merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı, 2914 gr olmuş bebişim. Doktor çatı muayenesi yaptı, sadece çatı kemiği biraz aşağıda dedi normal doğum biraz zor olur dedi ama deneriz yine de dedi. Benim moral biraz bozuldu çünkü hep kendimi normale odakladım. tabiki bebeğimin sağlıkla gelmesi önemli ama yinede denemek istiyorum, inş hayırlısı olur tabi epidural normal istiyorum.15 marta kadar bekleriz dedi suni sancı verilir normal sancı olmazsa artık son çare sezeryan lütfen dua edin bana
kızı olacak anneler..sizede acaba aynı şeyleri söylüyorlarmi merak ettim kız çocuğu erken doğar 40 hafta dolmaz falan gibi...
merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı, 2914 gr olmuş bebişim. Doktor çatı muayenesi yaptı, sadece çatı kemiği biraz aşağıda dedi normal doğum biraz zor olur dedi ama deneriz yine de dedi. Benim moral biraz bozuldu çünkü hep kendimi normale odakladım. tabiki bebeğimin sağlıkla gelmesi önemli ama yinede denemek istiyorum, inş hayırlısı olur tabi epidural normal istiyorum.15 marta kadar bekleriz dedi suni sancı verilir normal sancı olmazsa artık son çare sezeryan lütfen dua edin bana
bugün son iş günüm yarın sabah 9:15 de dr gidip hem rapor hem de bebişimi göreceğim
bundan sonra sizleri cepten takip edeceğim :)))
İnşallah normal doğum olur, tabi hayırlısıyla.
Çatı muayenesi zor oluyor mu ne kadar sürüyor? Ben de yarın olcam
Kan degerlerim.normaldi hapları duzenli kullaniyorum ama bi tuhag oldum bugun yaa
inş canım, zor olmuyor hafif bir acı oldu sadece çok kısa sürüyor 2 dakika,korkulacak birşey yok
Muhtemel şafağım 12 :) ve ben ne olur ne olmaz diye sürekli ev temizliyorum :/ doğumdan sonra evim temiz görünsün diye.
Teşekkür ederim. İnşallah benim muayenemde rahat geçer çünkü hiç alttan muayene olmadım
canım cok yorma kendini, evde birileri olsun yanında, cok az kalmiş senin BDT e..
inş canım korkma iyi geçer, sen de normal düşünüyorsun yarın doktora bir sorar mısın çatı kemiğinin biraz aşağıda olması normal doğuma engel mi bakalım ne diyecek
sağol cnm yaa inşallah gününü bekler de o kilolarda doğar
bende 14 kilo aldım 7si gidiyosa pek de bişey kalmıyo kolay veririm diye düşündüm şimdi. yoksa takıyodum kafama nasıl vercem diye
evet kızlar ya göğüs ucu kremine başladınız mı ben sadece zeytinyağı sürüyorum şimdilik o da sadece banyo sonrası. kremi aldım ama kullanmadım henüz. nezmn başlamak gerek acaba:26:
bnm yeni doğum yapan arkadaşlarım 15 gün önce başla kreme dediler. lansinohunkini aldım ben. dün başladım sürmeye. şimdiden yumuşatmak lazım.
35+3 günlük ewet bende bayilcam falan sandim
Insallah canim ben de oyle teselli ediyorum kendimi:)lansinoh krem aldim kullanmaya baslicaktim ama hemsire dogumun gerceklestigi gun kullanmaya basla dedi gogus ucu uyarilir erken rahim kasilmalarim baslarmis diye insallah ogun baslayinca faydasi olur bakalim
yok be tatlım o kadarcık krem sürmek için göğüs ucuna değmeyle rahim kasılmaz. 2 sn sürmüyor kremi sürmek. ztn ucuna mercimek kadar sürüyorsun. bnm annem de yenidoğan hemşiresi ve emzirme eğitmeni. o da dedi önceden başla kullanmaya diye. doğum yaptığın gün başlarsan çok geç. ztn artık çatlamış oluyor. ve 2 gün içinde acıdan mahvoluyorsun. gerçi bunun en büyük sebebi emzirme pozisyonunu iyi ayarlamamakmış. ben şanslıyım o konuda. annem hepsini öğretecek.
Kaç haftalık oldun cnm telden göremiyorum hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepimize haber ver mutlaka bizim de kontrolümüz 24 ünde bakalım gün vericek mi?
Okumuycam cnm zaten demin Dr a anlattım sağlık ocağında o dediğin olay Nijerya da Türkiye'de olmuyor böyle şeyler die teselli etti bende gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum
yarın 38 haftayı dolduruyoruz canım ama ultrasonda 1 hafta önde gidiyor maşallah kızımyarın da kontrolümüz var son kontrolümüz olabilir gün vercek doktorum hayırlısı bakalım artık kızımın kendisinin gelmeye pek niyeti yok gibi yarın doktor kilosuna bakarak 3800-4000 kg arası olmuşsa ona göre karar vercek anlayacağın heyecan dorukta
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
yok be tatlım o kadarcık krem sürmek için göğüs ucuna değmeyle rahim kasılmaz. 2 sn sürmüyor kremi sürmek. ztn ucuna mercimek kadar sürüyorsun. bnm annem de yenidoğan hemşiresi ve emzirme eğitmeni. o da dedi önceden başla kullanmaya diye. doğum yaptığın gün başlarsan çok geç. ztn artık çatlamış oluyor. ve 2 gün içinde acıdan mahvoluyorsun. gerçi bunun en büyük sebebi emzirme pozisyonunu iyi ayarlamamakmış. ben şanslıyım o konuda. annem hepsini öğretecek.
negüzel çok şanslısın canım ben dün başladım kullanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?