geçmişi okuyamıyorum kızlar herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler...
dün saat 8.45te oğlumu spinal sezeryanle oğlumu kucağıma aldım. 3510 gr. 49 cm.bugün eve geçtik ikinci sezeryan ameliyatım ama bu çok rahattı.. şuan ayaktayım evi toparlıyorum.. oğlumun sağlığı da çok şükür iyi emmek de zorlanıyoruz ama yavaş yavaş onu da aşacaz inş. en korktuğum şey başıma geldi ve meme uçlarım yara oldu yine... ama olsun yavrumun canı sağolsun...
darısı inşallah sizin başınıza sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.. doğum anında sizleri duamdan eksik etmedim...
şimdili herkese iyi geceler
§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)
dün saat 8.45te oğlumu spinal sezeryanle oğlumu kucağıma aldım. 3510 gr. 49 cm.bugün eve geçtik ikinci sezeryan ameliyatım ama bu çok rahattı.. şuan ayaktayım evi toparlıyorum.. oğlumun sağlığı da çok şükür iyi emmek de zorlanıyoruz ama yavaş yavaş onu da aşacaz inş. en korktuğum şey başıma geldi ve meme uçlarım yara oldu yine... ama olsun yavrumun canı sağolsun...
darısı inşallah sizin başınıza sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.. doğum anında sizleri duamdan eksik etmedim...
Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin
Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin
Bugun bende kontrole gittim nst ve alttan muayene oldum.biraz kastim kendimi ama 10 sn falan surdu.Normal doguma uygunmusum :) o yuzden heran prenses gelebilir tetikteyiz.kilosu gecen haftaya gore 50 gr artmis 3.200 olmus boyu hala 52 cm.
§agolun kizlar cok heyecan var insallah ogun sakin olurum darisi basiniza hepimiz sagsalim kavusalim bebislerimize
Maşallah bebişler geliyor tek tek hepinizin hayırlı haberlerini bekliyoruz unutmayın burayı bebişler geldikten sonra ilk fırsatta bilgi verin bize de kıslar aklımız kalıyor doğum yapanlarda... Allah yardımcınız olsun, bebişlerinizi koklayın bol bol....
Teşekkür ler kizlar insallah hepimiz saglikla atlatiriz§agolun kizlar cok heyecan var insallah ogun sakin olurum darisi basiniza hepimiz sagsalim kavusalim bebislerimize
Allah yardimcin olsun.cokmu zorladi dogumu tetikledi acaba muayeneBugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin
Seni okuyunca rahatladım. Bevegin saglikla buyusun insallah.bebimde ikinci sezeryan.cok korkuyorum agrim cok olursa diye oglumda 3.5 yasinda .bir yandanda bebek zor olacakgeçmişi okuyamıyorum kızlar herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler...
yaa bnm hiç olmuyo kasılmam sancım falan benimki zor mu olcak yani korktum şimdi:26: ama doğru söylüyosun miniğim için o acıları çekmeye değer
Allah hepinizin yardımcısı olsun. çok az kaldı bebeğinize kavuşmanıza
hayırlı olsun canım Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin yavruna. dualarına bizi de katmışsın o anda Allah razı olsun
allahım analı bablı büyütsün ..vatana millete size hayırlı evlat olsun ..çok sevindim ikinizinde iyi olmanıza ..
dua için çooook teşekkürler sen atlattın sıra bizde :18:
inşallah çooook rahat bi doğum yaparsın canım allah kolaylıklar versin bizide haberdar et
bende 24'ünde sezeryan olucam ..ben hastaneden çıkıcam sen doğum yapıcan allahın izniyle...offff çok heyecanlı yaaa allahım tüm bekeleyen arkadaşlarımıza ve bizlere kolay doğumlar nasip etsin aminnnnn......
kızlar kontrolden geldim, kasılmalar azalmiş ve duzensiz halde... O yuzden suan için kritik bir duru myok cok sukur.. ama kanama, hiisedebildigin sancı, akıntı renginde değişiklik,bebegin hareketlerinde hareket seklini değiştirdigin yemek yedigin halde oldukca azalma/Değişiklik gordugunde beni ara dedi. Bir sonraki kontrolumuz Pazartesi....Pazartesi ya da Salı gunu anestezi dr.u ile de gorusecegim...bakalım anesteziyi nasıl onerecek.
Bugün saat 10 da randevum var 38 olduk bakalım ne diyecek doktor. Kizimizin yüzünü göremedik çünkü duruşu aşağıdanazlı olacak doğmadan göremeyecegz herhalde
Aynı bizim kız:) Bi göstermedi yüzünü. Biz de bugün 38+1iz. Gece adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Şimdi kalkınca geçti. Yatınca artıo sanki.
hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..inşallah bizimki de çok kolay geçer..
Allah yardımcın olsun canım, az kaldı geliyor bebiş galiba:)
hadi bakalım hayırlısı:) inşallah hayırlısıyla kolaycacık kavuşuruz bebişlerimizee
canım, sen de kan sulandırıcı kullanıyordun değil mi? bir de spinal olacaksın...bana da doktorum spinal öneriyor ama ben acayip korkuyorum..senin yorumlarını merakla bekliyorum.Allah yardımcın olsun
Kızlar benim de ara ara adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı oluyor. Şuan 35+1 iz normal mi sizce bebek erken gelmez di mi?
hayırlı olsun cnm tarihin. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. hemencecik iyileşirsin
Muayene esnasında lekelenme oldu sonra kanamaya dönüştü. Doktor açılmamın olduğunu söyledi. 3saat sonra tekrar nstye girdim sancım başlamış doktor yatırcaktı ben sancm sıklaşnca gelrm dedim. Az evvel de nişan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?