- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
bugün benim için baya zor bi gün oldu...
öncelikle kuaföre gittim saçımı boyattım kestirdim insana benzedim derken çok fazla sancım olmaya başladı kuaförde bile zor durdum o derece...eşim annemle beni almaya geldi dedim böyle böyle hemen acile gittik alttan muayene ettiler açılma yok ama nst'de 100'de 25-30'larda sancım çıktı...2 serum verdiler sonra midem bulandı kustum ..ebe bebek yerleşti o yüzden kusman dedi..bi daha alttan muayene etti yine açılma yok...zaten ikinci serumda sancımda gitti..kanama olursa ,nişan gelirse,sancılar sıklaşırsa hemen gel bekleme dediler...böyle işte yarında kendi dr'uma gidip sezeryanı yarın yapmasını istiycem yoksa bizim sıpa kendi gelcek..
bende doktorumu bu haftada olmasam değiştirecem de işte cesaret edemiyorum cnm sezeyan tarihi bile aldık, adam ilgilenmiyor aynı seninki gibi haftada bire düşmesi gerekirken 3 hafta sonra gel diyor. 15 martta doğumuna ne kalmış oluyor kiaynen söyledim ama adam pek duymuyor galiba benim dediklerimi.. zaten söylememe gerek yok gebe takip kartını aldı eline ve bakıp inceledi görmemesi imkansız. adam bildiğin çatlak bi adam. böyle saçma sapan konuşmaları da var dr. bean gibi bişey anlayacağın :) eşimde sinir oldu bugün bu haftada olmasam değiştireceğim ama başka doktor kabul eder mi beni artık..
bende onu soracaktım yine 15 marta verdi randevu yani 25 gün var. nezaman 2 haftada 1 çağırmaya başlayacak ve nezaman haftada 1'e düşüyor kontroller..
Allahım Allahım epidural sezeryan olacaklara o kadar özeniyorum kiii geceler hamişler
bugün artık d.tarihimizi kararlaştırdık doktorumuzla .. 6 mart saat 17.00 da epidurel sezeryan ile doğuma giricem inş. aslında ben 38+2 de istiyordum doğumu çünkü vücudumun heryerini 1 aydır kaşıntı esir almış durumdaama doktorum 5 günün bile bebek için önemli olduğunu söyledi ve 39+0 da karar kıldık doğum için.. hamileliğin bence en zoru bu son aylarımış..gece yatamıyorum gündüzleri leyla gibi sürekli uyku modundayım ..allahım herkese sağ sağlim sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
uyku yok yine bu gece
ben insanlıktan çıktıkça çıktım varya birsürü beyazım var saçlarımın yarıdan çoğu beyaz doktor boyayamazsın diyor, çok uzadı kestirmeye de ben cesaret edemiyorum çevrede söledikleri batıl inanç yüzünden, hem batıl diyorum hem uyguluyorum ilginçbugün benim için baya zor bi gün oldu...
öncelikle kuaföre gittim saçımı boyattım kestirdim insana benzedim derken çok fazla sancım olmaya başladı kuaförde bile zor durdum o derece...eşim annemle beni almaya geldi dedim böyle böyle hemen acile gittik alttan muayene ettiler açılma yok ama nst'de 100'de 25-30'larda sancım çıktı...2 serum verdiler sonra midem bulandı kustum ..ebe bebek yerleşti o yüzden kusman dedi..bi daha alttan muayene etti yine açılma yok...zaten ikinci serumda sancımda gitti..kanama olursa ,nişan gelirse,sancılar sıklaşırsa hemen gel bekleme dediler...böyle işte yarında kendi dr'uma gidip sezeryanı yarın yapmasını istiycem yoksa bizim sıpa kendi gelcek..
canım 6-7 kişi doğum yaptı bizden..kızlaar mart annelerinden doğum yapan olmadı mı hiç
Tecrübelerini paylaştığın için sağol canım yazdıklarından şuan oldukça iyi olduğun hissediliyor Allah sana bebeğine ailene sağlıklı uzun ömürler versin inşallah herkese kolay doğumlar diliyorum bir avazda ya da göz açıp kapatıncaya kadar:)Ben hastaneye gitmeden önce evde atlattım sancıları 2 gün boyunca düzensiz ve şiddeti çok düşük sancılar vardı bende evde bekledim nişan geldikten sonra şiddeti biraz arttı dayanamicam dereceye gelince de hastaneye gittim ki gittiğimde 4 cm açıklığım vardı ama sancılar düzensizdi o yüzden suni sancı aldım :/ iş son raddeye gelince epidural istedim ama artık çok geçti.. Hastanede toplam 5 saat sancı çektim ve 5 saatin sonunda doğum oldu :))) ilk doğum için hızlı diyo herkes ama ben evde beklememe bağlıyorum
Destinacım hayırlı doğumlar diliyorum bebeğim doğdu haberlerini bekliyoruz ....hepimizi bi telaştır sardı, şu anda doğumu bitmiş srkadaslara çok özeniyorumbugün benim için baya zor bi gün oldu...
