2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bende kilolu hamile kaldim canim mide ameliyati dusundugune gore birazdaha fazlasin benden ben 104 le kaldim 35+2yim 108 im 4 kilo aldim kilo acisindan nefes darligi şişme felen hic olmadi bende ilkngebeliğim çok sukur şekerde çikmadi hamile olmadan once insikun direncim vardi halbuki bende tansiyon çikti ve kan sulandirici iğne kullaniyorum ama çok sükur onemli bir sorunum yok

kızlar dianatal jel die birşey varmış duyan veya işe yaradığını bilen varmı ... yakında dr a gidecek olanınız varsa bir sorsa yaabenim daha 1 haftam vardr kontrolüne....

eve birçok sorun yaşadık mesela ben bebeğime birşey olmasın diye 3 ay 5 dk lık yolculuk bile yapmadım.Rabbim yardımcımız olsun ...senin kaşıntılarına gelince yağ sürmüyor musun?vücudun çok kuruyor demek ki ve kaşındıkça suya tut rahatlar

Bende artık bacaklarımı tam kapatamıyorum.. Cuma kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek bu duruma..

evet bakalım ben de öyleyim ; yazarsın buraya canım...

canım sen boşver milletin dediğini ne yani sezeryan olunca annelik duygusu olmuyormuymuş ne alakası var.. deseydin çatır çatır doğurupta sokağa atan çok anne tanıyorum diye..önemli olan doğurduktan sonra annelik yapabilmek..belki de sen o sana bunu söyleyen çatır çatır doğurmuş annelerden daha mükemmel bir anne olacaksın..ki zaten bizlerde o heyecan olmasa o annelik duygusu sevgisi olmasa bu sitede ne işimiz var hepimiz okadar heyecanlıyız ki burda heyecanımızı paylaşacak bizimle aynı duyguları yaşayan annelerle paylaşıyoruz herşeyimizi..normal isteyenlerin çoğu emin ol sırf sağlıklı olsun diye onu istiyordur o acıyı çekeyimde çocuğuma iyi annelik yapayım diye düşünen yoktur heralde..
ayrıca benimde sütüm gelmedi hiç arada sıkıp kontrol ediyorum ama yok sanırım erken daha.. umarım bebeşimiz doğduğunda gelmiş olur onun öncesinde gelmesi önemli değildir heralde..

canım bebek dogmadan sut nasıl gelir ben hic bilmiyorum, zaten once gelmesi gereken kolostrum , o da simdiden gelirse ziyan olur Dogumdan sonra 2 gun boyunca az miktarda gelen sarı sıvı. benim ilk hamileliimde de dogumdan sonra gelmişti, hatta olostrum 2 değil 3-4 gun boyunca gelmişti.. maalesef hastanedeki cocuk doktoru senin sutun yok deyip mamaya yonlendirmişti, sagdirdi sarı sıvı geldi 2-3 damla... Dr değiştirdim mama vrmek istemedigim için.. sarı sut hepsndenkıymetli sakın mama verme, sezeryanda normal sut daha gec gelebilir dedi.. gercekten 5. gunde falan normal sut gelmeye basladi ve 2 sene boyunca emdi. O yuzden sakın neden suan sut yok diye endise etme, hatt adogumdan sonra hmen gelmese de endise etme..

bunu öğrendiğim iyi oldu yoksa şimdiden böyle sütüm gelmedi diye üzülmeye başlamıştım. öyle ki dediğim gibi hergün sıkıp duruodum bugün belki gelmiştir diye. yengemde benim 8. ayda gelmeye başladı senin nie hala gelmedi sütün olmayacak mı acaba deince panik oldum :) neyse sayende rahatladım artık hatta şimdi gelmesin doğumda gelsin die dua edeceğim

yok canım benim kaşıntı kuruluktan değil dr da bişey bulamadıısu krem bebe yağı kolonya hiç birşey fayda etmiyor...uyuz gibi kaşıyorum şuan halaaa

cahillik zor zanaat olsa gerek ben şaşırıyorum yaa insanların cehaletine töbe boşver sen takma o insanları birde gögüslerini sıkma canım süt varmı yokmu die iyi değil diyor dr lar rabbim yavrunu verince rıskınıda verir sen hiç merak etme...

