2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ay ne güzel ya allah bana da normal doğum nasip eder inşallah:) hem de epiduralsiz doğurmuşsun ayakta alkışlıyorum seni:) dikişin çok mu? Şu an nasılsın?

sancı nasıl bir şey ya??hastane evime 2 dk mesafede bende evde geçirmek istiyorum o anları

Hayirli evlat olsun Allah anali babalı buyutsun.hemoroid dedin ayni durumdayim hemoroidim suan agrisiz ama doğumdan Cok bundan korkmaya basladim ne kullaniyorsun doktora yazdirayim doguma Cok az kaldigini dusunuyorum nstde sancim 10dk 1 cikti

Canım ben bişi kullanmadım o yüzden bu kadar sıkıntı oldu ve doktora da hiç söylemedim önemsemediğim için bence hemen doktoruna söyle bakalım belki bi tavsiyesi olur..

Ay ne güzel ya allah bana da normal doğum nasip eder inşallah:) hem de epiduralsiz doğurmuşsun ayakta alkışlıyorum seni:) dikişin çok mu? Şu an nasılsın?

6 tane dediler dikiş için ama sanıyorum içerde de var hiiiç bakmıyorum o tarafa iyileşsin bi kendimi korkutmim şimdiden diye :) inşallah sende hayırlısıyla rahat bi şekilde yaparsın doğum.. Ben ıkınma aralarında bş daha çocuk yapmicam dedim ve peşine doğum oldu daha dikişler atılmadan da ebelere aaa çenesinde gamze var bunun peşi kız olacak diyodum :) o kadar anlık bişey ve allah sabrını veriyor

sancı nasıl bir şey ya??hastane evime 2 dk mesafede bende evde geçirmek istiyorum o anları

Herkesin doğumu başka olurmuş ben yanıltmayayım kimseyi ama benimki adet sancısı gb ve belli aralıklarla geldi zaten gelip gittiği için anlıyosun bi anda vuruyodu ilk başladığında 10 sn sürüyodu ve bir anda geçiyordu.. Ben adet olunca da belim ağrır ayrıca o şekilde belime de ağrı giriyordu

Suni sancıdan korkuyorum nasıl birşey biri anlatsa 5 saat hastanede kalmak çok kötü zaman nasıl geçti

kızlar bugün kontrolum vardı ve biraz canım sıkıldı geçen ayki kontrolde doktor 32 haftalık dedi bebeğe bugün 34 haftalık dedi yaa bi dediği bi dediğini tutmuyor. geçen ay 32 olupta şimdi nasıl 34 oluo..yani tamam normaldede 34-35 haftalık hamileyim ama doktor böyle deyince geçen aydan buyana yavaş mı gelişmiş diye düşündürüyor beni.onuda geçtim şimdiye kadar doğuma hep 28 mart gibi diyordu ve benim sata göre 31 mart ama bugün 5 nisan dedi. kilosu 2200-2400 civarı dedi onda da kesin bişey yok. hastaneye doğuma zam gelmiş tamam yine ucuz ama kafama takıldı normalde normal doğum ucuz sezeryan pahalı olur burada normal doğum pahalı sezeryan ucuz anlamadım birşey

gercekten ilginc olmus, dr.a hatırlatsaydin keske, gecen ay 32 haftalık demiştiniz diye, belki de hatalı bakmıstır.... bir sonraki kontrolun ne zaman?

Ben de her bulundugum yere bir yatiyorum.sac na sen misal ne olacak bilmitirum .bir de benim KIZ az hareket ediyor bugün dr.gittik herşeyi normal al dersen aliyim ama bekle derim gibilerinden konuştu bu sonuçlar en az 10 günü var diyor dedi bende bekleyelim bakalim dedim.hayirlisi herseyin

kızlar herkese merhabaa
sonunda izne ayrıldım ve temizlikle uğraşmaktan nete girmeye fırsatım olmadı.aramızda doğum yapan varmı ya?inşaallah herkesin bebeğide kendiside çok iyidir.
ben geçen hafta cuma gittim doktora.37.haftamdaydım :kemik gelişimi ileri çıktı ama karnı 2 hafta geri çıktı.doktor bakliyat tüket dedi.korkmuyorum sadece dinlenemedim ona veriyorum ben.şimdi pazartesi gideceğim doktora dua edin neolur.iyice ağırlaştım beende nefesim çok daralıyor,kallbim çok çarpıyor.az kaldı ya heyecanlanıyorum.
kızlar ne olur iyi haberler verin hep duamdasınnız

canım galiba sürekli koruma altındaymış gibi yaşamaktan her yaptığımızı iki kişilik düşünmekten yorulduk. benim içimden yemek yapmak bile gelmiyo. uyku da yok uyuyamıyorum. noolur çok çabuk geçsin şu kalan günlerimiz de kavuşalım yavrularımıza.
bugün 2 ay önce doğum yapmış biriyle karşılaştım. ayy nasıl tatlıydı kızı. hani hep diyolar ya bize en güzel günlerin bunlar karnındayken daha rahat diye, ona da sordum ayy hiç de değil sana baktıkça o hallerim aklıma geliyo doğunca daha güzel dedi. nefes alamıyosun oturamıyosun kalkamıyosun ama şimdi yanında sev sarıl bu daha güzel dedi. oooohhh dedim sonunda bizim gibi düşünen birini gördüm. ya bu kadınların birbirleriyle derdi nedir hep bi göz korkutma aman bunlar iyi günlerin doğuyo aman bunlar iyi günlerin, bu lafı söyleyenleri bi kaşık suda boğmak istiyorum....

Ya bu lohusa bardak susleri cok pahali bardaklari kendimiz nasil susleye biliriz fikri olan var mi

Ben süslemedim bizim adetlerimizde de şerbet yerine kaynar var aslında hastanede doğum paketinde var şerbet ikramı süslü olur mu bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla öyle ahım şahım bir süsü seni zorlayacak bir tarafı yok bence kullan at kadehlerden aldığın zaman süsünü dilediğin malzemeyi alıp kendin tasarlayabilirsin diye düşünüyorum int de çok model var lastikli ve fırfırlı olanları çok kullanışlı ve şık görünüyor tlf dan girdiğim için resim atamıyorum ama fikrimi söylemek istedim umarım yardımcı olmuşumdur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…