2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar kızıma GÜLCE ismi nasıl? anlamı gül gibi, güle benzeyen, gül kadar güzel,tam açmamış gül, küçük gül

kızlar kızıma GÜLCE ismi nasıl? anlamı gül gibi, güle benzeyen, gül kadar güzel,tam açmamış gül, küçük gül

:)biraz önce bende gulce bin anlamına baktim kizim icinbiz dahasi Esim basak ada konusunda israrci ama benim içime sinmeyen bir şeyler var...gulce nin manasi çok güzel ama inanir misin bilmem ama g ve ü harflerinin olumsuz yetkiler tasidigindan bahsediyor isim analistcileri..benim ilk kizim zeynep ece....gulce ona uyuyor diye kbaktim...basak ismi dalga geçilmeye çok münasip.... Bir de dini olsun istiyorum esime bari ada yi kaldiralim elif basak olsun bari elif şafak ismine çok benziyor belki kizimizda unlu basarili bir yazar olur ileri da dedim..i yemedi

gecenin bu saatinde uyku tutmadı ve ben mide yanması çekmekteyim.3 gündür annemde kaldım nete giremedim sayfaları okumaya çalışıyorum.annemin evi ne rahat geldi yaaa hiç dönesim gelmedi.eski günleri özlemişim ama kocacığımıda özledim tabi onu yalnız bıraktığım için de vicdan yaptım.neyse kızlar ben bu aralar ruhsal olarak çok fena durumdayım herşeye kafayı takıyorum hassas kararsızım içimde hep sıkıntı var.kafamda hep olumsuz düşünceler kurup hikayeler yazıyorum.dua ediyorum rahatlamaya çalışıyorum ama fayda etmiyor.bu durum bebeğe yansır diye de korkuyorm.şimdiden lohusalık sendromumu yaşıyorum yoksa

ben sırt çantası aldım cnm. omuzda taşımak zor. hele bebeği de kucağına almak zorunda kaldığında. sırt çantasında eller boşta kalıyor ve yük çok binmiyor omuzlara

bence de sırt çantası daha kullanışlı.ben de nike tan aldm.sporcu çantası tabi ama bölmeleri var.su matarası bölümü falan var.daha rahat edelir

arkadaşlar günaydın benim bebeğimin hareketleri artık oldukça azaldı ve daha yavaş hareket ediyor. sizde de öyle mi sonlara doğru acaba hareketleri yavaşlar mı artar mı?

benimki aksine çok hareketli.karnım resmen sarsılıyor.doktora sordm.normalde son zmanlarda hareketlerin azalması gerekir ama bende tam tersi dedim.dr kişiden kişiye değişir dedi.ama normali hareket sayısının azalmasıymış.sıkıntı yapma yani cnm

allah kabul ederse ben okudum arkadaşım her isteyene versin rabbim..sanada tez zamanda tattırsın..

Kizlar uyku tutmadi sabah 8 de sezeryana gircez nasipse dua edin bize detaylari yazicam

kızlar hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah dualarım sizinle..

canım benim boyum da 1.54 falan. doktorum normal doğum yapabilirsin dedi ama ben kendi isteğimle sezeryan olucam. eğer normal istiyorsan boy için vazgeçme derim

Bide aynı gün doğum yaparmışız ne güzel olur
Az kaldı az sıkıyoruz dişlerimizi alıyoruz bebişlerimizi kucaklarımıza

ayy hayırlısıyla canım yaa...vallah dün gece de inleyip sızladım ...hemen sabah olsun isitoyrum artık çünkü geceler çekilmez oldu birkaç gündür

Allah hepimizin yardımcısı olsun ..........

caanım bende öyleyim
özellikle daha şimdiden kayınvalidemin ısrarlarına kafayı takmış durumdayım
herşeyi kendi bildiği gibi yapmak isteyecek habire onu kafaya takıyorum
şeytan işte vesvese veriyor
mesela çocuk doğar doğmaz yıkanırmış:bizde de göbeği düşmeden yıkanmaz diyor annem ki doktorlarda göbek düştükten 1 gün sonra diyor
takma pozitif olmaya çalış malum hem hormonlar hem doğum hem sonrası bizi geriyor

ya kızlar kim yasin istemişti 13 yıldır evli olan mesajını kaybettim de.
bunun için hicri ayın ilk perşembesi sabah namazından sonra kadın 2 rekat hacet namazı kılar ve 500 yasine niyet eder.yasinler bittikten sonra 3 elmaya nisa suresinin 1.ayetii yazılır.kadının adetinin 13.günü ilk elmanın yarısını kadın yarısını erkek yer ve yakınlaşırlar.burda sanırım yumurtlama gününe denk getirmek için 13.günü deniyor.ayrıca ne kadar çok yasin okunursa o kadar iyi.benim yengem böyle hamile kaldı.
mesajını kaybettim kusuruma bakmasın bende 2 yasin alıyorum

canım sayfa 3334 de ilk yazan kişi berriem nickli. keşke bende bilsem de okusan kuranı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…