2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

teşekkür ederim, sabırlı olmak gerekecek sanırım. İnşallah tahmin ettiğimden daha zor bir doğum olmaz. insan başına ne geleceğini bilmeyince endişeleniyor. Birde ben biraz kontrol delisiyim illa napılıyor bana anlatmaları açıklamaları lazım. Doğum anında bilmesem daha iyi aslında :) yat dr ebe ne derse onu yap diyosun.. umarım sakin kalmayı başarırım. Doktor olgun olduğumu sakin kalmayı başaracağımı söyledi ama inşallah doğru analiz etmiştir :)

ıkınma problemi olmasın diye son 1 saat ağrı kesici verilmeyeceğini söyledi doktorum. yani doğumun son 1 saatine sabretmen lazım sadece dedi.. tamamen ağrısız olmayacakmış yani. Ya bende şöyle düşünüyorum sezaryen olursada doğumdan sonra birsüre sıkıntı çekeceğim. normal olursa da o gün sıkıntıyı çekeceğim ve bitecek. o yüzden kendimi normale şartlandırdım gibi ama korku endişe de yok değil, umarım son anlarda pişman olmam :)

benimde nst çok güzel çıkıyormuş yani sancısız :) bebek de daha kanala inmemiş. bugün 39+1 oldum. dün doktora gitmiştim keyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedi.. ben 37. haftadan beridir belli olmaz heran gelebilir diyordum gelmedi. artık beklemiyorum bir rahatlık geldi üstüme demek beklemediğim bir anda gelecek. 41 leri beklemek istemiyorum ama açıkçası.. 2 sene bekledim bebeğim olsun diye bişey olur diye korkuyorum

bende çok sabırsızdım ama artık heyecanım kalmadı gibi birşey kasıklarım ağrıyor bazen umutlanıyorum artacak diye yine tık yok hakkımızda hayırlısı bebeğiniz kaç kilo şu anda

bende çok sabırsızdım ama artık heyecanım kalmadı gibi birşey kasıklarım ağrıyor bazen umutlanıyorum artacak diye yine tık yok hakkımızda hayırlısı bebeğiniz kaç kilo şu anda

kilo olayıda ayrı bir konu.. dün 3152 gr ölçtü. Geçen hafta 3165 gr dı. nasıl yani kilo mu verdi alacağı yerde dedim doktora? hata payı oluyor ultrasonda dedi gecen hafta fazla ölçmüş olabilir bu hafta kilo almamış demekki dedi. ben grip olmuştum onun etkisi vardır dedi. bir problem yok dedi ama ben çok üzüldüm. hatta keşke sezaryen olsaydım diye baya moralim bozuldu.. ben onun iyiliği için gününü beklesin derken sanki bebeğim içerde kaldığı günler onun zararına oluyormuş gibi düşündüm ama sonra herşeyin bir vakti var deyip bu olumsuz düşünceleri kafamdan atmaya çalıştım..

seninki kaç kilo? tam olarak kaç haftalık oldu bebeğin?

sanırım pazar günü 39 haftam bitiyor açıkçası doktorun hesabına göre önümüzdeki hafta içi bitecek ama internetteki hesaplayıcılar haftasonu bitecek gibi hesaplıyor anlamadım bende şu anda 3400 kilosu doktor böylede kalabilir daha fazlada alabilir dedi sanırım almaz çünkü benim iştahım kapandı sütten meyveden sudan ve yumurtadan sıkıldım artık özellikle son 1 haftadır zorla yiyorum bunları kendim çok kilo almadım ama göbeğimde bu hafta çatlaklar oluştu hiç yoktu son aya kadar yani moral olarakta iyi sayılmam sanırım buda bebeğe yansıyor

maşallah seninkinin kilosu gayet güzel. aman son günler zaten moralini yüksek tutmaya çalış. bebeğe direk etkisi var maalesef. yakınca meleklerimize kavuşacağız bunları düşünüp hiç bişeye üzülmemeye çalış herşey hallolur..

yapı olarak karamsarım biraz kızıyorum kendime şükürsüzlük etme diye daha 2 hafta öncesine kadar suyum bitti erken doğum olacak diye üzülüyordum şimdi unuttum o günleri çatlakları dert ediyorum insanoğlu böyle galiba sıkıntıları çabuk unutuyoruz allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bizde güzel hikayeler yazarız buraya

Smasher gozun aydin tebrikler Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.. darisi basimiza insallah..
Sevgiler..