benimde gelmedi hiç canını sıkma ilk hamileliğimde de gelmemişti
bugün 36+6 günlük hamileyim ama gelmedi bunu da takmıyorum
sende takma sadece bebeklerimiz gelince sütümüz gelsin diye
dua ediyorum bozma moralini

yok canım benim kaşıntı kuruluktan değil dr da bişey bulamadıısu krem bebe yağı kolonya hiç birşey fayda etmiyor...uyuz gibi kaşıyorum şuan halaaa

pamuğa elma sirkesi döküp kaşınan yerlere sürmek lazımmış canım.burada bir arkadaş söylemişti.ama kim olduğunu hatırlamıyorum.bir dene istersen.

bende hipotroid ve polikistik over yüzünden kilo aldım sürekli. ilk gebelik 94 kilo ile başlayıp 96 ile bitti. bu ise 106 ile başladı şu an 107.5 olduk. ama boy 1.57 . çok zorlanıyorum. artık hayırlısı diyorum.

bugun kontrolum vardi.doktor o kadar yogunki tam 3saat bekledim.devlet hastanesi gibi.5acil doguma girmis.neyseki o arada artik calisamaz raporumu aldm.bebegm 2799gr olms.ama agirligin buyuk kismi kafasinda dedi.gobegi kucuk dedi.esiminde kafasi buyuk.ayrintili ultrasondada dr babasina cekmis demisti.normal dogm bu kafayla zor olur zaten dedi.koca kafalilar olduk anlayacaginiz.artik kontroller her hafta olacak.sona yaklastk artik heyecan dorukta.bende dogum hikayelerini artik okumuyorum cok etkileniyorm.sezeryandan bile korkmaya basladm.bi kac hikaye okuduktan sonra.uyanik halde ameliyathanede napcam.diye dusunmeye basladm.aglarim heralde.akisina biraktm herseyi.ben daha cantami bile hazirlamadm.hatta kiyafetler bile yikanmadi.annem daha var daha var deyip duruyo.

benımde sutum gelmedı daha ıı dıye bılıorum ılk sut onemlı keske bozsaydın onları ılk gelen sut u mutlaka bebegın agzına damlatmak gerek dıye sızın vıtamınlı sut gıtmıs dıye

maşallah bebısıne ay ay da kıyafetlerı acıl hemen bugun yıkamanı tavsıye ederım banada ole dedıler aman ne gerek var daha erken erken eee sonra noldu agırlastım yıka utule sırt agrısı acayıp oluo dınleme kımseyı helede yardımcın yoksa yıka utule sonra bel ve sırt agrın cok oluo aman dedım ne kadar zor olabılırkı utu alt tarafı ama yaparken anlıosun helede teksen

benim boyum kısa olduğu için sıkıntı oluyor. 1.57 yim. şöyle 1.70 olsam biraz rahat ederdim. sende şeker çıkmamış şanslısın ama tansiyon da çok önemli. neyseki doğuma az kaldı. atlatacağız inş.

sut konusunda duyguya katılıorum sutun gelmedı dıye drler hemen bıberon mama dıolar bazıları............sakın dıorum tembellestırmeyın bebıslerı benım yıgenım oldu ılk gun hıc emmedı dogru durust tembeldı gıttık pompa aldık ertesı gune kadar anca geldı pompayla sagdı kasıkla agzına verdık sutu emmıyodu ama sonra ıyce sutu geldı cukcukcuk emmeye basladı....bıberonla mama verdınmı tamm ama sarılık olmasın dıye de ac kalmaması lazımdı allahtan yıyenım sarılık olmadı cunku ılk gun hıc emmedı nerdeyse mama verırsenızde kasıkla tavsıye ederım

kızlar sütten bahsetmişsiniz de e benim de sütüm gelmedi henüz .bu kötü birşey değil ki....boşverin kimseyi kafaya takmamak lazım

cok guzel yazmıssınnnnnnn aynen ole duygularla son aya geldık hala benım arada mıdem bulanıo gercı ama suan a kadar sankı cabuk gectı sımdıden sonra gecmıomus gbı gelıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…