2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Gozun aydin canimm tebrikler :) Allah size yavrularinizla birlikte saglikli uzun omurler versin..
Darisi basimiza :)

Aynen lolelicim az kaldi:)

Reyvan canim aslinda ben de ameliyathaneye uyanik girmekten korkuyorum ama kizimi hemen gormek koklamak istiyorum nasipse esim cok takilma sezeryan sekline diyor doktorumuza guveniyoruz herseyin dogrusunu en iyisini doktorumuz bilir diyor sezeryan seklini doktorumuz onerdi hayirlisi

§lm kizlar
Bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda cok sukur nasipse cuma sabahi 8 de spinal sezeryana alicak askim kizima kavusmama az kaldi:)coraspirini biraktirdi cleksani 1 gun once birakicam heyecan dorukta hadi hayirlisi:)

hayırlı olsun cnm tarihin. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. hemencecik iyileşirsin

cnm hayırlı olsun. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin yavruna. Maşallah maşallahhh

hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..inşallah bizimki de çok kolay geçer..

Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin

Allah yardımcın olsun canım, az kaldı geliyor bebiş galiba:)

Bugun bende kontrole gittim nst ve alttan muayene oldum.biraz kastim kendimi ama 10 sn falan surdu.Normal doguma uygunmusum :) o yuzden heran prenses gelebilir tetikteyiz.kilosu gecen haftaya gore 50 gr artmis 3.200 olmus boyu hala 52 cm.

hadi bakalım hayırlısı:) inşallah hayırlısıyla kolaycacık kavuşuruz bebişlerimizee

§agolun kizlar cok heyecan var insallah ogun sakin olurum darisi basiniza hepimiz sagsalim kavusalim bebislerimize

canım, sen de kan sulandırıcı kullanıyordun değil mi? bir de spinal olacaksın...bana da doktorum spinal öneriyor ama ben acayip korkuyorum..senin yorumlarını merakla bekliyorum.Allah yardımcın olsun

Artık doğum yapanlar çoğalmaya başladı.. Ve okudukça heyecanım artıyor daha da..
Hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimizi..

§agolun kizlar cok heyecan var insallah ogun sakin olurum darisi basiniza hepimiz sagsalim kavusalim bebislerimize
Teşekkür ler kizlar insallah hepimiz saglikla atlatiriz
Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin
Allah yardimcin olsun.cokmu zorladi dogumu tetikledi acaba muayene
Seni okuyunca rahatladım. Bevegin saglikla buyusun insallah.bebimde ikinci sezeryan.cok korkuyorum agrim cok olursa diye oglumda 3.5 yasinda .bir yandanda bebek zor olacak

Tesekkurler canim inşallah hepimiz saglikla atlatiriz

kızlar kontrolden geldim, kasılmalar azalmiş ve duzensiz halde... O yuzden suan için kritik bir duru myok cok sukur.. ama kanama, hiisedebildigin sancı, akıntı renginde değişiklik,bebegin hareketlerinde hareket seklini değiştirdigin yemek yedigin halde oldukca azalma/Değişiklik gordugunde beni ara dedi. Bir sonraki kontrolumuz Pazartesi....Pazartesi ya da Salı gunu anestezi dr.u ile de gorusecegim...bakalım anesteziyi nasıl onerecek.

Gözünaydın canım.. Bende cuma gidicem kontrole.. 2 gündür çok kasılmam var bakalım sancı çıkıcakmı..

Bugün saat 10 da randevum var 38 olduk bakalım ne diyecek doktor. Kizimizin yüzünü göremedik çünkü duruşu aşağıda nazlı olacak doğmadan göremeyecegz herhalde

Aynı bizim kız:) Bi göstermedi yüzünü. Biz de bugün 38+1iz. Gece adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Şimdi kalkınca geçti. Yatınca artıo sanki.

Kızlar benim de ara ara adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı oluyor. Şuan 35+1 iz normal mi sizce bebek erken gelmez di mi?

Aynı bizim kız:) Bi göstermedi yüzünü. Biz de bugün 38+1iz. Gece adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Şimdi kalkınca geçti. Yatınca artıo sanki.

Ben geldim doktordan 37 hafta dedi 11 mart görünüyor doğum kilo 2800 boy 49 çok kilo almasin dedi doktor çünkü normal doğum olacak inşallah çünkü miyom(6 tane) o yüzden normal senin için daha iyi

evet canım coraspirini p.tesi bıraktım cleksanı son olarak da bu akşam vurulcam kanamadan ben de korkuyorum ama çok kanamam olursa bayıltcak doktorum Allah yardımcımız olsun canım inşallah sağsalim atlatayım detayları yazıcam

Merhaba kızlar nasılsınız???? Günler sayılmaya başlandı artık bir çoğunuz için, biz de kaç günlük olduk onun derdindeyiz çok şükür bugün 9. Günümüz, çok sık giremez oldum, sürekli emzirme, gaz çıkarma, kaka temizleme döngüsü içerisindeyiz bir de yatılı misafir günlük misafir derken dinlenmeye vakit kalmıyor inanın. Dün kontrolüm vardı dikişler için iyiymiş çok şükür, bundan sonra sarılık,kalça ultrasonu, aşılar , işitme testi derken günler akıp gidecek inşallah........

Kapı süsümüzü de arkadaşım kendi elleriyle yapmış getirdi dün, e tabi beklenenden erken gelince bizim minik kuş bir iki eksik kaldı tabi

Bende olmadi oyle bir sey sadece lekelenme oldu.senin bebis gelmek icin doktorun muayenesini beklemis demek ki Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ben de kontrolden geldim sabahtan beri hastanedeyim sistemleri gitmis bekle bekle çıldırdım bide mikrop kapmaktan korkuyorum !!! Bebegim bu hafta pek kilo almamis aadece 100 gr artmis 2900 gr olmus 36+1 de

Kizlar bende depresyon basladi galiba 2-3 haftadir. Hicbisey yapmak istemiyorum sabahlari yemek yemek bile icimden gelmiyo. artik kahvalti yapmaktan bile nefret ediyorum yumurta yemekten sut icmekten kusucam artik... Vakit gecmiyo icim daraliyo offf offf offff !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…