Kızlar biz hala oğlanın gelişini bekliyoruz... Çok şükür evimize geldik. Çok sıkıntılı bir yolcduluk olmadı. Dura dura geldik... Eşimde geldi artık her şeyimiz tamam sadece oğluşum gelcek ve hala ters makat gelişli bekliyorum bakalım dönücek mi ?
artık biliyorum ya kim tutar beni. hadi bida biri bana aaa sütün gelmedi miii yazıııkkk muamelesi yapsınilk bebek olunca herşeyi yeni öğrenioz 2. çocukta rahatlarız heralde çok merak ediyorum 2. çocuktada böyle heyecan olur mu diye :)
Arkadasim senden farklı değilim nickinib altında ki çareler çaresiziibaresini kaldir bak problemlerine rağmen 2. Çocuğunu eline alacaksin ne büyük nimet ben de senden farkli değilim bu noktadan sonra manken mi olacaksin az kalmis az da kilo almissin emzirdikce vereceğiz inşallah o da saglik için.bunun dişinda kilonu takma kafana sakin.biliyorum calisiyorum öğretmenim çocuklar tarafındanddeğilde bir bayan ogretmen- ki diploma alan herkesi öğretmen yapabiliyorlar-tarafindan kiloluyum diye asagilanmaya calistigimi biliyorum.B en 26 yasindan sonra kilo aldim ve kilolu- kilosuz hayat arasında ki farki çok iyi gördüm. Simdi sert davranıyorum o tarz insanlara sanki yerlerini mi daraltiyor yoksa maaslarindan mi yiyoruz yoksa.neyse bu durumda anlatılacak çok şey olabilir zor tabii.ama her şeyde bur kolaylik verirRabbim.ben kendi daima Allah ima çok şu kredi yorum..gerisi Fasa fiso...yalniz değilim yalniz degilsin.memnun oldum tanistigimiza...
aynı heyecan hatta daha faazlası oluyor canım 2. deherseyi bildigin için pimpiriklenme artşyor.
benimde gelmedi hiç canını sıkma ilk hamileliğimde de gelmemişti
bugün 36+6 günlük hamileyim ama gelmedi bunu da takmıyorum
sende takma sadece bebeklerimiz gelince sütümüz gelsin diye
dua ediyorum bozma moralini
ooooo gözün aydın ..gelme tabii kocişkonla hasret gider allah muhabbetinizi artırsınselam hanımlar
eşim geldi çok şüküronun için giremiyorum çok sık. doğum yapanlar hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. darısı başımıza
bize karar verdiğimiz gün yapıldı tahlilller...cnmm çok sağ ol cevabın için. o zmn cts kontrolüm olacağına göre, pzt de tetkikleri isterler benden
canım inşallah bekler ..kasılmaları nası farketmiyosun anlamadım bi anlatsana nası oluyo bi değişiklik hissediyomusun?????Dr.dan geldim kızlar, hareketlerinde sorun yok cok sukur.. Ama NST e baglandim ve duzenli kasılmalar cıktı:-( ve ben o kasılmaların hicbirini hissetmedim.. Carsamba gene gircem NST e.. 1 hafta daha beklese cok iyi olur.Dogum tarihi 3 mart olarak kararlastirdik ama o kadar bekler mi bilemiyorum.
Daha dün gibi...
Bulantılarımız vardı, kalp atışını duyarmıyız endişelerimiz..Nokta kadarlardı, fıstık içi kadar oldular. Milim milim büyürken santimlere ulaştılar.
Portakal kadar göbeklerimizde pıt pıtları duyduk, sonra haşin tekmeler takip etti pıtırtıları :)
Ve şimdi.. kimler doğum yaptı diye konuşuyoruz :) Aslında çok uzun bir süreçti bu yolculuk, bir yandan da dün kadar kısa.
Ah şu bulantılar ne zaman geçecek derken acaba şu sancılar ne zaman gelecek diye bekler olduk :)
Az yada çok, öyle yada böyle yarenlik ettik birbirimize. Herkese herkes adına teşekkür ediyorum, doğum yapan annelere bol süt, doğum bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum.
ooooo gözün aydın ..gelme tabii kocişkonla hasret gider allah muhabbetinizi artırsın
bize karar verdiğimiz gün yapıldı tahlilller...
canım inşallah bekler ..kasılmaları nası farketmiyosun anlamadım bi anlatsana nası oluyo bi değişiklik hissediyomusun?????
Ya kizlar allah askina biri bana doktorun dogum tarihini neye gore soyledigini aciklayabilir mi? Kimi ultrasona gore diyor kimi sata gore diyor ultrasona gore bebek iki hafta onden gidiyor bebegin onde olmasi erken dogacagi anlamina gelmiyormus ama doktorun bana verdigi tarih ultrasonda gozuken tarih nst de sanci cikmayinca beni de panik yaptirdi su an sancin olmasi lazim gunde 3 saat yuruyeceksin dedi doktoruma guveniyordum ama verdigi cevap beni tatmin etmedi cocugumu erkenden dogurtmak istiyo gibi geldi sanci olmayinca suni sanci verecek o da olmazsa sezeryan dedi
Ya kizlar allah askina biri bana doktorun dogum tarihini neye gore soyledigini aciklayabilir mi? Kimi ultrasona gore diyor kimi sata gore diyor ultrasona gore bebek iki hafta onden gidiyor bebegin onde olmasi erken dogacagi anlamina gelmiyormus ama doktorun bana verdigi tarih ultrasonda gozuken tarih nst de sanci cikmayinca beni de panik yaptirdi su an sancin olmasi lazim gunde 3 saat yuruyeceksin dedi doktoruma guveniyordum ama verdigi cevap beni tatmin etmedi cocugumu erkenden dogurtmak istiyo gibi geldi sanci olmayinca suni sanci verecek o da olmazsa sezeryan dedi
Canım eger SAT ından eminsen kesinlikle SAT a gore tarihi verir doktor sezaryanda... Hatta gec dollenme oldu ise de SAT ı ona gore ayarlar..
canım dün aynı soruları bende sordum benimde öyle 2 hafta önden gidiyor. işte benim anlatmaya çalıştığım buydu sorumda. yani bana göre daha varken ultrasona göre geçmiş olacak ben napacam demiştim :) herkes bebeğin gelişimine göre tarihin belirlendiğini söyledi yani ultrasona göre sanırım. neyse sana gelen cevapları bende takip edeceğim çünkü bu gerçekten beni çok tedirgin eden bi konu..seni çok iyi anlıyorum..
Aynen cnm ben de senin gibi zaman yaklaştıkça korku basıyo sanki.bi de millet normal yap sezeryan yapma diyoama ben normal istemiyorum korkuyorum.ben de daha hazırlamadım bebiş kıyafetlerini
Hadi yaa gercekten mi kacirmisim :/ yaa saglikli olsun da oylesi boylesi farketmez ama hersey yolunda giderken birden nerden cikti anlamadim normal zamanimi beklemek varken tabii ki iki hafta once sancim olmayabilir ama simdiden tedirgin etti beni belki bekleyince zamani gelince sancim kendiliginden gelecek? Niye suni sanciya ya da sezeryana ihtiyac duyayim ay iki gundur bunu dusunmekten fenalik geldi son dakika baska doktora da gitmek istemiyorum sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?