2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

5te yapılacaktı doktorun gecikmesi benim şiddetli sancılarimla6cm oldu.nerde bu doktor hemen gelsin diyip duruyordum :) ama şükür ilk dogumum cok zordu acilmam yavaş oluyordu cok cektim bu kez daha kisa surdu ama dediğim gibi cok memnunum normali beklemek bile cok heyecanli dogumu hayatim boyunca unutamayacağım ve tebessümle hatirlayacagim

doğum yapan arkadaşlara bol sütlü sağlıklı ve hayırlı günler diliyorum.. Rabbim yardımcınız olsun. evlatlarınızı güle oynaya hoplaya zıplaya büyütün inşallah

selam hanımlar;
bende hala sancı vs bişey yok. nişan geldi 1cm açıklık var ama başka da bişey yok. artık evdekilerin her dakika sancın var mı diye sormalarından bıktım. her dakika aynı muhabbet neden doğmuyor diye kimseyi kırmak istemiyorum ama bunaldım iyice.

birde benim moralim çok bozuk eşim yüz felci oldu onun sıkıntısı var bir yandan. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye

Allah yardımcın olsun canım. Acil şifalar diliyorum. kızınla sana sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin Rabbim

aynı dert bende de var esmergüzel. her dakika sancın var mı lafından bunaldım. inan sancım olsa da kimseye söylemeyi planlamıyorum hastaneye gitme vakti gelince söylemeyi planlıyorum bunalttılar iyice kimseyi kırmak ta istemiyorum ama sinirlerim tavan yapmış durumda

Allah bağışlasın evladını. sana da çok geçmiş olsun darısı başımıza

canım evet çektiklerimiz aynı ama ben hastaneye yatmadım bide ciğer geliştiricide yapılmadı bana, dediğin gibi 36 ya girdiğimden beri adet sancısına benzer ağrılar çekmeye başladım kasılmalar zaten hep benle, nst lerdede bazen çıkıyor bazen çıkmıyor, bugün bende kalktım iyiym nerdeyse süperim ama bu saatler kasılmalar var yine, ben bebeği en son 10 gün önce gördüm ozamanda 2700 gr dı şimdi ne alemde bilmiyorum yarın nst günüm acaba dr alırmı ultrasona bilmiyorum,bebeğin aşağıda olması konusunuda birtürlü çözemedim sıpa nasıl yatıyor anlamadım karnım zaten bayadır aşağıda gören diyor doğumun yakın galiba diye, bende senin gibi zayıf olup koca göbeği olanlardanım gören ayyy diyor hatta boşboğazın biri ikizmi diye sordu nasıl sinir oldum

Bebegine kavusan tum anneleri tebrik ediyorum mutlulugunuz daim olsun darisi da bizim gibi bekleyenlerin basina :) ya kizlar bebegi asagi inmeyen varmi ben 38+ 3 oldum hala oglum yukarda gogsumun altinda inmesi mi gerekiyodu simdiye kadar. Acaba inmezmi Cok korkuyorum aglamak geliyo icimden inmesi icin yapilabilecek bisey var mi sizce ? Psikolojim cok bozuldu artik herkes dogurmadinmi daha diyo kimi arasam hemen telaslaniyo iyimisin diye. Ama boyle giderse oglumun dogmaya hic niyeti yok asagi inecegine yakinda bogazimdan cikacak !!!

Ben de tam bilemiyorum kaç cmdeydim yeniden takıldığında ama gözümde şimşekler çakmaya başlamıştı :) bi gittim geldim :) yine de iyi ki de normal doğurmuşuz canım. çok şükür şimdi turp gibiyiz. 1 saatlik bir acıydı geldi geçti. bence de çok heyecanlı ve güzel bir doğum oldu. allah meleklerimize uzun ömürler versin.

Aaa cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin insallah doktor bana uzuntu stres kimi insanda birden sanciyi suyu getiriyo kimisinde de kaciriyo dikkat et demisti de ben pek dinleyemedim tabi

Canim aynisi benim de basima geldi su an 40+5 teyim ama bebek hala sag kaburgami tekmeleyip duruyo inmedi bi turlu senin daha zamanin var insallah iner dogumun kolay gecer

inebilir canım. belli olmaz. ama bu benim fikrim bilemem tabi.

geçmiş olsun canım. allah bağışlasın. allah vatana millete hayırlı bir evlat etsin.

benim ki 39+0'da indi aşağıya. bende 28 şubatta doğum yaptım.. yani dahaz- zamanı var canım.

kolay olmuş senin doğumun. bende 28 şubatta az sancısız doğum yaptım.

ben de pazartesi sabahtan sezeryan olacağım 2.doğumum ..normal doğum yapamadığım için kendimi hep kötü hissettim güçsüz bir anne gibi oluyorsunuz bi arkadaşımız rahimde kan pıhtılaşması oldu rahim alınabilir yazmış neden oldu çok korktum şu an :26:

Sezeryandan dolayi yazmis sezeryan
Olmayin falan demis ben hic etkilenmedim
Hersey allahtan nasip. sakin korkma
Belkide doktoruyla alakali bi durum
Ins.iyi olur ilaclarla rabbim yardimcisi olsun

kızlar merhaba
1 mart saat 14.46 da duydum bebeğimin sesini..allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..
doğumum epidurel sezeryan ile gerçekleşti..sadece sırt ağrım biraz fazlaydı ama gerek hastane gerek bebeğimin sağlığı yani çok şükür herşey çok iyi geçti.. 3616 kg 50 cm doğdu paşam..
şimdi uyuyor kuzum ve ben ona bakmalara doyamıyorum..
doğum yapmış arkadaşlarımın bebeklerini allah bağışlasın, sağlıkla büyüsünler inş.
doğum yapacak hamişlerede hayırlı doğumlar dilerim..
sevgiler

Günaydın kızlar..gece 1 e kadar sancım oldu acaba bu sancılar 1 cm i artırmış mıdır ?

kızlar dkt bana iğneyi bırakmadan normal doğuma girebileceğimi söledi normal doğum olacak inşaallah :) sizin dktrlar ne dioooo

Bayanlar gunaydinnnn

Dun gene nst de sancim cikmayinca artik beklemedik bugune suni sanci icin doktor yatisimi verdi hastanedeyim sancilar 30-40 arasi bakalim basimiza neler gelecek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…