biz bu beşiğin 70'e 130 ölçüsünde olanı aldık ama bi ufağıda işimizi görürmüş ....bak tabi...Sağol destinacım bakıcam şimdi baby teche
Oğlluşuna da maşallahumarım küçük sorunları da atlatıcaksınız en kısa sürede
biz bu beşiğin 70'e 130 ölçüsünde olanı aldık ama bi ufağıda işimizi görürmüş ....bak tabi...
inşallah canım yaa ....
senin ne kadar kaldı doğuma
farkettiği neydi ????Bana da dr 12 marta gün verdi normal doğuma motive olmuştum ama sonradan farkettiği tıbbi bi nedenden riske atmayalım dedi tamam dedim
Hayırlısıyla gelecek hafta kavusuyoruz biz de:)
canım kendini boşuna harap ediyosun .doğum stresi çok normal bak ne güzel az bi zamanın kalmış doğuma ...kilo alışına takılma her zaman aynı olacak diye bişey yok ...kizlar kendimi cok kotu hissediyorm aglamakliyim ama aglayamiyorm da.moralim cok bozuk.Allaha sukur bebgimin sagligida yerinde ama kotuyum ne bileyim.bugn kontrolm vardi hersey normal dedi ama ultrason sonuclarini karsilastirdm bebegim 100gram alms.gelisimi hep 2hafta onde gidiyordu haftada 200gr hatta ustu aliyodu.simdi boyle oldu.cok stresliyim o yuzden sanirim.ve bugun sezaryan tarihi aldm.sevinmem gerekirken uzuluyorm.39+0da 17mart pazartes gunu insallah.dr 14 martta 18martta olabilir dedi.14u bana erken geldi pazartesi mubarek gunlerden biri diyolar diye pazart dedm.salilari hic sevmem ama 18martmi deseydm acaba.bebegin dogum tarihini benm belirleyecek olmam psikolojimi bozdu resmen.1gunde bisey farketme dedi dr.ama ne bileyim 17mart silik bi tarihmi dogum gunu icin.hamileligin bana en kotu etkisi beni her konuda kararsiz ve hassas yapmak oldu
kizlar kendimi cok kotu hissediyorm aglamakliyim ama aglayamiyorm da.moralim cok bozuk.Allaha sukur bebgimin sagligida yerinde ama kotuyum ne bileyim.bugn kontrolm vardi hersey normal dedi ama ultrason sonuclarini karsilastirdm bebegim 100gram alms.gelisimi hep 2hafta onde gidiyordu haftada 200gr hatta ustu aliyodu.simdi boyle oldu.cok stresliyim o yuzden sanirim.ve bugun sezaryan tarihi aldm.sevinmem gerekirken uzuluyorm.39+0da 17mart pazartes gunu insallah.dr 14 martta 18martta olabilir dedi.14u bana erken geldi pazartesi mubarek gunlerden biri diyolar diye pazart dedm.salilari hic sevmem ama 18martmi deseydm acaba.bebegin dogum tarihini benm belirleyecek olmam psikolojimi bozdu resmen.1gunde bisey farketme dedi dr.ama ne bileyim 17mart silik bi tarihmi dogum gunu icin.hamileligin bana en kotu etkisi beni her konuda kararsiz ve hassas yapmak oldu
farkettiği neydi ????
hayırlısı olsun canım inşallah çok kolay bi doğum olur...son tekmeler artık hehehe tadını çıkar
Eki Görüntüle 1008973 tabletten becerebildim mi bilmiyorum
çılgın bediş ben de de sanırım hemoroid oluştu.kabızlık vb sorunum yok,nasıl oldu anlamadım.normal doğum zor mu oluyormuş?
sen de bendensin elegam buralar bizimdir
hemoroid nasıl etkiler ki anlayamadım şimdi..?
bana fa tahlil yapilmadi.sabah hastanede yapilacak dediler.ben de heyecanliyimmm
bende doktora sordum 10 martta doğum öncesi izin bitiyor o zamana kadar doğum olmazsa doğum olana kadar iki üç günlük normal rapor yazılacakmış ilk defa duydum ama öyle dedi. yanlış anlamadıysam bunu merak ediyorsun herhaldeGünaydın.Çok heyecanlıyım.Ne zaman doğuracağım :)Sadece hafif bel ağrısı var.Arkadaşlar miad aşımı olunca tekrar rapor mu almak gerekiyor? Benim 7 mart beklenen tarih, doğum önü izni 7 martta bitiyor.7 martta da izinli oluyor muyum? Yoksa doğum olmazsa 7 martta tekrar rapor mu almam gerekiyor?8 martta alsam olur mu?
kızlar aksamdan beri kasıklarım ağrıyo 10 üzerinden 3-4 seviyesinde saate bakıyorum 7-8 dakikada bir, kasılmalar gibi, 30-40 saniye sürüyo geciyo sonra hcbse yok, doğum sancılarım mı baslamıs böyle mi oluyor ??? dün de nişanım gelmişti
hiç belirtin başladı mı bianka bende henüz bişey yok
bende doktora sordum 10 martta doğum öncesi izin bitiyor o zamana kadar doğum olmazsa doğum olana kadar iki üç günlük normal rapor yazılacakmış ilk defa duydum ama öyle dedi. yanlış anlamadıysam bunu merak ediyorsun herhalde
ya canım sanırım doğum sancıların başlamış en azından bana öyle geldi. hayırlı olsun şimdiden Allah yardımcın olsun
kızlar bu adet sancılarım yoğunlaştı 2 gündür böyle sürekli belimde bir ağrıyla geziyorum adet olacakmışım gibi ve ara arada kasıklarıma girio ama düzenli değil sanırım yani ben çook aşırı bir ağrı beklediğim için bunlar hafifmiş gibi geliyor.bebek 1 aydır aşağıda ama yeni yeni bu ağrılar yoğunlaştı ve sertleşme ve kasılmalarım baya bi çok oluyor. ama televizyonda gördüğüm gibi çığlıklar atacak kadar çok olmuyor acaba bunlar bebeğin yakın bi zamanda geleceğine mi işaret yoksa her hamilede herzaman olan bir durum mu. dün daha fazlaydı hatta kesin sabaha gelir diordum okadar yoğundu yani. ama gece hiç sancım olmadı sabah yine devam..ayrıca bu sancı sırtıma kadar yayılıyor.bide benim normal tansiyonum 8/5 veya 9/5 daha yukarı olmazdı hiç. dün 13'ü gördüm küçükte hiç 6 bile nadir olur 7.4 oldu elim ayağım ve bütün vucudum davul gibi şişti. ama doktorum 14/9 olursa gel dedi ama ben 9'u görürsem ölürüm heralde :S anlamadım yaa bi doğsaydıda rahatlasaydım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?