canım galiba sürekli koruma altındaymış gibi yaşamaktan her yaptığımızı iki kişilik düşünmekten yorulduk. benim içimden yemek yapmak bile gelmiyo. uyku da yok uyuyamıyorum. noolur çok çabuk geçsin şu kalan günlerimiz de kavuşalım yavrularımıza.
bugün 2 ay önce doğum yapmış biriyle karşılaştım. ayy nasıl tatlıydı kızı. hani hep diyolar ya bize en güzel günlerin bunlar karnındayken daha rahat diye, ona da sordum ayy hiç de değil sana baktıkça o hallerim aklıma geliyo doğunca daha güzel dedi. nefes alamıyosun oturamıyosun kalkamıyosun ama şimdi yanında sev sarıl bu daha güzel dedi. oooohhh dedim sonunda bizim gibi düşünen birini gördüm. ya bu kadınların birbirleriyle derdi nedir hep bi göz korkutma aman bunlar iyi günlerin doğuyo aman bunlar iyi günlerin, bu lafı söyleyenleri bi kaşık suda boğmak istiyorum....
Zuzumanji sana ozel msj attim
Ben cristal baby aldım o bile gayet güzel joie ondan daha iyi marka ölçülerine dikkat edip alabilirsin 70-110 olsun en az ölçüsü bu büyüklük uygun bencemerhaba joie marka park yatağı aldığınızı yazmışsınız memnun musunuz lütfen yazar mısınız e bebekten bende almayı düşünüyorum fakat kararsızım. 1.5 yaşında kızım oda takımı aldık büyüyen beşik fakat atlıyor ondan aylardır yerde yatıyor artık bir park yatak alalım dedik ama kalitesinden şüpheliyim. çok bilinen bir marka olmadığı için endişem var ve gerçekten büyük mü diğerlerine göre cevap yazarsanız çok sevinirim
gercekten ilginc olmus, dr.a hatırlatsaydin keske, gecen ay 32 haftalık demiştiniz diye, belki de hatalı bakmıstır.... bir sonraki kontrolun ne zaman?
Herkesin doğumu başka olurmuş ben yanıltmayayım kimseyi ama benimki adet sancısı gb ve belli aralıklarla geldi zaten gelip gittiği için anlıyosun bi anda vuruyodu ilk başladığında 10 sn sürüyodu ve bir anda geçiyordu.. Ben adet olunca da belim ağrır ayrıca o şekilde belime de ağrı giriyordu
evet canım coraspirini p.tesi bıraktım cleksanı son olarak da bu akşam vurulcam kanamadan ben de korkuyorum ama çok kanamam olursa bayıltcak doktorum Allah yardımcımız olsun canım inşallah sağsalim atlatayım detayları yazıcam
aynen söyledim ama adam pek duymuyor galiba benim dediklerimi.. zaten söylememe gerek yok gebe takip kartını aldı eline ve bakıp inceledi görmemesi imkansız. adam bildiğin çatlak bi adam. böyle saçma sapan konuşmaları da var dr. bean gibi bişey anlayacağın :) eşimde sinir oldu bugün bu haftada olmasam değiştireceğim ama başka doktor kabul eder mi beni artık..
bende onu soracaktım yine 15 marta verdi randevu yani 25 gün var. nezaman 2 haftada 1 çağırmaya başlayacak ve nezaman haftada 1'e düşüyor kontroller..
kızlar normal doğum ve sezeryan konuşuluıyor bende sezeryan olmak istiyorum ve doktorum da kabul etti ama 39+3 te sezeryana almak istiyor bende diyorum ki o zamana kadar sancım gelirse en yakın hastaneye gitmek zorunda kalırım yani devlete ordada sonuna kadar uğraşmdan sezeryana almıyorlar 38+5 te sezeryan istesem çok mu erken olur sizin doktorlar kaçıncı haftayı önerdi....
aynen söyledim ama adam pek duymuyor galiba benim dediklerimi.. zaten söylememe gerek yok gebe takip kartını aldı eline ve bakıp inceledi görmemesi imkansız. adam bildiğin çatlak bi adam. böyle saçma sapan konuşmaları da var dr. bean gibi bişey anlayacağın :) eşimde sinir oldu bugün bu haftada olmasam değiştireceğim ama başka doktor kabul eder mi beni artık..
bende onu soracaktım yine 15 marta verdi randevu yani 25 gün var. nezaman 2 haftada 1 çağırmaya başlayacak ve nezaman haftada 1'e düşüyor kontroller..
Doğum yapanlar gecelik lazım oldumu yoksa pijama yeterlimi. Ben de iki pijama var ama gecelik almadım alsam mi
kızlar doğuma giderken makyaj yapıp mı gideceksiniz yoksa doğum sonrasımı yapacaksınız? çünkü ameliyathanede gözler kurumasın diye bi jel gibi bişey sürüyolar bazen sezeryanda sürüyolarmıydı hatırlamıyorum.
pimpiriklenme durumları normal canım, oluyor.. benim de sezeryan 38+5 de olcak.. esim de NST de kasılma oldugunu gorunce; o kadar beklemeyelim 38 de alsanız diye pazarlıga girdi, birsey falan olur diye endiseleniyor oldukca.
bizim kesin tarih belli değil ama 38+3te almayı düşünüyor.. oğlumda da aymı şekil olmuştu
kızlar bugün kontrolum vardı ve biraz canım sıkıldıgeçen ayki kontrolde doktor 32 haftalık dedi bebeğe bugün 34 haftalık dedi yaa bi dediği bi dediğini tutmuyor. geçen ay 32 olupta şimdi nasıl 34 oluo..yani tamam normaldede 34-35 haftalık hamileyim ama doktor böyle deyince geçen aydan buyana yavaş mı gelişmiş diye düşündürüyor beni.onuda geçtim şimdiye kadar doğuma hep 28 mart gibi diyordu ve benim sata göre 31 mart ama bugün 5 nisan dedi. kilosu 2200-2400 civarı dedi onda da kesin bişey yok. hastaneye doğuma zam gelmiş tamam yine ucuz ama kafama takıldı normalde normal doğum ucuz sezeryan pahalı olur burada normal doğum pahalı sezeryan ucuz anlamadım birşey
arkadaşlar merhaba dün kontrolüm vardı 2 hafta önce gittiğimde herşey normaldi ama 2 haftada ne olduysa bebeğin suyu alt sınıra yaklaşmış artık sürekli kontrole gitmem gerekiyormuş böyle bir sorun yaşayanınız oldumu acaba
Zuzumanji sana ozel msj attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?