herkesin cevresi 3 asagı 5 yukarı aynı demek... Lohusalıkta prenses muamelesi gorenler kimler acaba
Vallahi ben de yapayalnızım diye ağlıyodum.oyy hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahh ya çok heyecanlı
annen de alemmiş sancının nerden nereye olduğunu bile gösterebiliyo demek
benim de annem başka şehirde ben haftaya doğum yapacam bu haftasonu gelir diye düşünürken teyzemi de getircekmiş de doğum olduğu gün gelirmiş hatta kaynanamları getirirlermiş, ben de bırak ya hiçbiriniz gelmeyin dedim. Sonuçta ben kızıyım insan bi kaç gün önce gelir yapılcak edilcek varmı der yardım eder destek olur ama nerdee, ben çok ilgi bekledim herhalde. Hatta babamla birlikte dönmeyi bile düşünüyor yani en güzel günlerim bu günler heyecanla bekleyeceğime hergün sinirden ağlıyorum kaynanam tutturmuş sezeryan olmasaydı diye doktor dedi diyorum bebeğin kilosu fazla diyorum yine aynı şeyi tekrarlıyor. Keşke bi anda bi ay geçmiş olsa bebeğimle başbaşa olsam doğum zamanları bitmiş olsa ya bıktım artık.
Dün doktor doğumun başlıyor dedi strese girdim zaten. Eşime diyorum stresliyim, eskiler çatır çatır doğuruyomuş ne stres yapıyosun diyo .
Doğurmadan katil olcam
Vallahi ben de yapayalnızım diye ağlıyodum.
Aynı hissettiğim şeyleri tarif ediyorsun.
Dün çatı muayenesinden sonra sancım başladı, doktor bu gece bile olabilir doğumun dedi. Annemi aradım diyorum böyle böyle, "e ben ne zaman geleyim peki, şimdi mi geleyim sabah mı geleyim"... "yahu anne, gece doğurabilirmişim doktor öyle diyor"... "hımm ben şimdi mi geleyim o zaman?"..... Dedim anne ne zaman istersen o zaman gel, naparsan yap dedim.
Yani o kadar sinir oldumki, zorla geldi anlayacağın. Çarşıya alışverişe çıkıyorum tezgahtarlar bile sen niye bu halinle tek geziyorsun diyor. Ben evde tek duruyorum alışveriş neki...
Annem gitti, sancım başlayınca gelecekmiş. Dün akşam o kadar çok stresliydimki, bi yandan annemin hurafeleri, bi yandan eşimin rahatlığı...
Kızlar merhaba :)
Bgn 3. günümüz minik oğlumla ve her şey yolunda, emmesi güzel allaha şükür sütüm de geliyor umarım yetiyordur..
Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim teker teker teşekkür edemiyorum herkese..
Kızlar normal doğum düşünenlere bi tavsiyem olacak.. Benm doğumdan önce çok hafif hemoroidim olmuştu ama acısı sızısı yoktu ve tuvalete çıkmam da normaldi uyardılar doğumdan önce bi baktır doğumda ıkınmaktan kötü olur diye ama ben kulak asmadım amaaan ne kadar kötü olabilir ki dedim ama olabiliyormuş :) 3 gündür baya zorlandım oturamadım resmen, doğumdan yana hiç bi sıkıntım yokken hemoroid başıma dert oldu aman ha kızlar minik bişey de varsa lütfen doktora görünün!! Ben allaha şükür bgn daha iyiyim
Hepinize bol bol dua ederim inş rahat doğumlar diliyorum. Normal düşünenler akıllarına takılan bişey olursa cevaplarım :))
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kızlar merhaba :)
Bgn 3. günümüz minik oğlumla ve her şey yolunda, emmesi güzel allaha şükür sütüm de geliyor umarım yetiyordur..
Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim teker teker teşekkür edemiyorum herkese..
Kızlar normal doğum düşünenlere bi tavsiyem olacak.. Benm doğumdan önce çok hafif hemoroidim olmuştu ama acısı sızısı yoktu ve tuvalete çıkmam da normaldi uyardılar doğumdan önce bi baktır doğumda ıkınmaktan kötü olur diye ama ben kulak asmadım amaaan ne kadar kötü olabilir ki dedim ama olabiliyormuş :) 3 gündür baya zorlandım oturamadım resmen, doğumdan yana hiç bi sıkıntım yokken hemoroid başıma dert oldu aman ha kızlar minik bişey de varsa lütfen doktora görünün!! Ben allaha şükür bgn daha iyiyim
Hepinize bol bol dua ederim inş rahat doğumlar diliyorum. Normal düşünenler akıllarına takılan bişey olursa cevaplarım :))
Hepsinin ağzına çakasım geliyor :)Off bi diğer laf da içinde kalmıcak ya elbet doğuracaksın
Stres yapma... Gel de sen yapma ....
