2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Teskur ederim canim benim.saol birde bebek sekerimiz hazir lokumuda bu tuldeb keseler oluyorya onlarfa dagitsak nasil olur

aynı benim gibi düşünüyorsun sfyg, bi insanın bebeğinin yanında olması gibisi varmıdır yaa, niye karnımdayken en güzel günlerim olsun, bunu söyleyen kişiler çocuğu yaramaz olan anneler ama ona rağmen yaramaz olacağına karnımda olsun diye mi düşünüyorlar , yaramaz olsa da o çocuk senden bi can senin herşeyin bende sinir oluyorum bunu diyenlere

merhaba joie marka park yatağı aldığınızı yazmışsınız memnun musunuz lütfen yazar mısınız e bebekten bende almayı düşünüyorum fakat kararsızım. 1.5 yaşında kızım oda takımı aldık büyüyen beşik fakat atlıyor ondan aylardır yerde yatıyor artık bir park yatak alalım dedik ama kalitesinden şüpheliyim. çok bilinen bir marka olmadığı için endişem var ve gerçekten büyük mü diğerlerine göre cevap yazarsanız çok sevinirim

merhaba joie marka park yatağı aldığınızı yazmışsınız memnun musunuz lütfen yazar mısınız e bebekten bende almayı düşünüyorum fakat kararsızım. 1.5 yaşında kızım oda takımı aldık büyüyen beşik fakat atlıyor ondan aylardır yerde yatıyor artık bir park yatak alalım dedik ama kalitesinden şüpheliyim. çok bilinen bir marka olmadığı için endişem var ve gerçekten büyük mü diğerlerine göre cevap yazarsanız çok sevinirim

Ben cristal baby aldım o bile gayet güzel joie ondan daha iyi marka ölçülerine dikkat edip alabilirsin 70-110 olsun en az ölçüsü bu büyüklük uygun bence

gercekten ilginc olmus, dr.a hatırlatsaydin keske, gecen ay 32 haftalık demiştiniz diye, belki de hatalı bakmıstır.... bir sonraki kontrolun ne zaman?

aynen söyledim ama adam pek duymuyor galiba benim dediklerimi.. zaten söylememe gerek yok gebe takip kartını aldı eline ve bakıp inceledi görmemesi imkansız. adam bildiğin çatlak bi adam. böyle saçma sapan konuşmaları da var dr. bean gibi bişey anlayacağın :) eşimde sinir oldu bugün bu haftada olmasam değiştireceğim ama başka doktor kabul eder mi beni artık..

bende onu soracaktım yine 15 marta verdi randevu yani 25 gün var. nezaman 2 haftada 1 çağırmaya başlayacak ve nezaman haftada 1'e düşüyor kontroller..

Bana da regli agrisi gibi agrim oluyo karnim burkar gibi oluyo ama herkes oyle bi dio ki cok kotu agridan oluyosn falan kafam iyice karisti :))

hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım

34.haftadan itibaren nst ye girmeye başladım cnm herhafta nstye giriyorum 2 haftada birde muayeneye alıyor ultrasona yani..

bizim kesin tarih belli değil ama 38+3te almayı düşünüyor.. oğlumda da aymı şekil olmuştu

kızlar doğuma giderken makyaj yapıp mı gideceksiniz yoksa doğum sonrasımı yapacaksınız? çünkü ameliyathanede gözler kurumasın diye bi jel gibi bişey sürüyolar bazen sezeryanda sürüyolarmıydı hatırlamıyorum.

ii geceler hamişler
bugün artık d.tarihimizi kararlaştırdık doktorumuzla .. 6 mart saat 17.00 da epidurel sezeryan ile doğuma giricem inş. aslında ben 38+2 de istiyordum doğumu çünkü vücudumun heryerini 1 aydır kaşıntı esir almış durumda ama doktorum 5 günün bile bebek için önemli olduğunu söyledi ve 39+0 da karar kıldık doğum için.. hamileliğin bence en zoru bu son aylarımış..gece yatamıyorum gündüzleri leyla gibi sürekli uyku modundayım ..allahım herkese sağ sağlim sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
uyku yok yine bu gece

bugün benim için baya zor bi gün oldu...

öncelikle kuaföre gittim saçımı boyattım kestirdim insana benzedim derken çok fazla sancım olmaya başladı kuaförde bile zor durdum o derece...eşim annemle beni almaya geldi dedim böyle böyle hemen acile gittik alttan muayene ettiler açılma yok ama nst'de 100'de 25-30'larda sancım çıktı...2 serum verdiler sonra midem bulandı kustum ..ebe bebek yerleşti o yüzden kusman dedi..bi daha alttan muayene etti yine açılma yok...zaten ikinci serumda sancımda gitti..kanama olursa ,nişan gelirse,sancılar sıklaşırsa hemen gel bekleme dediler...böyle işte yarında kendi dr'uma gidip sezeryanı yarın yapmasını istiycem yoksa bizim sıpa kendi gelcek..

canım beni 35 den sonra 10 gunde bir cagirmişti ama ben riskli hamileyim ondan olabilir belki de...

Doğum yapanlar gecelik lazım oldumu yoksa pijama yeterlimi. Ben de iki pijama var ama gecelik almadım alsam mi

ben ilkinde sezeryan olmustum ve onu acılır gecelik dısında hicbirsey giyememiştim.. devamlı pansuman yerini karnımı kontrole geliyorlardı.

bana ilk sezeryanımda surmemişlerdi.. belki genel anestezide suruyorlardir, epidural olmustum ben..

günaydın kızlar
yavaş yavaş doğum haberleri gelmeye başlar sanırım:unutmayın doğum sırasında edilen dualar kabul olur.
birde geçen bir arkadaş söyledi:8 tane hurmaya 7 tane yasin okunur ve 7 sini doğumdan önce anne yer.1 tanesinide bebeğe süt vermeden ağzına sürülür.böylece hem anne kolay doğum yapar hemde bebek akıllı zeki olurmuş.biirkaç çocuğu olupta bunu deneyen çocuğunda sonuç alan biri anlatmış

ah eşler diyorum o zaman biraz da ben alınganlaştım adam bir şey demeden ağlamaya başlıyorum zaman azaldıkça bunalıma giriyorum sanırım...

pimpiriklenme durumları normal canım, oluyor.. benim de sezeryan 38+5 de olcak.. esim de NST de kasılma oldugunu gorunce; o kadar beklemeyelim 38 de alsanız diye pazarlıga girdi, birsey falan olur diye endiseleniyor oldukca.

her doktor farklı sanırım ben ormal doğurmak istemiyorum ya sancı gelirde bebek gelirse diye erken olsun diyorum bakalım bugün kontr. ne diyecek...

bizim kesin tarih belli değil ama 38+3te almayı düşünüyor.. oğlumda da aymı şekil olmuştu

zeynep ultrasyon doğru sonucu tam vermiyor bir milim yanlış ölçse farklı çıkıyor mesela bizim doktor bacak boyunu alıyor bir 36 çıkıyor sonra haftaya gel diyor orada 35 diyor bende doktor bey bebek suda kalonca boyu mu çekmiş dedim geçen diğer kağıda baktı güldü yanlış ölçmüşüm diyor...

burda bir arkadaşa daha vardı haftası baya küçükken öğrendi ve 36. haftada bebeğini sağsalim kucagına almıştı sanırım adı aybuke07 idi sende sorunsuz alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…