Hanımlar şu an hastanadeyim. Suyum geldii az miktar da doktoru aradım hastaneye geç dedi. Şu an 10dakikada bir sancı geliyor ebe akşama doğru doğum olur dedi hep sancı olduğunu anlar mıyım diyordum kesinlikle anlıyorsunuz dualarinizi eksik etmeyin. Benden şimdilik bu kadar dualarımdasınız
Ayy bu soylediginden sonra biraz umutlandim iner diye canim. Yarin 38 hafta bitiyor insallah 39 da iner. Tesekkur ederim cevabin icin. Gozun aydin ne guzel sen kavusmussun bebegine.benim ki 39+0'da indi aşağıya. bende 28 şubatta doğum yaptım.. yani dahaz- zamanı var canım.
İnsallah iner canim. Peki doktorun sana ne dedi bu durumla ilgili. Gerci dun en son hastanede oldugunu yazmissin simdiye kadar bebegine kavusmussundur sag salim insallah :))Canim aynisi benim de basima geldi su an 40+5 teyim ama bebek hala sag kaburgami tekmeleyip duruyo inmedi bi turlu senin daha zamanin var insallah iner dogumun kolay gecer
Hanımlar şu an hastanadeyim. Suyum geldii az miktar da doktoru aradım hastaneye geç dedi. Şu an 10dakikada bir sancı geliyor ebe akşama doğru doğum olur dedi hep sancı olduğunu anlar mıyım diyordum kesinlikle anlıyorsunuz dualarinizi eksik etmeyin. Benden şimdilik bu kadar dualarımdasınız
günaydın kızlar dün geceden beridir adet sancısı giriyor, kaç dakikada bir geldiğini tutmadım ama gece 5.30 da uyandığımda da orta şiddetli bir ağrım vardı zor daldım.. sabah uyandığımdan beridir yine aralıklarla gelip gidiyor adet sancısı
ama nişan su vs gelmedi.. ishal olmuşum olacakmışım gibi bir rahatsızlık hissi de var.. bugün akşama kadar bekleyip ağrı artarsa dr a gideyim bari ne dersiniz? nişan gelmese de gitmelimiyim?
kızlar nişanım geldi ve 37+5 teyim henüz.annemde kalıyodum o gece.eşim de gitmeme razı değildi ama bırakmıştı beni anneme.son kez bi rahatlıkla annemde kalayım demiştim.gece sancım geldi adet sancısı gibi ama hiç bitmedi.kasıklarım sanki birbirinden ayrılıyodu dedim heralde psikolojik bişey.sonra sabah kalktım leke var.peçeteyede koyu kahve akıntı gelmiş.hemen taksiye atladık hastaneye gittik bugn trafik de fenaydı.dr a girdim ağladm hemen:) baktı ultrasonda bişey çıkmadı.nst ye girdim ara ara sancım çıktı.bide alttan bakcam dedi korkulu rüyam ve baktı ama hiiiçç acımadı.açılman yok dedi.nişanın gelmiş dedi.17 mart olan sezaryanı 14 marta çetik ama o tarihe kadar bebğin duracağını sanmıyorm ve çok tedirginim.eşimde bana bir sürü tirp yaptı.evde otursan nolurdu sanki diye.kv min görümcemin annemin yanında azarladı beni.çok ağrıma gitti.dedim nasıldn diye soracağına yaptığına bak.insanların hepsini üzdüm ona üzülüyorum.ve çok tedirginim napcam diye.cumaya kadar beklese bari.salı günü kontrolüm var.dualarınzı eksik etmeyin
Dün akşam 1 saatte bir sancı alttan vuruyordu iğne batırır gibi.ama gece normaldi uyuyabildim yani.niye böyle düzensiz ya?
Kizlar dun gece 9da epidural sezeryanla oglusumu kucagima aldim detaylar anlaticam sonra insallah ama cok kotu gecti aglamaktan helak oldumacidan degil de aksiliklerden
Ayy bu soylediginden sonra biraz umutlandim iner diye canim. Yarin 38 hafta bitiyor insallah 39 da iner. Tesekkur ederim cevabin icin. Gozun aydin ne guzel sen kavusmussun bebegine.
herkese slm yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerin yaşı uzun olsun
bizde yarın kavuşucaz inşallah oğluşumla sabah 7 de hastanede olucaz çok heycanlıyım bi okadarda korku var içimde inşallah sorunsuz şekilde sağ salim kucaklarım miskokulumu :18:dualarınızı esirgemeyin kızlar rabbim herkese kolay doğum nasip etsin
Hadi hayirlisi Allah bir cirpida kurtulup bebeğini saglikla sihhatle kucagina almani nasip etsin.Korkma zaman nasil geçiyor anlamiyorsun bile biz 10 günlük oluyoruz yarin anlamadim birşey. Her yönden karmakarisigim.herkese slm yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerin yaşı uzun olsun
bizde yarın kavuşucaz inşallah oğluşumla sabah 7 de hastanede olucaz çok heycanlıyım bi okadarda korku var içimde inşallah sorunsuz şekilde sağ salim kucaklarım miskokulumu :18:dualarınızı esirgemeyin kızlar rabbim herkese kolay doğum nasip etsin
canım evet çektiklerimiz aynı ama ben hastaneye yatmadım bide ciğer geliştiricide yapılmadı bana, dediğin gibi 36 ya girdiğimden beri adet sancısına benzer ağrılar çekmeye başladım kasılmalar zaten hep benle, nst lerdede bazen çıkıyor bazen çıkmıyor, bugün bende kalktım iyiym nerdeyse süperim ama bu saatler kasılmalar var yine, ben bebeği en son 10 gün önce gördüm ozamanda 2700 gr dı şimdi ne alemde bilmiyorum yarın nst günüm acaba dr alırmı ultrasona bilmiyorum,bebeğin aşağıda olması konusunuda birtürlü çözemedim sıpa nasıl yatıyor anlamadım karnım zaten bayadır aşağıda gören diyor doğumun yakın galiba diye, bende senin gibi zayıf olup koca göbeği olanlardanım gören ayyy diyor hatta boşboğazın biri ikizmi diye sordu nasıl sinir oldum
herkese slm yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerin yaşı uzun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?