yaa dün hastaneden dönerken ağrı girdi tam oraya bugün hala dikenler batıo gibi hatta bebeğim hareket ettikçe kıvranıyorum ağrıdan. ben nts'ye ilk kez girince heralde böyle yapılıyor diye düşündüğüm için sormadım hatta eşim dedi bu ne böyle gevşeteyim mi die çünkü nefes almakta zorlanıyordum bebeğim o iki ipin arasında sıkışıp kaldı normalde kıpır kıpır olan bebek bi hareket etmeye kalkıo kımıldayamayınca vazgeçiyordu.off yaa yarın side'de özel anadolu hastanesi var gidip oraya durumumu anlatayım kabul etmezsiniz diye gelemedim ama durum bu dieyim şuan dokunsalar ağlayacağım doktor konusunda çook bunaldım(
Bebeğin gelişimi tamamlandığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum canım ama tabii dr un bilir tam olarak..
cnmcm ağrın sıktılar diye olmayabilir. benden başka yaşayan var mı bilmiyorum ama nst ye girdiğim gün ve ertesi gün kendime gelemiyorum. daha doğrusu karnım taş gibi oluyor. bebek huzursuz oluyor. gergin gergin geziyoruz. ve ağrım da çok oluyor.
bazı bebekler rahatsız olabiliyormuş nst den.
bi arkadaşım anlattığına göre ne zmn bağlansa bebeği o zımbırtıları iterek resmen düşürmeye çalışıyormuş. çok sinirli sizinki herhalde demiş hemşire.
yani demem o ki, ben 2 gün kendime gelemiyorum canım acıo resmen.ondan olabilir. bu sefer gittiğinde çok sıktı dersin gevşetirler
işte ondan da emin değilim normal mi durumum. doktora gitmek de istemiyorum kendi sancım gelsin diye.
dün öğlen geldi sonra az az yine devam etti. bu sabah yine geldi.
arkadaşlar dünkü kontrolde nts'ye girdim ve bu nts'yi bağladıkları ipi öyle sıktılar ki nefes alamaz haldeydim zaten bebeğim yazık hareket etmeye çalışıodu ama kımıldayamıyordu. normal mi bu yani herkese mi öyle bağlıyorlar? dünden beri bağladıklar yer özellikle üstteki yerin orası karnımın içine kramp giriyor yani böyle diken batıyor gibi doğal mı bu?
arkadaşlar dünkü kontrolde nts'ye girdim ve bu nts'yi bağladıkları ipi öyle sıktılar ki nefes alamaz haldeydim zaten bebeğim yazık hareket etmeye çalışıodu ama kımıldayamıyordu. normal mi bu yani herkese mi öyle bağlıyorlar? dünden beri bağladıklar yer özellikle üstteki yerin orası karnımın içine kramp giriyor yani böyle diken batıyor gibi doğal mı bu?
kızlar benim doktorum 39. haftada alırız demişti sezeryana. (bebiş ters ya bnm)
5 martta 39+0 oluyorum. acaba istesem 1 martta yani 38+3 te alır mı bebeği? bi sıkıntı olur mu bebek için?o zamana kdr kendi kendine gelmeye kalkışır diye de korkuyorum
sezeyanda da sürüyorlarmış. bir de aneztezi uzmanının cilt rengimizi net bir şekilde görmesi gerekliymiş. Acil bir durumda müdahale edebilsin diye. O yüzden makyaj yapmayın diyorlar. Ama yine de doktora sormak lazım. Bir de oje istemiyorlar. Parmak morarmalarına bakmak için
ozaman benim doktor biraz sallıyor benisözde özele gidiyorum..
hanımlar hatırlarsanız salı günü hastaneye gitceğimi söylemiştim gittim gebelik zehirlenmesinden dolayı sezeryene aldılar.oğlum oldu 3.200 gr 46 cm çok şükür ikimizde iyiyiz evimize bugun geldik..darısı başınıza hanımlar
canım benim de cok sıktılar, üst koyduklarını yani kasılmayı hissedecekleri yerdekini sıktılar.. sanırım kasılma var mı yok muyu bu sekilde daha net anliyorlar.. hatta hemsire sıktı, dr gelip kontrol etti biraz daha sıktı...hangisi dogru ben de bilemiyorum ama benimki de o sekilde idi.
hanımlar hatırlarsanız salı günü hastaneye gitceğimi söylemiştim gittim gebelik zehirlenmesinden dolayı sezeryene aldılar.oğlum oldu 3.200 gr 46 cm çok şükür ikimizde iyiyiz evimize bugun geldik..darısı başınıza hanımlar
aaaa benimle aynısın ve doğurdunmu? Allah analı babalı büyütsün maşallah bebeğine sağlığı yerinde.. darısı başımıza
valla bilmiyorum ama benimkide gereksiz çok çağırıyor gibi geliyor.. sonuçta riskli bir gebelik geçirmedim herşeyim normal sezeryan olucam herhafta nst niye? para için diyorum.. çünkü önceki hamileliğimde bir kere nstye girdim düşün..
Kislar gecen hasta nst ye girdigimde hemsire biraz
Acemiydi ki ilk defa sıkı takti lastigi makina
Biraz yazdirdiktan sonra az kopardi kagidi doktora
Gostermeye gitti baktim doktor geldi
Lastikleri sıkı baglamissin gevset dedi hemsireye
Banada donup sancin cok cikmis dedi
Gevsetip takip edelim birazda dedi 10 dk.hicbisey
Cikmadi ki zaten oglum cildirmisti lastigi sıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?