2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Selamlar hanimlar... Ya dogum haberlerini gordukce bizimki de yakin mi diyorum ama daha cook varmis gibi geliyo bana. Ustelik benim doktorum dogum sekliyle ilgili hiic bisey demiyo daha erken simdiden konusmayalim demisti ama 37+0 olduk daha neyi bekliyo anlamadim. Tahminim 38. Haftadan once de bisey demiycek. Herkesin ee doktor ne diyo dogumla ilgili demesinden de sıkıldım bisey demiyo iste adam :) yarin sabah kuafore gidicem agda icin ve ilk defa yaptiricam dogumdan korkmuyorum agdadan korktugum kadar :))

Arkadaşım Allahın izniyle bebeğin iyidir zaten doktor bir sorun olsa söylerdi. Rabbim onu koruyor bulunduğu yer çok güvenli darbelere karşı içini ferah tut sen. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın..

bende miyom yok ama aynı ağrıları bende çekiyorum. yürürken çok zorlanıyorum çatı kemiklerimin ağrısından

heyecan dorukta. eşim 3 gündür doğru düzgün uyumuyor. kan oturdu gözlerine. bir de tarih belli olmayıp normali bekleseydi son haftasında düşünemiyorum onu. çok panik :)
annem, kayınvalidem ve eşimin anneannesi geldi dün. cümbür cemaat evdeyiz.
şimdiden söliim en iyi geçinen ailelerde bile böyle durumlarda saçma sapan şeylerden alınganlıklar olabiliyor. dikkat etmek lazım. ben dengeyi sağlamaya çalışıyorum elimden geldiğince.
şu doğumu bi atlatsam da bi annemle kalsak.o zmn daha huzurlu olcam.yoksa hepsini de çok seviyorum. bnm annem daha cadaloz

bende bu konuyu merak ediyorum kızlar.yardımcı olan olursa sevinirim.benim ilk bebişim olcak sanırım korkudan epidural isticem.

kızlar o kdr ince bi iğneymişki kıl gibi. hiç acımıyormuş. sonra ağrı da olmuyormuş. arkadaşım 3 ay önce epiduralli normal doğum yaptı. iyiki epidural olmuşum diyor hep. çok rahat doğumu oldu

Kizlar sezeryan gunu aldiktan sonra neler yaptiniz
Oda ayarlaniyomu anestezi uzmaniyla gorusuluyomu
Neler yapcam hic bilmiyorum

kan ve idrar tahliline gönderiliyorsun. ordanda anestezi doktoruna. form dolduruyor sorular sorarak. ordan da hasta yatış yerine gidip işlemlerimi yaptırdım. ztn ameliyat gününü doktor kendi haber verdi ameliyathaneye.o kadar.

hadi bakalım bi bebiş daha geliyoo:) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. sıkıntısız bir doğum nasip etsin Rabbim. bize de dua etmeyi unutma

:

sağ ol cnm merak etme dua etcem bol bol sizlere de.Allahımmmm çok az kaldııııııııııııı

cnm çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlanırsın. ne yapıyorlar peki şimdi?

canim gecen hafta bugun gittim doktora 25 subat - 5 mart arasi tekrar gel dedi suan normal gorunuyor ikinci gebeligim oglum var simdi de kizim olacak iri dedi bebek 38. hafta da 3500 dedi kilosuna kac gundur sancim var bugun de belim kopacak gibi agriyor girdi kanala umarim hayirlisiyla aliriz kucagimiza bebeklerimizi bu kadar zaman gecti de 7 gun gecmiyor sanki

benim sizden de uzun bdt 28 mart benim.
fakat doktorum 15 ile 20 si arasında gelir diyor.şuan için normal doğum gözüküyor ama daha net belli değil tabi.
hayırlısıyla kucağımıza alalım da ister sezeryan ister normal

seninde az kalmış mrl...bana daha var.zaten mart annelerini sondan yakaladım ben: )
bdtm 28 mart.benimde her hazırlığım bitti,2 hafta sonra annem gelecek.
annemde ben gelmeden gelmesin diye dua ediyor
geçen hafta gittiysen doğuma kadar çok uzamaz zaten.
benim gideli 3 hafta olacak neredeyse ama çok az var.
bende son kez martın ilk haftasında bi gün giderim bi dahada lohusalıktan sonra artık

cnm 60-80 kg yazan orta boy mu ,küçük boy mu acaba.ben marketlere bakıyorum sadece büyük boyları var

