2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben de okudum... Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin... Herşey gönlünce olsun....

§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)

Ayhh ağzından bal damlıyor canım :)
İnşallah annenin dediği gibi olur valla.. Yani normal doğumu çok istiyorum hayırlısı ile.. Dediğiniz gibi olursa fırt diye çıkarsak ohhh

inşallah canım yaa bende bunu duyduktan sonra öyle rahatladım ki sürekli kasılmam olsun die bakar oldum :) ben annemin ilk çocuğuyum beni doğururken babam işlemleri yaparken hemşire gözün aydın demiş kız kardeşim de de doğumhanenin kapısında halam dikiliomuş ve halama çantanın yerini falan söylüomuş babamın getirmesi için..ebe halama gözün aydın demiş bi yandan konuşmuş bi yandan doğurmuş anlayacağın fırt die çıkarmış bizleri:) inşallah bizimde böyle kolay olur..sonuçta annem beni 17 yaşında doğurmuş bide.. onunda rahime batmalar kasılmalar sancılar çok olurmuş ve hepimiz zamanında doğmuşuz..

biraz bizlere moral olsun diye anlatıyorum çünkü beni bu çok rahatlattı artık sancılarla ve kasılmalarla dost oldum panik olmuyorum :) hatta kasılmaların tadını çıkarıyorum artık :) zaten bizim hastanede epidural normal doğum yokmuş yani normal istiyorsam öyle çatır çatır doğuracam o yüzden moralimi tavan yapmaya çalışıyorum :) sonuçta 1 gün en fazla acılarla boğuşacağım sonra tamamen geçecek herşey..hayatta hangi acılar geçmio ki..oğlum için 1 gün ağlamışım sızlanmışım çok mu canım

berirem bende okudum...Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah:))

bakalım bende deneyeyim bi aslında musteladan çok memnunum hiç çatlak olmadı bende hatta ben mustelaya devam edeyim hiç riske atmayım bence.

bende okudum rabbim sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin inşallah tez zamanda.

ayakkabılarım olmuyor o yüzden ne giyiyorum ne dışarı çıkıyorum 1 tane bana büyük gelen ayakkabım vardı o bile biraz sıkıor ama yarın kontrole giderken mecbur giyecem..alayım diyorum ama benim normalde ayak numaram küçük bida hiç giyemicem şimdilik idare ederim diorum. ayrca benim normal tansiyonum 8/5- 9/5 civarı biraz yükselse beni zorluyor belkide dediğin gibidir tansiyon aletimin pili bitti yarın alıp bi takip edeyim bakalım..

Az önce eşimle konuştum senin yazdıklarını tesadüfen. Doğumun acısından çok herkesin müdahale etmeye,herkesin kendi doğrusunu bana empoze etmeye çalışmasından çok korktuğumu insanları bu yüzden kırabileceğimi konuştum. O da bana her insan gibi kendimi şartlandırdığımı ve lohusa sendromunu kendi başıma getireceğimi söyledi. Senin yazdıklarını okuyunca seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bir yandan yalnız kalmak isterken bir yandan yardıma ihtiyacım olur diye birilerini çevrende tutma ihtiyacı hissediyorsun. Aslında insanlara bunu anlatmak gerek ve bir süreliğine lazım oldukları anfa yanımızda olmaları gerektigini anlatmak gerek ama işte insan egosu da bunu kaldıramaz.
Sen miniğinin kokusunu çek bol bol içine.gerisini de hiç mi hiç düşünme.illa ki normale dönecek herşey.

§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)

Cuma günü 2 bebişimiz daha geliyor desene:))
Çookk sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…