2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
10 gun sonra gelcek oglus ama isimsiz dogcak sanirim babamız bir turlu karar veremiyor.. Volkan, Tuna, Batu isimleri arasında kararsiz...

Tuna ismi güzel bence de. Hatta Tunahan da olabilir soyadınıza göre artık. Biz de henüz bulamadık isim En azından siz bikaç seçeneğe indirmişsiniz:)

artık canım çook sıkılıyor çok ağırlaştım.5 dak bile yürüyemiyorum.evden çıkamaz oldum.hemen karnıma sancı giriyoror,belim tutmuyor.
eşim de ben de sabırsızlanmaya başladık bir de :26: artık doğsun istiyoruz bi yandan da zamanında gelsin istiyoruz.yani böyle keyifsiz,ikilemlerdeyim kızlar.

Bugün çatı muayenesi oldum sonra sancım başladı kanamam var ve nişanım geldi. Doğumum çok yakın lütfen dua edin

nickim nasılsın doğum oldu mu acaba ?
ben de haftaya doğum yapacağım şimdiden kaynanam ve annem sinirlerimi zorluyor hergün ağlamaya başladım bıktım artık keşke kimse olmasa tek başıma doğursam herkese haber verdiğim için bin pişmanım

Son düzenleme:

Merhaba, şimdi nerede doğum yapacaksın? Yine sezaryen ile olur herhalde. Doktorun kim? Benim kağan kocatepe. Acıbadem önerdi ama çok pahalı ödeyemiyeceğiz. Henüz doğum şeklim belli değil. Muhtemelen sezaryen olur. Yaşım ileri maalesef. Kolan hastanesi 2000 civarındaymış telf bir türlü öğrenmedim. Gittim yine öğrenmedim. Doktoruma vermişler fiyatı... Kadıoğlu hastanesinde 2004 yılında tiroit nodülü ameliyatı olmuştum fena değildi diye hatırlıyorum. Birde fiyatı diğerlerine göre hesaplı. Ama doğum bambaşka bir tecrübe gerektirir. Yazdıklarından etkilendim. Özellikle mama biberonu verme olayından doktora 3500 tl vericez +hastane. Hastane bari hesaplı olsun diye düşünüyorum ama olmuyor. En yakın hastane acıbadem Maslak. O da enaz 4500 tl . Of neden bu kadar pahalı hastaneler.

Canim istahsizlik ve ishal bende de basladi son ay hatta evde ne zamandir yemek yapmiyorum

Ben ishalim genelde.sabah kahvaltisi yapasim gelmiyor benimde zorla yapiyoum artik

Canim istahsizlik ve ishal bende de basladi son ay hatta evde ne zamandir yemek yapmiyorum

ben yemek yapıyorum ama çok zorlanıyorum artık. bebeğim ters geldiği için de kafa yukarda. acayip baskı yapıyor. sanki direkt göbeğimden çıkacak.

iştah fln kalmadı onu geçtim de ishal aşamasına gelirsem sevincem :) yürüyüş yapmazsam tuvalete çıkamıyorum

senin doğuma az kalmış. kasılmalar arttı mı?

Canım nişanım geldi demiştim ama asıl nişan yeni gelmeye başladı sancım gelsin diye bekliyorum.
Ben de dün annemi çağırdım bugün gitti tekrar gelecek. Bende gerildim valla, keşke kimseye ihtiyaç duymasak..
Seninkiler ne yapıyolar? Ay aannem başladı dün, vay efendim erkek ay sonunu gözler, vay efendim erkek bebeğin sancısı şurdan şuraya doğru olur

Kasilmalar var canim ama nst de pek kayda deger bisi cikmadi bugun saglik ocagindan hemsire aramisti o da su an cok olmaz zaten dedi bakalim yarin tekrar var nst ne cikacak

Zehra benim doğum günüm 26 şubat :) Benim doğum günümde doğum yapacaksın.Benim bebek belki sürpriz yapar,doğum günümde gelir,bana hediye verir :)