canım kendini bu kadar üzme,sadece fizyolojik olarak zarar verilmez bebişe,böyle üzülürsen psikolojik olarakta etkilenir,o yüzden kötü şeyleri düşünmemeye çalış
bak kkanaman olmamış,doktorada gitmişsin,Allah'ın izniyle bişey olmaz merak etme.
onlar orada o kadar güvenli ki...
sen bol bol dua et,miniğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

doğumun o kısmını düşünmeyeye çalışsan :26:
yani daha çok bebeğini kucağına alacağın anı düşün,onun güzel gözlerini düşün...
ben öyle yapıyorum
aklıma hep kızımı getiriyorum sonrada şükrediyorum.
Allah kolay doğumlar nasip etsin cümlemize
sen bu aralar biraz yürüyüş yap,kızın için bişeyler yap(oda süsü,kıyafetlerine bakıp hayal kurma vs...) dikkatin dağılsın.
mesela ben sık sık cicilerine bakıyorum fıstığımın.ultrason görüntülerine falan bakıyorum

ahhh anneler....
benim annemde 2 hafta sonra gelecek yanıma ve kpss ye kadar yani temmuza kadar bizimle kalacak.
korkmuyor değilim bende
bundan önce her gelmesinde 15 gün kalırdı ama o 15 günde çok bunalırdım.
inşallah bu kez rahat olurum.
özünde çok iyi kadın,çok da fedakar,yemeğimi,temizliğimi herşeyimi yapar Allah razı olsun fakat bizim sıkıntımız aşırı alıngan.
alınıyor,küsüyor,konuşmuyor...
onun dışında problem yok.
ben biraz dik başlı yetiştim,annem küstüğünde gönlünü almazdım hiç,bende küserdim kendi haline bırakırdım.
ama evlenince evime misafir gelince öylede olmuyor,ne yapacağımı şaşırıyorum.
malum lohusa dönemi stresli...o dönemde ister istemez agresif olacağız.
herşeyime küser diye korkuyorum bende :26:

o korku hepimizde var maalesef inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız canm. senin genel anestezi olacak değil mi? doktorun karşı çıkıyordu..senin yazdıklarından sonra benim spinale azcık cesaretim vardı hepsi gitti

Endisenizi anliyorum.ben de okulda nobet tutarkwn koridorda kosan bir ogrenci hizlu bir sekilde carpmisti.hatta o gece de cok agrim oldu ama sukur bir sorun olmadi.rabbim koruyordur meleklerimizi.

bu bebek neden bukadar hareketli ..Rabbim hayretsin sanırım acayip yaramaz bir bebek olacak

canım hayırlı olsun bebegini de saglıkla kucagına almışssın inş biz de rahat bi şekilde saglıkla bebeklerimizi alırız kucagımıza :16 : bu arada hangi hastanede yaptın dogumu canım

Teşekkürler canım darısı başına Medipol Mega üniversite hastanesinde yaptım doğumumu ve her şey yazdığım gibi harikaydı :))

asudeduru gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah.hastanen medipol mega doktorun nagihan hanm anladigim kadariyla.benimde dr nagihan hanm cok memnunuz.hastalarina sahip cikiyor isini cok iyi yapiyor.

Teşekkürler canım çook sağol :) evet tamda tahmin ettiğin gibi hastanem Medipol mega doktorum Nagihan Kaya ayyy seninde doktorunmuş demek şanslı hastalardanız desene :))) bende çok memnun kaldım hem hastaneden hemde doktorumdan....hastanenin çok büyük olduğundan dolayı kalabalıkmış gibi duruyor milletin gözünü korkutuyor aslında kapasitesi çok geniş olduğundan kimse mağdur olmuyor ve her şey son sistem uluslararası standartların üstünde bir hastane bütün aletleri son ileri teknoloji hatta doktorumun dediğine göre bu hastanede olan çoğu branş başka hiç bir hastanede yokmuş hatta bulunun aletler herkesin bildiği ileri gelen ist göbeğindeki özel hastanelerde bile yokmuş yani daha ne olsun :)))) hasta odalarına bakmanı da tavsiye ederim canım süit odalarda var muhteşem normal odalar bile 5 yıldızlı otel odaları gibi yani umarın sende memnun kalırsın :) ilk doğumumu acı bademde yapmıştım inan bu kadar memnun kalmamıştım her randevu günümde yarım saatten fazla beklediğimi bilirim ama burda acil bir durum olmadığı sürece saatimde gidersem bekleme olayı hiçççç olmuyor :))

hayırlı doğumlar şimdiden diye yazacaktım ama sanırım doğumun oldu bile :)
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…