2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
herkesin cevresi 3 asagı 5 yukarı aynı demek... Lohusalıkta prenses muamelesi gorenler kimler acaba

ben de bilmiyorum acaba öyle muamele görenler varmı
ben daha doğum yapmadan başladım hergün sinirden ağlıyorum bıktım artık kaynanam annem hepsi sinir ediyor hele doğum zamanını düşünmek istemiyorum keşke söylemeseydim doğurduktan bi hafta sonra gelselerdi ablam var burda o yeter bana

Vallahi ben de yapayalnızım diye ağlıyodum.
Aynı hissettiğim şeyleri tarif ediyorsun.
Dün çatı muayenesinden sonra sancım başladı, doktor bu gece bile olabilir doğumun dedi. Annemi aradım diyorum böyle böyle, "e ben ne zaman geleyim peki, şimdi mi geleyim sabah mı geleyim"... "yahu anne, gece doğurabilirmişim doktor öyle diyor"... "hımm ben şimdi mi geleyim o zaman?"..... Dedim anne ne zaman istersen o zaman gel, naparsan yap dedim.
Yani o kadar sinir oldumki, zorla geldi anlayacağın. Çarşıya alışverişe çıkıyorum tezgahtarlar bile sen niye bu halinle tek geziyorsun diyor. Ben evde tek duruyorum alışveriş neki...
Annem gitti, sancım başlayınca gelecekmiş. Dün akşam o kadar çok stresliydimki, bi yandan annemin hurafeleri, bi yandan eşimin rahatlığı...

Kızlar merhaba :)
Bgn 3. günümüz minik oğlumla ve her şey yolunda, emmesi güzel allaha şükür sütüm de geliyor umarım yetiyordur..
Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim teker teker teşekkür edemiyorum herkese..
Kızlar normal doğum düşünenlere bi tavsiyem olacak.. Benm doğumdan önce çok hafif hemoroidim olmuştu ama acısı sızısı yoktu ve tuvalete çıkmam da normaldi uyardılar doğumdan önce bi baktır doğumda ıkınmaktan kötü olur diye ama ben kulak asmadım amaaan ne kadar kötü olabilir ki dedim ama olabiliyormuş :) 3 gündür baya zorlandım oturamadım resmen, doğumdan yana hiç bi sıkıntım yokken hemoroid başıma dert oldu aman ha kızlar minik bişey de varsa lütfen doktora görünün!! Ben allaha şükür bgn daha iyiyim
Hepinize bol bol dua ederim inş rahat doğumlar diliyorum. Normal düşünenler akıllarına takılan bişey olursa cevaplarım :))

aynen canım insan annesini yanında istiyor böyle davrandıklarında kendini yalnız hissediyor
benimki de zorla gelecek gibi ya benim kızım olsa doğum yapsa uçarak giderim diye düşünüyorum
ama benimki doğurduğum gün gelecekmiş
ben de tek başımayım insan öncesi çıkar gelir ama yok işte biz mi çok şey bekliyoruz acaba çevremdekiler bile senin gibi nerdeyse doğurcan diyo ama annem yanımda değil
genelde herkes böyle mi geçiriyor bu günleri bilmiyorum
kaynanama desem o dünden meraklı hemen gelecek ama beni sinir etmekten başka bi işe yaramayacağı için istemiyorum onun önceden gelmesini falan
annem resmen teyzemi bahane ediyor teyzem istese çıkar hemen gelir sanki çok uzak yol, kızım doğum yapacak seni mi beklicem der insan yine gelir
napalım işte doğum öncesi bile sinir stresle geçiyor böyle, en mutlu olmam gereken günlerim çok kötü geçiyor bebeğimi bile düşünemiyorum

Herseyin yolunda olmasına sevindim
İlk zorlukları atlattın çok şükür darısı başımıza
Doğum ne kadar sürdü lithcim ve ne zanan hastaneye çağırdılar epidural oldub mu

kızlar dün kontrolumuz vardı.bebişim 3500 gr olmuş.28 şubata dogum için gün verdi.hayırlısıyla hepimiz doğururuz inş.geri sayım başladı .heyecan dorukta.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Benim de hemoroidim var ve artık bu uyarın için geç kaldım :) Çünkü nişanım geldi sancı bekliyorum.

Off bi diğer laf da içinde kalmıcak ya elbet doğuracaksın
Stres yapma... Gel de sen yapma ....
Yine de sabırlıyız bence
Hepsinin ağzına çakasım geliyor :)

Ya benimki de öyle işte, sancın başlasın gelirim diyor. Gönül diyor git doğur kimseye haber vermeden...

