canım gittin mi doktora merak ettim..ben 1 gün iyi geçti ondan sonra ağrı ve kasılmalara kaldığım yerden devam ediyorum. hatta bugün kasılmalarıma adet sancısıda eşllik ediyor.ama şiddetlenmediği için normal karşılıyorum artık baya alıştım bu duruma..anlamıyorum doğuma yakın kilo veriyorlarmış ben dünden bugüne 1 kilo almışım ve doğuma yakın bebek hareketleri azalırmış benim 2 gündür kendini aştı resmen uykudan uyandırıo bütün kemiklerini elimin altında hissediyorum hiç durmuyo.normalde de hareketliydi ama son 1 aydır baya azalmıştı 2 gündür eskisinden bile kıpırdak yanibian gelio kesin 1 haftaya doğar diyorum 1 an gelio zamanını bile geçmese iyidir diorum ama çektiğim ağrılar yüzündende yeter artık doğsun diyorum walla kafayı yemiş durumdayım Rabbim hepimize sabır versin inşallah..
Kizlar dun gece 9da epidural sezeryanla oglusumu kucagima aldim detaylar anlaticam sonra insallah ama cok kotu gecti aglamaktan helak oldumacidan degil de aksiliklerden
Kizlar doguruyoruuum lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Sabah 8de akintiyla birlikte kan geldi. Ama sanci yoktu. Hastaneye Geldik 9 bucukta 1 cm acilma var
Bebekler çok hareket edemedikleri için vücutlarında biriken havayı dışarı atamamaktadır.Yetişkinlerde de aynı sorun var ancak hareketler yogun oldugundan vücut dengeleme yapabiliyor. Bu yüzden bebeklerimizin ek yardıma ihtiyacı olacak bakalım güzel fikirlerimiz neler bunun için tecrübeli ve araştırmacı annelerimizden cevaplar bekliyorum
yarın çatı muayenesi var ve ben çok kötü grip oldum kızlar yaa. çokta korkuyorum:18: ne yapacam çok mu acıyor ki? muayene yaparken alet fln mı takılıyor?
Canim MEDLINE dr.fFuat Demir.Ben çok dr.gezdim 34.haftamda Fuat beyi buldum.önceden de duymuştum ancak evime yakin hastane olsun diye düşünüyordum en s on Fuat beye gidince neden daha once ona gitmedim diye çok üzüldüm.doğumunu o yapti.İlgisi mesleki bilgisi tutum ve tavri ile dört dörtlük bir dr. olmasinin yani sira dört dörtlük bir insan.
canlarım 20 marta sezeryan beklerken cuma günü kasılmalarımın 3dk düşmesiyle hastaneye gittim ve acil sezeryana alındım gece 1 de oğlum doğdu 36+2 de, 3 kilo civarı boyunu henüz bilmiyorum çünkü küvözde solunum sıkıntısı var günde birkez görme hakkımız var süt sağıp götürüyoruz,nezaman çıkcağı bellisiz Allahım şifa versin inşallah
Gecmis olsun dikkat et kendine bol bol c vitamini al ve sivi tuket canim bol bol da dinlen.. Cati muayenesini ctesi oldum ben de, korkma hic rahat ol kasma kendini cok aciyan bi sey degil, alet kullanilmiyor, doktor parmaklariyla kemik yapini kontrol ediyor acikliga bakiyor. Zaten sen n zmn biter acaba die dusunurken bitiveriyor :)yarın çatı muayenesi var ve ben çok kötü grip oldum kızlar yaa. çokta korkuyorum:18: ne yapacam çok mu acıyor ki? muayene yaparken alet fln mı takılıyor?
Kizlar doguruyoruuum lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Sabah 8de akintiyla birlikte kan geldi. Ama sanci yoktu. Hastaneye Geldik 9 bucukta 1 cm acilma var
Canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebişini :) Daha önce yazışmıştık seninle, Medline'ın hangi sendikayla anlaşması var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?