kızlar slmlar, 37 haftadayım benim bebeğim baştan beri çok hareketli olmadı, erkek bebek. sizlerin ki ne kadar hareketli maşallah. çok hareketli olması mı iyi bişey. doktorum herşey iyi diyor. ama herkesin bebeği 40 takla atarken benim ki niye bu kadar sakin anlamadım, tatlı bişey bile yesem dalgalanmalar oluyor hareketi biraz daha artıyor ama yine tekrara eskisi gibi olup durgunlaşıyor arada bir hareket ediyor. ne kadar çok hareketli olursa o kadar sağlıklı mı oluyor.
bende okudum alah kabul etsın canım ınsallah olur saglıklı sıhhatlı allah tum ısteyenlere versın ınsallah
Bende 26 subat sabah 8 de sezryana girecem.pazartesi aksam son clexan ignemi olacam.aspirin hic kullanmadim ben .ilk hamileligimde kullanmistim 32.haftada bırakmıştim aspirini ozaman.cok heyecanliyim simdi .senin heyacan tavan yapmıştır simdi daha az zaman kalmis kavusmana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Okudum bende .asla ümidini kaybetme.ben ogluma 7 yildan sonra kavustum..3; yil sonrada kazara kizima hamile kaldim
Saglikla kucagina alirsin insallah canim sende .dualarimiz sizlerle.bir arkadas daha yapacak cuma günü grubtan.mart bebeklerimiz hep subata kaydi
okudum cnm Allah sana da sağlıklı sıhhatli bir bebek hayırlı bir evlat nasip etsin ben bol bol Meryem suresini okumuştum
kızlar slmlar, 37 haftadayım benim bebeğim baştan beri çok hareketli olmadı, erkek bebek. sizlerin ki ne kadar hareketli maşallah. çok hareketli olması mı iyi bişey. doktorum herşey iyi diyor. ama herkesin bebeği 40 takla atarken benim ki niye bu kadar sakin anlamadım, tatlı bişey bile yesem dalgalanmalar oluyor hareketi biraz daha artıyor ama yine tekrara eskisi gibi olup durgunlaşıyor arada bir hareket ediyor. ne kadar çok hareketli olursa o kadar sağlıklı mı oluyor.
okudum canım allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir sana
oy az lkalmışşşş heyecan doruktaaaaaa
zeytinyağı dök göğüs pedine ve orda kalsın astarcım nemlendirir orayı canım
sağlıkla doğur arkadaşımmm güzel haberler bekliyoruz
kızlar çok şükür ben yaşamadım bunları annem yanımdaydı yani ne stres girdim ne moralim kötü oldu sadece annem ve ben vardık yeter yine öyle olacak ama kv arada gider gelir ne olur bilmem zaten ikini bebem tecrübem var diye konuşmaz sanırım
annem gitmeden bebek eğitimiverdi böyle yaparsa buyu vardır şöyle görürsen böyledir bebek yıkanırken böyle yapın gibisinden hatta bebeği yıkarken eşimle beni oturttu yıkayın dedi loveli şöyle sabunla damat sen de şurasından tut bebeği suyu böyle ayarlayın gibi eğitim verdi 15 gün ve gitti canım annem şimdi işi daha kolay biliyorum yanımda olsun yemeklerimi yapsın yeter bana
geçmişi okuyamıyorum kızlar herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler...
dün saat 8.45te oğlumu spinal sezeryanle oğlumu kucağıma aldım. 3510 gr. 49 cm.bugün eve geçtik ikinci sezeryan ameliyatım ama bu çok rahattı.. şuan ayaktayım evi toparlıyorum.. oğlumun sağlığı da çok şükür iyi emmek de zorlanıyoruz ama yavaş yavaş onu da aşacaz inş. en korktuğum şey başıma geldi ve meme uçlarım yara oldu yine... ama olsun yavrumun canı sağolsun...
darısı inşallah sizin başınıza sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.. doğum anında sizleri duamdan eksik etmedim...
şimdili herkese iyi geceler
Bende 26 subat sabah 8 de sezryana girecem.pazartesi aksam son clexan ignemi olacam.aspirin hic kullanmadim ben .ilk hamileligimde kullanmistim 32.haftada bırakmıştim aspirini ozaman.cok heyecanliyim simdi .senin heyacan tavan yapmıştır simdi daha az zaman kalmis kavusmana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Okudum bende .asla ümidini kaybetme.ben ogluma 7 yildan sonra kavustum..3; yil sonrada kazara kizima hamile kaldim
Saglikla kucagina alirsin insallah canim sende .dualarimiz sizlerle.bir arkadas daha yapacak cuma günü grubtan.mart bebeklerimiz hep subata kaydi
10 gun sonra gelcek oglus ama isimsiz dogcak sanirimbabamız bir turlu karar veremiyor.. Volkan, Tuna, Batu isimleri arasında kararsiz...
Ben de kontrolden geldim sabahtan beri hastanedeyim sistemleri gitmis bekle bekle çıldırdım bide mikrop kapmaktan korkuyorum !!! Bebegim bu hafta pek kilo almamis aadece 100 gr artmis 2900 gr olmus 36+1 de
Kizlar bende depresyon basladi galiba 2-3 haftadir. Hicbisey yapmak istemiyorum sabahlari yemek yemek bile icimden gelmiyo. artik kahvalti yapmaktan bile nefret ediyorum yumurta yemekten sut icmekten kusucam artik... Vakit gecmiyo icim daraliyo offf offf offff !!!!!
geçmişi okuyamıyorum kızlar herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler...
dün saat 8.45te oğlumu spinal sezeryanle oğlumu kucağıma aldım. 3510 gr. 49 cm.bugün eve geçtik ikinci sezeryan ameliyatım ama bu çok rahattı.. şuan ayaktayım evi toparlıyorum.. oğlumun sağlığı da çok şükür iyi emmek de zorlanıyoruz ama yavaş yavaş onu da aşacaz inş. en korktuğum şey başıma geldi ve meme uçlarım yara oldu yine... ama olsun yavrumun canı sağolsun...
darısı inşallah sizin başınıza sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.. doğum anında sizleri duamdan eksik etmedim...
şimdili herkese iyi geceler
Dogum yapanlar. Allah bebislere ve sizlere uzun omur versinn.
Ben cok agirlastim ic bacaklarim bile agriyo 17 kilo aldim vucut zor tasiyo artik
:26:h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?