2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)

Arkadaşlar, cuma günü saat 9 da sezeryana giriyorum..Dualarınızı bekliyorum..Heyecan dorukta

kızlar ikinize de şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..inşallah sıkıntısız sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz bebişlerinize..sütünüz bol, gazınız az olur:) Allah yardımcınız olsun, bizleri haberdar etmeyi unutmayın..

Arkadaşlar nette yeterli bilgi bulamadım bir de size danışayım dedim. Bugün göbek bağımın olduğu kısmı (10 cm çapında olan bölüm) hissetmediğimi farkettim. Dokunma acı vb hiç bir şeyi hissetmiyorum. Acaba hastaneye gitmem gerekir mi

§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)
canım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına

cuma günü iki bebek ne güzel darısı biz bekleyenlere olsun ....

geçmişi okuyamıyorum kızlar herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler...

dün saat 8.45te oğlumu spinal sezeryanle oğlumu kucağıma aldım. 3510 gr. 49 cm. bugün eve geçtik ikinci sezeryan ameliyatım ama bu çok rahattı.. şuan ayaktayım evi toparlıyorum.. oğlumun sağlığı da çok şükür iyi emmek de zorlanıyoruz ama yavaş yavaş onu da aşacaz inş. en korktuğum şey başıma geldi ve meme uçlarım yara oldu yine... ama olsun yavrumun canı sağolsun...

darısı inşallah sizin başınıza sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.. doğum anında sizleri duamdan eksik etmedim...

şimdili herkese iyi geceler

Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin

Bugun bende kontrole gittim nst ve alttan muayene oldum.biraz kastim kendimi ama 10 sn falan surdu.Normal doguma uygunmusum :) o yuzden heran prenses gelebilir tetikteyiz.kilosu gecen haftaya gore 50 gr artmis 3.200 olmus boyu hala 52 cm.

BaNA kanaman olacak gelmene gerek yok agri hissedersen veya suyun gelirse hastaneye gel dedi.emin misin dogumunun basladigindan?

Muayene esnasında lekelenme oldu sonra kanamaya dönüştü. Doktor açılmamın olduğunu söyledi. 3saat sonra tekrar nstye girdim sancım başlamış doktor yatırcaktı ben sancm sıklaşnca gelrm dedim. Az evvel de nişan geldi

§lm kizlar
Bende 26 subat sabah 8 de sezryana girecem.pazartesi aksam son clexan ignemi olacam.aspirin hic kullanmadim ben .ilk hamileligimde kullanmistim 32.haftada bırakmıştim aspirini ozaman.cok heyecanliyim simdi .senin heyacan tavan yapmıştır simdi daha az zaman kalmis kavusmana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Okudum bende .asla ümidini kaybetme.ben ogluma 7 yildan sonra kavustum..3; yil sonrada kazara kizima hamile kaldim
Arkadaşlar, cuma günü saat 9 da sezeryana giriyorum..Dualarınızı bekliyorum..Heyecan dorukta
Saglikla kucagina alirsin insallah canim sende .dualarimiz sizlerle.bir arkadas daha yapacak cuma günü grubtan.mart bebeklerimiz hep subata kaydi

slm kızlar doğum yapanlar olmuş rabbim salıklı sıhatlı uzun ömürler nasip etsin az kalanlara kolaylıkla olmasını nasip etsin rabbim inş
bende 29 mart dedi doktor ama erkende gelebilirmiş pozisyonumuzu aldık catı ağrılarım karın agrılarım fazlalaştı yurumekte cok zorlanıyorum en azından subatta bitse iyi olacak sizce bitirebilirmiyiz bu durumda ??

canım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına

cuma günü iki bebek ne güzel darısı biz bekleyenlere olsun ....

§agolun kizlar cok heyecan var insallah ogun sakin olurum darisi basiniza hepimiz sagsalim kavusalim bebislerimize

Kolan hastanesi Şişli ve kadıoğlu hastanesi arasında seçim yapamadım. Nette kolan hastanesi Şişli hakkında yorum yok. Beylikdüzü için var ve çok kötü yorumlar. Kadıoğlu hastanesi hakkında da yorum yok. Bir fikriniz var mı?

oy maşallah dün doğum yaptın ve bugün çıkardılar diyosun çok iyi darısı başımıza :) iyi olmana da çok sevindim benimde 2. bebişim ve inşallah benimde rahat geçer.. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…