2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar slmlar, 37 haftadayım benim bebeğim baştan beri çok hareketli olmadı, erkek bebek. sizlerin ki ne kadar hareketli maşallah. çok hareketli olması mı iyi bişey. doktorum herşey iyi diyor. ama herkesin bebeği 40 takla atarken benim ki niye bu kadar sakin anlamadım, tatlı bişey bile yesem dalgalanmalar oluyor hareketi biraz daha artıyor ama yine tekrara eskisi gibi olup durgunlaşıyor arada bir hareket ediyor. ne kadar çok hareketli olursa o kadar sağlıklı mı oluyor.

doktorun saglıgı yerinde diyorsa hic endiselenme bazılarımız daha cok hisseder bazılarımız daha az, kilo alımı boyu normalse gelişior demektir, endiselencek birsey yok:)

Allah razı olsun

Canım bebeğin sağlığı gelişimi ile ilgili.. Dr un sağlıklı dediyse hiçbi sorun yoktur emin ol. Hareketleri genetikte olabiliyor..
Yani sen veya eşinde durgun çok aktif değilseniz bebişiniz size çekmiştir.. Endişe etme bence..

ALLAH razı olsun

Maşallah güle güle büyüt.

Zehra benim doğum günüm 26 şubat :) Benim doğum günümde doğum yapacaksın.Benim bebek belki sürpriz yapar,doğum günümde gelir,bana hediye verir :)

10 gun sonra gelcek oglus ama isimsiz dogcak sanirim babamız bir turlu karar veremiyor.. Volkan, Tuna, Batu isimleri arasında kararsiz...

ben geçen yılın şubat annesym canm. benm oğlumda senn anlattığın gibiydi.Şimdide gayet sakin uyku düzeni iyi olan bi çocuk bence çocuğun karaketeri hakkındada bize bilgi veriyor hamilelikteki halleri ne güzel işte uslu olur bebişin..

10 gun sonra gelcek oglus ama isimsiz dogcak sanirim babamız bir turlu karar veremiyor.. Volkan, Tuna, Batu isimleri arasında kararsiz...

Ben tecihimi Tuna'dan yana kullanıyorum :) bir öğretmen olarak seslenmesi de duyulduğu anda insanda çok güzel düşünceler uyandırıyor adıyla yaşasın inşallah

Benim de yarın kontrolüm var bakalım kilomuz ne durumda :)
O depresyon olayı kısmi olarak bende de var önceden aman yumurtayı eksik etmeyim et ymesem lazım diye takip ederken şimdi hiç birşey yapmak da yemek de istemiyorum sadece bu değil canım hiçbirşey yapmak istemiyorum boş bulduğum her yere devriliyorum saç baş Kaş aldı başını gitti aynaya bakasım gelmiyor İnan ve zaman bi türlü geçmek bilmiyor 20-30 hafta arası nasıl geçti anlamamıştım hele şimdi son haftalar geçmek bilmiyor resmen

Dogum yapanlar. Allah bebislere ve sizlere uzun omur versinn.
Ben cok agirlastim ic bacaklarim bile agriyo 17 kilo aldim vucut zor tasiyo artik
:26:h

Sağlıkla büyüt yavrunu arkadasım
Spinal ile epidurak in farkı ne acba

Dogum yapanlar. Allah bebislere ve sizlere uzun omur versinn.
Ben cok agirlastim ic bacaklarim bile agriyo 17 kilo aldim vucut zor tasiyo artik
:26:h

Valla canım kilo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bende 12 kilo aldım son günler karnımın sertleşmesinden dolayı zor yürüyorum.

bende 10 kilo aldım 15 gün kaldı sancılar gecen haftadan başladı ama dayanılacak boyutta beklemeye devam bebek kanala girmiş bu arada.5dkya dusunce gel dedi hurma alıcam pilates topunda zıplamaya başladım :)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba dün kontrolüm vardı 2 hafta önce gittiğimde herşey normaldi ama 2 haftada ne olduysa bebeğin suyu alt sınıra yaklaşmış artık sürekli kontrole gitmem gerekiyormuş böyle bir sorun yaşayanınız oldumu acaba

kızlar doğum yaklaşırken genelde iştah azalması, ishal ve yüz dudak şişmesi falan oluyormuş. arkadaşlarda da olmuştu. yaşayanınız var mı? ben de bu hafta iştahsızlık var. tek öğün yesem de olur o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…