allah analı babalı büyütsün canımhanımlar hatırlarsanız salı günü hastaneye gitceğimi söylemiştim gittim gebelik zehirlenmesinden dolayı sezeryene aldılar.oğlum oldu 3.200 gr 46 cm çok şükür ikimizde iyiyiz evimize bugun geldik..darısı başınıza hanımlar
cnmcm ağrın sıktılar diye olmayabilir. benden başka yaşayan var mı bilmiyorum ama nst ye girdiğim gün ve ertesi gün kendime gelemiyorum. daha doğrusu karnım taş gibi oluyor. bebek huzursuz oluyor. gergin gergin geziyoruz. ve ağrım da çok oluyor.
bazı bebekler rahatsız olabiliyormuş nst den.
bi arkadaşım anlattığına göre ne zmn bağlansa bebeği o zımbırtıları iterek resmen düşürmeye çalışıyormuş. çok sinirli sizinki herhalde demiş hemşire.
yani demem o ki, ben 2 gün kendime gelemiyorum canım acıo resmen.ondan olabilir. bu sefer gittiğinde çok sıktı dersin gevşetirler
Ya ben hiç NST'ye girmedim. İlk gebeliğimde de girmedim. Rutin bir şey biliyorum da lüzum görmedi doktorum. Benim gibi olan var mı? Mutlaka girmem mi gerek? Özel muayeneye gittiğim için böyle bir imkan yok. Hastaneye telefon ettim 30 tl dediler NST için, neden giriyorsunuz?
hanımlar hatırlarsanız salı günü hastaneye gitceğimi söylemiştim gittim gebelik zehirlenmesinden dolayı sezeryene aldılar.oğlum oldu 3.200 gr 46 cm çok şükür ikimizde iyiyiz evimize bugun geldik..darısı başınıza hanımlar
hanımlar hatırlarsanız salı günü hastaneye gitceğimi söylemiştim gittim gebelik zehirlenmesinden dolayı sezeryene aldılar.oğlum oldu 3.200 gr 46 cm çok şükür ikimizde iyiyiz evimize bugun geldik..darısı başınıza hanımlar
Şu an bebek normal doğuma uygun pozisyonda, korku var ,bakalım hayırlısı durum ne gösterir,hepimiz için en sağlıklısı olsun inşallah.Ben de çoook heyecanlıyım :)
Ya ben hiç NST'ye girmedim. İlk gebeliğimde de girmedim. Rutin bir şey biliyorum da lüzum görmedi doktorum. Benim gibi olan var mı? Mutlaka girmem mi gerek? Özel muayeneye gittiğim için böyle bir imkan yok. Hastaneye telefon ettim 30 tl dediler NST için, neden giriyorsunuz?
Canim bu arada kan durumun nasil oldu.benimki 10, 8 de kaldi.digumda da insallah cok düşmez
Kizlaaarrrrr merhaba ben subat anneleri topic indeyim.
Gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ee bu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
şaka gibi özeller ne tutturursa onu mu alıyor biz sadece doktora 20 tl veriyoruz nst,kan,ekg,renkli usg hepsi bedava küçük yerde olmanın avantajları sanırım.....
kızlar benimde kan degerim bu gün 8 çıktı doktor doğumda 3 adam yanında olsun dedi sizce çok sıkıntı olur mu korkulacak bir durum mu...
Kizlaaarrrrr merhaba ben subat anneleri topic indeyim.
Gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ee bu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
Kizlar yaa simdi aklima geldide kismetse eve geldigimizde
Bebisleri yikarken isitici falan kullanmak gerekiyormu
Tecrubeli anneler bi isitici almalimiyiz
Kizlar meraba bn foruma katlm saglyamasam da takip edenlerdenim. Simdi size bisi sorucam boyu 150 olup da bu sebepten sezeryana yönlendirilen var mi? Bnm boyum 150, 36. Haftadayim ve dr bni sezeryana yonlendryor hani norml dersen illa bi deneriz diyor acikcasi bn hep normal istiodum ama simdi ne ypacagimi bilmiyorum
Kızlar astrolojiye inanır mısınız bilmem ama biraz da geyik yapalım :) Zaman geçmiyor yoksa.
Dünden itibaren burç balığa geçti. Dünden itibaren doğan bebişlerimiz balık burcu olacak. Taa ki 20 marta kadar. Yani çoğumuzun bebeği ortalama aynı karakterlere sahip olabilir.Bakalım neler yazmışlar:)
"Balık burcu bebeğiniz, astrolojide vizyon ve hayaller gezegeni diye bilinen, mitolojideki adıyla deniz tanrısı Neptün'ün etkisindedir. Ortada bir sebep yokken sık sık duygusallaşıp ağlamaya başlar. Bu Balık bebeğinin kişiliğinde vardır ve bu bebek içindeki sıkıntıyı dışarı atmaktansa, içine atmayı tercih eder.
