2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canim maasallah ne guzel gecmis gule gule allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah gozlerim dolarak bi solukta okudum darisi basimiza insallah

Canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun.bende en basindan beri normal dogum istiyorum ama pazar zaman doluyo hic sezeryan olmak istemiyorum Allah banada normal dogum nasip eder insallah.

Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Cuma günü yani 28 şubat 18.50 de kızım zeynep erva normal doğumla dünyaya geldi.3010 gr 50 cm 38. Haftada geldi.bende bebekte iyiyiz allaha şükür.darısı sizlerin başına devamını yazarım

Cuma günü yani 28 şubat 18.50 de kızım zeynep erva normal doğumla dünyaya geldi.3010 gr 50 cm 38. Haftada geldi.bende bebekte iyiyiz allaha şükür.darısı sizlerin başına devamını yazarım

masallah canım, saglıkla kucagina almana cok sevindim.. darısı bizlerin basına

ikinize de maşallah kızlar..gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün..

Cok sevindim allah saglikla buyutmek nasip etsin ins.bu arada kizlarimizin cok ortak yonu varmis:)

Ya kizlar kasikta agriniz varmi sizinde
Bacak aramda yatarken gayet yumusak olan
Karnim ayakta tas gibi ne oluyo yaa

Kızlar kararsız kaldım. 15 mart 39. haftam doktor doğumu o gün yapalım diyor. 14 mart da esimin doğum günü bende acaba o gün mü olsa diyorum. Bizde doktara karismayalim dedik nasibi ne zamansa o zamansa olsun dedik. Gerçi o bize istediginiz tarih var mı demişti. Offf ya cok kararsız kaldım

planlı sezeryan olcan sanirim, 38.5 ile 39 hafta arası herhangi bir an olabilir. 14 ü ya da 15 i farketmeyecektir.

Kizlar ya 37+1 iz bugün, dun aksam gün boyu devam eden sertlesmem icin hastanemin aciline gittik nst de 1 kez sanci görüldü bi de aciklik var mi diye cajinal muayene yapıldı hersey normal denildi ama bu sabah cok az pembemsi gibi sumukumsu bi akıntı geldi hemen dr mu aradm muayeneden olmus olabilir nisan olabilir agrin var mi suyun geldi mi kanama var mi önemli olan o dedi
Rahat kadn yaa beni düşündüren kan sulandirici
dus aldm simdi dinlenoyorum dua edin nolur pazartesi myayenede tarih belli olucak diye kimseyi cagirmadik esimle iki acemi beklemedeyiz

Günaydın KIZLAR benim dün geceden beri duzensiz sancılarım var sabah da 10 15 dakikada bir olmaya başladı. Ama Nısan falan gelmedi doktoru aradım ama cevap vermedi sancılar. Adet sancısı gibi ve kısa sürüyor doktora gitsek mı kararsız kaldık dogum sancısı nasil birsey acaba

Ayy ayni yaa adet sancisi gibi bazen sık geliyo
Ama dogum sancisi cok daha agir olur diyodu
Doktorda anlarsin doguruyorum diye demisti
Ozaman bu ne sancisi yaa karnimda tas gibi
Sanki koca bir tas var karnimda yatinca daha beter

Canim benim son 1 haftadir acayip bacak kasilmalarim vardi. Doktora soyledim doguma 1 hafta kalmasina ragmen magnezyum verdi bana. Az da olsa rahatladim. Niye birakmak gerekiyormus ki? Hic bilgim yok

Benim kendi düşüncem mavera uterus kasılmasını da önleyip doğumu geciktirir mi diye aklıma geldi de

hergün düzenli okuyorum aradada yazıyorum sizlere okuyan varmı bilmem, doğum yapanları okudukça oh ne güzel kurtulmuşlar diyorum ve tebrik ediyorum helede normal doğuranları,
bende durumlar iyice allak bullak oldu kan sulandırıcı aspirin kullanıyordum 30 haftadan sonra kasılma yüzünden nidilat ve progestana başlamıştım ve düzenli olarak nst ye gidiyordum dün kü nst den sonra dr nidilatı progestanı aspirini kesti sadece iğne ve kan takviyene devam edeceksin dedi eeeee dedim kasılmalar nolacak 1 gün kestiğimizde nidilatı ölüyordum 4 dk düşmüştü kasılmalar dedim, artık devam edemeyiz nidilatla dedi ayın doldu her an olabilir doğabilir sorun olmaz dedi 20 mart sezeryan tarihim ama erken de gelebilir dedi, kanama olursa suyun gelirse kasılmalar 3-4 dk düşerse gel hastaneye alırız bebeği dedi ben şokla karışık üzüntü içinde ne yani nasıl olur kem küm dedim ama dr rahatça nezaman isterse gelir alırız bebeği artık sorun olmaz dedi
çok korkuyorum tedirginim her an sanki suyum gelecek kanamam olacak diye ödüm patlıyor 20 marta kadar dayansaydı diyorum dua edin desem benim için planlı olsun istiyorum sabah evimden çıkayım doğuma bir kızımda var üstelik, etrafım paniklerle dolu

Bi de benim sarımsı akıntı kahverengşye döndü ya gecen çarsamba muayne oldum dr doğuma doğru akıntı artar demişti vajinal bakmıştı normal demişti ama akıntı sarımsıydı o zaman
Kanama falan mu var acaba diye aklıma geliyo yoksa nişan mı geliyo yavas yavas
2 hafta önce de az bi kanama olmuştu yatmıştım 2 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…