2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
selam hanımlar:

dün kontrolümüz vardı önce nst sonra ultrason. bir sıkıntımız yok çok şükür ama bebeğim bir haftada 300 grama yakın kilo almış doktor inanamadı 3 kere ölçtü. bebeğim çok hızlı kilo alıyor 3200 g olmuş. sağlıklı olması benim için en önemlisi ama bu kadar hızlı kilo alması normal mi? bu haftalarda sizin bebişlerinizin kilosu nasıl? neden bu kadar hızlı kilo alıyor sizce. birde diyetteyim diye seviniyorum... off off kafam çok karışık

bu arada 12gün sonraya randevu verdi sanırım bir sorun görmediği için çünkü bir öncekinde bundan sonra her hafta geleceksin demişti.

Son düzenleme:

ben de salı günü gittim 2 haftada 450 gr almış kilosu 3050 gr olmuş bir haftada 300 gr baya çok ama acaba ultrasondan mı kaynaklanıyor. başka bir yerde ölçtürme imkanın var mı acaba?

normal doğum mu düşünüosun o yüzden mi korkuyorsun? eğer normal doğumdan korkuyorsan bence hiç korkma rabbim yardım eder mutlaka ve ben normal doğumun en zorunu yaşadım ilk bebeğimde 4 aylık sonlandırıldı normal doğumla 13 saat suni sancı yedim yüksek dozda.o yüzden korkma geçiyor bi şekilde o acılar ve normal şartlarda olan doğum daha kolay çünkü bebekte çıkmak için sana yardım edecek ve Allahın izniyle bi bakmışsın hoop herşey geride kalmış kucağında cennet kokulu bir kuzu olacak ve o anda herşeyi unutacaksın :)

yaa sorma bende anlamadım doğuma ne kalıyor ki 15 marttan sonra.bende hep öyle duyuyorum 32.haftadan sonra 36'ya kadar 2 haftada 1 sonrasında haftada 1 çağırıolar die. bu adam beni hep ayda bir çağırıyor. o deil 15 martta gittiğimde de 1 ay sonra gel derse şaşırmam ayrıca 32. haftamda sancıyla gittim ve nts.de sancı çıktı erken doğum riskin var deyip hastaneye yatırdılar ve ciğer geliştirici iğne yaptı madem riskim var beni daha sık çağırması gerekmio mu?yada ozaman vardı şimdi geçmişmi bu risk? kesin sırf para için yatırdılar demekki beni ozaman benimde aklıma bu geliyor şimdi..

ben de salı günü gittim 2 haftada 450 gr almış kilosu 3050 gr olmuş bir haftada 300 gr baya çok ama acaba ultrasondan mı kaynaklanıyor. başka bir yerde ölçtürme imkanın var mı acaba?

ya düşünmüyor değilim ama ne bileyim devlete gitmek istemiyorum diğer özel hastaneye de bu haftada gitmek işime gelmiyor onların hastası değilim diye kararsız kaldım

ya düşünmüyor değilim ama ne bileyim devlete gitmek istemiyorum diğer özel hastaneye de bu haftada gitmek işime gelmiyor onların hastası değilim diye kararsız kaldım

Eğer suyun çok artmadıysa şekerden değildir bebek iyi besleniyordur suyun arttıysa şekerden şüphelenirdi bence doktorun, haftada 300 gr alması çok gibi ama genel olarak bakınca kilosu aşırı değil, gönlünü ferah tut

Ben akdeniz tıp fakültesine gidiyorum bir de devlet hastanesinde Zeki Bey'e gidiyorum.

