2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım insallah dogumun istedigin sekilde olur, ama normal olmasa da hic onemli değil onemli olan bebeişini saglıkla kucagına alman..

kızı olacak anneler..sizede acaba aynı şeyleri söylüyorlarmi merak ettim kız çocuğu erken doğar 40 hafta dolmaz falan gibi...

cnmcm diyorlar öyle de kesin bir şey yok. benim 2 ay önce doğum yapan arkadaşım tam 40+0 da doğum yaptı. ben ve kız kardeşim de tam zamanını beklemişiz. ama örneğin erkek doğuran bir arkadaşımın 36. haftada bebişi doğdu. değişiyor o.kız erkek diye bi zamanlama yok

İnşallah normal doğum olur, tabi hayırlısıyla.
Çatı muayenesi zor oluyor mu ne kadar sürüyor? Ben de yarın olcam

bugün son iş günüm yarın sabah 9:15 de dr gidip hem rapor hem de bebişimi göreceğim

bundan sonra sizleri cepten takip edeceğim :)))

Haydi gözün aydın Genic'im. Ama çok kıskandım seni ben ya Ben 27 Şubat'a kadar çalışacağım. 27 şubatta doktora gidip iznimi başlatacağım. Benim askerliğim çok daha

ya arkadaşlar buarada geçen hafta demiştim ya karnım küçüldü ve çok aşağıda duruyor diye 4-5 gün öyleydi baya rahatlamıştım dün bi duşa girdim çıktım bi baktım karnım kocaman olmuş patlayacak gibi sanırım yine yukarı çıktı bi yerinde durmuo bu sıpa yaw :) kaburgam ve göğsüm yeniden birleştiler D

inş canım korkma iyi geçer, sen de normal düşünüyorsun yarın doktora bir sorar mısın çatı kemiğinin biraz aşağıda olması normal doğuma engel mi bakalım ne diyecek

Ben de normal istiyorum ama önce hayırlısı diyorum normal diye diretmem. Bana bunu özel mesajla yazarmısın unutmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…