kızlar nişanım geldi ve 37+5 teyim henüz.annemde kalıyodum o gece.eşim de gitmeme razı değildi ama bırakmıştı beni anneme.son kez bi rahatlıkla annemde kalayım demiştim.gece sancım geldi adet sancısı gibi ama hiç bitmedi.kasıklarım sanki birbirinden ayrılıyodu dedim heralde psikolojik bişey.sonra sabah kalktım leke var.peçeteyede koyu kahve akıntı gelmiş.hemen taksiye atladık hastaneye gittik bugn trafik de fenaydı.dr a girdim ağladm hemen:) baktı ultrasonda bişey çıkmadı.nst ye girdim ara ara sancım çıktı.bide alttan bakcam dedi korkulu rüyam ve baktı ama hiiiçç acımadı.açılman yok dedi.nişanın gelmiş dedi.17 mart olan sezaryanı 14 marta çetik ama o tarihe kadar bebğin duracağını sanmıyorm ve çok tedirginim.eşimde bana bir sürü tirp yaptı.evde otursan nolurdu sanki diye.kv min görümcemin annemin yanında azarladı beni.çok ağrıma gitti.dedim nasıldn diye soracağına yaptığına bak.insanların hepsini üzdüm ona üzülüyorum.ve çok tedirginim napcam diye.cumaya kadar beklese bari.salı günü kontrolüm var.dualarınzı eksik etmeyin
Merhaba arkadaşlar minik kızımı 06 mart sabahı saat 09.30 da spinal anestezi ile kucağıma aldım. 3150 gr ve 48 cm doğdu cimcimem. önceki sayfaları okumadım daha kimler doğum yaptı bilmiyorum ama herkes iyidir inşallah.
ben de pazartesi sabahtan sezeryan olacağım 2.doğumum ..normal doğum yapamadığım için kendimi hep kötü hissettim güçsüz bir anne gibi oluyorsunuz bi arkadaşımız rahimde kan pıhtılaşması oldu rahim alınabilir yazmış neden oldu çok korktum şu an :26:
ben spinal sezeryan oldum canımkızlar dkt bana iğneyi bırakmadan normal doğuma girebileceğimi söledi normal doğum olacak inşaallah :) sizin dktrlar ne dioooo
hadi iinşallahh rahatça doğurursun canımBayanlar gunaydinnnn
Dun gene nst de sancim cikmayinca artik beklemedik bugune suni sanci icin doktor yatisimi verdi hastanedeyim sancilar 30-40 arasi bakalim basimiza neler gelecek :)))
maşallahhh hoşgelmiş bebişinKizlat 1 saat once dogurdum epidural sezeryanla
Oglum 3850 51 cm.dogdu sutum hemen geldi emzirdim
Cok mutluyum cok
Merhaba arkadaşlar minik kızımı 06 mart sabahı saat 09.30 da spinal anestezi ile kucağıma aldım. 3150 gr ve 48 cm doğdu cimcimem. önceki sayfaları okumadım daha kimler doğum yaptı bilmiyorum ama herkes iyidir inşallah.
Allah bağışlasın yavrunu darısı başımıza çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar minik kızımı 06 mart sabahı saat 09.30 da spinal anestezi ile kucağıma aldım. 3150 gr ve 48 cm doğdu cimcimem. önceki sayfaları okumadım daha kimler doğum yaptı bilmiyorum ama herkes iyidir inşallah.
Merhaba kizlar, ben de carsamba gunu kontrole gittim doktor kemik yapimi kontrol etti normal dogum icin hic bi engel gozukmedigini soyledi simdilik. 1 cm acikligim varmis bebek de kanala girmis 1 ya da 2 gune dogum yapacagimi soylemisti. Hatta o sabah da dr a gitmeden nisan gelmisti 3 gun gecti hala benimki cikmiyo. O 1 cm 3 gunde niye daha fazla acilmadi niye sanci gelmiyo anlamadim. Suyu falan da iyiymis acil bi durum yok cok sukur. Aslinda adet tarihime gore dogumum yarin 40 haftayi tamamliyoruz ama bizim beyefendinin dogmaya niyeti yok gibi. Sanki hic dogurmayacakmisim gibi hissetmeye basladim. Annemle babam da geldi 2 haftadir bekliyolar onlar sikildikca ben bunaliyorum herkes soruyo hala dogurmadin mi diye sanki ben zorla tutuyom icimde. Sinirler yay gibi gerildi kimseyi kirmadan su gunleri bi atlatsam keske...