Herseyin yolunda olmasına sevindim
İlk zorlukları atlattın çok şükür darısı başımıza
Doğum ne kadar sürdü lithcim ve ne zanan hastaneye çağırdılar epidural oldub mu

Ben hastaneye gitmeden önce evde atlattım sancıları 2 gün boyunca düzensiz ve şiddeti çok düşük sancılar vardı bende evde bekledim nişan geldikten sonra şiddeti biraz arttı dayanamicam dereceye gelince de hastaneye gittim ki gittiğimde 4 cm açıklığım vardı ama sancılar düzensizdi o yüzden suni sancı aldım :/ iş son raddeye gelince epidural istedim ama artık çok geçti.. Hastanede toplam 5 saat sancı çektim ve 5 saatin sonunda doğum oldu :))) ilk doğum için hızlı diyo herkes ama ben evde beklememe bağlıyorum

Ancak yazabildim yetişemedim demek sana ama inş sen daha kolay atlatırsın :) ama olursa da geçiyor çok sıkıntı yapma sakın.. Allah kolay bi doğum nasip etsin sana da haber vermeyi unutma

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Merhaba, Kağan Hoca'yı tanırım. İyi ve sakin bir doktordur. Ben açıkcası muayene ücreti yüzünden kendisine gitmedim. Central Hospital var Kozyatağı'nda. Kızımın da doktoru orada, arada orada da ultrasona girmişliğim var, bazı doktorları da tanıyorum. Orada doğum yapacağım. Doktor dışarıdan olursa 1100 tl iki gece hastanede kalış ve diğer işlemler dediler. Kolan Hastanesi'nde bir tanıdığım doğum yaptı ama memnuniyetini sormadım. Acıbadem ya da Şifa özel sigortam olsa kesin gideceğim hastaneler ama maalesef sigorta yaptıramadan hamile kaldım bu sebeple sgk geçmesi gerekiyor. Gerçekten çok gereksiz pahalı hastaneler, benim doktorum tanıdık bu sebeple muayene ücreti almıyor benden ama doğumda 3000 gibi bir rakam alıyor tabii. Yani bizim de nereden baksan 4000i kesin geçecek Kadıoğlu hesaplıydı -yanılmıyorsam 600 filan verdik- ama benim deneyimim hiç iyi olmadı ve gerçekten süt meselesi bize özel bir durum oldu yoksa sen istemezsen gidip de mama getirmiyorlar tabii ki. Çocuk doktoru doğum olmuş hastanede düşün poposunu kaldırıp da gelmemişti kızıma bakmaya, eşim bağırıp çağırınca gelmişti. Sonuçta doğum gerçekten özel bir durum ve insan özel muamele bekliyor. Psikolojin de ameliyat olmuşsun sudan çıkmış balık gbisin çok muhteşem olamıyor. Bir tanıdığımız çiçek göndermişti o çiçeğin akıbetini halen öğrenemedik üff zor işler

Benim için önerebileceğin bir şey var mı hani ben yaptım sen yapma gibisinden?
Zaman yaklaştıkça endişem artıyor, başıma ne gelecek bilmiyorum çünkü.

Hayirli evlat olsun Allah anali babalı buyutsun.hemoroid dedin ayni durumdayim hemoroidim suan agrisiz ama doğumdan Cok bundan korkmaya basladim ne kullaniyorsun doktora yazdirayim doguma Cok az kaldigini dusunuyorum nstde sancim 10dk 1 cikti

Benim için önerebileceğin bir şey var mı hani ben yaptım sen yapma gibisinden?
Zaman yaklaştıkça endişem artıyor, başıma ne gelecek bilmiyorum çünkü.

Canım sakin ol elinden geldiği kadar evde kal ama bebeğin hareketlerini de takip etmeyi ihmal etme bu sırada.. İnsan bazı anlarda yapamicakmış gb hissediyor ama o sancılar en fazla 40 saniye sürüyo hep bunu düşün zora girdiğinde kendine de birazdan geçicrk diye.. İnan bebeğini kucağına aldığında tüm herşey bitiyor.. Dünyanın en mükemmel duygusu o Allahım kolaylık versin habersiz bırakma bizi.. Bnm doğum çok rahat geçtiği için keşke dediğim tek şey hemoroid oldu umarım sende olmaz

Okudumda kizlar ben Anne konusunda cok sansliyim
Kadina sancim var demeye korkuyorum babamida
Katip onune kapimda bitiyor hic kocakari laflarini
Solemez sancim var diyorum kiyamam annem
Az kaldi olucak bole minik sancilarin diyo
Beni ruhsal anlamda en cok rahatladan
Bas tacim annemmmmmm
Allah razi olsun ondan

Of çok üzüldüm kızlar halinize( Üzmeyin kendinizi nolur. Biz kendi kendimize yeteriz ya. Çatır çatır doğururuz. Kimseye ihtiyacımız yok. Nolcak hastanede doktor var hemşire var ebe var. Eve geçince de Allah sağlık versin her işimizi kendimiz yaparız nolcak. Hepimizde o güç var. İnanıyorum ben. Üzülmeyin nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…