Arkadaşlar, cuma günü saat 9 da sezeryana giriyorum..Dualarınızı bekliyorum..Heyecan dorukta
§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)
Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin
Bende 26 subat sabah 8 de sezryana girecem.pazartesi aksam son clexan ignemi olacam.aspirin hic kullanmadim ben .ilk hamileligimde kullanmistim 32.haftada bırakmıştim aspirini ozaman.cok heyecanliyim simdi .senin heyacan tavan yapmıştır simdi daha az zaman kalmis kavusmana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Okudum bende .asla ümidini kaybetme.ben ogluma 7 yildan sonra kavustum..3; yil sonrada kazara kizima hamile kaldim
Saglikla kucagina alirsin insallah canim sende .dualarimiz sizlerle.bir arkadas daha yapacak cuma günü grubtan.mart bebeklerimiz hep subata kaydi
Hemen yapcam sagol arkadaşım...
Oğlum uyuyor, bir kahve yaptım ve sizlerleyim.
Hayatımdaki herkes, erkekler bile emzirme ve çocuk bakım uzmanı. Çok sıkıldım. Tüm bu yorumlar ve eleştirilerden iki gün önceki akşam kontrolümü kaybedip abime çıkıştım. Bu kadar müdahale etme yeter artık diye. Aslında müdahale etmiyordu ama sürekli ve sürekli yorum yapıyordu. Her şey hakkında bir fikrinin olması ve dahası o fikrin hep yegane doğru olmadı tuhaf değil mi? Mesela bebeğin poposuna pişik olmadın diye krem sürerken bilmem kaçıncı kez yine ve yine bana "orayla çok oynanmaz biliyorsun değil mi?" yorumlarıNda çok çok yoruldum. Ya da bu bebeğin azıcık ağlaması lazım, bırak ağladın yorumları... arkadan annemin "evet evet hiç ağlatmoyor bebeği, hemen yannına gidiyor, ben de diyorum ama dinlemiyor yorumlar"... ben de anneme ağladığını görmek isytiyorsan akşam 11 gibi yatmayacaksın, sabaha kadar benimle otur bak nasıl görrüyorsun ağladığını diye bağırdım. Abim de benim çıkşmam üzerine benimle kavga etti, tartışma büyüdü. Eşini de alıp evi terk etti. Annem onu kovmaktan beter etmişim, böyle söyledi. Ben de ikğ gündür düşünüyorum. Evimizde herkes onu idare eder, tartışmaya girmez. Ben de lohusalığın verdiği birşey mi bilmiyorum ama galiba saldırganlaştım. Onda da anladım ki hiç hatrım yokmuş, hayatında bir kere olsun idare edebilirdi. Çok ağladım. O gece sütüm çok az geldi. Sonraki gün düzene girdi tekrar. Anladım ki insanlar lohusa bir kadını bu yüzden idare ediyormuş, üzülmesin, sütü kesilmesin diye. Anladım ki ben bu konuda biraz şanssızım. Uzun bir süre konuşmayız birbirimizle. Bilriyorum. Anneme de açıkçası çok alındım. O her zaman oğulcudur, biliyorum ama bu sefer biraz daha orta yollu bir tavır takınabilirdi, yapmadı.
Lohusalık döneminde duygusal gitgeller çok fazla oluyor. İnsan çok çok alıngan oluyor. Çevre de yardımcı olmayınca iş çığırından çıkabiliyor. Sizler için herşeyin sorunsuz olmasını diliyorum. Siz bakmayın bana, bu dertlerin dışında tüm gün oğlumu kokluyorum, öpüyorum. Harika anlar yaşıyoruz. Onsuz bunca yıl nasıl yaşamışım inanın bimiyorum. Gözlerimi ondan alamıyorum, dudaklarını burnunu, küçük kollarını seyrediyorum. Güzel anneler, sizleri hayatınızın en güzel zamanları bekliyor... Bol bol keyfini çıkarmanızı diliyorum.
inşallah canım yaa bende bunu duyduktan sonra öyle rahatladım ki sürekli kasılmam olsun die bakar oldum :) ben annemin ilk çocuğuyum beni doğururken babam işlemleri yaparken hemşire gözün aydın demiş kız kardeşim de de doğumhanenin kapısında halam dikiliomuş ve halama çantanın yerini falan söylüomuş babamın getirmesi için..ebe halama gözün aydın demiş bi yandan konuşmuş bi yandan doğurmuş anlayacağınfırt die çıkarmış bizleri:) inşallah bizimde böyle kolay olur..sonuçta annem beni 17 yaşında doğurmuş bide.. onunda rahime batmalar kasılmalar sancılar çok olurmuş ve hepimiz zamanında doğmuşuz..
