Benim de gpgus uclarim sari sari akmis kurumus catlamis sanki bir de krem kullanmaya basladimIyi geceler bayanlar bu akşam göğüslerimde bir tuhaflik var şıkır şıkır akiyor anlamadim neden sorunum artik clexan lar canimi cok yakiyor kollarim mahvoldu cok hassaslaştilar çok aciyorlar karnimada cesaret edemiyorum 18 tane daha kaldi bu arada ben bu tüy meselesini hamam otuyla çozmeyi düşünuyorum malum yer hariç
Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Ne güzel cnm Allah analı babalı büyütsün inş, darısı bize...Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Cnm burdayım sessiz sedasız okuyorum akşamdan beri tansiyonum yüksek azıcık paniğim depreşti ondan yazamadım, doğum korkum yoktu aslında ama panik atak bu ne zaman geleceği belli olmuyor işte, ama teslim olmıcam bu korkuya atlatcm inş...Kizlar balkaymak ve zuzumanji arkadaslar gorunmuyor kac gundur gorusen var mi
Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
İyi aksamlar Mart anneleri ve bebisleri :) ben 2014 nisan anneleri topiginden yani komsu topikten geliyorum. BDT 1 Nisan, bir prenses annesi olmayi bekliyorumBebegimi Mart ayinda da kucagima alma ihtimalim var izne ayrildim ve anca vakit bulup topiginize soyle bi goz attim. Bebisler gelmeye basladilar mi yavastan yavastan? Herkese guzel, saglikli hamilelikler ve zamaninda gelen bebisler dilerim. Arada bakip ciksam sorun olmaz di mi komsular
Gecmis olsun cnm yazmayinca hic merak ettim o korku bende de var dogum sonrasi korkusu hakkimizda hayiflisi artik bakalim doktorum bana da sali gunu gun vercek nasip artikNe güzel cnm Allah analı babalı büyütsün inş, darısı bize...
Cnm burdayım sessiz sedasız okuyorum akşamdan beri tansiyonum yüksek azıcık paniğim depreşti ondan yazamadım, doğum korkum yoktu aslında ama panik atak bu ne zaman geleceği belli olmuyor işte, ama teslim olmıcam bu korkuya atlatcm inş...
canim cok sevindim darisi basimiza hayirli ugurlu olsun ins gozunaydinKızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Başkalarının doğum hikayelerini okumak beni korkutuyor sanırım onların korkuları banada geçiyor tek tek kalp atışım değişiyor...
Allah yardimcin olsun cnm dualarimiz seninleDokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
Daha dün gibi...
Bulantılarımız vardı, kalp atışını duyarmıyız endişelerimiz..Nokta kadarlardı, fıstık içi kadar oldular. Milim milim büyürken santimlere ulaştılar.
Portakal kadar göbeklerimizde pıt pıtları duyduk, sonra haşin tekmeler takip etti pıtırtıları :)
Ve şimdi.. kimler doğum yaptı diye konuşuyoruz :) Aslında çok uzun bir süreçti bu yolculuk, bir yandan da dün kadar kısa.
Ah şu bulantılar ne zaman geçecek derken acaba şu sancılar ne zaman gelecek diye bekler olduk :)
Az yada çok, öyle yada böyle yarenlik ettik birbirimize. Herkese herkes adına teşekkür ediyorum, doğum yapan annelere bol süt, doğum bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum.
Kesinlikle canım.. Hem dün gibi hem şu son günler geçmiyor gibi..
Çok garip duygular bunlar.. Allah'ım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?