kızlar merhaba bişey sorcam.bebek kaç kiloyu geçince zorunlu sezeryan oluyo bilgisi olan varmı?:26::26::26::26:
Dünden beri nişanım geliyor ama sancım yok3 gündür sancı bekliyorum yok gelmiyor (
dünden beri nişanım geliyor derken; nişan 1 kere gelen birşey değilmi?
Dünden beri nişanım geliyor ama sancım yok3 gündür sancı bekliyorum yok gelmiyor (
Kaç haftalık oldun canım ? Dr unun bilgisi var dimi ?
38+5 oldum.
Doktora dün gittim dün söylemiştim. ama hala devam ediyor.
işte ondan da emin değilim normal mi durumum. doktora gitmek de istemiyorum kendi sancım gelsin diye.
dün öğlen geldi sonra az az yine devam etti. bu sabah yine geldi.
yani kanlı mukus gibi birşey dimi gelen? telle soramazmısın?
evet o şekilde geliyor. sağlık ocağındaki ebeyi aradım sordum hemen doktora görün dedi.
Canim bence doktora git nisan bir kere gelir diye biliyorum kanama olmasin seninki doktorum son kontrollerimde kanaman olursa gel diye uyardiişte ondan da emin değilim normal mi durumum. doktora gitmek de istemiyorum kendi sancım gelsin diye.
dün öğlen geldi sonra az az yine devam etti. bu sabah yine geldi.
yani bir kere değil de sürekli gelmesi kafa karıştırıcı geldi bana.ni de işin içinde kan var ya.bence dr unu ara.gerekirse git.sancı çıkmazsa dönersin eve.olmazmı?
Canim bence doktora git nisan bir kere gelir diye biliyorum kanama olmasin seninki doktorum son kontrollerimde kanaman olursa gel diye uyardi
Canim kusura bakma unutkanlik dizboyu
Sen normalmi bekliceksin ben yarin gidicem
Kismetse doktora gun verirmi acaba
Pazar 37 olcaz artik
En sıkıntılı olanda o dönüşler zaten.. Böle bacak arama bıcaklar saplanıyor resmen dönerken..
Deliksiz uykuyu çok özledim.
yok kanama değil jölemsi kıvamda açık kahverengi bişey. zaten sürekli gelmiyor minik minik geldi ve kesildi. doktoru aradım ameliyattaymış. işin suni sancıya varmasından çok korkuyorum o yüzden gitmek istemiyorum :26: napsam bilmiyorum gitmek istemiyorum hastaneye
doktorun saglıgı yerinde diyorsa hic endiselenme bazılarımız daha cok hisseder bazılarımız daha az, kilo alımı boyu normalse gelişior demektir, endiselencek birsey yok:)
Canım bebeğin sağlığı gelişimi ile ilgili.. Dr un sağlıklı dediyse hiçbi sorun yoktur emin ol. Hareketleri genetikte olabiliyor..
Yani sen veya eşinde durgun çok aktif değilseniz bebişiniz size çekmiştir.. Endişe etme bence..
ben geçen yılın şubat annesym canm. benm oğlumda senn anlattığın gibiydi.Şimdide gayet sakin uyku düzeni iyi olan bi çocuk bence çocuğun karaketeri hakkındada bize bilgi veriyor hamilelikteki halleri ne güzel işte uslu olur bebişin..
Evet kahverengiyse sorun yoktur ama yine de gorus doktorunla ya suni sanci herkeste ayni etki yapmiyormus gorumceme okadar vermisler hic oyle aci sanci dolu bisi yasamamis korkma cnm hakkimizda hayirlisi Allah yardimcimiz olsun bebislerimizi sagsalim kucaklayalim ins:)yok kanama değil jölemsi kıvamda açık kahverengi bişey. zaten sürekli gelmiyor minik minik geldi ve kesildi. doktoru aradım ameliyattaymış. işin suni sancıya varmasından çok korkuyorum o yüzden gitmek istemiyorum :26: napsam bilmiyorum gitmek istemiyorum hastaneye
34.haftadan itibaren nst ye girmeye başladım cnm herhafta nstye giriyorum 2 haftada birde muayeneye alıyor ultrasona yani..
bende doktorumu bu haftada olmasam değiştirecem de işte cesaret edemiyorum cnm sezeyan tarihi bile aldık, adam ilgilenmiyor aynı seninki gibi haftada bire düşmesi gerekirken 3 hafta sonra gel diyor. 15 martta doğumuna ne kalmış oluyor ki
ya sorma ne yapacağımı şaşırdım ama güvenmekten başka seçeneğim de yokadamın elinde olsa demekki doğum başladığında gel diecek. bu gidişle de öyle olacak sanki :)
ozaman benim doktor biraz sallıyor benisözde özele gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?