2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

geçmiş olsun canım az kaldı sancılar vs başlıyor bebişine güzel görünmek için süslenmişsin nede iyi etmişsin hayırla al kucagına canım Rabbim hayırlı saglıklı bir evlat olmasını nasip etsin bende sancıdan eser yok benim kide burası çok rahat gelmek istemiyorum diyor sanırım....

Günaydın mart anneleri 37.haftadayim hurma yeme işine ne zaman başlamalıyız?bide zeytinyağı süren varmı aranızda doğum kolay olsun diye?

Herkese günaydın.bebek şekeri yada çikolatası ne yaptırdınız?Ben dolap süslerini yaptırdım fakat şeker yada çikolata hakkında kararsızım.Nasıl bişey olacak hiçbir fikrim yok.Yaptıranlar fotoğraflarını paylaşırsa çok sevinirim.

bende doktorumu bu haftada olmasam değiştirecem de işte cesaret edemiyorum cnm sezeyan tarihi bile aldık, adam ilgilenmiyor aynı seninki gibi haftada bire düşmesi gerekirken 3 hafta sonra gel diyor. 15 martta doğumuna ne kalmış oluyor ki
Allahım Allahım epidural sezeryan olacaklara o kadar özeniyorum ki bana doktor genel olacaksın diyor 39+0da. bu gidişimde biraz daha pazarlığaa girişeyim bakayım. tarihin hayırlı olsun canım inşallah kolay güzel sağlıklı bi doğum olur..
ben insanlıktan çıktıkça çıktım varya birsürü beyazım var saçlarımın yarıdan çoğu beyaz doktor boyayamazsın diyor, çok uzadı kestirmeye de ben cesaret edemiyorum çevrede söledikleri batıl inanç yüzünden, hem batıl diyorum hem uyguluyorum ilginç bebişin zamanında gelir inşallah canım , senin en geç şafak 4 benimse şafak 16 rahatım
kızlaar mart annelerinden doğum yapan olmadı mı hiç
canım 6-7 kişi doğum yaptı bizden..

Tecrübelerini paylaştığın için sağol canım yazdıklarından şuan oldukça iyi olduğun hissediliyor Allah sana bebeğine ailene sağlıklı uzun ömürler versin inşallah herkese kolay doğumlar diliyorum bir avazda ya da göz açıp kapatıncaya kadar:)

Destinacım hayırlı doğumlar diliyorum bebeğim doğdu haberlerini bekliyoruz ....hepimizi bi telaştır sardı, şu anda doğumu bitmiş srkadaslara çok özeniyorum

Bende sancıyı evde çekip son raddede hastaneye gitmek istiyorum İnşallah öyle olur kolayca doğumlar olsun hepimize daha ses yok gerçi arada bi giren ağrılar var ama düzenli olmadı hiç. Bende doğum yapanlara çok özeniyorum

günaydın kızlar...ya ben bu sabah büyük bir irkilmeyle uyandım ama ne olduğunu anlayamadım...ne hissettiğimi bile net hatırlamıyorum,sancı mı bebek hareketi mi korkudan mı bilemiyorum.......

Günaydın tatlı göbüşler
Dün baya yoğun bi gündü, kuaföre gittim ve sonunda bende kurtuldum tüylerimden ve mis gibi oldum. Artık doğursamda gam yemem hep bi tırsaklık vardı rezil olursam diye artık içim rahat. Hoş oğluşum hiç acele etmesin daha çok eksik var :)) Akşamda temizlik yaptık eşimle sonrada bütün gece bebek şekeri yaptım gözlerimde hala badem şekerleri uçuşuyo.. Bu akşam annem geliyo ama ona iş bırakmadım gibi bişey. Madem o hamileyken herşeyini kendi yapmış,bende yaptım diyebilirim artık..

bende var canım yaaa ishal dışında ...bu arda iki gündür adet olacakmışım gibi bir his de var ama :44:

Şu an bebek normal doğuma uygun pozisyonda, korku var ,bakalım hayırlısı durum ne gösterir,hepimiz için en sağlıklısı olsun inşallah.Ben de çoook heyecanlıyım :)

benim annem de öyle ..Rabbim hiçbir zamn başımımzdan eksik etmesin...

cnm benim doktorum 32-34-36 da çağırmıştı. Yani 32 den beri 15 güne bir gidiyorum.36 dan sonra da haftada bire düştü kontroller. Bir sıkıntın yoksa 36 dan itibaren de nst ye bağlıyorlar.
15 mart epey geç olmuş. Zaten ondan bir hafta sonra doğum tarihin:44:

sezeyanda da sürüyorlarmış. bir de aneztezi uzmanının cilt rengimizi net bir şekilde görmesi gerekliymiş. Acil bir durumda müdahale edebilsin diye. O yüzden makyaj yapmayın diyorlar. Ama yine de doktora sormak lazım. Bir de oje istemiyorlar. Parmak morarmalarına bakmak için

Şu an bebek normal doğuma uygun pozisyonda, korku var ,bakalım hayırlısı durum ne gösterir,hepimiz için en sağlıklısı olsun inşallah.Ben de çoook heyecanlıyım :)
Hayirlisi olsun bakalim canim senin icinde.saglikla gelsin kuzucuklar.
Doğum yapanlar gecelik lazım oldumu yoksa pijama yeterlimi. Ben de iki pijama var ama gecelik almadım alsam mi
Eger sezeryan olacaksan ilk gun icin gecelik sart.doktor muayeneye geliyor iki defa.ikinci gun hastaneden cikarken pjamalarini giyersin.ben iki pjama takimi bir gecelik.birde sabahlik aldim yanima .kolay doğumlar diliyorum canim

Ben malzemesini internetten almıştım dün akşam kendim yaptım 70 tane..
Hatıra olsun diye böle bişey yaptım magnet yerine..

Bende aynen öle istiyorum ama erkek bebekler 42. haftayı bulabiliyormuş o kadarda beklemek istemiyorum..

günaydın kızlar...ya ben bu sabah büyük bir irkilmeyle uyandım ama ne olduğunu anlayamadım...ne hissettiğimi bile net hatırlamıyorum,sancı mı bebek hareketi mi korkudan mı bilemiyorum.......

Günaydın canım geçmiş olsun..
Zaman yaklaştıkça insan panik yapıyor.. Hem beklediğimiz bişey hem beklemediğimiz çok karışık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…