10 gun sonra gelcek oglus ama isimsiz dogcak sanirimbabamız bir turlu karar veremiyor.. Volkan, Tuna, Batu isimleri arasında kararsiz...
ben de okudum canım, insallah kısa zamanda olur.
Valla canım kilo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bende 12 kilo aldım son günler karnımın sertleşmesinden dolayı zor yürüyorum.
Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin
Muayene esnasında lekelenme oldu sonra kanamaya dönüştü. Doktor açılmamın olduğunu söyledi. 3saat sonra tekrar nstye girdim sancım başlamış doktor yatırcaktı ben sancm sıklaşnca gelrm dedim. Az evvel de nişan geldi
merhaba, ben 2 sene önce Kadıoğlu Hastanesi'nde sezaryenle doğum yaptım. Hiç duymadığım bir hastaneydi ve doktorum resmen bana bu konuda kazık attı (dışarıdan gelecekti) orada yapalım dedi. Ben doğumdan 36 saat önce hastaneden haberdar oldum ve hemen bakmaya gittim. Süs püs beklemiyor insan ama en azından biraz daha düzgün olmasını bekliyor hastanenin. Doğum sabahı Nazi subayı kılıklı bir kadın kanım öyle bir aldı ki bayılıyordum anesteziye gerek kalmadan. Ameliyatım sorunsuz geçti neyse ki. Odaya getirdiler. Hemşireler emzirme konusunda doğru düzgün yardımcı olmadıkları gibi, bir de annemin affedersiniz ama halt etmesiyle hemen gidip biberonla mama dayamışlar! Ne oldu biz bir dha emzirme işini toparlayamadık. Anneme hala çok kızgınım bu olayda. Bir de biz birkaç defa bez istedik ona da surat astılar. Hastane tipi gögüs pompasını kendilerinin teklif etmesi gerekiyor düşün, biz söyledik de bi zahmet getirdiler süt gelsin diye ben orada uğraşırken. Bir de doğum raporu almam gerekiyordu, çıkacağım gün aşağıda muhsebe doğum raporunu düzgün yazdırmaya uğraşıyordum. Kısacası tavsiye etmiyorum. 5 tane doğum odası vardı, hepsi doluydu gerçi ama benim deneyimim çok pozitif değil. Bu sefer kendi istediğim hastaneye yönlendiriyorum doktorumu inşallah sorun çıkmaz.
kızlar doğum yaklaşırken genelde iştah azalması, ishal ve yüz dudak şişmesi falan oluyormuş. arkadaşlarda da olmuştu. yaşayanınız var mı? ben de bu hafta iştahsızlık var. tek öğün yesem de olur o derece
kızlar doğum yaklaşırken genelde iştah azalması, ishal ve yüz dudak şişmesi falan oluyormuş. arkadaşlarda da olmuştu. yaşayanınız var mı? ben de bu hafta iştahsızlık var. tek öğün yesem de olur o derece
Canim istahsizlik ve ishal bende de basladi son ay hatta evde ne zamandir yemek yapmiyorum
nickim nasılsın doğum oldu mu acaba ?
ben de haftaya doğum yapacağım şimdiden kaynanam ve annem sinirlerimi zorluyor hergün ağlamaya başladım bıktım artık keşke kimse olmasa tek başıma doğursam herkese haber verdiğim için bin pişmanım
ben yemek yapıyorum ama çok zorlanıyorum artık. bebeğim ters geldiği için de kafa yukarda. acayip baskı yapıyor. sanki direkt göbeğimden çıkacak.
iştah fln kalmadı onu geçtim de ishal aşamasına gelirsem sevincem :) yürüyüş yapmazsam tuvalete çıkamıyorum
senin doğuma az kalmış. kasılmalar arttı mı?
Zehra benim doğum günüm 26 şubat :) Benim doğum günümde doğum yapacaksın.Benim bebek belki sürpriz yapar,doğum günümde gelir,bana hediye verir :)
Canım nişanım geldi demiştim ama asıl nişan yeni gelmeye başladı sancım gelsin diye bekliyorum.
Ben de dün annemi çağırdım bugün gitti tekrar gelecek. Bende gerildim valla, keşke kimseye ihtiyaç duymasak..
Seninkiler ne yapıyolar? Ay aannem başladı dün, vay efendim erkek ay sonunu gözler, vay efendim erkek bebeğin sancısı şurdan şuraya doğru olur
Canım nişanım geldi demiştim ama asıl nişan yeni gelmeye başladı sancım gelsin diye bekliyorum.
Ben de dün annemi çağırdım bugün gitti tekrar gelecek. Bende gerildim valla, keşke kimseye ihtiyaç duymasak..
Seninkiler ne yapıyolar? Ay aannem başladı dün, vay efendim erkek ay sonunu gözler, vay efendim erkek bebeğin sancısı şurdan şuraya doğru olur
yaa ne alakası var. valla böyle şeyleri okuyunca ne kdr şanslıyım diyorum. neyseki annem hemşire de (emzirme eğitmeni aynı zamanda) hurafe üretmiyor. herkeste her bebekte farklı yaşanabilecek durumlar bunlar. aynı kişinin yaşadığı 2 hamilelik bile birbirine benzemiyor, tüm bebekler nasıl aynı olsun.
hiiiç takma cnm bunları. sen heeee de geç , kuzunu koklayacağın o güzel ana odaklan. inşallah sıkıntısız bi şekilde hemencecik doğuruverirsin
Sanırım doğum yaklaşan herkes aynı durumda valla bana da her söylenen batıyo
Keske dediğiniz gibi kimseye muhtaç olmasak
İş söyleyene jadar yapıveresim geliyo ama yasak yapamıyoyum her istediğimi de söyleyemiyırum
Mutfakta bütün düzenim gitti çok sıkıntı
Sağlıkla doğurup kırkımızı çıkaraydık
oyy hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahh ya çok heyecanlı
annen de alemmiş sancının nerden nereye olduğunu bile gösterebiliyo demek
benim de annem başka şehirde ben haftaya doğum yapacam bu haftasonu gelir diye düşünürken teyzemi de getircekmiş de doğum olduğu gün gelirmiş hatta kaynanamları getirirlermiş, ben de bırak ya hiçbiriniz gelmeyin dedim. Sonuçta ben kızıyım insan bi kaç gün önce gelir yapılcak edilcek varmı der yardım eder destek olur ama nerdee, ben çok ilgi bekledim herhalde. Hatta babamla birlikte dönmeyi bile düşünüyor yani en güzel günlerim bu günler heyecanla bekleyeceğime hergün sinirden ağlıyorum kaynanam tutturmuş sezeryan olmasaydı diye doktor dedi diyorum bebeğin kilosu fazla diyorum yine aynı şeyi tekrarlıyor. Keşke bi anda bi ay geçmiş olsa bebeğimle başbaşa olsam doğum zamanları bitmiş olsa ya bıktım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?