2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Amin canım inşallah..
Bende kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor.. Aslında ben erken gelmesini istemiyorum zaten ama gününüde geçmesin inşallah :)

kızlar 2 gundur bebişin hareketlerinde oldukca azalma var, normal mi bilemedim, cuma gunu olan randevuyu bugune aldim, bi konrole gircem, belki nst e de baglar...2. hamileligim ama bu haftalarda azalması normal mi hic hatırlamiyorum:-(

Yer daraldığı için normal diyolar ama kontrolden zarar gelmez iyi yapmışsın

aynen öyle :) saniye bile insana ömür gibi gelir.....

Yaaa hep öyle olmuyor mu birşeyi beklersin beklersin sona gelir ama dakikalar günler durur gibi olur. Ben de aynı şeyi hissediyorum sanki zaman geçmiyor

aslında hemşireler kendini belli ediyor mesela yeni mezun olan kızlar var her gitmemde nst kan yada yatış yapılınca çok ilgileniyorlar bide bir grup var yaş tavan yapmış ne var bağırma felan diye doğum yapan kadınları azarladıklarını duydum umarım bu doğumunda diğerleri gibi kolay geçer bizim ilk olduğundan eşim uykuyu şimdiden yitirdi üstüne hastanede tek kalamam korkusu yapıyor.....

benimde eşim kalacak öncekinde de o kalmıştı hemşireler çok ilgilenmişti rahat geçmişti ama bu sefer farklı bi hastanede doğum yapıcam öyle ilgi olurmu bilemem..

Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz

Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...

maşallah güzel anneler Allah yavrularinizi size sizi de onlara bagislasin

kızlar 2 gundur bebişin hareketlerinde oldukca azalma var, normal mi bilemedim, cuma gunu olan randevuyu bugune aldim, bi konrole gircem, belki nst e de baglar...2. hamileligim ama bu haftalarda azalması normal mi hic hatırlamiyorum:-(

cnm gecen haftada bana aynısı oldu.panik yaptım.hemen acile gittim.dr artık normal yeri daraldığı için.tekme şeklinde bekleme artık.en ufacık bi şekil değiştirmeyi bile say dedi.

kızlar bebeği kaburgasına baskı yapan var mı nasıl ittiriyor yukarı doğru bazen soluksuz kalıyorum...

saol canım yaa inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam da böyle sorunla karşılaşmam. çünkü sezeryan olursa çok erken alınma gibi bi durumum olacak sanki yada ne bileyim doktor gelişimini görüor sonuçta gelişimini tamamlamadan almaz heralde..

Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz

canım gözün aydın :) darısı bizlerin başına inşallah :) ne güzel böyle güzel haberler duymak..rabbim analı babalı büyütsün inşallah ve sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü bi evlat olsun inşallah..

Kizlar cok asiri carpintim war nefes alamiyor gibi oluyorum doktora gitmelimiyim elim ayagimdan can kesildi bu durumu yasayan varsa cvp yazabilirmi veya bilgisi olan

bugün son iş günüm yarın sabah 9:15 de dr gidip hem rapor hem de bebişimi göreceğim

bundan sonra sizleri cepten takip edeceğim :)))

canım hayırlı olsun bundan sonra bol bol dinlen ve hamileliğinin tadını çıkar :) bol bol enerji depola çünkü doğumda çok ihtiyacımız olacak :) ben bebişimi hiç göremedim içimde kaldı walla organ taramada 4 boyutluda bize poposunu döndü ve eliyle yüzünü kapattı görmeyelim die elinden geleni yaptı yani.. herzamanki doktor kontrolünde de özel hastane olmasına rağmen çok kötü bi ultrason makinesi kullanıolar hiç belli olmuo manavgatta oturuyorum fazla hastane seçeneğimde olmadı için katlanıyorum benim oğlan yüz görümlüğü istio galiba

kızlar bebeği kaburgasına baskı yapan var mı nasıl ittiriyor yukarı doğru bazen soluksuz kalıyorum...
Yakında bebek aşağı iner rahatlarsın. Ben bi ara kaburgam delindi sandım çok canımı yakıyordu ama geçti.
Kizlar cok asiri carpintim war nefes alamiyor gibi oluyorum doktora gitmelimiyim elim ayagimdan can kesildi bu durumu yasayan varsa cvp yazabilirmi veya bilgisi olan

Kan değerlerin nasıl demir eksikliğin varmı düzenli demir ilacı alıyor musun? Ben iki defa gittim doktora hamilelikten dedi. Kansızlık da sebep oluyor. Mutlaka doktora git muayene ol, çünkü gebelik gizli olan kalp sorunlarını tetikleyebiliyor.

merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı, 2914 gr olmuş bebişim. Doktor çatı muayenesi yaptı, sadece çatı kemiği biraz aşağıda dedi normal doğum biraz zor olur dedi ama deneriz yine de dedi. Benim moral biraz bozuldu çünkü hep kendimi normale odakladım. tabiki bebeğimin sağlıkla gelmesi önemli ama yinede denemek istiyorum, inş hayırlısı olur tabi epidural normal istiyorum.15 marta kadar bekleriz dedi suni sancı verilir normal sancı olmazsa artık son çare sezeryan lütfen dua edin bana

sorma walla ayağı kaburgamdan çıkmıo kazık yutmuş gibi yürür oldum hafif eğilsem bile batıo herşeyi kaburgama yemek yerken bile dimdik duruorum otururken bel kısmına değilde sırt kısmına küçük bi yastık koyarsan daha dik durur daha rahat edersin.ben öyle yapıorum :)

Muhtemel şafağım 12 :) ve ben ne olur ne olmaz diye sürekli ev temizliyorum :/ doğumdan sonra evim temiz görünsün diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…