2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

katılıyorum cnmcm

canım çok :26: ağlattın beni bu aralar duygusala bağlamış durumdayım zaten

Kaç haftalıksın ?
O çarpıntı bende 17.haftadan beri var
Nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum. Resmen baygınlık geçiriyorum ben.

bende de oluyor kendimi yorduğumda otobüste dolmuşta aynen tansiyon düşüklüğünden oluyor benim tokken bile tansiyon 9-5 çıkıyor en yükseği böyle doğumda sorun olmaz inşallah

kızlar cts kontrole gittik. bebiş 2950 gr 48 cm olmuş. hala makat gelişi ve doktorum artık dönmez dedi. maalesef zamanımızı doldurduk artık. napalım kısmet diilmiş normal doğum. Allah'tan hayırlısını dilemiştim buymuş demek ki.
doktorum 39. haftada alırız dedi. Ben de bir çoğunuz gibi korkuyorum ya erken gelmeye kalkışırsa diye. O yüzden önümüzdeki cts kontrolümde net tarihi belirlerken sorucam.
Daha önce sezeryan olan ya da tarihi netleşip işlemlere başlayan arkadaşlara sorum olacak. Sezeryana karar verilince neler yapılıyor öncesinde? Tetkikler, anestesi dr fln? ve bunları ne zmn yapıyorlar? Erkenden gelmeye karar verirse bebiş, bunları ne ara yapacaklar? çok mu sordum:)

kızlar bu hafta benimde iş yerinde ki son haftam her kes sen hala burdamısın burada doğuracaksın diyor dahası üstüme iddia da bulunuyorlar 3 güne yok haftaya doğurur diye......

neyse beraber çalıştığım bir erkek arkadaşım var bugün oluşuma altın almış 6-7 ay olamayacaksın eve de gelsem 1 ay geçer şimdiden vereyim dedi... ay çok duygulandım ağladım resmen gerek yoktu bi sağlıkla sıhhatle alaydım kucağıma dedim olsun dedi......

çok kibar biri vede bekar bir arkadaş evlenmeyi çok istioo... Allahım tez zamanda kalbine göre hayırlı bir eş versin inşallah .....
sizde dua edermisiniz Allahım dileğini gerçek kılsın inşallah...

Kizlar cok asiri carpintim war nefes alamiyor gibi oluyorum doktora gitmelimiyim elim ayagimdan can kesildi bu durumu yasayan varsa cvp yazabilirmi veya bilgisi olan

canım doktora git coraspirin veya cleksan kan sulandırıcı ilaçlar da yapabilir düşük tansiyonda da kalp artışları hızlanıp artıyor

kıyamam sana sağlıklı olduklarını biliyoruz çok şükür tatlım
inşallah biraz vaktim kalırsa dinleneceğim önce evdeki işlerimi
bitirip sonra da bol bol dinleneceğim

Gözünaydın canım darısı başıma :)
Bende cuma günü çıkıyorum izne artık yeter :)

seninde çok az kalmış :))

Haydi gözün aydın Genic'im. Ama çok kıskandım seni ben ya Ben 27 Şubat'a kadar çalışacağım. 27 şubatta doktora gidip iznimi başlatacağım. Benim askerliğim çok daha

oyy inan bende izne ayrılanları okudukça çok var diyordum ama bak benimki bitti
darısı senin başına inşallah canım hiçççç düşünme sen de bitecek ve bebeklerimizi
hayırlısı ile kucağımıza alacağız

canım hiç moralini bozma rabbim hayırlısını nasip etsin
önemli olan senin ve bebeğin sağlığı

Amin canım.. Ne kadar düşünceli insanlar var.. Allah isteyen herkesin gönlüne göresini versin :)
Benimde işyerinde ki son haftam.. Cuma annem gelicek sonra artık evde beraber bekliycez.. İnşallah bebişlerimiz vaktinden önce gelmek istemezler :)

inşallah inşallah en azından bir hafta 10 gün daha sıksınlar dişlerini

Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
canım çok tebrik ederim allahım hayırlı evlat etsin .sağlıklı uzun ömürler versin aminnn ...
evet detayları bekliyoruz

Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
ben bu yazdığını okuyana kadar çoktan doğum yapmışsındır umarım kolay bi doğum olmuştur senide tebrik ederim allah analı babalı büyütsün

maşallah bebişine .....doğum şekline takılma canım dediğin gibi hayırlısı olsun...biz sezeryana karar verdik ..24 şubatta olucak inşallah...

karar verince dr kan tahlili , ekg istedi .onları yaptırıp sonuçlarla dr'a gittik anesteziye gönderdi ordanda bi belge verdiler imzaladım dr'uma götürdüm...sezeryan günü bütün sonuçlar + anesteziden verilen belgeyle yatışımı yaptırcaz umarım faydası olur.....

bizde cuma dr teyzemize gittik 2850 gr olmuş benim minik tosunum uyuyodu küçük paşam 49 cm olmuş boyu zaten baştan beri doğum pozisyonundaydı hala öyle normal doğum gözüküyor...dr umuzda normal diyor bakalım hayırlısı 15 martı geçmez dedi 1 hafta önden gidiyor zaten tosun paşam ....

hayırlısıylan alalımda sağlıkla sıhhatle kucağımıza .....

Bende kilolu hamile kaldim 37 haftanib içerisindeyim.hamilelikte 6 kilo aldim 100 geçtim ilk hamileligimde de 100 u gecmistim tek fark onda 40 kilo alarak.8 yil gecti aradan acaba zayiflar miyim diye...EE yas geciyor gozumu kararttim Allah ta kismet Etti sukurler olsun.hipotriodi hastasiyim oda baya zorluyor kilo veedirmiyor.anlayacagin yalniz degilsin.olumsuz dusunmeyeceksin onemli olan bu.

selam kızlar...işyerinde benim de son haftam...ama yürürken baya zorlanmaya başladım.bebek çok aşağıda ondan sanırım

hmm...biz kardeşimle bugün karnımın baya indiğini farkettik bir de

bilmiyorum ki bi koccaman göbeğim var maşallah çok seviyorum bu halimi birde 2 haftadır bitmek bilmeyen kaşıntılarım olmasa çok eğleniyorum bu halimle aslında ama ...... Allahın gücüne gitmesin de hamileliğimin başından beri okadar şeyle uğraştık ki yok düşer yok kanama yok miyom yok tek arter olayı Allahım hepsine dayanma gücü verdi yalnız bu kaşıntı işi beni benden aldı yeter diyorum artık doğurayımda bi rahatlasam ayaklarımın bacaklarımın üzerinde yara olmayan yer kalmadı bgün doğursam bu kız kocasından dayak yiyor derler mosmorum artıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…