merhaba anneler ben mayıs ayında oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla inşallah ancak öyle kötüyüm ki anlatamam şuanda 27 haftalığım 13 haftalıkken 8 yasındaki yeğenim karnıma tekme attı iki kez o zamandan beri içim içimi yiyor bebeğime bir şey olduysa diye tabi hemen doktoruma gittik kanama falan da olmadı ama içim rahat etmiyor zaten 2 buçuk aylıkken ögrendm hamile olduğumu trambolin görevlisiyim 2bucuk ay boyunca hopla zıpla sonra ögrendk ki hamileyim Allahım korusun bebeklerimizi benim bebeğim de ıyıdır inşallah konuşmaya dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki bi an önce hayrlsyla sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucağımıza alalım istiyorum ağlamak istemiyorum artık
çatı agrısından bacaklarını acıp kapatamayanlar var mı....tutulmuş gibi ...?benim vajınamda kaktüs varmış gibi acıyor( oturup kalkamıyorum... ilk gebeliğim olduğu için nedenini anlamıyorum.....yarın doktor randevum var....umarım kotu bişi yomktur... ben daha 34 du yenı dokdurdum çünkü.. miyomu olupta böle ağrı çeken var mı..:2:
ay hadi hayırlısı bakalım.ne heyecanlısındır şimdi ne güzel.hayırlı haberlerini de bekliyoruz. benm de kontrolum yarın bakalım daha tarih falan vermedi ama şu tahliller tok karnına olaydı iyiydi.artık hastaneye gitmek ölüm gibi geliyor.
bende bu konuyu merak ediyorum kızlar.yardımcı olan olursa sevinirim.benim ilk bebişim olcak sanırım korkudan epidural isticem.
Kizlar sezeryan gunu aldiktan sonra neler yaptiniz
Oda ayarlaniyomu anestezi uzmaniyla gorusuluyomu
Neler yapcam hic bilmiyorum
hadi bakalım bi bebiş daha geliyoo:) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. sıkıntısız bir doğum nasip etsin Rabbim. bize de dua etmeyi unutma
:
Merhaba kizlar. Bir preeklampsi vakasiyla daha karsinizdayiz. Daha onceden milyon kere yazmistim. Odemim cok fena diye. Cumsrtesi tnsiyonda 14_15_16lar gorldu ve idrarda bol bol protein. Zekai tahir yuksek riskli gebelikte yatiyorum. Malum temiz bir bilgi alablmis degilim. Bebekim henuz 35+5 de.a Kciger ignesi oldum. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
normal istiyorum şimdilik bir sıkıntı yok ama banada erken geldi sanki galiba erken gelecek bizim ufaklık, birde ishal oldum oda doğum habercisi diyorlar korkuyorum galiba dün doktordaydım daha kanala girmemişti bebiş senin bebek girdimi kanala normalmi olacak seninkide
Ben depend aldım canım.
Benim BDT 22 Mart, daha çook var
Sezeryan olma ihtimali var, o da en fazla bir hafta önce olur.Sizin hayırlısıyla ne zaman?
Geç olsun da güç olmasın, birkaç kişi de kjalsak bekleyeceğiz, sağlıcakla gelsinler de gerisi önemli değil.
bi sen kalmadın elagam bende bekliyorum sabırsızlıkla... eğer işlerimi tamamlamamış olsam ayy vakitli gelsin erken gelmesin diye dua ederdim ama şimdi her iş bitti bebeğin gelmesi kaldı sadece o da gelmiyor bir türlü sıpam
ağdaya bende geçen hafta gittim sıkıntı çıkmadı daha da gitmem doğuma kadar sanırım
depend aldım canım ben. sanırım 60-80 kilo yazıyodu yanlış hatırlamıyosam. kilona göre alabilirsin. bide kadın erkek ayrı oluyo ona da dikkat et yanlış alma. abimin eşi 2 hafta önce doğum yaptı memnun kaldı bu bezden.
merhaba anneler ben mayıs ayında oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla inşallah ancak öyle kötüyüm ki anlatamam şuanda 27 haftalığım 13 haftalıkken 8 yasındaki yeğenim karnıma tekme attı iki kez o zamandan beri içim içimi yiyor bebeğime bir şey olduysa diye tabi hemen doktoruma gittik kanama falan da olmadı ama içim rahat etmiyor zaten 2 buçuk aylıkken ögrendm hamile olduğumu trambolin görevlisiyim 2bucuk ay boyunca hopla zıpla sonra ögrendk ki hamileyim Allahım korusun bebeklerimizi benim bebeğim de ıyıdır inşallah konuşmaya dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki bi an önce hayrlsyla sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucağımıza alalım istiyorum ağlamak istemiyorum artık
kızlar doğum korkusu sardı beni gerçekten depresyona girdim sürekli ağlıyorum, sezeryan tarihim 8 mart, inşallah vaktinden önce gelmeye kalkmaz bebeğim, sizlere doğum yaptım ve çok güzel geçti demeyi o kadar çok istiyorum ki. Allah herkeze sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
kızlar ben bu annemle nasıl anlaşıcam,artık dayanamıyorum,evlerimiz yakın ama şu en zor günlerimde bana sadece sıkıntısı anlatıp gidiyor,anne yapma bu konuları kapat güzel şeylerden konuşalım diyorum,sen de bana sıkıntını anlatmicaksın bir daha deyip evi terkediyor,gerçekten ben kendisi gibi sürekli dert yakınan biri değilim ama beni negatif enerji ile doldurup bir de üstüne küsüp beni öylece bırakıp gidiyor,benim kendisinden pek bi beklentim yok,şurda doğuma 20 günüm kalmış milletin annesi neler yapıyor,ben çok şükür yemeğimi de,yettiği yere kadar temizliğimi de yapıyorum, 4.5 yaşındaki kızımı daha üstüne bırakıp bir yere gitmiş bile değilim,zorlansam da yük olmamaya çalışıyorum ama olmuyor demek ki,ama evdeki bekar abime bir hizmet bir hürmet,yemeği tepsiyle önüne gelir,en zor yemekleri ona yapar,o da annemi gram umursamaz ve asi tavırlıdır,benim de her şeyi başıma kakar,küser,aşağılar,sinir doluyum şu an!!!
kızlar doğum korkusu sardı beni gerçekten depresyona girdim sürekli ağlıyorum, sezeryan tarihim 8 mart, inşallah vaktinden önce gelmeye kalkmaz bebeğim, sizlere doğum yaptım ve çok güzel geçti demeyi o kadar çok istiyorum ki. Allah herkeze sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
canım hayırlı olsun bebegini de saglıkla kucagına almışssın inş biz de rahat bi şekilde saglıkla bebeklerimizi alırız kucagımıza :16: bu arada hangi hastanede yaptın dogumu canım
cnm 60-80 kg yazan orta boy mu ,küçük boy mu acaba.ben marketlere bakıyorum sadece büyük boyları var
asudeduru gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah.hastanen medipol mega doktorun nagihan hanm anladigim kadariyla.benimde dr nagihan hanm cok memnunuz.hastalarina sahip cikiyor isini cok iyi yapiyor.
Merhaba kızlar..Herkesin keyfi yerindedir inşallah..Ben yarın doğuma gidiyorum.Bebeğim biraz iri olduğu için son anda sezeryana almaya karar verdi doktorum.Yarın 11 gibi doğuma gireceğim inşallah.Dualarınızı bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?