bugün son iş günüm yarın sabah 9:15 de dr gidip hem rapor hem de bebişimi göreceğim
bundan sonra sizleri cepten takip edeceğim :)))
Oğlan çocuğu geç gelir diyo herkes ondan korkuyorum yani günü dolduğu halde hala gelmemiş ve suni sancı yardımıyla doğum yaptırılsın:2: ama Erken gelenlerde var ne güzel:) İnşallah hepimizinki kolayca çok bekletmeden kucağımızda olurlar.doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun. Allah annesi babasıyla büyümeyi nasip etsin cümlesine:)
kızlar 2 gundur bebişin hareketlerinde oldukca azalma var, normal mi bilemedim, cuma gunu olan randevuyu bugune aldim, bi konrole gircem, belki nst e de baglar...2. hamileligim ama bu haftalarda azalması normal mi hic hatırlamiyorum:-(
Yaaa hep öyle olmuyor mu birşeyi beklersin beklersin sona gelir ama dakikalar günler durur gibi olur. Ben de aynı şeyi hissediyorum sanki zaman geçmiyor
benimde eşim kalacak öncekinde de o kalmıştı hemşireler çok ilgilenmişti rahat geçmişti ama bu sefer farklı bi hastanede doğum yapıcam öyle ilgi olurmu bilemem..
Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
kızlar 2 gundur bebişin hareketlerinde oldukca azalma var, normal mi bilemedim, cuma gunu olan randevuyu bugune aldim, bi konrole gircem, belki nst e de baglar...2. hamileligim ama bu haftalarda azalması normal mi hic hatırlamiyorum:-(
Hosbuldumm :)Hoşgeldin komşuuu:))
Ben de buyuk ihtimal martta gelir diye bekliyorum. Hepimiz icin hayirlisi :)her zaman bekleriz canımm :) büyük ihtimal mart annesi olursun zaten bizdensin sende
Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
aynı durumla bende karşılaştım canım. ilk doktorum doğum tarihimi 10 mart olarak vermişti. farklı bir doktora daha gittiğimde detaylı ultrasyonda çocuğun gelişiminin yaklaşık 5 gün geriden gittiğini söyledi. belirlenen doğum tarihinden 5 gün sonrayı düşün doğum için diye uyardı beni. ben doktorumu değiştirdim. sonrasında 15 martı belirleyen doktora gitmeye devam ettim. benim regl olayı 28 günde bir değilde 36 günde bir oluyordu. 18-14 döllenme tarihlerim arasındaki fark ve buradan 4 günlük döllenmemde bir gecikme olmasını hesapladı doktorum.
sonuç olarak doğum tarihim 15 marta çekildi ultrasyon sonucuna göre. ilk doğumum sezeryan olduğu içinde sezeryan tarihinii 10 gün geriden hesaplayarak 5 mart olarak belirledi. doktorunla konuş, erken alma taraftarı olan doktorlardan çekinin. sonuçta karnında büyütmek çok daha kolay :)
Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Devamli baski yapiyo namaz bile kilamiyorum egilmem mumkun degil yemek yerken corbaya bile egilemiyorumkızlar bebeği kaburgasına baskı yapan var mı nasıl ittiriyor yukarı doğru bazen soluksuz kalıyorum...
bugün son iş günüm yarın sabah 9:15 de dr gidip hem rapor hem de bebişimi göreceğim
bundan sonra sizleri cepten takip edeceğim :)))
Yakında bebek aşağı iner rahatlarsın. Ben bi ara kaburgam delindi sandım çok canımı yakıyordu ama geçti.kızlar bebeği kaburgasına baskı yapan var mı nasıl ittiriyor yukarı doğru bazen soluksuz kalıyorum...
Kizlar cok asiri carpintim war nefes alamiyor gibi oluyorum doktora gitmelimiyim elim ayagimdan can kesildi bu durumu yasayan varsa cvp yazabilirmi veya bilgisi olan
kızlar bebeği kaburgasına baskı yapan var mı nasıl ittiriyor yukarı doğru bazen soluksuz kalıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?