öncelikle kuaföre gittim saçımı boyattım kestirdim insana benzedim derken çok fazla sancım olmaya başladı kuaförde bile zor durdum o derece...eşim annemle beni almaya geldi dedim böyle böyle hemen acile gittik alttan muayene ettiler açılma yok ama nst'de 100'de 25-30'larda sancım çıktı...2 serum verdiler sonra midem bulandı kustum ..ebe bebek yerleşti o yüzden kusman dedi..bi daha alttan muayene etti yine açılma yok...zaten ikinci serumda sancımda gitti..kanama olursa ,nişan gelirse,sancılar sıklaşırsa hemen gel bekleme dediler...böyle işte yarında kendi dr'uma gidip sezeryanı yarın yapmasını istiycem yoksa bizim sıpa ..
kızlar doğum yaklaşırken genelde iştah azalması, ishal ve yüz dudak şişmesi falan oluyormuş. arkadaşlarda da olmuştu. yaşayanınız var mı? ben de bu hafta iştahsızlık var. tek öğün yesem de olur o derece
Ayyy canim ne güzel denk düşmüş. Hatta grubtan bir arkadasla eger kizi acele etmesse ayni gun doguracagiz.cok heyecanliyim ben.umarim hersey yolunda gider.sen normal dusunuyordun degilmi i sallah ayni gune denk gelsin birlikte kutlarsiniz hep sizde
Okudumda kizlar ben Anne konusunda cok sansliyim
Kadina sancim var demeye korkuyorum babamida
Katip onune kapimda bitiyor hic kocakari laflarini
Solemez sancim var diyorum kiyamam annem
Az kaldi olucak bole minik sancilarin diyo
Beni ruhsal anlamda en cok rahatladan
Bas tacim annemmmmmm
Allah razi olsun ondan
aynen söyledim ama adam pek duymuyor galiba benim dediklerimi.. zaten söylememe gerek yok gebe takip kartını aldı eline ve bakıp inceledi görmemesi imkansız. adam bildiğin çatlak bi adam. böyle saçma sapan konuşmaları da var dr. bean gibi bişey anlayacağın :) eşimde sinir oldu bugün bu haftada olmasam değiştireceğim ama başka doktor kabul eder mi beni artık..
bende onu soracaktım yine 15 marta verdi randevu yani 25 gün var. nezaman 2 haftada 1 çağırmaya başlayacak ve nezaman haftada 1'e düşüyor kontroller..
kızlar doğuma giderken makyaj yapıp mı gideceksiniz yoksa doğum sonrasımı yapacaksınız? çünkü ameliyathanede gözler kurumasın diye bi jel gibi bişey sürüyolar bazen sezeryanda sürüyolarmıydı hatırlamıyorum.
Hayirlisi olsun bakalim canim senin icinde.saglikla gelsin kuzucuklar.Şu an bebek normal doğuma uygun pozisyonda, korku var ,bakalım hayırlısı durum ne gösterir,hepimiz için en sağlıklısı olsun inşallah.Ben de çoook heyecanlıyım :)
Eger sezeryan olacaksan ilk gun icin gecelik sart.doktor muayeneye geliyor iki defa.ikinci gun hastaneden cikarken pjamalarini giyersin.ben iki pjama takimi bir gecelik.birde sabahlik aldim yanima .kolay doğumlar diliyorum canimDoğum yapanlar gecelik lazım oldumu yoksa pijama yeterlimi. Ben de iki pijama var ama gecelik almadım alsam mi
Günaydın mart anneleri 37.haftadayim hurma yeme işine ne zaman başlamalıyız?bide zeytinyağı süren varmı aranızda doğum kolay olsun diye?
Herkese günaydın.bebek şekeri yada çikolatası ne yaptırdınız?Ben dolap süslerini yaptırdım fakat şeker yada çikolata hakkında kararsızım.Nasıl bişey olacak hiçbir fikrim yok.Yaptıranlar fotoğraflarını paylaşırsa çok sevinirim.
Bende sancıyı evde çekip son raddede hastaneye gitmek istiyorum İnşallah öyle olur kolayca doğumlar olsun hepimize daha ses yok gerçi arada bi giren ağrılar var ama düzenli olmadı hiç. Bende doğum yapanlara çok özeniyorum
günaydın kızlar...ya ben bu sabah büyük bir irkilmeyle uyandım ama ne olduğunu anlayamadım...ne hissettiğimi bile net hatırlamıyorum,sancı mı bebek hareketi mi korkudan mı bilemiyorum.......
benim annem de öyle ..Rabbim hiçbir zamn başımımzdan eksik etmesin...
Günaydın canım geçmiş olsun..
Zaman yaklaştıkça insan panik yapıyor.. Hem beklediğimiz bişey hem beklemediğimiz çok karışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?