2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Tebrik ederim sağlıkla büyüt yavrunu

Benden haberler evde sürekli yatış verdi dr inşallah biraz daha sabreder kızım
Heyecan korku endişe karmakarışık
Allah bebeklerimiz sana emanet sağlıkla kavuştur hepimizi

kızlar 2 gundur bebişin hareketlerinde oldukca azalma var, normal mi bilemedim, cuma gunu olan randevuyu bugune aldim, bi konrole gircem, belki nst e de baglar...2. hamileligim ama bu haftalarda azalması normal mi hic hatırlamiyorum:-(

kızlar 2 gundur bebişin hareketlerinde oldukca azalma var, normal mi bilemedim, cuma gunu olan randevuyu bugune aldim, bi konrole gircem, belki nst e de baglar...2. hamileligim ama bu haftalarda azalması normal mi hic hatırlamiyorum:-(

Canım bebek büyüdüğü için iyice haraketleri azalıyormuş. Benim oğlumda eskisi kadar haraket etmiyor.. Yani normal dedi dr um artık..

Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Gözün aydın canım.Sağlıkla büyüt bebeğini inş. Darısı başımıza...
Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...

Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım...

Llth

cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş. doğumları duydukça heyecan bastı beni :) rüyamda oğlumu gördüm emziriyordum gece 3 kere uyanıyordu sütüm baya geliyordu ama çok hoştu:)

Gecmis olsun cnm yazmayinca hic merak ettim o korku bende de var dogum sonrasi korkusu hakkimizda hayiflisi artik bakalim doktorum bana da sali gunu gun vercek nasip artik
Kaç haftalık oldun cnm telden göremiyorum hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepimize haber ver mutlaka bizim de kontrolümüz 24 ünde bakalım gün vericek mi?
canim cok sevindim darisi basimiza hayirli ugurlu olsun ins gozunaydin

Okuma canim artik ben de okumuyorum hemencik etkileniyorum insallah biz de atlaticaz sag salim

Allah yardimcin olsun cnm dualarimiz seninle
Okumuycam cnm zaten demin Dr a anlattım sağlık ocağında o dediğin olay Nijerya da Türkiye'de olmuyor böyle şeyler die teselli etti bende gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum

Ne güzel anlatmışsın cnm inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri bu günlerde tatlı anılar olarak kalır...

Yeri daraldığı için hareket imkanı azalıyor. Hareketleri sayı olarak az olsa da vuruşları güçlüyse endişe etme derim.

kızlar artık yazmaya karar verdim.uzun zamandır sadece okuyarak takip ediyordum.aranızda benim gibi olan var mı merak ettim. obez olarak hamile kaldım. ben tüp mide ameliyatı düşünüyordum. tasadüfen hamile olduğumu öğrendim. 26 aylık bir oğlum var. şu an 35+3 haftalık kız bebek bekliyoruz. insüllin kullanıyorum. sorularınız olursa cevaplayabilirim. ilk doğumda kordon kanımızı saklattık bunuda saklatmayı düşünüyorum. yazarsam sayfalar sürer kısa keseyim birazcık :)

Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz

Canım yaaa, sayfalar geçmek bilmedi resmen senden güzel haberi okuyacağım diye. Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin. Gözünüz aydın. İyiliğiniz daim olsun.

canım Allah saglıkla kızına kavusmanı nasip etsin..

ben iki oğlumda da karnıma vurdumm göbek deliğimin 4 parmak sağına ya da soluna vuruyorum ben kolu bacağı denemedim hiç
Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla doğur gel yanımızaaaaa

lthcim de doğum yapmışş maşallah hikayeni bekliyoruzzzz tamam mı
butt da doğum yaptı azaldık artık her gün bir doğum haber iokuruz sanırım sağlıkla gelsinler kuzular anneleri de sağlıkla atlatsın bu durumu

bugün son iş günüm yarın sabah 9:15 de dr gidip hem rapor hem de bebişimi göreceğim

bundan sonra sizleri cepten takip edeceğim :)))

Oğlan çocuğu geç gelir diyo herkes ondan korkuyorum yani günü dolduğu halde hala gelmemiş ve suni sancı yardımıyla doğum yaptırılsın:2: ama Erken gelenlerde var ne güzel:) İnşallah hepimizinki kolayca çok bekletmeden kucağımızda olurlar.doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun. Allah annesi babasıyla büyümeyi nasip etsin cümlesine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…