Yine de sabırlıyız bence
Ya benimki de öyle işte, sancın başlasın gelirim diyor. Gönül diyor git doğur kimseye haber vermeden...aynen canım insan annesini yanında istiyor böyle davrandıklarında kendini yalnız hissediyor
benimki de zorla gelecek gibi ya benim kızım olsa doğum yapsa uçarak giderim diye düşünüyorum
ama benimki doğurduğum gün gelecekmiş
ben de tek başımayım insan öncesi çıkar gelir ama yok işte biz mi çok şey bekliyoruz acaba çevremdekiler bile senin gibi nerdeyse doğurcan diyo ama annem yanımda değil
genelde herkes böyle mi geçiriyor bu günleri bilmiyorum
kaynanama desem o dünden meraklı hemen gelecek ama beni sinir etmekten başka bi işe yaramayacağı için istemiyorum onun önceden gelmesini falan
annem resmen teyzemi bahane ediyor teyzem istese çıkar hemen gelir sanki çok uzak yol, kızım doğum yapacak seni mi beklicem der insan yine gelir
napalım işte doğum öncesi bile sinir stresle geçiyor böyle, en mutlu olmam gereken günlerim çok kötü geçiyor bebeğimi bile düşünemiyorum
Herseyin yolunda olmasına sevindim
İlk zorlukları atlattın çok şükür darısı başımıza
Doğum ne kadar sürdü lithcim ve ne zanan hastaneye çağırdılar epidural oldub mu
kızlar dün kontrolumuz vardı.bebişim 3500 gr olmuş.28 şubata dogum için gün verdi.hayırlısıyla hepimiz doğururuz inş.geri sayım başladı .heyecan dorukta.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Benim de hemoroidim var ve artık bu uyarın için geç kaldım :) Çünkü nişanım geldi sancı bekliyorum.
Hepsinin ağzına çakasım geliyor :)
Ya benimki de öyle işte, sancın başlasın gelirim diyor. Gönül diyor git doğur kimseye haber vermeden...
Ben hastaneye gitmeden önce evde atlattım sancıları 2 gün boyunca düzensiz ve şiddeti çok düşük sancılar vardı bende evde bekledim nişan geldikten sonra şiddeti biraz arttı dayanamicam dereceye gelince de hastaneye gittim ki gittiğimde 4 cm açıklığım vardı ama sancılar düzensizdi o yüzden suni sancı aldım :/ iş son raddeye gelince epidural istedim ama artık çok geçti.. Hastanede toplam 5 saat sancı çektim ve 5 saatin sonunda doğum oldu :))) ilk doğum için hızlı diyo herkes ama ben evde beklememe bağlıyorum
Merhaba, şimdi nerede doğum yapacaksın? Yine sezaryen ile olur herhalde. Doktorun kim? Benim kağan kocatepe. Acıbadem önerdi ama çok pahalı ödeyemiyeceğiz. Henüz doğum şeklim belli değil. Muhtemelen sezaryen olur. Yaşım ileri maalesef. Kolan hastanesi 2000 civarındaymış telf bir türlü öğrenmedim. Gittim yine öğrenmedim. Doktoruma vermişler fiyatı... Kadıoğlu hastanesinde 2004 yılında tiroit nodülü ameliyatı olmuştum fena değildi diye hatırlıyorum. Birde fiyatı diğerlerine göre hesaplı. Ama doğum bambaşka bir tecrübe gerektirir. Yazdıklarından etkilendim. Özellikle mama biberonu verme olayındandoktora 3500 tl vericez +hastane. Hastane bari hesaplı olsun diye düşünüyorum ama olmuyor. En yakın hastane acıbadem Maslak. O da enaz 4500 tl . Of neden bu kadar pahalı hastaneler.
Ben hastaneye gitmeden önce evde atlattım sancıları 2 gün boyunca düzensiz ve şiddeti çok düşük sancılar vardı bende evde bekledim nişan geldikten sonra şiddeti biraz arttı dayanamicam dereceye gelince de hastaneye gittim ki gittiğimde 4 cm açıklığım vardı ama sancılar düzensizdi o yüzden suni sancı aldım :/ iş son raddeye gelince epidural istedim ama artık çok geçti.. Hastanede toplam 5 saat sancı çektim ve 5 saatin sonunda doğum oldu :))) ilk doğum için hızlı diyo herkes ama ben evde beklememe bağlıyorum
Kızlar merhaba :)
Benim için önerebileceğin bir şey var mı hani ben yaptım sen yapma gibisinden?
Zaman yaklaştıkça endişem artıyor, başıma ne gelecek bilmiyorum çünkü.
masallah canım, haftasına gore iri bebiş...sağlıkla kucagına alırsın insallah...
ben geçen yılın şubat annesym canm. benm oğlumda senn anlattığın gibiydi.Şimdide gayet sakin uyku düzeni iyi olan bi çocuk bence çocuğun karaketeri hakkındada bize bilgi veriyor hamilelikteki halleri ne güzel işte uslu olur bebişin..
Vallahi ben de yapayalnızım diye ağlıyodum.
Aynı hissettiğim şeyleri tarif ediyorsun.
Dün çatı muayenesinden sonra sancım başladı, doktor bu gece bile olabilir doğumun dedi. Annemi aradım diyorum böyle böyle, "e ben ne zaman geleyim peki, şimdi mi geleyim sabah mı geleyim"... "yahu anne, gece doğurabilirmişim doktor öyle diyor"... "hımm ben şimdi mi geleyim o zaman?"..... Dedim anne ne zaman istersen o zaman gel, naparsan yap dedim.
Yani o kadar sinir oldumki, zorla geldi anlayacağın. Çarşıya alışverişe çıkıyorum tezgahtarlar bile sen niye bu halinle tek geziyorsun diyor. Ben evde tek duruyorum alışveriş neki...
Annem gitti, sancım başlayınca gelecekmiş. Dün akşam o kadar çok stresliydimki, bi yandan annemin hurafeleri, bi yandan eşimin rahatlığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?