Son derece hayalperest, hassas ve dış etkenlere açıktır. Gerçeklerle ve dış dünyayla pek ilgisi yokmuş gibi görünür. Çok çabuk duygusallaşır ve görünürde bir neden olmamasına rağmen kolayca ağlayabilir. Bu onun duyarlı ruhunun bir yansımasıdır. Çünkü çoğu zaman her şeyi hissettiği halde, kendini o anda dışa vurmakta zorlanır.
Balık bebeği aile içindeki titreşimleri ve tartışmaları kolayca sezer ve bunlardan çok etkilenirAile çevresindeki her tartışmadan hatta ses tonundan bile fazlasıyla etkilenen bu bebek, ebeveynlerinden ve kardeşlerinden göreceği ekstra ilgi ve sevgi karşısında beklenilenden çok daha tatlı tepkiler verecektir. Her zaman sevgi ve ilgi beklerler. Anne ve babanın ona büyük sevgi göstermesi, yaşına uygun çocuklarla arkadaşlık etmesini ve dışa dönmesini sağlamaları lazımdır.
Balık bebeğiniz, neşeli ve dostluk seven bir tip olduğu için böyle ilişkiler onun yavaş yavaş mahcupluktan sıyrılmasını sağlar. Zamanla daha atak ve girişken bir tip olur. Büyüdükçe daha duyarlı ve sezgisel olacağından, zaman zaman içe dönüklük eğilimi oluşur. Bunu dengelemek için her zaman iletişimi güçlü tutmanız gerekir. Hayalperest Balık bebeği zaman zaman düşüncelerinde kaybolabilir, gerçek dünyaya direnebilir. Bu bebeğe çok fazla detay öğretmemek daha güvenlidir. Zaten çok fazla detayı aklında da tutmaz. Balık bebeğinin bu rüya hali geceleri gözlemlenmelidir, çünkü bu bebek sık sık kötü rüyaların etkisinde kalıp huysuzlaşır.
Sonuç olarak bebeğiniz almaktan çok vermeye çalışan, doğuştan hayaller aleminde yaşayan ve su grubunun özelliği olan akıcılığa sahip bir bebektir. Resim, müzik, edebiyat gibi konularda kabiliyetli olan Balık bebekleri büyüyüp çocuk olduklarında da bir hayal aleminde yaşarlar. Onun için her masal bir gerçek sayılabilir. Küçük mimiklerden oluşan bir lisanları vardır ve tatlı masallar dinlediklerinde buna küçük kalpleriyle inanırlar. Konuşmayı çok erken öğrenirler.
Balık bebekleri kendi haline bırakılırsa daha da içine kapanır ve hayalleriyle baş başa kalmayı tercih eder.
Kendilerini kandırma eğilimleri olabilir, ama bu bir çeşit savunma mekanizmasıdır. Doğru kararı verebilmek için sakin, destekleyici bir ortama ihtiyaçları vardır. İnsan ve hayvanlara karşı dikkatli ve naziktirler. Balık çocukları dürüst ve açık fikirlidir. Fakat genelde saf bir yapıya sahip olduklarından onları dünyadaki kötülüklere karşı bilgilendirmek gerekir. Ayrıca sabırsız olduklarından üzerlerinde otorite kurmak zordur.
Büyüdüklerinde ise manevi olarak her zaman ailesinin yanında olacaklarının mesajını daha ufak yaşlarda verirler. Balık burcunun ayakları ve sinir sistemleri oldukça hassastır. Dolayısıyla bebeğinizin gut, nasır, tırnak iltihapları, taban, ayak deformasyonu gibi sorunları olabilir. Balıkların vücutları su tutmağa çok müsaittir. Sulu şeylerden zehirlenme görülebilir. Mikrobik hastalıklara da dirençleri azdır. Çabuk üşütebilir, mikrop kapabilirler. Bebeğiniz büyüdüğünde hayal gücü isteyen, yardım, merhamet, özveri gerektiren alanlardan bir iş seçmelidir. Edebiyat, müzik, güzel sanatlar başarılı olabileceği dallardır."
Kizlar meraba bn foruma katlm saglyamasam da takip edenlerdenim. Simdi size bisi sorucam boyu 150 olup da bu sebepten sezeryana yönlendirilen var mi? Bnm boyum 150, 36. Haftadayim ve dr bni sezeryana yonlendryor hani norml dersen illa bi deneriz diyor acikcasi bn hep normal istiodum ama simdi ne ypacagimi bilmiyorum
benim arkdaşımda sen gibi. ama gayet sağlıklı bi şekilde dogum yaptı normal.Kizlar meraba bn foruma katlm saglyamasam da takip edenlerdenim. Simdi size bisi sorucam boyu 150 olup da bu sebepten sezeryana yönlendirilen var mi? Bnm boyum 150, 36. Haftadayim ve dr bni sezeryana yonlendryor hani norml dersen illa bi deneriz diyor acikcasi bn hep normal istiodum ama simdi ne ypacagimi bilmiyorum
Herkese günaydın.bebek şekeri yada çikolatası ne yaptırdınız?Ben dolap süslerini yaptırdım fakat şeker yada çikolata hakkında kararsızım.Nasıl bişey olacak hiçbir fikrim yok.Yaptıranlar fotoğraflarını paylaşırsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?