2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Arkadaşlar, cuma günü saat 9 da sezeryana giriyorum..Dualarınızı bekliyorum..Heyecan dorukta

§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)

Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin

Maşallah bebişler geliyor tek tek hepinizin hayırlı haberlerini bekliyoruz unutmayın burayı bebişler geldikten sonra ilk fırsatta bilgi verin bize de kıslar aklımız kalıyor doğum yapanlarda... Allah yardımcınız olsun, bebişlerinizi koklayın bol bol....

ah amargicim ahhh.. oğlumda neler çektim neler... anlatsam ağzın açık kalır acırsın halime :) hiç başlayıp yormayım seni ama ne kadar affetmek istesemde içimdeki kırgınlık gitmiyor maalesef kendi annem bana tartıştığımızda doğum yaptım normaldir gergin olmam deyince "herkez doğuruyor nolmuş bir senmisin doğuran" lafını kullandı hala hazmedemedim bu lafını.. gidin diyemedim alınırlar diye onlar gidememiş ben alınırım ihtiyacım varmış diye... aldım oğlumu 1 ayımı odamda oğlumla tek geçirdim yatak odamı onlara tahsis edip..bide babam demezmi "hiç ağlamıyor geceleri çok uslu maşallah sen bide soranlara bebek büyüttüm dersin" oysaki aman millet uyanmasın herkez başıma üşüşmesin dye gak dese emzirdim guk dese emzirdim.. gündüz hazır istanbula gelmişken özel hastanede fizik tedaviye gittiler ben gelene gidene hizmet ettim.. ama bu sefer akıllandım kaynanam bakacak dedim oda yakında oturuyor zaten gündüz gelir akşam gider.. zaten önemli olan 1 hafta sonrasında yavaş yavaş toparlıyor insan... sana diyeceğim senin yaşadıklarını 2011 de yaşadım kolay değil öyleki annemler gittiği gibi bebeğin 40ının çıktığı gün uçaktaydık eşimde bende çok bunaldık tatile gittik minik bebeğimizle.. otel görevlileri bile şaşmıştı 1 aylık bebekle nasıl eylülün sonunda tatile gelinir diye :)

yaa bnm hiç olmuyo kasılmam sancım falan benimki zor mu olcak yani korktum şimdi:26: ama doğru söylüyosun miniğim için o acıları çekmeye değer

§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)

Berirem okudum cnm ben de Allah kabul etsin
Pose ayni gun 1 saat farkla sezeryana giriyoruz desene Allah yardimcimiz olsun cnm

Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin

Allah hepinizin yardımcısı olsun. çok az kaldı bebeğinize kavuşmanıza

hayırlı olsun canım Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin yavruna. dualarına bizi de katmışsın o anda Allah razı olsun

Bebislerimiz geliyor....doğum yapacak kardeslerime duaciyim tez zamanda bebeklerini kucaklarina saglikla sihhat ve mutlulukla alsinlar inşallah... Darisi da bizlerin basina olsun....okudukça kalbim hiizli atmaya basliyor...Yurek hopurtum geçmiyor...sizler de bizlere duaetmeyi unutmayin lutfen

rahat ol bence bizim 18 mart doğum tarihi şu an 37. haftadayız 32. haftada kontrolde bebeğin döndüğünü ve aşağı fazla bastığını erken doğum olabileceğini söyledi doktor epey korktuk tabi erken olursa diye ama çok şükür hala beklemedeyiz yarın kontrolümüz var normal sürenin dolmasına da bişey kalmadı stres yapma önemli olan bu. çatı ağrılarına gelince 1 aydan fazladır bende de var stres yapma dua et haftalar çabuk geçiyor....

