2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım doğum kasılmaları sureklı ve belden kasıga gıren agrılar seklınde olur, benımde 37. Haftamda nişanım gelmış 38. Haftamda doğum yapmıştım Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin ne durumdasın şimdi

Birkaç gündür bebeğim kasılıp duruyor o kasıldıkça içim bayılıyor halsizleşitorum.neden normal mi acaba kızlar

kızlar ben hastanedeyim yatışım yapılıyor, 4 cm açılmam olmuş, allah hepimize kolaylıklar versin..

hadi bakalım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

günaydın canım, ben de yarın sabah sezeryanla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah, acayip duygular içindeyim..heyecan korku sevinç panik hepsi bir aradaAllah yardımcımız olsun inşallah

tekrar rapor almanız gerekiyor bir arkadaşımın 41.haftada doğdu bebeği 1 hafta ek rapor almıştı ama tam günü bittiğindemi ertesi günmü onu bilmiyorum

kızlar ben hastanedeyim yatışım yapılıyor, 4 cm açılmam olmuş, allah hepimize kolaylıklar versin..

şimdiden hayırlı olsun Rabbim bir avazda kurtarsın seni ve bebeğini Allah yardımcın olsun canım.

şimdiden hayırlı olsun Allah yardımcın olsun

maalesef.dun aksam kasilmalarim oldu karnim tas gibi sertlesti ama bunlar oluyor bir suredir zaten.

aynen karnım taş gibi oluyor benim de. bugün kasıklarımda sürekli ağrı var. gelip giden ağrılar ama doğum sancısı belden gelirmiş sanırım benim kasıklarım ağrıyor. off ne zormuş beklemek ya

Teşekkür ederim.Bende 7 martta dr gideyim,rapor versin.Bakalım belki de bugün yarın doğum olur:)

2 mart beklenen doğum tarimdi halen doğuramadık. Dün kontrole gittim açılmam 1,5 cm imiş dünkü muayneden kaynaklı sanırım çok hafif leke var. Doktor biraz daha bekleriz(10 MART) olmazsa fitille doğumu başlatırız dedi kızı 3750 olmuş o zamana kadar 4000 olur korkuyorum normalden vazgeçip sezaryen mi istesem:18::18::18::18::18::18:

2 hafta önce benimde 3500 idi.cuma dr gideceğim.benim dr kilosundan ziyade kafa ölçüsü önemli demişti.bakalım neler olacak.

ikimiz icinde hayirlisi olur insallah.ne guzel dogm tarihleri ayni olacak insallah.herseyi kafaya cok takar oldm.agladm dun hep.ben de 1gun erken kavusayim istedm.

moral ve destegin icin cok saol canm.dogru benm bebegm 17 martta dunyaya geliyo neden silik olsn yorumun cok hosuma gitti.cok melankonik takiliyorm bu ara.sevinmem gerekirken.ameliyattan tirsiyorm sanirim

kızlaaarrr aranızda medical park bahçelievlerde doğum yapan yada yapacak olan varmıııı

Kizlar bende ogluma kavustum cok sukur.. Darisi hepinizin basina insallah,dualarim sizinle.Cumartesi gece 12 gibi sancilarim siklasti pazar sabah 5,5 a kadar evde sancilari cektim.. 5 dakikada bir olunca hastaneye gittik. Acilmam 4'5-5 cm di.. Ebe kanalimin dar oldugunu bu irilikte bi bebegi normal dogum yapamayacigimi soyledi,dr u bekledim o da deniyebilecegimi soyledi.. 11 e kadar sanci cektim,sonra suyum geldi derken 1 de acilmam 10 cm oldu ve normal dogum ile oglumu kucagima aldim.. Allah'im isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yaşamayi nasip etsin..

Hayırlı uğurlu olsun! Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :) ne güzel normal doğum yapabilmişssiniz ben de korkuyorum benim bebeğim de iri galiba, 36.0 da kilomuz 3094 tü. Sizin bebiş kaç kg doğdu acaba? Bi de ultrasyon kilosuyla farklı mı doğdu , ne kadarlık bi oynama oldu?

Korkma sakın ultrasando ölçülen kilodan az doğuyorlar genelde zaten olmaycak gıbıyse doktorun normal doğuma almaz, ben suni sancı ıle doğum yaptım korkma sakın Allah yardımcın oluyor doğum hıkayemı okumak ıstersen ınternette annesınınprensı yaz ordan okuyabılırsın Allah sağlıkla kucağıma almayı nasıp etsın

hayırlı uğurlu olsun bebeğin, darısı başımıza. benim bdt seninle aynıydı hala bekliyorum hiç niyeti yok daha gelmeye sanırım :)
doğumun nasıldı bende normal doğum istiyorum epidural yaptırdınmı? vakit bulursan anlatabilirmisin?

tüm doğum yapmış arkadaşlarıda tebrik ediyorum Allah nazarlardan saklasın sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar inşallah, hepimizinki amin..

sanırım çoğunluk doğum yaptı bende 37. haftanın bitiminde suyum azaldığı için doğum yapacaktım ama şükür dualarım kabul oldu suyum sınırda kaldı azalma olmadı normal doğum bekliyoruz şimdi birkaç gün sonra 39 bitecek ama hala tık yok bende nst de bile sancı çıkmıyor doktorum belki 41. haftadan birkaç gün bile alabiliriz diyor bebek gitgide büyüyor çok korkuyorum sanırım genelde sezeryan olmuş herkes benim doktorum ısrarla normal doğum diyor 4 kilo bile olsa doğurabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…