kızlar sütten bahsetmişsiniz de e benim de sütüm gelmedi henüz .bu kötü birşey değil ki....boşverin kimseyi kafaya takmamak lazım
evet bakalım ben de öyleyim ; yazarsın buraya canım...
bugun kontrolum vardi.doktor o kadar yogunki tam 3saat bekledim.devlet hastanesi gibi.5acil doguma girmis.neyseki o arada artik calisamaz raporumu aldm.bebegm 2799gr olms.ama agirligin buyuk kismi kafasinda dedi.gobegi kucuk dedi.esiminde kafasi buyuk.ayrintili ultrasondada dr babasina cekmis demisti.normal dogm bu kafayla zor olur zaten dedi.koca kafalilar olduk anlayacaginiz.artik kontroller her hafta olacak.sona yaklastk artik heyecan dorukta.bende dogum hikayelerini artik okumuyorum cok etkileniyorm.sezeryandan bile korkmaya basladm.bi kac hikaye okuduktan sonra.uyanik halde ameliyathanede napcam.diye dusunmeye basladm.aglarim heralde.akisina biraktm herseyi.ben daha cantami bile hazirlamadm.hatta kiyafetler bile yikanmadi.annem daha var daha var deyip duruyo.
bende hipotroid ve polikistik over yüzünden kilo aldım sürekli. ilk gebelik 94 kilo ile başlayıp 96 ile bitti. bu ise 106 ile başladı şu an 107.5 olduk. ama boy 1.57 . çok zorlanıyorum. artık hayırlısı diyorum.
sut konusunda duyguya katılıorum sutun gelmedı dıye drler hemen bıberon mama dıolar bazıları............sakın dıorum tembellestırmeyın bebıslerı benım yıgenım oldu ılk gun hıc emmedı dogru durust tembeldı gıttık pompa aldık ertesı gune kadar anca geldı pompayla sagdı kasıkla agzına verdık sutu emmıyodu ama sonra ıyce sutu geldı cukcukcuk emmeye basladı....bıberonla mama verdınmı tamm ama sarılık olmasın dıye de ac kalmaması lazımdı allahtan yıyenım sarılık olmadı cunku ılk gun hıc emmedı nerdeyse mama verırsenızde kasıkla tavsıye ederım
benımde sutum gelmedı daha ıı dıye bılıorum ılk sut onemlı keske bozsaydın onları ılk gelen sut u mutlaka bebegın agzına damlatmak gerek dıyesızın vıtamınlı sut gıtmıs dıye
limon kolonyası dene canım ?
pamuğa elma sirkesi döküp kaşınan yerlere sürmek lazımmış canım.burada bir arkadaş söylemişti.ama kim olduğunu hatırlamıyorum.bir dene istersen.
Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
süt meselesi konuşulmuş benim ilk hamileliğimde de gelmedi sütüm doğumdan hemen sonra kolosturm denen sıvı geldi hemişe memeden aldı bebeğe verdi sakın ziyan etme dedi oğlum meme ucunu tutamadı bir türlü çok küçüktü ucum mama verin ama kaşıkla dedi öyle yaptık 1 hafta tutamadı o zaman pompa almak aklımıza sonra geldi mama ile beslendi o zaman sonra tuttu ve nerdeyse iki yaşıan kadar emdi oğlum
Kızlar ben doğum yaptım saat 23.15 de oğlum dünyaya geldi.. Detayları yazıcam bende bebek de çok iyiyiz
Dokuz aylık mecaranin sonuna geldim hayirlisiyla... Saat 8de doguma giriyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
bilmiyorum ki bi koccaman göbeğim var maşallah çok seviyorum bu halimi birde 2 haftadır bitmek bilmeyen kaşıntılarım olmasa çok eğleniyorum bu halimle aslında ama ...... Allahın gücüne gitmesin de hamileliğimin başından beri okadar şeyle uğraştık ki yok düşer yok kanama yok miyom yok tek arter olayı Allahım hepsine dayanma gücü verdi yalnız bu kaşıntı işi beni benden aldı yeter diyorum artık doğurayımda bi rahatlasam ayaklarımın bacaklarımın üzerinde yara olmayan yer kalmadı bgün doğursam bu kız kocasından dayak yiyor derler mosmorum artıkk...
canım çok tebrik ederim allahım hayırlı evlat etsin .sağlıklı uzun ömürler versin aminnn ...
evet detayları bekliyoruz
ben bu yazdığını okuyana kadar çoktan doğum yapmışsındır umarım kolay bi doğum olmuştur senide tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
maşallah bebişine .....doğum şekline takılma canım dediğin gibi hayırlısı olsun...biz sezeryana karar verdik ..24 şubatta olucak inşallah...
karar verince dr kan tahlili , ekg istedi .onları yaptırıp sonuçlarla dr'a gittik anesteziye gönderdi ordanda bi belge verdiler imzaladım dr'uma götürdüm...sezeryan günü bütün sonuçlar + anesteziden verilen belgeyle yatışımı yaptırcaz umarım faydası olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?