2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Çoğu kişi bebişine kavuştu ne güzel sanırım benim tarihime yakın olanlar arasında sonlarda kaldım.. Ben bu kadar nekleteceğini düşünmüyordum oğluşumun..çok şaşkınım annecim eşim gözümün içine bakıorlar ama tık yok bendegecen çarşamba nst ye girdim sancının s si yok.. Ve hala öyleyim az bir zaman kaldı doktor perşembe 9 da gel dedi suni sancı mı verecek yoksa biraz daha mı bekleyecek bilmiyorum çokkk heyecanlıyım bakalım bekliyorum

aynen bende bekler durumdayım geceleri uyuyamıyoruz gündüz uyanamıyorum nasıl bişe anlamadım oğluşum artık karnıma sıgmıyor olacakki ittirip duruyo her yerinde hissediyorum bazen karnım tas gibi oluyor ha geldi ha gelecek rrabbim cümleemize hayırlı dogum nasip etsincanımın canını heycanla bekliyorum

artık doğurmak ıstıyorummmm rahatlamak ıstıyorummm kızımı kucağıma almak ıstıyorummm rabbım nasıp etsınnn tez zamandaaa

Gunaydin kizlar
Dogum yapan arkadaslari tebrik ederim, bakalim bizim sipa n zmn tesrif edecek beklemedeyiz :)
Ctesi gunu nstde sancim cikmadi cati muayenesi oldum normali deneyecegiz dedi dr bakalim hayirlisi . bi de acilmam yokmus henuz ama her an gelebilir kanala girmis temkinli ol dedi.. Bana daha gelecegi yok gbi gelio ama tabi belli olmaz bu isler.. :)
Her ihtimale karsi yatagin koruyucusunun uzerine bebise aldigim alt acma bezlerinden bi iki tane koyayim diyorum, ilk ben kullanmis olayim :))
Gogus ucumda kurumus sari kalintilar goruyorum sizde de oluyor mu kizlar? Acaba arada sizinti oluyor da farketmiorum mu die dusunuorum, sonra kuruyup kalio olabilir.Lansinoh kullaniorum nemlendirmek icin gunde 1 defa baska bi sey kullanan ya da onerisi olan var mi?

canlarım 20 marta sezeryan beklerken cuma günü kasılmalarımın 3dk düşmesiyle hastaneye gittim ve acil sezeryana alındım gece 1 de oğlum doğdu 36+2 de, 3 kilo civarı boyunu henüz bilmiyorum çünkü küvözde solunum sıkıntısı var günde birkez görme hakkımız var süt sağıp götürüyoruz,nezaman çıkcağı bellisiz Allahım şifa versin inşallah

aynı duygu hal ve düşüncelerdeyim ben de... kızım aşağı inmiş sanımyorum ki hergece doğum yolu gözüküyor sonra sabah oluyo dinleniorum felan yok ya dyorum bu cimcimenin hiç glmeye niyeti yok bilmiyorum artıkın..

bu haftasonu çatı muayenemiz var uygun mu diye..:18:
çok korkuyorum ama bazen de kapa gözünü tut nefesini takdigi ile geçecek yavrumu alıcam diyorum

Kizlar dun gece 9da epidural sezeryanla oglusumu kucagima aldim detaylar anlaticam sonra insallah ama cok kotu gecti aglamaktan helak oldum acidan degil de aksiliklerden

hayırlı olsun canım rabbim bereket mutluluk ve huzur kaynağı kılsı inşallah minikinizi.. takma atık sonç olarak bebeğin uçağında çok şükür.. kızıma bana da dua et cancan

yarın çatı muayenesi var ve ben çok kötü grip oldum kızlar yaa. çokta korkuyorum:18: ne yapacam çok mu acıyor ki? muayene yaparken alet fln mı takılıyor?

Kizlar doguruyoruuum lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Sabah 8de akintiyla birlikte kan geldi. Ama sanci yoktu. Hastaneye Geldik 9 bucukta 1 cm acilma var

yarın çatı muayenesi var ve ben çok kötü grip oldum kızlar yaa. çokta korkuyorum:18: ne yapacam çok mu acıyor ki? muayene yaparken alet fln mı takılıyor?

Cati muayenesinde hicbisi yok korkma doktor eldiven takip isaret ve orta parmagini birlestirip vajina giirisine bakiyo sag sol yukari asagi yapiyo genisligine bakiyo sanirim hic acimiyo yani doktor dedi ki dogum sirasinda ebe gelip ne kadar acilma var diye bakiyo o biraz acitabilir dedi..

Canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebişini :) Daha önce yazışmıştık seninle, Medline'ın hangi sendikayla anlaşması var canım?

Insallah hemen toparlanir canim guclu olmaya calis stres yapmamaya calis ki sutun azalmasin, sana ihtiyaci var bebeginin.. Benim yegenimde solunum sikintisiyla kuvozde kalmisti bi sure simdi 9 yasina girecek koca kiz oldu. Merak etme Allahin izniyle hemencecik toparlanicak annesi. Yavrunuzla saglikli mutlu yillariniz olsun insallah...

Gecmis olsun dikkat et kendine bol bol c vitamini al ve sivi tuket canim bol bol da dinlen.. Cati muayenesini ctesi oldum ben de, korkma hic rahat ol kasma kendini cok aciyan bi sey degil, alet kullanilmiyor, doktor parmaklariyla kemik yapini kontrol ediyor acikliga bakiyor. Zaten sen n zmn biter acaba die dusunurken bitiveriyor :)

Kizlar doguruyoruuum lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Sabah 8de akintiyla birlikte kan geldi. Ama sanci yoktu. Hastaneye Geldik 9 bucukta 1 cm acilma var

Bol sans! Her sey yolunda gitsin insallah Allah bir avazda kurtarsin canim.. Bebisine kavusacaksin ne guzel :) hayirli dogumlar olsun

arkadaşlar dün 16 da kızımı epudral normal doğumla 3750 gr dünyaya getirdim dikişlerin dışında bi sıkıntımız yok evimizdeyiz. Doğumum biraz uzun sürdü ama değdi. Darısı tüm hamişlerin başına.

Canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebişini :) Daha önce yazışmıştık seninle, Medline'ın hangi sendikayla anlaşması var canım?

Ozelden mesaj atmaya calustim ancak msj sayim yeterli olmayınca atamadim buraya yazman iyi oldu sonra sana ulaşmaya calistim ama olmadi.sendika adi fark etmiyor.senin doğum ne zaman.Fuat beyden memnun kalacagina yürekten inanıyorum ben çok memnunum Allah razi olsun ondan.sukur rahatim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…