maşallah bebısıne ay ay da kıyafetlerı acıl hemen bugun yıkamanı tavsıye ederım banada ole dedıler aman ne gerek var daha erken erken eee sonra noldu agırlastım yıka utule sırt agrısı acayıp oluo dınleme kımseyı helede yardımcın yoksa yıka utule sonra bel ve sırt agrın cok oluo aman dedım ne kadar zor olabılırkı utu alt tarafı ama yaparken anlıosunhelede teksen
Yakında bebek aşağı iner rahatlarsın. Ben bi ara kaburgam delindi sandım çok canımı yakıyordu ama geçti.
Devamli baski yapiyo namaz bile kilamiyorum egilmem mumkun degil yemek yerken corbaya bile egilemiyorum
sorma walla ayağı kaburgamdan çıkmıo kazık yutmuş gibi yürür oldum hafif eğilsem bile batıo herşeyi kaburgama yemek yerken bile dimdik duruorum otururken bel kısmına değilde sırt kısmına küçük bi yastık koyarsan daha dik durur daha rahat edersin.ben öyle yapıorum :)
Canim satimi biliyorum ama gec dollenme olmus dendi ilk zamanlar kesem sata gore gozukmesi gerekirken gozukmuyordu simdi normal sata gore dogmasi gereken tarihi soyluyor doktor ama hani gec dollenmisti? Ustune basa basa sordugum halde duzgun anlatmadi bana randevular haftada bire indi ama galiba baska doktora da muayene olacagim surekli icimi kemiriyor
bende bende sizdenim doğumum yaklaşıyor ve yaklaştıkça nefes alamıyorum halbuki oo kadarda göbegim cıkmamıs olmasına ragmen şişliğim yok ama ruhsal olarak da daralıyorum ne yapcagımı sasırdım durdugum yerde duramıyorum ama teembellikde basa bela acayip bi haller içerisindeyim nedir benim bu halim ilk gebeligim hep bebegime bakabilecekmiyim diye korku içerisindeyimbenim doktorum ultrasyon görüntüsü sadece kilo yada boyu tahmini verir diyor önemli olan bebeğin ciğer gelişimi diyor onu da sata göre belirleriz diyor adam sezeryan istememe ragmen bebeğin gelişimi için 39.haftadan sonrasında yapıyor sonuçta ultrasyonda iri görünen bir bebek başka bir ölçüm aletinde küçük çıkabiliyor diyor hem benim de hala sancım yok doktorum bazen sancı 41 haftayı bulur diyor kendinizi rahatlatacak doktorlar bulun ve soruların yanıtını almadan dışarı çıkmayın ben öyle yapıyorum...
Ya kizlar allah askina biri bana doktorun dogum tarihini neye gore soyledigini aciklayabilir mi? Kimi ultrasona gore diyor kimi sata gore diyor ultrasona gore bebek iki hafta onden gidiyor bebegin onde olmasi erken dogacagi anlamina gelmiyormus ama doktorun bana verdigi tarih ultrasonda gozuken tarih nst de sanci cikmayinca beni de panik yaptirdi su an sancin olmasi lazim gunde 3 saat yuruyeceksin dedi doktoruma guveniyordum ama verdigi cevap beni tatmin etmedi cocugumu erkenden dogurtmak istiyo gibi geldi sanci olmayinca suni sanci verecek o da olmazsa sezeryan dedi
Ya kizlar allah askina biri bana doktorun dogum tarihini neye gore soyledigini aciklayabilir mi? Kimi ultrasona gore diyor kimi sata gore diyor ultrasona gore bebek iki hafta onden gidiyor bebegin onde olmasi erken dogacagi anlamina gelmiyormus ama doktorun bana verdigi tarih ultrasonda gozuken tarih nst de sanci cikmayinca beni de panik yaptirdi su an sancin olmasi lazim gunde 3 saat yuruyeceksin dedi doktoruma guveniyordum ama verdigi cevap beni tatmin etmedi cocugumu erkenden dogurtmak istiyo gibi geldi sanci olmayinca suni sanci verecek o da olmazsa sezeryan dedi
arkadaşlar yarın erkenden dr gitcem gebelik zehirlenme başlangıcı var demişlerdi.kan tahlilleri yapıldı sonuca göre belkide alacaklar beni sezeryana .dua edin bir aksilik olmasın.
Gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsun dualarim sennlearkadaşlar yarın erkenden dr gitcem gebelik zehirlenme başlangıcı var demişlerdi.kan tahlilleri yapıldı sonuca göre belkide alacaklar beni sezeryana .dua edin bir aksilik olmasın.
bence sen her ihtimale karşı doktoruna sat'ını söyle ve normalde bu tarihte doğması gerekiyordu ultrasonda niye önde çıkıyor anlamadım falan die ayak yap :) belki doktor senin satını bilmiordur usg'ye göre söylüodur sen mutlaka belirt. gerçi geçen ay bende gittiğimde 30 haftalıktım ve doktor 32 haftalık dedi bende şaşırdığımı belirttim neye göre hesaplayacağım nasıl yani ben daha 30 haftalığım hangisine göre olacak doğum dedim oda bi yandan gebe kartıma 32 yazdı yinede bi yandanda beklediğimiz bi durum 1-2 hafta oynayabilir bişey olmaz dedi.. bende bilmiyorum walla yarından sonra kontrole gideceğim tekrar sorarım artık..
bende bende sizdenim doğumum yaklaşıyor ve yaklaştıkça nefes alamıyorum halbuki oo kadarda göbegim cıkmamıs olmasına ragmen şişliğim yok ama ruhsal olarak da daralıyorum ne yapcagımı sasırdım durdugum yerde duramıyorum ama teembellikde basa bela acayip bi haller içerisindeyim nedir benim bu halim ilk gebeligim hep bebegime bakabilecekmiyim diye korku içerisindeyim
bence sen her ihtimale karşı doktoruna sat'ını söyle ve normalde bu tarihte doğması gerekiyordu ultrasonda niye önde çıkıyor anlamadım falan die ayak yap :) belki doktor senin satını bilmiordur usg'ye göre söylüodur sen mutlaka belirt. gerçi geçen ay bende gittiğimde 30 haftalıktım ve doktor 32 haftalık dedi bende şaşırdığımı belirttim neye göre hesaplayacağım nasıl yani ben daha 30 haftalığım hangisine göre olacak doğum dedim oda bi yandan gebe kartıma 32 yazdı yinede bi yandanda beklediğimiz bi durum 1-2 hafta oynayabilir bişey olmaz dedi.. bende bilmiyorum walla yarından sonra kontrole gideceğim tekrar sorarım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?