kızlar 2 gundur bebişin hareketlerinde oldukca azalma var, normal mi bilemedim, cuma gunu olan randevuyu bugune aldim, bi konrole gircem, belki nst e de baglar...2. hamileligim ama bu haftalarda azalması normal mi hic hatırlamiyorum:-(
Gözün aydın canım.Sağlıkla büyüt bebeğini inş. Darısı başımıza...Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
Kaç haftalık oldun cnm telden göremiyorum hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepimize haber ver mutlaka bizim de kontrolümüz 24 ünde bakalım gün vericek mi?Gecmis olsun cnm yazmayinca hic merak ettim o korku bende de var dogum sonrasi korkusu hakkimizda hayiflisi artik bakalim doktorum bana da sali gunu gun vercek nasip artik
Okumuycam cnm zaten demin Dr a anlattım sağlık ocağında o dediğin olay Nijerya da Türkiye'de olmuyor böyle şeyler die teselli etti bende gönlümü ferah tutmaya çalışıyorumcanim cok sevindim darisi basimiza hayirli ugurlu olsun ins gozunaydin
Okuma canim artik ben de okumuyorum hemencik etkileniyorum insallah biz de atlaticaz sag salim
Allah yardimcin olsun cnm dualarimiz seninle
Daha dün gibi...
Bulantılarımız vardı, kalp atışını duyarmıyız endişelerimiz..Nokta kadarlardı, fıstık içi kadar oldular. Milim milim büyürken santimlere ulaştılar.
Portakal kadar göbeklerimizde pıt pıtları duyduk, sonra haşin tekmeler takip etti pıtırtıları :)
Ve şimdi.. kimler doğum yaptı diye konuşuyoruz :) Aslında çok uzun bir süreçti bu yolculuk, bir yandan da dün kadar kısa.
Ah şu bulantılar ne zaman geçecek derken acaba şu sancılar ne zaman gelecek diye bekler olduk :)
Az yada çok, öyle yada böyle yarenlik ettik birbirimize. Herkese herkes adına teşekkür ediyorum, doğum yapan annelere bol süt, doğum bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum.
kızlar 2 gundur bebişin hareketlerinde oldukca azalma var, normal mi bilemedim, cuma gunu olan randevuyu bugune aldim, bi konrole gircem, belki nst e de baglar...2. hamileligim ama bu haftalarda azalması normal mi hic hatırlamiyorum:-(
Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
kızlar artık yazmaya karar verdim.uzun zamandır sadece okuyarak takip ediyordum.aranızda benim gibi olan var mı merak ettim. obez olarak hamile kaldım. ben tüp mide ameliyatı düşünüyordum. tasadüfen hamile olduğumu öğrendim. 26 aylık bir oğlum var. şu an 35+3 haftalık kız bebek bekliyoruz. insüllin kullanıyorum. sorularınız olursa cevaplayabilirim. ilk doğumda kordon kanımızı saklattık bunuda saklatmayı düşünüyorum. yazarsam sayfalar sürer kısa keseyim birazcık :)
Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
ben iki oğlumda da karnıma vurdumm göbek deliğimin 4 parmak sağına ya da soluna vuruyorum ben kolu bacağı denemedim hiçIyi geceler bayanlar bu akşam göğüslerimde bir tuhaflik var şıkır şıkır akiyor anlamadim neden sorunum artik clexan lar canimi cok yakiyor kollarim mahvoldu cok hassaslaştilar çok aciyorlar karnimada cesaret edemiyorum 18 tane daha kaldi bu arada ben bu tüy meselesini hamam otuyla çozmeyi düşünuyorum malum yer hariç
canım Allah saglıkla kızına kavusmanı nasip etsin..
canım benimki 36 saat oncesinde bıraktircak, sezeryan olacagim.. senin kadin dogum dr.un mu, yoksa anestezi dr u mu 5 gun evvelden bırakmanı istedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?