ben sırt çantası aldım cnm. omuzda taşımak zor. hele bebeği de kucağına almak zorunda kaldığında. sırt çantasında eller boşta kalıyor ve yük çok binmiyor omuzlara
Benim oğlan olacak o yüzden ben 2 kat yanmışım haberim yok
Bide ben aslanım, çok çabuk sinirlenirim çok da sabırlı olduğum söylenemez. O konuda eşime güveniyorum..
Hep diyorum eşime senin bebekken sinirlerini aldırmışlar diye.. Artık bi şekilde dengeliycez birbirimizi..
Ama çok duygusallığa ve ağlaklığa gelemem.. Kolay kolay ağlamam ağlayanıda azarlarım
Ben malzemesini internetten almıştım dün akşam kendim yaptım 70 tane..
Hatıra olsun diye böle bişey yaptım magnet yerine..
Eki Görüntüle 986286
bnm bi arkadaşım balık. yükseleni aslan. Kendiyle çelişiyor hehehehe:)
Merak etme eşin yengeç. Sabır gösterir artık o.
Bişi diyim mi? Benim eşim çocukken 2.kattan aşağı atlamış. O derece ehehehehehehe :) Allahım sen koru. Ama büyüdüklerinde mükemmel olacaklar. Öyle harika bir çocuk olacak ki, sen bile şaşıracaksın benim oğlum mu diye. İnşallah kıymetini bilen bi eşe de sahip olur büyüyünce
çok güzel olmuş canım elinize sağlık güle güle dağıtmayı nasip etsin Rabbim..
kızlar anne cantası aldiniz mi? Ben almak istiyorum ama hangiis kullanıslı genş bolmeli bilemedim, dısari da cıkamiyorum devamlı yatiştayım... bi de benim 2.cocuk , 2 si için ayrı ayrı canta tasımayayım, tek cantaya ikisinin üstünü basını koyabileyim istiyorum... siz hangi cantalardan aldiniz?
Bende astrolojiye inanırım yaa ben başak ım eşim boğa çocuğın başak olmasını isterdim yaa hiç duygusallığa fln gelemem ben:):)
ben ve eşim ikimiz de başak burcuyuz ve bebişimin de başak burcu olmasını isterdim :) ama nasip tabiki
Benim oğlumda eskisi kadar haraket etmiyor.. dr um normal dedi.. Hareket alanları azaldı nede olsa :)
sağolasın ya benim randevuma da daha bir hafta var o yüzden merak ettim
cnm bnm bebeğim başından beri çok hareketli bir bebekti o yüzden bi azalma olmadı. Daha yeni bu hafta zorlanıyor hareket ederken. Senin baş aşağı pozisyondaysa hareketleri çok algılayamayabilirsin. Benim bebiş makat gelişi.Kafa yukarda ve en ufak hareketi bile anlaşılıo. Kocaman sert bi kafa bi oraya bi buraya gidio. Göbüş dalgalanıo :) Hatta o kdr geriyorki karnımı, dışarı çıkcak sanıyorum
benim pozisyonu baş aşşağı ama benim karnımda çok geriliyo ve baya hareketi vardı aslında bu aralar çok yoruldum ondan mı acaba neyse bi sorun olmasın da
Günaydın Genic, izine çıkınca bizi unuttunNasıl geçiyor izin dönemi ?
Dün gece genç bakışı izlyicem diye uykusuz kaldım.. Resmen içim uyuyo
Valla ben artık uykusuzluğa kesinlikle dayanamıyorum. 3-4 gün önce misafir gelmişti. Ondan dolayı bayağı bir geç yattım. Ertesi gün bende kendime gelemedim bebeğimde neredeyse hiç hareket etmedi. Hafta sonu olduğu için öğlen uykusu uyuyabildim. Ondan sonra bebek yeniden hareket etmeye başladı. Neredeyse doktora gidecektim. O derece etkileniyorum artık uykusuzluktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?