yaa zeki beyi çok övüyorlar ama devlette olması beni itti. çünkü uyuşmazlık iğnesi için yatış yapıp ondan sonra iğneyi yapıolardı doğum odalarını gördüm sıkış tepiş ve doğum yapmışlarla ameliyat olmuşlar aynı odada falandı yatağıma geçebilmek için yan dönüp geçtim yani yanında biri kalsa bile yatağında oturacak başka yer yok balık istifi durumundalar resmen.onu gördükten sonra tamamen soğudum. antalya uzak geldi bana yani çok çabuk yorulunca taa tıp fakültesine gitmek 1,5-2 saat yol çekmek falan zor geldi

duygucum ben bilinen bir marka almadım çantam büyük bayağı iki çocuğa ancak yeter kol çantası ama ben çapraz takarım
yanlarıda termos yeri var bol bölmeli falan büyük oğlanda kullnamadım kendinden hğırdı seyahatlerde kullanıyordum şimdi ikisne kullanırım

Cnm normal veya sezeryan fark etmiyor her ikisinden de korkuyorum zaten doğum şekli hakkında ki yorumlara pek girmiyorum bu yüzden düşünmemeye çalışıyorum pek.... İnşallah dediğin gibi bebişleri koklarken bu korkuların hepsi geride kalmış olucak...

arkadaşlar dünkü kontrolde nts'ye girdim ve bu nts'yi bağladıkları ipi öyle sıktılar ki nefes alamaz haldeydim zaten bebeğim yazık hareket etmeye çalışıodu ama kımıldayamıyordu. normal mi bu yani herkese mi öyle bağlıyorlar? dünden beri bağladıklar yer özellikle üstteki yerin orası karnımın içine kramp giriyor yani böyle diken batıyor gibi doğal mı bu?

Bide aynı gün doğum yaparmışız ne güzel olur
Az kaldı az sıkıyoruz dişlerimizi alıyoruz bebişlerimizi kucaklarımıza

Valla canım benim bildiğim tam tersi gevşek tutuyorlar özellikle.. Ben 3 kez girdim hepsindede çok gevşekti. Sadece o ultrason şeyini tutsun diye duruyordu göbeğimde..
Bence dr na söyle bu durumu, hatta şikayet et hastaneye.

valla ne diyim ilginçmiş. madem erken gelecek diye endişe ettirdiler, senin o zamandan itibaren haftada bir çağrılman gerekirdi. şaşırdım doğrusu.e sen git canın ne zmn istiyosa. niye geldin demez herhalde

aaaa ne diye o kdr sıktılar yahu. bi dahakine söyle tatlım. ben ikidir giriyorum tam tersi az daha gevşek taksalar düşecek. o kdr sıkmasınlar ne gereği var

kızlar benim doktorum 39. haftada alırız demişti sezeryana. (bebiş ters ya bnm)
5 martta 39+0 oluyorum. acaba istesem 1 martta yani 38+3 te alır mı bebeği? bi sıkıntı olur mu bebek için?o zamana kdr kendi kendine gelmeye kalkışır diye de korkuyorum

aaaa ne diye o kdr sıktılar yahu. bi dahakine söyle tatlım. ben ikidir giriyorum tam tersi az daha gevşek taksalar düşecek. o kdr sıkmasınlar ne gereği var

yaa dün hastaneden dönerken ağrı girdi tam oraya bugün hala dikenler batıo gibi hatta bebeğim hareket ettikçe kıvranıyorum ağrıdan. ben nts'ye ilk kez girince heralde böyle yapılıyor diye düşündüğüm için sormadım hatta eşim dedi bu ne böyle gevşeteyim mi die çünkü nefes almakta zorlanıyordum bebeğim o iki ipin arasında sıkışıp kaldı normalde kıpır kıpır olan bebek bi hareket etmeye kalkıo kımıldayamayınca vazgeçiyordu.off yaa yarın side'de özel anadolu hastanesi var gidip oraya durumumu anlatayım kabul etmezsiniz diye gelemedim ama durum bu dieyim şuan dokunsalar ağlayacağım doktor konusunda çook bunaldım (

Bebeğin gelişimi tamamlandığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum canım ama tabii dr un bilir tam olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…