2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cnm ben de okudum. inşallah tez zamanda sağlıkla gebe kalır, bebişini kucağına alırsın

Bende okudum canım

bende okudum inşallah Allah im kabul eder duaları mizi Allah yardımcıniz olsun

Amın arkadaşım.. allah razı olsun...

Bizimde normal yolla olmaz dediler tüp bebek için çapaya gidiyordük mayıs ayında aşılama yapalım dedik sansimizi denedik tutmadi.bizde biraz ara verelim dedik doktora gitmeeyelm haziranda gezi olayları yüzünden baya stresli geçti eşim eve bile gelmiyordu o ay hamile kaldım allaha şükür.umudumuzu asla yitirmemek gerek

Allah tammına erdırsın inş...benım tüp bebeklede olmadı kısmet

Çoğunuz aldi hazirladi biliyorum zaman zaman rastlamistim ama simdi tekrar sorma ihtiyacı hissediyorum park yatakbalan hamsiler hangi marka park yatagi aldinuz bir de memnun musunuz yafa hangi kriterlerlere gore secim yaptiniz paylasirsaniz sevinirim saygilarimla

Cnm bende okudum bir tane. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebişini inşallah .

Yaniyor sanki dime guneste kalmissin gibi bende cok oluyor
Doktor normal dedi bide sag tarafimda agrim oluyodu
Orayada popisini dayamisti ult.gordum isiricam bi alalim kucagimiza

aynen canım içim rahatladı şimdii yeriimm popoşunu onun yaa şimdiden bukadar sevıorum doğunca neolur bilemıorum :)

bende okudum cnm tez zamnda güzel haberler alırsın inş.

Graco prestige park yatak aldım cnm kurduk gayet güzel kullanışlı duruyor kendinden gözleri var tavsiye edebilirim. Eşimin yiğeni 2 yıldır kullanıyor memnunlar onların tavsiyesi üzerine aldık

Bnde okudum canım Rabbim gönlüne göre verir inş

bende okudum cnm Allah'ım en yakın zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…