biraz bizlere moral olsun diye anlatıyorum çünkü beni bu çok rahatlattı artık sancılarla ve kasılmalarla dost oldum panik olmuyorum :) hatta kasılmaların tadını çıkarıyorum artık :) zaten bizim hastanede epidural normal doğum yokmuş yani normal istiyorsam öyle çatır çatır doğuracam o yüzden moralimi tavan yapmaya çalışıyorum :) sonuçta 1 gün en fazla acılarla boğuşacağım sonra tamamen geçecek herşey..hayatta hangi acılar geçmio ki..oğlum için 1 gün ağlamışım sızlanmışım çok mu canım
§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)
Berirem okudum cnm ben de Allah kabul etsin
Pose ayni gun 1 saat farkla sezeryana giriyoruz desene Allah yardimcimiz olsun cnm
Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin
Bende 26 subat sabah 8 de sezryana girecem.pazartesi aksam son clexan ignemi olacam.aspirin hic kullanmadim ben .ilk hamileligimde kullanmistim 32.haftada bırakmıştim aspirini ozaman.cok heyecanliyim simdi .senin heyacan tavan yapmıştır simdi daha az zaman kalmis kavusmana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Okudum bende .asla ümidini kaybetme.ben ogluma 7 yildan sonra kavustum..3; yil sonrada kazara kizima hamile kaldim
Saglikla kucagina alirsin insallah canim sende .dualarimiz sizlerle.bir arkadas daha yapacak cuma günü grubtan.mart bebeklerimiz hep subata kaydi
geçmişi okuyamıyorum kızlar herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler...
dün saat 8.45te oğlumu spinal sezeryanle oğlumu kucağıma aldım. 3510 gr. 49 cm.bugün eve geçtik ikinci sezeryan ameliyatım ama bu çok rahattı.. şuan ayaktayım evi toparlıyorum.. oğlumun sağlığı da çok şükür iyi emmek de zorlanıyoruz ama yavaş yavaş onu da aşacaz inş. en korktuğum şey başıma geldi ve meme uçlarım yara oldu yine... ama olsun yavrumun canı sağolsun...
darısı inşallah sizin başınıza sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.. doğum anında sizleri duamdan eksik etmedim...
şimdili herkese iyi geceler
slm kızlar doğum yapanlar olmuş rabbim salıklı sıhatlı uzun ömürler nasip etsin az kalanlara kolaylıkla olmasını nasip etsin rabbim inş
bende 29 mart dedi doktor ama erkende gelebilirmiş pozisyonumuzu aldık catı ağrılarım karın agrılarım fazlalaştı yurumekte cok zorlanıyorum en azından subatta bitse iyi olacak sizce bitirebilirmiyiz bu durumda ??
Kolan hastanesi Şişli ve kadıoğlu hastanesi arasında seçim yapamadım. Nette kolan hastanesi Şişli hakkında yorum yok. Beylikdüzü için var ve çok kötü yorumlar. Kadıoğlu hastanesi hakkında da yorum yok. Bir fikriniz var mı?
