2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
muzla beraber,süt yada yatarken yenen yoğurt gün içinde yenen ceviz bebişler için çok faydalı kiloya takılma arkadaşım 2.750 doğurdu sütü iyi geldi bebişimiz şimdi 5 kiloyu geçti önemli olan sağlıklı olması kilo önemsiz

Aynen bende sağlıklı olsunda kilosunu çok olsun istemiyorum ama bu kiloda doğarsa çok riskli

canım doktorun kilosu ile ilgili yorum yapmadi mi? ya da ne onerdi sana.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sırf bu yüzden bu kez annemi bir süreliğine ( kendi annem olmasına ve bizimle yaşıyor olmasına rağmen ) evden göndermeyi düşünüyorum. İnsanlar bir annenin bebeğinin ihtiyaçlarını içgüdüsel olarak herkesten çok daha iyi bileceğini ve ne kadar acemi olursa olsun ona herkesten çok çok iyi bakacağını neden anlamıyorlar bilmiyorum.
Ne güzel söylemişsin. İlk zamanlar insan 24 saat onu seyrederek ve bu muhteşem varlık gerçekten benim bebeğim mi diye kendine sorarak geçiriyor tüm vaktini. Bu anları bozmalarına izin verme sakın.

Ben de son msgimdan sonra kalktim, yuruyusumu yaptim, dusumu aldim ohh omzumdan yuk kalkti :)) hava da nefiss olsaymiss..

kızlar dünden beri göğüs altımda ve göbegımın ust kısmında aşırı derecede yanma war dokunduğumda sankı yanık varmısda ona dokunuorum gıdıı iğneler batıı neden olabılır sızceeecook acı çekıorum

Yaniyor sanki dime guneste kalmissin gibi bende cok oluyor
Doktor normal dedi bide sag tarafimda agrim oluyodu
Orayada popisini dayamisti ult.gordum isiricam bi alalim kucagimiza

iyi akşamlar mart anneleri,
bu başlığa yazmayalı epey bir zaman oldu ama yazmasamda takip ettim sizleri,
doğum yapan arkadaşlarıma gözünüz aydın diyorum,
inşallah bebeklerinizle güzel bir ömür geçirirsiniz

doğumu sabırsızlıkla bekleyen annelere(bende dahil olmak üzere) ise hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim diyorum

ben şuan 34+4 günlük hamileyim.
hamilelik güzel gidiyor çok şükür ama yavrumu özlüyorum ve çok merak ediyorum,
daha da sabırsızlanmaya başladım,sanki zaman daha yavaş akıyor bu ay...
bir de şu sıra sık sık araştırdığım lohusa depresyonuna takmış durumdayım.
lohusalığı inşallah sıkıntısız atlatırız,beni en çok korkutan bu
bdt 28 mart görünüyor bende fakat bebeğimin gelişimi 10 gün önde.
doktor 15 18 i gibi olur dedi neye göre dedi anlamadım :44:
bildiğim kadarıyla önde gitmesi doğum tarihini etkilemiyor..

Merhaba mart anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor sızden bir istegım var ...benım nıyetıme 40 hamıleden bırer tane fatıha ıstıyorum tez zamanda bende hamıle kalmak ıstıyorum ...yardımcı olursanız çok sevınırım ..Allah kucagınıza almayı nasıp etsın inş...

meraba bende tüp bebekle anne olacak biri olarak neler yaşadığını çok iyi anlıyorum...

1 fatiha okudum canım allahım tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnnn.....

ben de okudum canım, insallah kısa zamanda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…