım değişiyor...

Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...

Llth canım maşallah kavuştun oğluşuna darısı başımıza inşallah.. astar sana da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum canım inşallah ağrısız sızısız rahat bi doğum geçirirsin bebiş de sağlıklı olur, iyi haberlerini bekliyoruz..

her zaman bekleriz canımm :) büyük ihtimal mart annesi olursun zaten bizdensin sende

haftasonu okudum aklım sende kalmıştı güzel haberini okuyunca çok sevindim canım ikinizinde sağlıklı olmasına

Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar burası yine pek bir yetim kaldı.
birde Llth arkadaşımız normal doğum yaptı değil mi?

Son düzenleme:
Gecmis olsun cnm yazmayinca hic merak ettim o korku bende de var dogum sonrasi korkusu hakkimizda hayiflisi artik bakalim doktorum bana da sali gunu gun vercek nasip artik

canim cok sevindim darisi basimiza hayirli ugurlu olsun ins gozunaydin

Başkalarının doğum hikayelerini okumak beni korkutuyor sanırım onların korkuları banada geçiyor tek tek kalp atışım değişiyor...

Okuma canim artik ben de okumuyorum hemencik etkileniyorum insallah biz de atlaticaz sag salim
Allah yardimcin olsun cnm dualarimiz seninle

Daha dün gibi...

Bulantılarımız vardı, kalp atışını duyarmıyız endişelerimiz..Nokta kadarlardı, fıstık içi kadar oldular. Milim milim büyürken santimlere ulaştılar.

Portakal kadar göbeklerimizde pıt pıtları duyduk, sonra haşin tekmeler takip etti pıtırtıları :)

Ve şimdi.. kimler doğum yaptı diye konuşuyoruz :) Aslında çok uzun bir süreçti bu yolculuk, bir yandan da dün kadar kısa.

Ah şu bulantılar ne zaman geçecek derken acaba şu sancılar ne zaman gelecek diye bekler olduk :)

Az yada çok, öyle yada böyle yarenlik ettik birbirimize. Herkese herkes adına teşekkür ediyorum, doğum yapan annelere bol süt, doğum bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum.

Kesinlikle canım.. Hem dün gibi hem şu son günler geçmiyor gibi..
Çok garip duygular bunlar.. Allah'ım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

günaydınn annişlerr....

Bak... Annen ve sen .

O, dokuz ay boyunca seni karnında işte bu şekilde taşıdı.
Mide bulantısı çekti ve sürekli kendini hasta hissetti.
Ayakları şişti, vücudu ödem yaptı, derisi gerildi.
Sen karnındayken en basit işlere bile nefesi yetmez haldeydi..
Çünkü nefesini seninle paylaşıyordu..
Mesela merdiven çıkmak için çok çaba sarfetti.
Ayakkabılarını bağlamak gibi basit bir iş için bile
çabalamak zorundaydı.
Sen onu tekmelerken ve içinde kıvrılırken,
O çok geceyi uykusuz ve ağrılı geçirdi.
Doğumun ise tarifi imkansız bir acı çekmesine yol açtı.
Sana sahip olmaktan başka hiç bir amaç için bu acıya değmezdi.
O senin dadın, hizmetçin, hammalın, öğretmenin, şoförün,
aşçın, temizlikçin, hastabakıcın, en büyük hayranın,
en sadık dostun, en yakın arkadaşın...
Seni hissettiği andan beri sadece senin için yaşadı ve kendini
ikinci plana attı. Sen yedikçe doydu, sen uyudukça dinlendi...
Senin için savaştı, savaşıyor, ve hep savaşacak..
Senin için umut etti, sana dair hayaller kurdu,
senin adına üzüldü, sevindi, kızdı...
ve bunların hepsini karşılıksız yaptı.
Çevrende annesini kaybetmiş,
hatta hiç görememiş insanlar var.
Bu birgün senin de başına gelecek,
olmasa keşke ama yaşanacak..
O'na teşekkür etmek için yeterli zamanı bulamayabilirsin.
Lütfen her fırsatta O'na kendini değerli hissettir,
bunu hala yapabildiğin için de kendini şanslı hisset...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…