2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bnm bi arkadaşım balık. yükseleni aslan. Kendiyle çelişiyor hehehehe:)

Merak etme eşin yengeç. Sabır gösterir artık o.

Bişi diyim mi? Benim eşim çocukken 2.kattan aşağı atlamış. O derece ehehehehehehe :) Allahım sen koru. Ama büyüdüklerinde mükemmel olacaklar. Öyle harika bir çocuk olacak ki, sen bile şaşıracaksın benim oğlum mu diye. İnşallah kıymetini bilen bi eşe de sahip olur büyüyünce

Neee 2.kattan mı atlamış
Evin etrafına koruma mı çektirsem o kadar hiperaktif olur mu ki :)
Allah'ım sen koru evlatlarımızı.. İnşallah canım hep iyilerle karşılaşsınlar kıymet bilen insanlar olsun etraflarında..

Ben oneriler uzerine pumanin bir cantasini aldim boyner magazalarinda renk secenekleri de var.pumanin kendi magazasinda bulamamistim genellikle anne adaylari aliyormus(gorevli oyle demisti)

Bende astrolojiye inanırım yaa ben başak ım eşim boğa çocuğın başak olmasını isterdim yaa hiç duygusallığa fln gelemem ben:):)

ben ve eşim ikimiz de başak burcuyuz ve bebişimin de başak burcu olmasını isterdim :) ama nasip tabiki

benim pozisyonu baş aşşağı ama benim karnımda çok geriliyo ve baya hareketi vardı aslında bu aralar çok yoruldum ondan mı acaba neyse bi sorun olmasın da

benim pozisyonu baş aşşağı ama benim karnımda çok geriliyo ve baya hareketi vardı aslında bu aralar çok yoruldum ondan mı acaba neyse bi sorun olmasın da

yok cnm olmaz merak etme. sonuçta hareketleri var. hiç hissetmiyor diilsin. kiloları arttı iyice normal. günde 10 hareket yeter. say bakalım. benim kızım su içtiğimde de hareketleniyor. su da içip bakabilirsin.

Günaydın Genic, izine çıkınca bizi unuttun Nasıl geçiyor izin dönemi ?

Canim gun icinde girip bakiyorum AMA telden cok zor oluyor
Sizleri unuturmuyum aklım hepinizde meraktayim
Evde vakit basil geciyor anlamiyorum AMA elimden geldigince
Girip sizleri okumaya calisiyorum

Dün gece genç bakışı izlyicem diye uykusuz kaldım.. Resmen içim uyuyo

Valla ben artık uykusuzluğa kesinlikle dayanamıyorum. 3-4 gün önce misafir gelmişti. Ondan dolayı bayağı bir geç yattım. Ertesi gün bende kendime gelemedim bebeğimde neredeyse hiç hareket etmedi. Hafta sonu olduğu için öğlen uykusu uyuyabildim. Ondan sonra bebek yeniden hareket etmeye başladı. Neredeyse doktora gidecektim. O derece etkileniyorum artık uykusuzluktan.

Bebeğim gayet enerjik valla maşallah.. Sürekli olmasada haraketleri baya kuvvetli.. Ama o kadar uykum varki pc e bakarken gözlerim kapanıyo resmen.. Yarın izne çıkıyorum ve inşallah bebişim gelene kadar evde her uykum geldiğinde saat kaç olursa olsun sabah öğle akşam vurucam kafayı uyucam miss gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…