Ben de sanci cektigim zaman surekli ebeyi cagiryordum.simdi soyle sancim var karnim neden boyle vs.sonra kadin elimi tuttu sohbet etmeye basladi:) doktora dogum esnasinda cok soru sordum ikinma biter bitmez bir soru gondeeiyor.soracagiz elbet hem ilk dogum hem de onemli o an.

kızlar pazar suyum geldı sabah hastaneye gıttık hemen. sonra gece 1 de sancım basladı pazartesı sabah 8 de noermal dogumla kızım dunyaya geldı ve ben dogumda ıken oglumda baska hastaneye yatırıldı esım aramızda mekık dokudu cok zor zamanlardı cok sukur sımdı hepımız evdeyız oglumda kızımda yanımda evlat gıbısı yok darısı dıger hamıslerın basına

Rabbim yavrularınızı size bağışlasın. maşallah hem bebişlere hem size darısı başımıza inşallah

bende hala tık yok kızlar yaa en büyük stresim eşimin izni bitti son günleri bebek gelmezse görev yerine dönmek zorunda. Rabbim herşeyin hayırlısını versin elbette ama biz iyice sabırsızlanmaya başladık. hiçbir belirtim yok. beklemekten o kadar sıkıldım ki diyeti filan da bıraktım şekeri filan ölçmüyorum artık. diyete dikkat etsem bile bu stresle fırlıyordur şeker zaten :44::44:

tecrübeli anneler acilen bir sorum var yardımcı olur musunuz?

nişan kanaması dedikleri nasıl birşey? az önce wc ye gittim çamaşırımda lekeli sümüksü bir akıntı vardı normal akıntılardan farklıydı. nişan olma ihtimali nedir sizce bi fikri olan var mı? doktora gitmeli miyim? doktorumu aradım ama cevap vermedi. hastaneye numaramı bıraktım saat 17.00 den sonra arayacak beni onun için önce sizlere danışayım dedim

Slm kizlar buraya yazmaya vakit bulamadim ogluma 26 şubatta kavuştum bugun 1 haftalik olduk ve göbeğimiz düstu doğumumdan bahsetmek istiyorum benim ani kararla 26 şubat oldu suyum azaldigi için 4 gun kala soyledi doktorum 3 gun boyunca ağladim çok korkuyordum ameliyattan birde bebegim kuveze girer diye tabi doguma.gidecegimiz gece kayinvalidem bizde kaldi muhabbet felen derken kafam dağildi kotu olmadim hastaneye 2 araba gittik kalabalik tabi ben donmuş bir sekildeyim konuşmuyorum kimseyle korkudan ama kotu olup aglamadim hastanede cok bekletmediler oyleki odayi bile ben gidince susledi bizimkiler ilk imtihanim sontaydi herkez aciyor dedi ama hiiiiç acimadi anlamadim bile sonra sedyeyle ameliyathaneye giderken eşim yanimdaydi annemi istemedim cunku agladigi icin bende aglicaktim onlara el sallayarak gulerek gittim ameliyat kapisinda esimdende ayrilmam gerekiyordu saat 9 da ameliyat haneye girdigimde korkudan dişlerim birbirine vuruyordu hemsireler benle konusuyor doktorum ellerimi tuttu hic bekletmeden narkozu vermeye basladilar sadece batikonu surduklerini hatirliyorum sonra bayilmisim ayilirken sadece nefes almayi unuttugumu hemsirenin gozde nefes al dedigini hatirliyorum :) kendime hemen geldim hemsireye az dur bi ayilcam diyorum :) aci olarak adet sancisi gibi bir aci hissediyorsunuz kesilen yeri oyle aman aman bir aci yok sadece sedyeden sedyeye geçerken az aciyor nasil girdiysem oyle çiktim gulerek hiic oyle korkulcak birşey değilmis bosuna kasmisim kendimi bebegim 6 saat kuvezde kaldi cok sukur sonra aldim kollarima abartilcak hiç birsey yokmuş sezeryanda meğersem

doğumhanede kalış süreni hatırlıyomusun? genelde 10-30 dk arası doğum gerçekleşiyormuş bunu duymak beni rahatlatmıştı :)

sezaryenden yani genel anestezi almaktan bende korkuyorum biraz. ne güzel anlatmışsın. Allah bebeğinizi size bağışlasın darısı başımıza

ben tecrübeli değilim ama, dün akıntı olayını doktoruma sormuştum. Yeşil sarı renkli akıntı, peynirimsi akıntı varsa enfeksiyon dedi. diğer akıntılar normal dedi. nişan olması için akıntıyla karışık pembe kırmızı kan gelmeli diye biliyorum ben. Enfeksiyon yoksa biraz daha bekle belki kanaman gelir inşallah doğum habercisidir :) bdt miz yakın bende bekliyorm senin gibi..

Merhaba Cok guzel bir hikaye masallah.bende Cok memnunum 10 defa hamile olsam hepsini normal isterim bende 23 subatta 2.defa epidural normal dogum yaptim.1cm de Hemen yapilmis buna sasirdim benim doktorum 5den once yaptirmiyor anestezi doktoru gec gelince 6da yapildi hatta.

10 gün önce doğum yaptım ama kopamadim burdan suan emzirirken geçmişi okuyorum Cnm ilk dogumumda dikisimm çöktü batikonla bakım yaptım 19 günlükken kontrole gittim estetik dikislerim iyilesmisti.ama bu doğumunda batikon kalkmış oğluma göbek bakım seti yazdı doktorum o setteki alkolü sikiyorum sadece ve dikislerimin sıkıntısı azaldı

Ben doğum yaptığım günün akşamı 2 saat yurumustum nisanim geldi sancim başladı hastanede 3cmle gitmisim Allah yardimcin olsun en hayırlı zamanda dogsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…