2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hanımlar şu an hastanadeyim. Suyum geldii az miktar da doktoru aradım hastaneye geç dedi. Şu an 10dakikada bir sancı geliyor ebe akşama doğru doğum olur dedi hep sancı olduğunu anlar mıyım diyordum kesinlikle anlıyorsunuz dualarinizi eksik etmeyin. Benden şimdilik bu kadar dualarımdasınız

Hayırlı doğumlar, Allah yardımcınız olsun inşallah..

benim ki 39+0'da indi aşağıya. bende 28 şubatta doğum yaptım.. yani dahaz- zamanı var canım.
Ayy bu soylediginden sonra biraz umutlandim iner diye canim. Yarin 38 hafta bitiyor insallah 39 da iner. Tesekkur ederim cevabin icin. Gozun aydin ne guzel sen kavusmussun bebegine.

Son düzenleme:
Canim aynisi benim de basima geldi su an 40+5 teyim ama bebek hala sag kaburgami tekmeleyip duruyo inmedi bi turlu senin daha zamanin var insallah iner dogumun kolay gecer
İnsallah iner canim. Peki doktorun sana ne dedi bu durumla ilgili. Gerci dun en son hastanede oldugunu yazmissin simdiye kadar bebegine kavusmussundur sag salim insallah :))

Allah yardımcın olsun, inşallah bu akşam kavuşursun bebişee,

günaydın kızlar dün geceden beridir adet sancısı giriyor, kaç dakikada bir geldiğini tutmadım ama gece 5.30 da uyandığımda da orta şiddetli bir ağrım vardı zor daldım.. sabah uyandığımdan beridir yine aralıklarla gelip gidiyor adet sancısı
ama nişan su vs gelmedi.. ishal olmuşum olacakmışım gibi bir rahatsızlık hissi de var.. bugün akşama kadar bekleyip ağrı artarsa dr a gideyim bari ne dersiniz? nişan gelmese de gitmelimiyim?

Kizlar dun gece 9da epidural sezeryanla oglusumu kucagima aldim detaylar anlaticam sonra insallah ama cok kotu gecti aglamaktan helak oldum acidan degil de aksiliklerden

Nişan ya da su herkeste gelmeyebilir. Sancıyla da doğum başlayabiliyor. Oyüzden nişan ya da suyunun gelmesini bekleme sakın, sancılarını takip et, düzenli olduğunda ve sıklaştığında hastaneye git Allah kolaylıklar versin! Sağlıklı doğumlar..

Dün akşam 1 saatte bir sancı vurdu alttan ama şimdi yok sadece bugün farklı olarak bebek kasılıyo.1 cm açıklık ve sancı çıkmıştı 4 gün önce nst de.

annene ayıp etmiş eşin ev değiştirince nişan gelir diye bi kaide olsaydı hepimiz gezmeye giderdik

teşekkürler canım. :) :) iner iner merak etme.
Ayy bu soylediginden sonra biraz umutlandim iner diye canim. Yarin 38 hafta bitiyor insallah 39 da iner. Tesekkur ederim cevabin icin. Gozun aydin ne guzel sen kavusmussun bebegine.

slm kızlar dün konrolüm vardı.bebek kanala girmiş dedi dr. sezeryan tar,h, verd, 18 mart salı oglumu kucagma alıcam inşallah.önce çatı muyanesi yaptı canım çok yandı.kend,n, çok kasıyosun dedi.normal dogur diye yine söledi ama ben yok karar verdim epidural istiyorum dedim.tamam dedi testler yapıldı artık hayırlısı.ha bide dedi ki erken de gelebilir bebek dedi inşallah gelmez kızlar daularınızı esirgemeyin inşallah

Darisi basimiza insallah canim Allah yardimcin olsun saglikla kucagina alirsin insallah. Ben de butun gece hic uyumadim kasilmalardan. Az once de yine nisan gibi bisey geldi ama hala ne sanci var ne su.

herkese slm yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerin yaşı uzun olsun
bizde yarın kavuşucaz inşallah oğluşumla sabah 7 de hastanede olucaz çok heycanlıyım bi okadarda korku var içimde inşallah sorunsuz şekilde sağ salim kucaklarım miskokulumu :18:dualarınızı esirgemeyin kızlar rabbim herkese kolay doğum nasip etsin

şimdiden geçmiş olsun diyeyim.bizim de büyük gün salı. kızımı merakla bekliyorum ama çok heyecanlıyım

Hadi hayirlisi Allah bir cirpida kurtulup bebeğini saglikla sihhatle kucagina almani nasip etsin.Korkma zaman nasil geçiyor anlamiyorsun bile biz 10 günlük oluyoruz yarin anlamadim birşey. Her yönden karmakarisigim.

canım gittin mi doktora merak ettim..ben 1 gün iyi geçti ondan sonra ağrı ve kasılmalara kaldığım yerden devam ediyorum. hatta bugün kasılmalarıma adet sancısıda eşllik ediyor.ama şiddetlenmediği için normal karşılıyorum artık baya alıştım bu duruma..anlamıyorum doğuma yakın kilo veriyorlarmış ben dünden bugüne 1 kilo almışım ve doğuma yakın bebek hareketleri azalırmış benim 2 gündür kendini aştı resmen uykudan uyandırıo bütün kemiklerini elimin altında hissediyorum hiç durmuyo.normalde de hareketliydi ama son 1 aydır baya azalmıştı 2 gündür eskisinden bile kıpırdak yani bian gelio kesin 1 haftaya doğar diyorum 1 an gelio zamanını bile geçmese iyidir diorum ama çektiğim ağrılar yüzündende yeter artık doğsun diyorum walla kafayı yemiş durumdayım Rabbim hepimize sabır versin inşallah..

canım hayırlı olsun şimdiden ve rabbim yar ve yardımcınız olsun.. inşallah tereyağından kıl çeker gibi kolay bi doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…