28 şubatta spinal anestezi ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür
3360 gr 53 cm doğdu spinal doğum gerçekten çok rahattı ilk doğumumu genel anestezi ile olmuştum ondan da memnun kaldım spinalde tek sıkıntım baş ağrım oldu onda da ağrı kesici ilaçla ve bol nescafe ile atlattık hiç yatmadım hastane dışında işlerimi yapabiliyorum ilk günden
doğum yapan tüm arkadaşlarıma vw doğumu yapmayı bekleyen tüm hamişlere sevgiler
3360 gr 53 cm doğdu spinal doğum gerçekten çok rahattı ilk doğumumu genel anestezi ile olmuştum ondan da memnun kaldım spinalde tek sıkıntım baş ağrım oldu onda da ağrı kesici ilaçla ve bol nescafe ile atlattık hiç yatmadım hastane dışında işlerimi yapabiliyorum ilk günden
Allah bağışlasın yavrunu darısı başımıza çok geçmiş olsun.
breeze seninle aynı durumdayım. çarşamba nişan kanaması geldi. perşembe kontrolde 1cm açıklık vardı doktor perşembe veya cuma gecesi gelir dedi hiçbir şey yok hala beklemedeyim. eşimin izni bitmek üzere bir yandan da yüz felci geçirdi onun sıkıntısı var Rabbim başka dert vermesin. herkes soruyor sinirlerim gergin. bugün bi sormayan kayınbabam kalmıştı o da sordu. bi çocuk doğuracaksın doğuramadın dedi. biliyorum şaka yaptı ama işte insan üzülüyor. hiçbir belirtim yok bakalım pazartesiye kadar gelmezse suni sancı ile deneyeceğiz hepimiz için hayırlısı olsun...
Maşallah ikinize de Allah bağışlasın yavrunu sana da çok geçmiş olsun darısı başımıza inşallah
canım üzülme Allah yardımcın olsun. Evde de olsa gelecekti o annende kalmanla ne alakası var. olacağı böyleymiş. demek ki hakkında hayırlısı böyleymiş. üzülme bol bol dua et
Kizlat 1 saat once dogurdum epidural sezeryanla
Oglum 3850 51 cm.dogdu sutum hemen geldi emzirdim
Cok mutluyum cok
geçmiş olsun...bende sezeryanliyim is yapma ama mümkün olduğuncaayaga kalk yürü daha cabuk iyilesiyorsun...sezeryan yatmayi sevmiyor yattikca daha agirlasiyorsun..acina ve qgrina inat ayakta hareket halinde gecirmeni nacizane tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar
3 mart sabahı genel anestezi altinda sezaryenle oğlum dunyaya 3330 gr ve 53 cm olarak dunyaya geldi. Doğum sonrasında zor gunler yaşadık benim ve bebeğim sekerimizin dusmesi sebebiyle hipoglisemiye girdik. Ben 1 güne toparladim ama oğlum 3 gun yoğun bakimda kalmak zorunda kaldi. Aynı hastanede farklı odalarda ayrı 3 gün geçirdik. Moralim yerlerdeydi tabi. Bugun 5. Gunumuz ve benden daha zor bela sagarak süt geliyor stresi hala atabilmis değilim. Ama şimdi ikimizde gayet iyiyiz anneannemiz bize bakıyor. Ameliyat yerim hala çok acıyor tek başına kendi işimi görmem biraz zor. Böyle hayal etmemistim ama onun sağlıklı ve artık kollarimda olduğunu dusunmek butun yasadigim acilari silip atıyor.
Bu saatte onu doyurmak ve o uyurken onun nefesini dinlemek dunyanin en huzur veren eylemi benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?