Ben hastaneye gitmeden önce evde atlattım sancıları 2 gün boyunca düzensiz ve şiddeti çok düşük sancılar vardı bende evde bekledim nişan geldikten sonra şiddeti biraz arttı dayanamicam dereceye gelince de hastaneye gittim ki gittiğimde 4 cm açıklığım vardı ama sancılar düzensizdi o yüzden suni sancı aldım :/ iş son raddeye gelince epidural istedim ama artık çok geçti.. Hastanede toplam 5 saat sancı çektim ve 5 saatin sonunda doğum oldu :))) ilk doğum için hızlı diyo herkes ama ben evde beklememe bağlıyorum
Ben hastaneye gitmeden önce evde atlattım sancıları 2 gün boyunca düzensiz ve şiddeti çok düşük sancılar vardı bende evde bekledim nişan geldikten sonra şiddeti biraz arttı dayanamicam dereceye gelince de hastaneye gittim ki gittiğimde 4 cm açıklığım vardı ama sancılar düzensizdi o yüzden suni sancı aldım :/ iş son raddeye gelince epidural istedim ama artık çok geçti.. Hastanede toplam 5 saat sancı çektim ve 5 saatin sonunda doğum oldu :))) ilk doğum için hızlı diyo herkes ama ben evde beklememe bağlıyorum
sancı nasıl bir şey ya??hastane evime 2 dk mesafede bende evde geçirmek istiyorum o anları
Hayirli evlat olsun Allah anali babalı buyutsun.hemoroid dedin ayni durumdayim hemoroidim suan agrisiz ama doğumdan Cok bundan korkmaya basladim ne kullaniyorsun doktora yazdirayim doguma Cok az kaldigini dusunuyorum nstde sancim 10dk 1 cikti
Ay ne güzel ya allah bana da normal doğum nasip eder inşallah:) hem de epiduralsiz doğurmuşsun ayakta alkışlıyorum seni:) dikişin çok mu? Şu an nasılsın?
sancı nasıl bir şey ya??hastane evime 2 dk mesafede bende evde geçirmek istiyorum o anları
6 tane dediler dikiş için ama sanıyorum içerde de var hiiiç bakmıyorum o tarafa iyileşsin bi kendimi korkutmim şimdiden diye :) inşallah sende hayırlısıyla rahat bi şekilde yaparsın doğum.. Ben ıkınma aralarında bş daha çocuk yapmicam dedim ve peşine doğum oldu daha dikişler atılmadan da ebelere aaa çenesinde gamze var bunun peşi kız olacak diyodum :) o kadar anlık bişey ve allah sabrını veriyor
kızlar bugün kontrolum vardı ve biraz canım sıkıldıgeçen ayki kontrolde doktor 32 haftalık dedi bebeğe bugün 34 haftalık dedi yaa bi dediği bi dediğini tutmuyor. geçen ay 32 olupta şimdi nasıl 34 oluo..yani tamam normaldede 34-35 haftalık hamileyim ama doktor böyle deyince geçen aydan buyana yavaş mı gelişmiş diye düşündürüyor beni.onuda geçtim şimdiye kadar doğuma hep 28 mart gibi diyordu ve benim sata göre 31 mart ama bugün 5 nisan dedi. kilosu 2200-2400 civarı dedi onda da kesin bişey yok. hastaneye doğuma zam gelmiş tamam yine ucuz ama kafama takıldı normalde normal doğum ucuz sezeryan pahalı olur burada normal doğum pahalı sezeryan ucuz anlamadım birşey
Kizlar bos lokum kulahi nerden bulabilirim bildiginz bir site warmiii yardimci olsaniz
Ben de her bulundugum yere bir yatiyorum.sac na sen misal ne olacak bilmitirum .bir de benim KIZ az hareket ediyor bugün dr.gittik herşeyi normal al dersen aliyim ama bekle derim gibilerinden konuştu bu sonuçlar en az 10 günü var diyor dedi bende bekleyelim bakalim dedim.hayirlisi herseyinBenim de yarın kontrolüm var bakalım kilomuz ne durumda :)
O depresyon olayı kısmi olarak bende de var önceden aman yumurtayı eksik etmeyim et ymesem lazım diye takip ederken şimdi hiç birşey yapmak da yemek de istemiyorum sadece bu değil canım hiçbirşey yapmak istemiyorum boş bulduğum her yere devriliyorum saç baş Kaş aldı başını gitti aynaya bakasım gelmiyor İnan ve zaman bi türlü geçmek bilmiyor 20-30 hafta arası nasıl geçti anlamamıştım hele şimdi son haftalar geçmek bilmiyor resmen
Kizlar bos lokum kulahi nerden bulabilirim bildiginz bir site warmiii yardimci olsaniz
Benim de yarın kontrolüm var bakalım kilomuz ne durumda :)
O depresyon olayı kısmi olarak bende de var önceden aman yumurtayı eksik etmeyim et ymesem lazım diye takip ederken şimdi hiç birşey yapmak da yemek de istemiyorum sadece bu değil canım hiçbirşey yapmak istemiyorum boş bulduğum her yere devriliyorum saç baş Kaş aldı başını gitti aynaya bakasım gelmiyor İnan ve zaman bi türlü geçmek bilmiyor 20-30 hafta arası nasıl geçti anlamamıştım hele şimdi son haftalar geçmek bilmiyor resmen
Ya bu lohusa bardak susleri cok pahali bardaklari kendimiz nasil susleye biliriz fikri olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?