ah amargicim ahhh.. oğlumda neler çektim neler... anlatsam ağzın açık kalır acırsın halime :) hiç başlayıp yormayım seni ama ne kadar affetmek istesemde içimdeki kırgınlık gitmiyor maalesef kendi annem bana tartıştığımızda doğum yaptım normaldir gergin olmam deyince "herkez doğuruyor nolmuş bir senmisin doğuran" lafını kullandı hala hazmedemedim bu lafını.. gidin diyemedim alınırlar diye onlar gidememiş ben alınırım ihtiyacım varmış diye... aldım oğlumu 1 ayımı odamda oğlumla tek geçirdim yatak odamı onlara tahsis edip..bide babam demezmi "hiç ağlamıyor geceleri çok uslu maşallah sen bide soranlara bebek büyüttüm dersin" oysaki aman millet uyanmasın herkez başıma üşüşmesin dye gak dese emzirdim guk dese emzirdim.. gündüz hazır istanbula gelmişken özel hastanede fizik tedaviye gittiler ben gelene gidene hizmet ettim.. ama bu sefer akıllandım kaynanam bakacak dedim oda yakında oturuyor zaten gündüz gelir akşam gider.. zaten önemli olan 1 hafta sonrasında yavaş yavaş toparlıyor insan... sana diyeceğim senin yaşadıklarını 2011 de yaşadım kolay değil öyleki annemler gittiği gibi bebeğin 40ının çıktığı gün uçaktaydık eşimde bende çok bunaldık tatile gittik minik bebeğimizle.. otel görevlileri bile şaşmıştı 1 aylık bebekle nasıl eylülün sonunda tatile gelinir diye :)
oy maşallah dün doğum yaptın ve bugün çıkardılar diyosun çok iyi darısı başımıza :) iyi olmana da çok sevindim benimde 2. bebişim ve inşallah benimde rahat geçer.. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah
Ohh tatile gitmekle iyi yapmışsınız:) Ben de kimseden görmediğim tepkiyi annemden görmüştüm. Kayınvalidemi ayarladım diretk olarak bu sefer:))
allahım analı bablı büyütsün ..vatana millete size hayırlı evlat olsun ..çok sevindim ikinizinde iyi olmanıza ..geçmişi okuyamıyorum kızlar herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler...
dün saat 8.45te oğlumu spinal sezeryanle oğlumu kucağıma aldım. 3510 gr. 49 cm.bugün eve geçtik ikinci sezeryan ameliyatım ama bu çok rahattı.. şuan ayaktayım evi toparlıyorum.. oğlumun sağlığı da çok şükür iyi emmek de zorlanıyoruz ama yavaş yavaş onu da aşacaz inş. en korktuğum şey başıma geldi ve meme uçlarım yara oldu yine... ama olsun yavrumun canı sağolsun...
darısı inşallah sizin başınıza sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.. doğum anında sizleri duamdan eksik etmedim...
inşallah çooook rahat bi doğum yaparsın canım allah kolaylıklar versin bizide haberdar etBugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin
bende 24'ünde sezeryan olucam ..ben hastaneden çıkıcam sen doğum yapıcan allahın izniyle...offff çok heyecanlı yaaa allahım tüm bekeleyen arkadaşlarımıza ve bizlere kolay doğumlar nasip etsin aminnnnn......Bende 26 subat sabah 8 de sezryana girecem.pazartesi aksam son clexan ignemi olacam.aspirin hic kullanmadim ben .ilk hamileligimde kullanmistim 32.haftada bırakmıştim aspirini ozaman.cok heyecanliyim simdi .senin heyacan tavan yapmıştır simdi daha az zaman kalmis kavusmana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsini
okudum canım allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir sanaMerhaba mart anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor sızden bir istegım var ...benım nıyetıme 40 hamıleden bırer tane fatıha ıstıyorum tez zamanda bende hamıle kalmak ıstıyorum ...yardımcı olursanız çok sevınırım ..Allah kucagınıza almayı nasıp etsın inş...
oy az lkalmışşşş heyecan doruktaaaaaa§lm kizlar
zeytinyağı dök göğüs pedine ve orda kalsın astarcım nemlendirir orayı canımgeçmişi okuyamıyorum kızlar herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler...
§agolun kizlar cok heyecan var insallah ogun sakin olurum darisi basiniza hepimiz sagsalim kavusalim bebislerimize
Allah yar ve yardımcın olsun umarım kolaycık geçer ve bebeğin sağ salim kucagına konar....
tebrikler Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşallah...
kızlar bizde doğum yaklaştıkça gerilemeye başladık ben yanımda sedece eşimi istiyordum o ise tüm akrabalarına haber vermek istiyor o da yetmiyor sanki kendi doğuma girecek gibi ben genel uyumak konuşmaları ve başka şeyleri duymak istemiyorum dedikçe ben seni merak ederim en azından yarım uyuttuklarında hemen kendine gelirsin sesini duyarım dedikçe çıldırıyorum en son dedim ki çantamı koluma takarım tek başıma paşalar gibi giderim ebeler bana bakar sende gelme dedim bunca ay tek laf etmeyen eşime bir hal oldu herşeye pinpirikleniyor siz de durumlar aynı mı merak ettim....
pimpiriklenme durumları normal canım, oluyor.. benim de sezeryan 38+5 de olcak.. esim de NST de kasılma oldugunu gorunce; o kadar beklemeyelim 38 de alsanız diye pazarlıga girdi, birsey falan olur diye endiseleniyor oldukca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?