Bende aynen öle istiyorum ama erkek bebekler 42. haftayı bulabiliyormuş o kadarda beklemek istemiyorum..
evet sabaha kadar uyuymadım bir sağa bir sola ..çok sıkıntılı bir geceydi yaa ...
off bana da aynı şeyi söylüyorlarO kadar geç kalmasın daha doğumdan sonra oy kullanmaya gitcez
arkadaşlar günaydın benim bebeğimin hareketleri artık oldukça azaldı ve daha yavaş hareket ediyor. sizde de öyle mi sonlara doğru acaba hareketleri yavaşlar mı artar mı?
arkadaşlar günaydın benim bebeğimin hareketleri artık oldukça azaldı ve daha yavaş hareket ediyor. sizde de öyle mi sonlara doğru acaba hareketleri yavaşlar mı artar mı?
En sıkıntılı olanda o dönüşler zaten.. Böle bacak arama bıcaklar saplanıyor resmen dönerken..
Deliksiz uykuyu çok özledim.
kızlar çok kötü bir rüya gördüm. Allah hayırlara çıkarsın. Bebeğim olmuş ama görüntüsü korkunç. Tövbe yarabbim, canavar gibi. Dişleri var garip garip. Konuşuyor. Sanki korku filmiydi. Emmek istiyor beni korkuyorum itiyorum. Kaçmaya çalışıyorum. Hayır diyorum seni ben doğurmuş olamam. Öff çok kötüydü
O deliksiz uykuyu sanırım yıllarca özleyeceğiz :)
Evet haklısın :)
Kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum ama en azından bebişimin sesi ile uyanayım, kasık ağrısı ile değil :)
Kızlar astrolojiye inanır mısınız bilmem ama biraz da geyik yapalım :) Zaman geçmiyor yoksa.
Dünden itibaren burç balığa geçti. Dünden itibaren doğan bebişlerimiz balık burcu olacak. Taa ki 20 marta kadar. Yani çoğumuzun bebeği ortalama aynı karakterlere sahip olabilir.Bakalım neler yazmışlar:)
"Balık burcu bebeğiniz, astrolojide vizyon ve hayaller gezegeni diye bilinen, mitolojideki adıyla deniz tanrısı Neptün'ün etkisindedir. Ortada bir sebep yokken sık sık duygusallaşıp ağlamaya başlar. Bu Balık bebeğinin kişiliğinde vardır ve bu bebek içindeki sıkıntıyı dışarı atmaktansa, içine atmayı tercih eder.
Son derece hayalperest, hassas ve dış etkenlere açıktır. Gerçeklerle ve dış dünyayla pek ilgisi yokmuş gibi görünür. Çok çabuk duygusallaşır ve görünürde bir neden olmamasına rağmen kolayca ağlayabilir. Bu onun duyarlı ruhunun bir yansımasıdır. Çünkü çoğu zaman her şeyi hissettiği halde, kendini o anda dışa vurmakta zorlanır.
Balık bebeği aile içindeki titreşimleri ve tartışmaları kolayca sezer ve bunlardan çok etkilenirAile çevresindeki her tartışmadan hatta ses tonundan bile fazlasıyla etkilenen bu bebek, ebeveynlerinden ve kardeşlerinden göreceği ekstra ilgi ve sevgi karşısında beklenilenden çok daha tatlı tepkiler verecektir. Her zaman sevgi ve ilgi beklerler. Anne ve babanın ona büyük sevgi göstermesi, yaşına uygun çocuklarla arkadaşlık etmesini ve dışa dönmesini sağlamaları lazımdır.
Balık bebeğiniz, neşeli ve dostluk seven bir tip olduğu için böyle ilişkiler onun yavaş yavaş mahcupluktan sıyrılmasını sağlar. Zamanla daha atak ve girişken bir tip olur. Büyüdükçe daha duyarlı ve sezgisel olacağından, zaman zaman içe dönüklük eğilimi oluşur. Bunu dengelemek için her zaman iletişimi güçlü tutmanız gerekir. Hayalperest Balık bebeği zaman zaman düşüncelerinde kaybolabilir, gerçek dünyaya direnebilir. Bu bebeğe çok fazla detay öğretmemek daha güvenlidir. Zaten çok fazla detayı aklında da tutmaz. Balık bebeğinin bu rüya hali geceleri gözlemlenmelidir, çünkü bu bebek sık sık kötü rüyaların etkisinde kalıp huysuzlaşır.