Kizla guzel dilek ve dualariniz icin herkese tesekkurler.darisi basiniza insallah musait oldugum ilk firsatta yazarim.Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

Yine uyuyamadim ben. Her yerim ağrıyor. Ağrılarımı kimseye belli etmemeye çalışıyorum. Çünkü duyacağım lafı çok iyi biliyorum. Sen bu ağrılara dayanamıyorsun birde normal yapacağım diyorsun diye. Aynen dediğim gibi oldu bugün. Sabah şiddetli bir kasık ağrısı oldu uykudan uyaninca çığlık atmışım farkında olmadan eşim hemen uyandı filan. Sabah anneme anlattım. Yukarıda yazdığım cümlenin aynısını kullandı. Aslında annem çok anlayışlıdır ana böyle demesi çok üzdü beni. Şimdi her ağrıyı sessiz sedasız çekeceğim

merhaba, ben 2 sene önce Kadıoğlu Hastanesi'nde sezaryenle doğum yaptım. Hiç duymadığım bir hastaneydi ve doktorum resmen bana bu konuda kazık attı (dışarıdan gelecekti) orada yapalım dedi. Ben doğumdan 36 saat önce hastaneden haberdar oldum ve hemen bakmaya gittim. Süs püs beklemiyor insan ama en azından biraz daha düzgün olmasını bekliyor hastanenin. Doğum sabahı Nazi subayı kılıklı bir kadın kanım öyle bir aldı ki bayılıyordum anesteziye gerek kalmadan. Ameliyatım sorunsuz geçti neyse ki. Odaya getirdiler. Hemşireler emzirme konusunda doğru düzgün yardımcı olmadıkları gibi, bir de annemin affedersiniz ama halt etmesiyle hemen gidip biberonla mama dayamışlar! Ne oldu biz bir dha emzirme işini toparlayamadık. Anneme hala çok kızgınım bu olayda. Bir de biz birkaç defa bez istedik ona da surat astılar. Hastane tipi gögüs pompasını kendilerinin teklif etmesi gerekiyor düşün, biz söyledik de bi zahmet getirdiler süt gelsin diye ben orada uğraşırken. Bir de doğum raporu almam gerekiyordu, çıkacağım gün aşağıda muhsebe doğum raporunu düzgün yazdırmaya uğraşıyordum. Kısacası tavsiye etmiyorum. 5 tane doğum odası vardı, hepsi doluydu gerçi ama benim deneyimim çok pozitif değil. Bu sefer kendi istediğim hastaneye yönlendiriyorum doktorumu inşallah sorun çıkmaz.

Ohh tatile gitmekle iyi yapmışsınız:) Ben de kimseden görmediğim tepkiyi annemden görmüştüm. Kayınvalidemi ayarladım diretk olarak bu sefer:))

Benim de ikinci sezaryen olacak, böyle daha rahat geçti diyenleri duydukça biraz daha iyi hissediyorum.

Ohh tatile gitmekle iyi yapmışsınız:) Ben de kimseden görmediğim tepkiyi annemden görmüştüm. Kayınvalidemi ayarladım diretk olarak bu sefer:))

ben de sadece annemle tartismiştim lohusalıkta, heralde bizleri yetiştirdikleri için herseyin en dogrusunu kendileri bildigini saniyorlar ve kızları oldgmuz için de istedikleri sekilde konusabilceklerini dsunuyorlar Halbuki kırdıklarını ve o bebeklerin annelerinin kendileri değil bizler oldugunu unutuyorlar..amargi en iyisini yapmıssın, lohusalık sonrası bi tatile gitmekte fayda var gercekten, hamileligin ve dogumun yorgunlugunu atmak için.

allahım analı bablı büyütsün ..vatana millete size hayırlı evlat olsun ..çok sevindim ikinizinde iyi olmanıza ..
dua için çooook teşekkürler sen atlattın sıra bizde :18:

inşallah çooook rahat bi doğum yaparsın canım allah kolaylıklar versin bizide haberdar et

bende 24'ünde sezeryan olucam ..ben hastaneden çıkıcam sen doğum yapıcan allahın izniyle...offff çok heyecanlı yaaa allahım tüm bekeleyen arkadaşlarımıza ve bizlere kolay doğumlar nasip etsin aminnnnn......