Ayyy canim ne güzel denk düşmüş. Hatta grubtan bir arkadasla eger kizi acele etmesse ayni gun doguracagiz.cok heyecanliyim ben.umarim hersey yolunda gider.sen normal dusunuyordun degilmi i sallah ayni gune denk gelsin birlikte kutlarsiniz hep sizde

yaa ne alakası var. valla böyle şeyleri okuyunca ne kdr şanslıyım diyorum. neyseki annem hemşire de (emzirme eğitmeni aynı zamanda) hurafe üretmiyor. herkeste her bebekte farklı yaşanabilecek durumlar bunlar. aynı kişinin yaşadığı 2 hamilelik bile birbirine benzemiyor, tüm bebekler nasıl aynı olsun.

hiiiç takma cnm bunları. sen heeee de geç , kuzunu koklayacağın o güzel ana odaklan. inşallah sıkıntısız bi şekilde hemencecik doğuruverirsin

canım ben de senin gibiyim zoırla yemek yemeye basladim içimdne gelmiyor. sanırım bebek byudugu için mideye falan baskı yapiyormus.

Sanırım doğum yaklaşan herkes aynı durumda valla bana da her söylenen batıyo
Keske dediğiniz gibi kimseye muhtaç olmasak
İş söyleyene jadar yapıveresim geliyo ama yasak yapamıyoyum her istediğimi de söyleyemiyırum
Mutfakta bütün düzenim gitti çok sıkıntı
Sağlıkla doğurup kırkımızı çıkaraydık

Yahu sorma, oğlum olacak, dün sancım var diye geldi annem. Diyoki sancın olsada gününü bekler, yok işte ay ortasında doğmaz ayın sonunu bekler. Eskilere anlatamıyoruz işte.
Hele çevreden duyduklarım.. Erkek bebeğin pipisi günah değil diye erkek bebek doğumda doğurtana karşı yüz yüze doğarmış kuz bebekte sırtı dönük doğarmış pıtışı görünmesin diye

oyy hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahh ya çok heyecanlı
annen de alemmiş sancının nerden nereye olduğunu bile gösterebiliyo demek
benim de annem başka şehirde ben haftaya doğum yapacam bu haftasonu gelir diye düşünürken teyzemi de getircekmiş de doğum olduğu gün gelirmiş hatta kaynanamları getirirlermiş, ben de bırak ya hiçbiriniz gelmeyin dedim. Sonuçta ben kızıyım insan bi kaç gün önce gelir yapılcak edilcek varmı der yardım eder destek olur ama nerdee, ben çok ilgi bekledim herhalde. Hatta babamla birlikte dönmeyi bile düşünüyor yani en güzel günlerim bu günler heyecanla bekleyeceğime hergün sinirden ağlıyorum kaynanam tutturmuş sezeryan olmasaydı diye doktor dedi diyorum bebeğin kilosu fazla diyorum yine aynı şeyi tekrarlıyor. Keşke bi anda bi ay geçmiş olsa bebeğimle başbaşa olsam doğum zamanları bitmiş olsa ya bıktım artık.

Dün doktor doğumun başlıyor dedi strese girdim zaten. Eşime diyorum stresliyim, eskiler çatır çatır doğuruyomuş ne stres yapıyosun diyo .
Doğurmadan katil olcam

herkesin cevresi 3 asagı 5 yukarı aynı demek... Lohusalıkta prenses muamelesi gorenler kimler acaba

Ohooo simdi okudum da kizlar o ucretler de ne oyle :/ ben uskudar camlica erdem hastanesine gidiyorum herseyi gayet modern guzel temiz.. sanci odasi dogum odasi da ayni sekilde dogum fiyatini yuksek bekliyordum ama duyunca sasirdik ilk basta esimin isinden dolayi bize ayri fiyat soyluyolar sandik ama herkese ayniymis hersey dahil normal 600 sezeryan 1000 tl dediler arkadaslarim orda yapip memnun kaldigi icin baska hastane aramadim direkt oraya basladim muayene olduktan sonra 10 gun icerisinde gittigin diger muayeneler ucretsiz tahliller %50 indirimliydi nst ucreti de 20 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…