Cuma günü 2 bebişimiz daha geliyor desene:))
Çookk sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Bnde okudum canım Rabbim gönlüne göre verir inş
§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)
Arkadaşlar, cuma günü saat 9 da sezeryana giriyorum..Dualarınızı bekliyorum..Heyecan dorukta
canım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)
Allah razı olsun...kaldı 32
Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin
BaNA kanaman olacak gelmene gerek yok agri hissedersen veya suyun gelirse hastaneye gel dedi.emin misin dogumunun basladigindan?
Bende 26 subat sabah 8 de sezryana girecem.pazartesi aksam son clexan ignemi olacam.aspirin hic kullanmadim ben .ilk hamileligimde kullanmistim 32.haftada bırakmıştim aspirini ozaman.cok heyecanliyim simdi .senin heyacan tavan yapmıştır simdi daha az zaman kalmis kavusmana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin§lm kizlar
Okudum bende .asla ümidini kaybetme.ben ogluma 7 yildan sonra kavustum..3; yil sonrada kazara kizima hamile kaldimMerhaba mart anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor sızden bir istegım var ...benım nıyetıme 40 hamıleden bırer tane fatıha ıstıyorum tez zamanda bende hamıle kalmak ıstıyorum ...yardımcı olursanız çok sevınırım ..Allah kucagınıza almayı nasıp etsın inş...
Saglikla kucagina alirsin insallah canim sende .dualarimiz sizlerle.bir arkadas daha yapacak cuma günü grubtan.mart bebeklerimiz hep subata kaydiArkadaşlar, cuma günü saat 9 da sezeryana giriyorum..Dualarınızı bekliyorum..Heyecan dorukta
kızlar ikinize de şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..inşallah sıkıntısız sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz bebişlerinize..sütünüz bol, gazınız az olur:) Allah yardımcınız olsun, bizleri haberdar etmeyi unutmayın..
canım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına
cuma günü iki bebek ne güzel darısı biz bekleyenlere olsun ....
§agolun kizlar cok heyecan var insallah ogun sakin olurum darisi basiniza hepimiz sagsalim kavusalim bebislerimizeBende 26 subat sabah 8 de sezryana girecem.pazartesi aksam son clexan ignemi olacam.aspirin hic kullanmadim ben .ilk hamileligimde kullanmistim 32.haftada bırakmıştim aspirini ozaman.cok heyecanliyim simdi .senin heyacan tavan yapmıştır simdi daha az zaman kalmis kavusmana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Okudum bende .asla ümidini kaybetme.ben ogluma 7 yildan sonra kavustum..3; yil sonrada kazara kizima hamile kaldim
Saglikla kucagina alirsin insallah canim sende .dualarimiz sizlerle.bir arkadas daha yapacak cuma günü grubtan.mart bebeklerimiz hep subata kaydi
geçmişi okuyamıyorum kızlar herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler...
dün saat 8.45te oğlumu spinal sezeryanle oğlumu kucağıma aldım. 3510 gr. 49 cm.bugün eve geçtik ikinci sezeryan ameliyatım ama bu çok rahattı.. şuan ayaktayım evi toparlıyorum.. oğlumun sağlığı da çok şükür iyi emmek de zorlanıyoruz ama yavaş yavaş onu da aşacaz inş. en korktuğum şey başıma geldi ve meme uçlarım yara oldu yine... ama olsun yavrumun canı sağolsun...
darısı inşallah sizin başınıza sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.. doğum anında sizleri duamdan eksik etmedim...
şimdili herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?