kızlar kızıma GÜLCE ismi nasıl? anlamı gül gibi, güle benzeyen, gül kadar güzel,tam açmamış gül, küçük gül
ben sırt çantası aldım cnm. omuzda taşımak zor. hele bebeği de kucağına almak zorunda kaldığında. sırt çantasında eller boşta kalıyor ve yük çok binmiyor omuzlara
arkadaşlar günaydın benim bebeğimin hareketleri artık oldukça azaldı ve daha yavaş hareket ediyor. sizde de öyle mi sonlara doğru acaba hareketleri yavaşlar mı artar mı?
En sıkıntılı olanda o dönüşler zaten.. Böle bacak arama bıcaklar saplanıyor resmen dönerken..
Deliksiz uykuyu çok özledim.
Merhaba mart anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor sızden bir istegım var ...benım nıyetıme 40 hamıleden bırer tane fatıha ıstıyorum tez zamanda bende hamıle kalmak ıstıyorum ...yardımcı olursanız çok sevınırım ..Allah kucagınıza almayı nasıp etsın inş...
Kizlaaarrrrr merhaba ben subat anneleri topic indeyim.
Gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ee bu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
Kizlar uyku tutmadi sabah 8 de sezeryana gircez nasipse dua edin bize detaylari yazicam
Kizlar meraba bn foruma katlm saglyamasam da takip edenlerdenim. Simdi size bisi sorucam boyu 150 olup da bu sebepten sezeryana yönlendirilen var mi? Bnm boyum 150, 36. Haftadayim ve dr bni sezeryana yonlendryor hani norml dersen illa bi deneriz diyor acikcasi bn hep normal istiodum ama simdi ne ypacagimi bilmiyorum
Bide aynı gün doğum yaparmışız ne güzel olur
Az kaldı az sıkıyoruz dişlerimizi alıyoruz bebişlerimizi kucaklarımıza
gecenin bu saatinde uyku tutmadı ve ben mide yanması çekmekteyim.3 gündür annemde kaldım nete giremedim sayfaları okumaya çalışıyorum.annemin evi ne rahat geldi yaaa hiç dönesim gelmedi.eski günleri özlemişimama kocacığımıda özledim tabi onu yalnız bıraktığım için de vicdan yaptım.neyse kızlar ben bu aralar ruhsal olarak çok fena durumdayım herşeye kafayı takıyorum hassas kararsızım içimde hep sıkıntı var.kafamda hep olumsuz düşünceler kurup hikayeler yazıyorum.dua ediyorum rahatlamaya çalışıyorum ama fayda etmiyor.bu durum bebeğe yansır diye de korkuyorm.şimdiden lohusalık sendromumu yaşıyorum yoksa
kızlarrrr bizim bebeğimiz dün dünyaya geldiii darısı başınıza...
Ben çikolata sepetinden sipariş verdim pazartesi gelecek fotosunu yüklerim
kızlarrrr bizim bebeğimiz dün dünyaya geldiii darısı başınıza...
aaaa canım benim gözün aydınnnormal doğum mu oldu sezeryan mı bebiş nasıl
ya kızlar kim yasin istemişti 13 yıldır evli olan mesajını kaybettim de.
bunun için hicri ayın ilk perşembesi sabah namazından sonra kadın 2 rekat hacet namazı kılar ve 500 yasine niyet eder.yasinler bittikten sonra 3 elmaya nisa suresinin 1.ayetii yazılır.kadının adetinin 13.günü ilk elmanın yarısını kadın yarısını erkek yer ve yakınlaşırlar.burda sanırım yumurtlama gününe denk getirmek için 13.günü deniyor.ayrıca ne kadar çok yasin okunursa o kadar iyi.benim yengem böyle hamile kaldı.
mesajını kaybettim kusuruma bakmasın bende 2 yasin alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?