2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

beni düşünün bi de en son ben kalıcam galiba zamanında saglıcakla gelsinlerde iç dış hep bizimleler meleklerimiz

sezeryandan sonra sıcak havlu süt için çok ii oluyormuş aklında bulunsun canım

kızlar bebişlerimiz doğduğunda onlara 40 gün boyunca günde 1 kere yusuf suresi okumak iyi ahlaklı olmalarını sağlıyormuş. netten bakayım dedim yusuf suresine tam 30 dk okuyamam ama inşallah her gün 1 kere dinleyeceğiz oğluşumla beraber bu sureyi netten açıp, sizlere de tavsiye ederim..

Günaydın güzel anneler...

biz de kızımla kahvaltı yaptık babamız uyandırmamış bizi bu sabah...

minigim uyuyo galiba hiç ses yok yoksa uçan tekmeler gelirdiii..

zaman belli olmayınca ne gizemli oluyo son ayımıza girdik süpriz yumurta gbiler valla

kızlar bir de bebişlerin sarılık olmasının en önemli nedeni ilk doğduklarında emzirilmemeleri. eğer sütünüz olmasa bile kesinlikle ilk 1 saati geçirmeyin sütünüz gelene kadar mama bile olsa verin çünkü şekerleri düşüyor ve sarılık oluyorlar hemen. benim hastanemde mama veriyorlar ama bazı hastaneler vermiyor yanınızda bulundurmanızda fayda var. birde doğum çantama eczanelerde satılan rezene çayından koyacam ben. süt yapmada bire bir. doktorlar öneriyorlar.kimyonlu rezene çayları da satılıyor o daha iyi, rezene süt yapıyor kimyon da bebişin gazını önlüyor. belki biliyorsunuzdur ama bilmeyen arkadaşlar varsa bilgilendirmek istedim

evet ben de okumayı düşünüyorum şimdi yeni bir hatme başaladım umarım yetiştiririm doguma kadar..

şimdilik kızımla insan tarık meryem surelerini dinliyoruz sabahları çok güzel oluyo

Bebek doğdugunda mercimek kadar ezilmis hurma koyun derler ağzına ben yapacağım yanıma aldım birtane.

evet ben de okumayı düşünüyorum şimdi yeni bir hatme başaladım umarım yetiştiririm doguma kadar..

şimdilik kızımla insan tarık meryem surelerini dinliyoruz sabahları çok güzel oluyo
ben hamileliğimi bu konuda çok boş geçirdim , şimdi çok üzülüyorum keşke hergün birşeyler dinletseydim bebeğime diye ama inşallah doğumdan sonra elimden geleni yapacam , hatta her emzirmede abdestli olmaya çalışacam, bi kitapta okumuştum bunu da, çocuklarınıza abdestli süt emzirin diye. meryem suresi de doğumu kolaylaştırıyormuş onu da duymuştum. sen normal doğum mu bekliyorsun sezeryan mı cnm???
Bebek doğdugunda mercimek kadar ezilmis hurma koyun derler ağzına ben yapacağım yanıma aldım birtane.
o nedenmiş canım sarılık için mi?

ii oldu söylediğin yaa ben de humana mı alayım rezene mi diye düşünüyodum.. fiyatı nasıl hangi arka alayım sence canım

bunlaraa ek olarak bende sıcak kompresin ve ısırgan çayının sütü getirdiğini duydum
hurrmayıda duymuştum
bende çantama koyacağım
birde şekerli suyu arkadaşlarım tavsiye ettiler
bir çay bardağı kaynamış suya çay kaşığıyla az şeker atmak yeterliymiş
bol emzirmek zaten sarılığı düşürüyormuş

ii oldu söylediğin yaa ben de humana mı alayım rezene mi diye düşünüyodum.. fiyatı nasıl hangi arka alayım sence canım
canım ben rezene ve humana nın ayrı ayrı çaylar olduğunu zannediyordum önceden ama değillermiş yani humana markasının 8 tane çay çeşitleri var bunlardan biri de rezene çayı. ama kimyonlu rezene daha iyi diyorlar. ortalama fiyatlar 15-20 tl arası değişiyor. google a humana çayı yaz çıkar canım çeşitler

ısırgan ve şekerli suyu bende duydum. hatta ben dahil bu konuda hassas olan anneler var çocuğuma anne sütü dışında birşey vermem ilk ayllarda diye ama bebek Allah korusun sarılık olup hastaneye götürüldüğünde dextroz içiriliyor ki o da şekerli serum oluyor kendileri

ayy kız rezil olduk sus

:18:
Ruh halim...

canımsın ya günün yaklaşıyo degil mi.. sadece bebegine odaklan gerisini olması gereken ve bitecek bişey oldugunu unutma.. Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın bu güzel olayı hakkına hayırlı kılsın

Bence rn güzeli aktarda satılan bn rezene ye 1 haftadir başladı m uykusuzlukbproblemime iyi geldi kızlar dogum icin sutte yapıyo ama drm bi bardaktan fazla icme dedi

hiç kullanmadım bi bakayım ben de humanalar çok pahalı olursa aktardan rezene alırım

şeker bulunduralım yanımızda olmadı bi iki kaşık veririz ne yapalım maksat agzı tatlansın zemzemle karıştırım olmazsa

Evet cnm epiduralsiz yaptım, tabiki çok kolau değil ama inan selimi gördüğüm anda herşey bitti bugün yine doğum yapsam normal yaparım, epidurelin şöyle dez avantajı var ıkınamıyorsun çunku bırsey hıssetmıyorsun ve bebeğimi genelde vakumla alıyorlar, inan bana normal doğum muhteşem bir deneyim, her sancıda bol bol dua okudum, İnan bana Allah kolaylık sağlıyor canım, sağlıkı gönlünce bir doğum dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…