okudum canım allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir sana
§lm kizlar
oy az lkalmışşşş heyecan doruktaaaaaa
zeytinyağı dök göğüs pedine ve orda kalsın astarcım nemlendirir orayı canım

sağlıkla doğur arkadaşımmm güzel haberler bekliyoruz

kızlar çok şükür ben yaşamadım bunları annem yanımdaydı yani ne stres girdim ne moralim kötü oldu sadece annem ve ben vardık yeter yine öyle olacak ama kv arada gider gelir ne olur bilmem zaten ikini bebem tecrübem var diye konuşmaz sanırım
annem gitmeden bebek eğitimiverdi böyle yaparsa buyu vardır şöyle görürsen böyledir bebek yıkanırken böyle yapın gibisinden hatta bebeği yıkarken eşimle beni oturttu yıkayın dedi loveli şöyle sabunla damat sen de şurasından tut bebeği suyu böyle ayarlayın gibi eğitim verdi 15 gün ve gitti canım annem şimdi işi daha kolay biliyorum yanımda olsun yemeklerimi yapsın yeter bana

bugün 4 te kızımı görmeye gidicem önce nst de kalp atışını duycam inş.çok hycanlıyız.36+1 olduk bizde

Bugün saat 10 da randevum var 38 olduk bakalım ne diyecek doktor. Kizimizin yüzünü göremedik çünkü duruşu aşağıda nazlı olacak doğmadan göremeyecegz herhalde

Allah yar ve yardımcın olsun umarım kolaycık geçer ve bebeğin sağ salim kucagına konar....

tebrikler Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşallah...

§agolun kizlar cok heyecan var insallah ogun sakin olurum darisi basiniza hepimiz sagsalim kavusalim bebislerimize

kızlar bizde doğum yaklaştıkça gerilemeye başladık ben yanımda sedece eşimi istiyordum o ise tüm akrabalarına haber vermek istiyor o da yetmiyor sanki kendi doğuma girecek gibi ben genel uyumak konuşmaları ve başka şeyleri duymak istemiyorum dedikçe ben seni merak ederim en azından yarım uyuttuklarında hemen kendine gelirsin sesini duyarım dedikçe çıldırıyorum en son dedim ki çantamı koluma takarım tek başıma paşalar gibi giderim ebeler bana bakar sende gelme dedim bunca ay tek laf etmeyen eşime bir hal oldu herşeye pinpirikleniyor siz de durumlar aynı mı merak ettim....

pimpiriklenme durumları normal canım, oluyor.. benim de sezeryan 38+5 de olcak.. esim de NST de kasılma oldugunu gorunce; o kadar beklemeyelim 38 de alsanız diye pazarlıga girdi, birsey falan olur diye endiseleniyor oldukca.

pimpiriklenme durumları normal canım, oluyor.. benim de sezeryan 38+5 de olcak.. esim de NST de kasılma oldugunu gorunce; o kadar beklemeyelim 38 de alsanız diye pazarlıga girdi, birsey falan olur diye endiseleniyor oldukca.

bilmiyorum ama sinirlerim bozulmaya başladı artık ilk bebek bana da güvenmiyor gibi hissediyorum,doktorum da inat etti ben 38+5 sezeryana alın dedikçe adam 39+3 olsun diyor ona da kızdım sanırım bende sorun var her şey gözüme batıyor korkudan....

herkes annesinden dert yanmaya başlamışbenim ilk doğumda kv kaldı yanımda ama yemin ederim horul horul uyudu tuvalete kalkmaya bile kendim çabaladım başaramayınca seslendim ama yine uykuya devam etti,ben ise gözümü kızımdan ayırmadım ağlarsa diye,bu sefer ben de eşimin kalmasını istiyorum,annemde çok alıngan birbirimizi kırmaya gerek yok,beni en iyi kocacım anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…