Sonuç olarak bebeğiniz almaktan çok vermeye çalışan, doğuştan hayaller aleminde yaşayan ve su grubunun özelliği olan akıcılığa sahip bir bebektir. Resim, müzik, edebiyat gibi konularda kabiliyetli olan Balık bebekleri büyüyüp çocuk olduklarında da bir hayal aleminde yaşarlar. Onun için her masal bir gerçek sayılabilir. Küçük mimiklerden oluşan bir lisanları vardır ve tatlı masallar dinlediklerinde buna küçük kalpleriyle inanırlar. Konuşmayı çok erken öğrenirler.
Balık bebekleri kendi haline bırakılırsa daha da içine kapanır ve hayalleriyle baş başa kalmayı tercih eder.
Kendilerini kandırma eğilimleri olabilir, ama bu bir çeşit savunma mekanizmasıdır. Doğru kararı verebilmek için sakin, destekleyici bir ortama ihtiyaçları vardır. İnsan ve hayvanlara karşı dikkatli ve naziktirler. Balık çocukları dürüst ve açık fikirlidir. Fakat genelde saf bir yapıya sahip olduklarından onları dünyadaki kötülüklere karşı bilgilendirmek gerekir. Ayrıca sabırsız olduklarından üzerlerinde otorite kurmak zordur.
Büyüdüklerinde ise manevi olarak her zaman ailesinin yanında olacaklarının mesajını daha ufak yaşlarda verirler. Balık burcunun ayakları ve sinir sistemleri oldukça hassastır. Dolayısıyla bebeğinizin gut, nasır, tırnak iltihapları, taban, ayak deformasyonu gibi sorunları olabilir. Balıkların vücutları su tutmağa çok müsaittir. Sulu şeylerden zehirlenme görülebilir. Mikrobik hastalıklara da dirençleri azdır. Çabuk üşütebilir, mikrop kapabilirler. Bebeğiniz büyüdüğünde hayal gücü isteyen, yardım, merhamet, özveri gerektiren alanlardan bir iş seçmelidir. Edebiyat, müzik, güzel sanatlar başarılı olabileceği dallardır."
Ben astrolojiye çok inanırım. Tam bir aslan kadınıyım eşimde tam bir yengeç ev babası :)
Etrafımda bir tane bile balık yok. O yüzden tam özelliklerini hiç araştırmamıştım. Ama şimdi okuduklarım karşısında resmen yandık diyorum
Bende astrolojiye inanırım yaa ben başak ım eşim boğa çocuğın başak olmasını isterdim yaa hiç duygusallığa fln gelemem ben:):)
kızlar anne cantası aldiniz mi? Ben almak istiyorum ama hangiis kullanıslı genş bolmeli bilemedim, dısari da cıkamiyorum devamlı yatiştayım... bi de benim 2.cocuk , 2 si için ayrı ayrı canta tasımayayım, tek cantaya ikisinin üstünü basını koyabileyim istiyorum... siz hangi cantalardan aldiniz?
hem de ne yandık! :) Benim eşim balık, yükseleni de yengeç. Tam bir su burcu. Duygusaldır, çok düşüncelidir. Ama melankoliktir de. Duygularını çok çabuk belli eder, saklamaya çalışsa da.Çok çabuk üzülür, çok çabuk sevinir. Bebekken nasılmış diye sordum annesine. Çok yaramazmış. Erkekler genelde öyle olur diye geçiştirmek istiyorum :) Nasılsa kız bekliyorum diye. en yakın arkadaşım da balık. Bebekliğini geçtim de ergenliğinde daha da yandık. Ağlak oluyorlar pek. Allah'tan oğlak burcuyum. Sabır sonsuz
kızlar anne cantası aldiniz mi? Ben almak istiyorum ama hangiis kullanıslı genş bolmeli bilemedim, dısari da cıkamiyorum devamlı yatiştayım... bi de benim 2.cocuk , 2 si için ayrı ayrı canta tasımayayım, tek cantaya ikisinin üstünü basını koyabileyim istiyorum... siz hangi cantalardan aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?