kızlar aksamdan beri kasıklarım ağrıyo 10 üzerinden 3-4 seviyesinde saate bakıyorum 7-8 dakikada bir, kasılmalar gibi, 30-40 saniye sürüyo geciyo sonra hcbse yok, doğum sancılarım mı baslamıs böyle mi oluyor ??? dün de nişanım gelmişti
kızlar ben hastanedeyim yatışım yapılıyor, 4 cm açılmam olmuş, allah hepimize kolaylıklar versin..
günaydın arkadaşlar
ya hiç girip bakamadım kim doğum yapmış kim nasıl diye
inşallah herkes iyi ve sağlıklıdır
bizde dün gittik doktora:yarın saat 15 te sezeryan olacağım inşallah
doktor söyleyince bir heyecanlandık ki sormayın
yarın oğluşum dünyaya teşrif edecek:acaba kime benziyor acaba saçı ne renk gözü ne renk çook merak ediyorum
bizim ev kalabalık olacak heralde kolay kolay açamam neti
şimdiden hepini<zin doğumu kolay sağlıklı hayırlı olur inşallah temennilerimi iletmek istiyorum
dualarımda olacaksınız
rabbim hem doğum aanında hem bebeğimizi büyütürken hepimize kolaylık versin inşallah
minik ku<zularıda sizleride çok öpüyorum
inşallah bebeklerimizi büyütürkende bierbirimizden istifade ederiz zira ben sayenizde çook şey öğrendim burdan
Günaydın.Çok heyecanlıyım.Ne zaman doğuracağım :)Sadece hafif bel ağrısı var.Arkadaşlar miad aşımı olunca tekrar rapor mu almak gerekiyor? Benim 7 mart beklenen tarih, doğum önü izni 7 martta bitiyor.7 martta da izinli oluyor muyum? Yoksa doğum olmazsa 7 martta tekrar rapor mu almam gerekiyor?8 martta alsam olur mu?
kızlar ben hastanedeyim yatışım yapılıyor, 4 cm açılmam olmuş, allah hepimize kolaylıklar versin..
günaydın arkadaşlar
ya hiç girip bakamadım kim doğum yapmış kim nasıl diye
inşallah herkes iyi ve sağlıklıdır
bizde dün gittik doktora:yarın saat 15 te sezeryan olacağım inşallah
doktor söyleyince bir heyecanlandık ki sormayın
yarın oğluşum dünyaya teşrif edecek:acaba kime benziyor acaba saçı ne renk gözü ne renk çook merak ediyorum
bizim ev kalabalık olacak heralde kolay kolay açamam neti
şimdiden hepini<zin doğumu kolay sağlıklı hayırlı olur inşallah temennilerimi iletmek istiyorum
dualarımda olacaksınız
rabbim hem doğum aanında hem bebeğimizi büyütürken hepimize kolaylık versin inşallah
minik ku<zularıda sizleride çok öpüyorum
inşallah bebeklerimizi büyütürkende bierbirimizden istifade ederiz zira ben sayenizde çook şey öğrendim burdan
maalesef.dun aksam kasilmalarim oldu karnim tas gibi sertlesti ama bunlar oluyor bir suredir zaten.
hiç belirtin başladı mı bianka bende henüz bişey yok
bende doktora sordum 10 martta doğum öncesi izin bitiyor o zamana kadar doğum olmazsa doğum olana kadar iki üç günlük normal rapor yazılacakmış ilk defa duydum ama öyle dedi. yanlış anlamadıysam bunu merak ediyorsun herhalde
ya canım sanırım doğum sancıların başlamış en azından bana öyle geldi. hayırlı olsun şimdiden Allah yardımcın olsun
tekrar rapor almanız gerekiyor bir arkadaşımın 41.haftada doğdu bebeği 1 hafta ek rapor almıştı ama tam günü bittiğindemi ertesi günmü onu bilmiyorum
Birkaç gündür bebeğim kasılıp duruyor o kasıldıkça içim bayılıyor halsizleşitorum.neden normal mi acaba kızlar
2 mart beklenen doğum tarimdi halen doğuramadık. Dün kontrole gittim açılmam 1,5 cm imiş dünkü muayneden kaynaklı sanırım çok hafif leke var. Doktor biraz daha bekleriz(10 MART) olmazsa fitille doğumu başlatırız dedi kızı 3750 olmuş o zamana kadar 4000 olur korkuyorum normalden vazgeçip sezaryen mi istesem:18::18::18::18::18::18:
aynı tarihte doğum yapacağız kısmetse,ben de seninle aynı şeyleri düşündüm gün alırken,bana 17-19 arası bir gün seç dedi,kızım da tam 38+3 de doğmuştu bu da öyle olsun istedim,hem bir gün bir gündür erken kavuşmak istedim galiba,günlerin hepsi mübarek hiç öyle düşünme,allahım sağ salim kavuşturur inşallah
canım kendini boşuna harap ediyosun .doğum stresi çok normal bak ne güzel az bi zamanın kalmış doğuma ...kilo alışına takılma her zaman aynı olacak diye bişey yok ...
17 martta senin yavrun doğacak silik olmaz merak etme
herşey güzel olacak canını sıkma taammı
Kizlar bende ogluma kavustum cok sukur.. Darisi hepinizin basina insallah,dualarim sizinle.Cumartesi gece 12 gibi sancilarim siklasti pazar sabah 5,5 a kadar evde sancilari cektim.. 5 dakikada bir olunca hastaneye gittik. Acilmam 4'5-5 cm di.. Ebe kanalimin dar oldugunu bu irilikte bi bebegi normal dogum yapamayacigimi soyledi,dr u bekledim o da deniyebilecegimi soyledi.. 11 e kadar sanci cektim,sonra suyum geldi derken 1 de acilmam 10 cm oldu ve normal dogum ile oglumu kucagima aldim.. Allah'im isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yaşamayi nasip etsin..
2 mart beklenen doğum tarimdi halen doğuramadık. Dün kontrole gittim açılmam 1,5 cm imiş dünkü muayneden kaynaklı sanırım çok hafif leke var. Doktor biraz daha bekleriz(10 MART) olmazsa fitille doğumu başlatırız dedi kızı 3750 olmuş o zamana kadar 4000 olur korkuyorum normalden vazgeçip sezaryen mi istesem:18::18::18::18::18::18:
Kizlar bende ogluma kavustum cok sukur.. Darisi hepinizin basina insallah,dualarim sizinle.Cumartesi gece 12 gibi sancilarim siklasti pazar sabah 5,5 a kadar evde sancilari cektim.. 5 dakikada bir olunca hastaneye gittik. Acilmam 4'5-5 cm di.. Ebe kanalimin dar oldugunu bu irilikte bi bebegi normal dogum yapamayacigimi soyledi,dr u bekledim o da deniyebilecegimi soyledi.. 11 e kadar sanci cektim,sonra suyum geldi derken 1 de acilmam 10 cm oldu ve normal dogum ile oglumu kucagima aldim.. Allah'im isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yaşamayi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?