2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Sağol destinacım bakıcam şimdi baby teche
Oğlluşuna da maşallah umarım küçük sorunları da atlatıcaksınız en kısa sürede
biz bu beşiğin 70'e 130 ölçüsünde olanı aldık ama bi ufağıda işimizi görürmüş ....bak tabi...
inşallah canım yaa ....
senin ne kadar kaldı doğuma

biz bu beşiğin 70'e 130 ölçüsünde olanı aldık ama bi ufağıda işimizi görürmüş ....bak tabi...
inşallah canım yaa ....
senin ne kadar kaldı doğuma

Bana da dr 12 marta gün verdi normal doğuma motive olmuştum ama sonradan farkettiği tıbbi bi nedenden riske atmayalım dedi tamam dedim
Hayırlısıyla gelecek hafta kavusuyoruz biz de:)

Bana da dr 12 marta gün verdi normal doğuma motive olmuştum ama sonradan farkettiği tıbbi bi nedenden riske atmayalım dedi tamam dedim
Hayırlısıyla gelecek hafta kavusuyoruz biz de:)
farkettiği neydi ????
hayırlısı olsun canım inşallah çok kolay bi doğum olur...son tekmeler artık hehehe tadını çıkar

canım kendini boşuna harap ediyosun .doğum stresi çok normal bak ne güzel az bi zamanın kalmış doğuma ...kilo alışına takılma her zaman aynı olacak diye bişey yok ...
17 martta senin yavrun doğacak silik olmaz merak etme
herşey güzel olacak canını sıkma taammı

aynı tarihte doğum yapacağız kısmetse,ben de seninle aynı şeyleri düşündüm gün alırken,bana 17-19 arası bir gün seç dedi,kızım da tam 38+3 de doğmuştu bu da öyle olsun istedim,hem bir gün bir gündür erken kavuşmak istedim galiba,günlerin hepsi mübarek hiç öyle düşünme,allahım sağ salim kavuşturur inşallah

farkettiği neydi ????
hayırlısı olsun canım inşallah çok kolay bi doğum olur...son tekmeler artık hehehe tadını çıkar

Rahim ağzında bi venöz damarda kananma var normal doğumda yırtılacağı için çok kananma olurmuş bebek ve benim için riskli olurmuş
Tadını çıkarayım di mi tekmelerin haklısın

kızlar bu adet sancılarım yoğunlaştı 2 gündür böyle sürekli belimde bir ağrıyla geziyorum adet olacakmışım gibi ve ara arada kasıklarıma girio ama düzenli değil sanırım yani ben çook aşırı bir ağrı beklediğim için bunlar hafifmiş gibi geliyor.bebek 1 aydır aşağıda ama yeni yeni bu ağrılar yoğunlaştı ve sertleşme ve kasılmalarım baya bi çok oluyor. ama televizyonda gördüğüm gibi çığlıklar atacak kadar çok olmuyor acaba bunlar bebeğin yakın bi zamanda geleceğine mi işaret yoksa her hamilede herzaman olan bir durum mu. dün daha fazlaydı hatta kesin sabaha gelir diordum okadar yoğundu yani. ama gece hiç sancım olmadı sabah yine devam..ayrıca bu sancı sırtıma kadar yayılıyor.bide benim normal tansiyonum 8/5 veya 9/5 daha yukarı olmazdı hiç. dün 13'ü gördüm küçükte hiç 6 bile nadir olur 7.4 oldu elim ayağım ve bütün vucudum davul gibi şişti. ama doktorum 14/9 olursa gel dedi ama ben 9'u görürsem ölürüm heralde :S anlamadım yaa bi doğsaydıda rahatlasaydım artık

Destinacim sagolasin.kayserilisin galiba benim rumuz istanbul ama kayserideyim.zinco diye bir damla aldik.gunde 3defa 4 er damla vermek getekiyormus ama ben 2damla veriyorum.gece yatmak bilmiyor,sabah kalmak derler ya bizim kiz oyle iste:)

kızlar resim yüklemeyi beceremiyorum nasıl yapılıyor? album oluşturdum ama paylaşamıyorum hiçbir guruba üye değilsiniz diyor.

çılgın bediş ben de de sanırım hemoroid oluştu.kabızlık vb sorunum yok,nasıl oldu anlamadım.normal doğum zor mu oluyormuş?

Canim dogum esnasinda patlama gibi riskleri varmış. Bende bitane deil bikac tane. Doktor o yüzden öyle söyledi bi de çatı dar olunca cok daha zor olur dedi

sen de bendensin elegam buralar bizimdir

hemoroid nasıl etkiler ki anlayamadım şimdi..?

kızlar aksamdan beri kasıklarım ağrıyo 10 üzerinden 3-4 seviyesinde saate bakıyorum 7-8 dakikada bir, kasılmalar gibi, 30-40 saniye sürüyo geciyo sonra hcbse yok, doğum sancılarım mı baslamıs böyle mi oluyor ??? dün de nişanım gelmişti

Günaydın.Çok heyecanlıyım.Ne zaman doğuracağım :)Sadece hafif bel ağrısı var.Arkadaşlar miad aşımı olunca tekrar rapor mu almak gerekiyor? Benim 7 mart beklenen tarih, doğum önü izni 7 martta bitiyor.7 martta da izinli oluyor muyum? Yoksa doğum olmazsa 7 martta tekrar rapor mu almam gerekiyor?8 martta alsam olur mu?

bana fa tahlil yapilmadi.sabah hastanede yapilacak dediler.ben de heyecanliyimmm

hiç belirtin başladı mı bianka bende henüz bişey yok

bende doktora sordum 10 martta doğum öncesi izin bitiyor o zamana kadar doğum olmazsa doğum olana kadar iki üç günlük normal rapor yazılacakmış ilk defa duydum ama öyle dedi. yanlış anlamadıysam bunu merak ediyorsun herhalde

ya canım sanırım doğum sancıların başlamış en azından bana öyle geldi. hayırlı olsun şimdiden Allah yardımcın olsun

kızlar ben hastanedeyim yatışım yapılıyor, 4 cm açılmam olmuş, allah hepimize kolaylıklar versin..

günaydın arkadaşlar
ya hiç girip bakamadım kim doğum yapmış kim nasıl diye
inşallah herkes iyi ve sağlıklıdır
bizde dün gittik doktora:yarın saat 15 te sezeryan olacağım inşallah
doktor söyleyince bir heyecanlandık ki sormayın
yarın oğluşum dünyaya teşrif edecek:acaba kime benziyor acaba saçı ne renk gözü ne renk çook merak ediyorum
bizim ev kalabalık olacak heralde kolay kolay açamam neti
şimdiden hepini<zin doğumu kolay sağlıklı hayırlı olur inşallah temennilerimi iletmek istiyorum
dualarımda olacaksınız
rabbim hem doğum aanında hem bebeğimizi büyütürken hepimize kolaylık versin inşallah
minik ku<zularıda sizleride çok öpüyorum
inşallah bebeklerimizi büyütürkende bierbirimizden istifade ederiz zira ben sayenizde çook şey öğrendim burdan

maalesef.dun aksam kasilmalarim oldu karnim tas gibi sertlesti ama bunlar oluyor bir suredir zaten.

canım benim allah yardım etsin çok tereddütte kalma bence gidip nst ye gir belki doğum sancılarındır
kendini yorma aynı zamanda
ben bilmediğim için evet veya hayır diyemiyorum ama telaş yapma mantıklı hareket edersen herşey kolay olur inşAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…