2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benimde sütüm gelmedi hala. Gerçi hiç kurcalayıp denemedim ama kendilğinden bişi yok henüz. Ama anneme sordum onunda doğumdan sonra hemen gelmiş. Genetik bişi olsa gerek bu da..

Aynen cnm ben de senin gibi zaman yaklaştıkça korku basıyo sanki.bi de millet normal yap sezeryan yapma diyo ama ben normal istemiyorum korkuyorum.ben de daha hazırlamadım bebiş kıyafetlerini

öncelikle yavrularını kucaklarına alanları tebrik ediyorum kurtuldular vallahi, sık gelmediğim için pek kimse bilmez durumumu ama 20 gündür kasılmalar sebebi ile erken doğum tehlikem var nidilat ve progestan kullanıyorum hali hazırda zaten kan sulandırıcı iğne ve aspirinde kullanıyorum bide kanım düştüğü için içilen solüsyon şeklinde demir takviyesi kullanıyorum genede elhamdürillah bugüne şükür demek lazım. iğne konusu geçmiş ben 3 yada 4 gün önce bırakmıştım ilk doğumumda aspirinide sanırım yine 4 gün önce falandı, spinal anestezi ile yaptım doğumu, sanırım bunuda öyle yapıcam memnun kaldım.
hazırlıklarımı ben geçen ay yapmıştım yıkama ütüleme çanta falan iyikide yapmışım şimdi yürümek gezmek ne mümkün zaten yorma kendini diyorlar, haftada bir nst ye giriyorum nidilat sayesinde kasılmalarım günde en fazla 4-5 defa oluyor bazen daha az bazen biraz fazla, 20 mart sezeryan tarihim ama dr bu ayı bir çıkaralım bakarız duruma dedi,inşallah çat diye gelmezde gününü bekler sağsalim eksiksiz doğar tek benimki değil herkese diliyorum çünkü duyuyoruz artık yok ciğeri gelişmemiş yok gırtlağı gelişmemiş Allahım esirgesin yavrucuklarımızı

Arkadasim senden farklı değilim nickinib altında ki çareler çaresiziibaresini kaldir bak problemlerine rağmen 2. Çocuğunu eline alacaksin ne büyük nimet ben de senden farkli değilim bu noktadan sonra manken mi olacaksin az kalmis az da kilo almissin emzirdikce vereceğiz inşallah o da saglik için.bunun dişinda kilonu takma kafana sakin.biliyorum calisiyorum öğretmenim çocuklar tarafındanddeğilde bir bayan ogretmen- ki diploma alan herkesi öğretmen yapabiliyorlar-tarafindan kiloluyum diye asagilanmaya calistigimi biliyorum.B en 26 yasindan sonra kilo aldim ve kilolu- kilosuz hayat arasında ki farki çok iyi gördüm. Simdi sert davranıyorum o tarz insanlara sanki yerlerini mi daraltiyor yoksa maaslarindan mi yiyoruz yoksa.neyse bu durumda anlatılacak çok şey olabilir zor tabii.ama her şeyde bur kolaylik verirRabbim.ben kendi daima Allah ima çok şu kredi yorum..gerisi Fasa fiso...yalniz değilim yalniz degilsin.memnun oldum tanistigimiza...

Son düzenleme:
Kızlar biz hala oğlanın gelişini bekliyoruz... Çok şükür evimize geldik. Çok sıkıntılı bir yolcduluk olmadı. Dura dura geldik... Eşimde geldi artık her şeyimiz tamam sadece oğluşum gelcek ve hala ters makat gelişli bekliyorum bakalım dönücek mi ?

umarım hiç öyle mamaya kaşığa falan gerek kalmaz da cukcukcuk emerler kuzucuklarımız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

süt meselesi konuşulmuş benim ilk hamileliğimde de gelmedi sütüm doğumdan hemen sonra kolosturm denen sıvı geldi hemişe memeden aldı bebeğe verdi sakın ziyan etme dedi oğlum meme ucunu tutamadı bir türlü çok küçüktü ucum mama verin ama kaşıkla dedi öyle yaptık 1 hafta tutamadı o zaman pompa almak aklımıza sonra geldi mama ile beslendi o zaman sonra tuttu ve nerdeyse iki yaşıan kadar emdi oğlum

benımde sutum gelmedı daha ıı dıye bılıorum ılk sut onemlı keske bozsaydın onları ılk gelen sut u mutlaka bebegın agzına damlatmak gerek dıye sızın vıtamınlı sut gıtmıs dıye

artık biliyorum ya kim tutar beni. hadi bida biri bana aaa sütün gelmedi miii yazıııkkk muamelesi yapsın ilk bebek olunca herşeyi yeni öğrenioz 2. çocukta rahatlarız heralde çok merak ediyorum 2. çocuktada böyle heyecan olur mu diye :)

limon kolonyası dene canım ?

limon kolonyasından nefret ederim banamısın demiyor o bile...

geçen gün eşim evet hakkaten senin durumun vahim sen kolonyayı döktüysen eğer hakikaten durum ciddi diyor.....

ben kolonya dökülmüş yere dahi giremem kokusu midemi bulandırıp nefes alamam ama oda yok fayda etmiyor....

pamuğa elma sirkesi döküp kaşınan yerlere sürmek lazımmış canım.burada bir arkadaş söylemişti.ama kim olduğunu hatırlamıyorum.bir dene istersen.

eve gidince bide onu deneyeyim ne kaybedebilirim kii

dün bebişimin pişik kremi bebek yağı falanda sürdüm oda çok işe yaramadı.....

normal doğumda hemen geliyormuş ama sezeryanda gelmiyor diyorlar ondan korkuyordum ben ama kız kardeşim ve ablamda sezeryan oldu onlara sordum bugün bebek emmeye başlayınca gelmiş hemen. yani korkacak bişey yok Allahın izniyle

kızlar bugün bebek şekerlerimin ve sepetimin örgü kısmını bitirdim sonunda geriye sadece süsleme ve yapıştırma olayları kaldı inşallah bu hafta sonu gelmeden sizlerle paylaşacağım :) walla kendimi aştım yaa hala inanamıyorum yapabildiğime eline hiç tığ almamış biri sayılırım ama yaptım işte buarada bebek sepetimi kına sepetimden yaptım onu bozup yaptım yani örgülerle sizlerle paylaşmak için can atıyorum

selam hanımlar
eşim geldi çok şükür onun için giremiyorum çok sık. doğum yapanlar hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. darısı başımıza

O kaşıntı bende de var dün geceden beri. Gebelik kolestazı diye birşry varmış, eger yarın aynı olursam doktora gidicem.

cnmm çok sağ ol cevabın için. o zmn cts kontrolüm olacağına göre, pzt de tetkikleri isterler benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…