2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
allah analı babalı büyütsün canım

pufböreği benim oğlan da çok rahatsız oldu hatta öyle hopladı zıplattı ki aletler yerinde oynadı hiç sevmedi oğlum dünden bu saate kadar nerdeyse ağrım oldu şimdi iiyiyim şükür

Nst de ağrın var mı diye bakıyorlar bazen sen hisetmesende belirli aralıklarla ağrın olabiliyor ağrı aralıkları na bakıp doğumla ilgili ağrı olup olmadığını söylerler

Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsun

Gozunuz aydin.Allah uzun saglikli ömürler versin

şaka gibi özeller ne tutturursa onu mu alıyor biz sadece doktora 20 tl veriyoruz nst,kan,ekg,renkli usg hepsi bedava küçük yerde olmanın avantajları sanırım.....

kızlar benimde kan degerim bu gün 8 çıktı doktor doğumda 3 adam yanında olsun dedi sizce çok sıkıntı olur mu korkulacak bir durum mu...

Canim bu arada kan durumun nasil oldu.benimki 10, 8 de kaldi.digumda da insallah cok düşmez

Kizlar yaa simdi aklima geldide kismetse eve geldigimizde
Bebisleri yikarken isitici falan kullanmak gerekiyormu
Tecrubeli anneler bi isitici almalimiyiz

Kizlaaarrrrr merhaba ben subat anneleri topic indeyim.
Gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ee bu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...

Allah yardımcınız olsun canım bir avazda kurtulursun inşallah.yarın bu saatlerde kucağında olacak bebişin oh ne güzel.bizim için de dua et.

rayyancım gözünü korkutmak gibi olmasın ama çok düşmüş kanın canım ya, ilaç kullanmıyor muydun sen? keşke damardan takviye yapsalar sana. benim de 9.9 du dr. korkuttu düzenli hap içtiğim halde 10.8 olmuş. hala istenilen seviyede değil. ama doğumda lazım olabilir sen yine de kan grubuna uygun olan birilerini ayarla canım..inşallah gerek kalmaz.

hadi bakalım hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim. bir avazda kurtulun inşallah. Allah yardımcın olsun..

Kizlar meraba bn foruma katlm saglyamasam da takip edenlerdenim. Simdi size bisi sorucam boyu 150 olup da bu sebepten sezeryana yönlendirilen var mi? Bnm boyum 150, 36. Haftadayim ve dr bni sezeryana yonlendryor hani norml dersen illa bi deneriz diyor acikcasi bn hep normal istiodum ama simdi ne ypacagimi bilmiyorum

Kizlar yaa simdi aklima geldide kismetse eve geldigimizde
Bebisleri yikarken isitici falan kullanmak gerekiyormu
Tecrubeli anneler bi isitici almalimiyiz

evin durumuna göre değişir cnm. ben gerek görmüyorum evim her zaman sıcaktır kuytudur esmez cereyan yapmaz tek yön.. odaya küvetni suyunu getiririm eşyalarını hazır edip üstünü hemen giydiririm üşümez diye düşünüyorum..

Benim boyun sana yakin ben sezeryanliyim ancak ilk bebeğimde başka nedenlerden sezeryan oldum doğumuda sonuna kadar bekledim.2.sinde dr.a 8 yil geçti normal doğurabilir miyim dedim evet % 70 sezeryanli anne normal doğurur sen karar ver tek problem % 30 luk kisima girersen -ddoğum esnasinda eski ameliyat yerinin acilmasi gibi problemler-o zaman cok cekersin dedi ama bana birakti karari.neyse annem 150 cm bile yoktur ama beni ve kardeşimi normal doğurdu kardeşim 5 kilodan fazla doğmuş bundan 30 yil önce yapmis...şimdiki teknoloji ile ooo rahatlıkla dogurursun korkma....

uykusuz hergece şarkısını söyleyeceğiz bol bol desenize

benim yakın arkadaşım da yaklaşık senin kadar.41. haftaya kadar normal doğum bekledi.suyu gelip dr a gittiğinde baş çevresi büyük ve çok kilolu olduğu için (4 kg) son anda sezeryan oldu.dr unla bir daha konuş bence.

mart annelerı yıne ben [utangac] ben yasın ıstıyorum okurmusunuz ..sızlerden çok şey ıstıyrum ama..bebegım olsun bırdaha ıstemıcem sözzz....

benim arkdaşımda sen gibi. ama gayet sağlıklı bi şekilde dogum yaptı normal.

merhaba benim tanıdığım çok kişi var kısa boylularda çatır çatır yapıyor kayınvalidem benden çok kısa boyunu şöyle anlatim ben 1,65 boyundayım kendisi omuz hizama bile gelmiyor 10 tane normal doğum yapmış.bir arkadaşımda 1.50 civarıdır omzum hizasına geliyor doktor doğum kolay oldu diye sen her sene gel demiş:)

Ben çikolata sepetinden sipariş verdim pazartesi gelecek fotosunu yüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…