2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cnm epidural normal doğumdan memnun kaldın mı? sıkıntıları oldu mu? epidural yapılırken canın acıyo mu? bide sancılar hangi boyuttayken epidurali yaptılar? bende bu şekilde doğum düşünüyorum da

teşekkürler canım.içimi rahatlattınız valla. nerdeyse doktordan kaçacam. bide çok kötü grip oldum nezle boğaz ağrısı kulaklarım duymuyo.inş iyileşirim bi an önce

bdt 10 haziran canım, bir sıkıntı çıkmazsa normal doğum istiyorum inşallah

Delilayavru uçlu vagina 0 haziran canım .!.:
Hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin inşallah...nerede görev yapmaktasin Branşın nedir konyali misiniz bu sorularima cevap yazmak istemezsen anlarim...ilk gebeliğin galiba inşallah istediğin gibi olur doğumun sevgiyle...

Bende 2014 mart annelerindenim sanırım :)) Hepimize hayırlı olsun inşallaaahhh.
Dün test yaptım çifti gördüm. Sıra kan testi ve ultrasona geldi :)

Bende 2014 mart annelerindenim sanırım :)) Hepimize hayırlı olsun inşallaaahhh.
Dün test yaptım çifti gördüm. Sıra kan testi ve ultrasona geldi :)

Tebrikleeer :) saglikla kavusursun bebisine umarim :)
Temmuz ayi geldi aklima , ben de o ay senin gbi cift cizgiyi gormustum.. 9 ay gecti bilee.. Simdi gun sayiyoruz.. cok cabuk geciyor zaman.. )
Rahat bir hamilelik olur umarim :)
Sevgiler..

Hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin inşallah...nerede görev yapmaktasin Branşın nedir konyali misiniz bu sorularima cevap yazmak istemezsen anlarim...ilk gebeliğin galiba inşallah istediğin gibi olur doğumun sevgiyle...

Güneydoğudayım branş İngilizce, konyalıyım canım ilk gebeliğim, Nisan'da konyada olacağım inşallah

Ve biz 38+4 olduk beklemedeyiz hic bu kadar beklicemi düşünmemiştim üstelik dr um fiziki cati muayenemi cok musait bulduğu halde psikolojik olarak panik gördü normal icin hep israr ederken ilk defa sezeryandan bahsetti:-(
karmakarışıgm yani Dua edin bize lütfen

merhabalar arkadaşlar, hamileliğin ilk zamanlarında birkaç kez yazdım ama sonra iş güç derken devamını getirmek kısmet olmadı, 13 mart itibariyle 37 haftam bitmiş oluyor, her ne kadar muhtemel doğum tarihi 3 nisan görünse de 24 mart için sezryen günü aldım, 5,5 yaşında oğlum var, o da sezaryenle dünyaya gelmişti, aslında normal doğum yapmak istiyordum ama dr bulamadım, bulduğum dru da tanımadığım için güvenemedim, bu yüzden bu bebeğim de sezaryen olacak, artık doğum iznine ayrıldım, inşallah bundan sonra düzenli bi şekilde takip etmeyi umuyorum burayı, doğum yapan arkadaşlar var mı aranızda, doğum hazırlıkları yapanlardan da fikir alabilirmiyim, ben daha çantamı dahi hazırlamadım, biraz çalışmanın verdiği yorgunluk biraz üşengeçlik derken yeni yeni hazırlık yapıyorum, bu hafta hastane çantamın hazırlığını bitirip haftaya bebek şekerimi sepetimi kapı süsümü vs yapıp bitirmeyi düşünüyorum, doğumda da epidural anestezi almak istiyorum, ilk doğumda genel anestezi almıştım çok kötüydü, ikincide ise rahat bir doğum geçirmek için epidurali tavsiye etti dr um, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimize

Merhaba arkadaşlar oğluma kavuştum ben Allahıma şükür :) 5 Mart öğleden önce 10:30 da dünyaya gözlerini açtı benim miniğim :) kısaca anlatmak istiyorum pazartesi akşam saat 10 dan sonra adet ağrısı gibi belime kasıklarıma ağrılar girmeye başladı hafiften ben yine şu hazırlık ağrılarıdır dedim pek önemsemedim gece 1 gibi yattım ama sabah 5 e kadar uyutmadı beni ağrılar sonra 2 3 saat uyumuşum uyandığımda ağrılar yine vardı ama ben doktora gitmek istemedim eşim çok ısrar etti ve gittik ağrılarım olduğu söyledim ve direk nst istediler nst sancım çıkınca bu arada kendi doktorum doğumdaydı o sıra o yüzden başka doktor alttan muayene etti ve 2 cm açılmam olduğunu söyledi yatış verdi sancı odasına girdim ve ağrım şiddetlenmedi bu arada kanamam oldu nişan desen değil ama su gibi akan bi kan da değil ama korkulcak kadar gelen bi kan olarak gördü doktorum nst bağlı kaldım bu sürede yine açılma devam etmedi suni sancı aldım tam 10 saat ve 2 cm açılmam 1 cm bile ilerlemedi her anımda eşim yanımdaydı bu arada ki bu çok güç verici doktorum beklemek istedi normal yapmam için ama benim zaten 2 gündür süren ağrılarım beni oldukça yormuştu ağlayarak dişimi sıkarak çektiğim 10 saat suni sancı bende parmağımı oynatacak güç bırakmadı ve sezaryen olmak istedim şuan keşke savaşsaydım pes etmeseydim desemde o an buna gücüm takatim kalmamıştı ve şansıma o gece nöbetçi olan doktor benim aylardır gittiğim kendi doktorumdu ben o gece yaptığı 13. ameliyat olmama rağmen nöbeti devredeceği doktoru istemedim ve doğumdada birlikteydik ameliyata girerken herkes ameliyathanenin kapısındaydı tam girdim kapının kapanmasına saniyeler var eşim ömrüm herşeyim seni çok seviyorum dedi gülümsedi ve benimde ameliyathaneye gülümseyerek girmemi sağladı son dakika doktorumuza telefonu vermiş oğlumuzun doktorumuzuz elinde fotoğrafı var :) Odaya geldiğimde herkes ailem arkadaşlarım beni bekliyorlardı ben narkozun etkisinden dönmeyen dilimle oğlum nerde diyip duruyordum :) kucağıma aldığımda bu anlattıklarımın hiç birinin bi önemi yoktu öyle güzel temiz yüzlü bi melek geldi ki dünyamıza her dakikamız Rabbime şükretmekle geçiyor :) birde diyeceğim şu ki arkadaşlar hiç birşey planlandığı gibi olmuyor sabırsızlanmanın da bir anlamı yokmuş günü saati bi şekli varmış Rabbimin bildiği her zaman hayırlısıni istemek lazım. Dün oğlumun kimliğini aldı babası oğlumun ismi aylardır belliydi Özgür olacaktı ama 2. ismi bir türlü bulamadık ve eşim beni aradı aldım kimliği dedi Özgür Kıvanç dedi oğlumuzun ismi :) bu arada eşimin ismi Burak Kıvanç :) aylardır isim bulamamamızın sebebi buymuş dedim çok içime sindi böyle işte arkadaşlar oğlumda bende çok iyiyiz Allahıma şükür henüz doğum yapmamış arkadaşlara kolay hayırlı doğumlar diliyorum çok detaylar var aslında anlatılacak ama malum artık zaman yok hamişken ki gibi :) herkese Özgür bebekten öpücükler :)))

39+0 olduk bugun ve doguma dair bir kırıntı bile yok bende !!! Zaten daha oglum gogsumun altinda asagiya inmedi 41. Haftayi gorecegimize alistiriyorum kendimi ama gece ruyamda bile surekli oglumun asagiya inip inmedigini dusunuyorum. Ayaklarim berbat balon gibi sisiyo. Galiba gucumuz ve sabrimiz tukendi allah hepimizin yardimcisi olsun su son gunler bi cirpida gecsin insallah kizlar.

her ne kadar normal doğumun nasıl birşey olduğunu keşfedemesem de dönmeyen dilimle oğlum nerde diyip duruyordum sözün gözlerimin dolmasına yetti, kendi doğumumu hatırladım, ben de aynen senin gibi dönmeyen dilimle anneme anne o bebek benim bebeğimmi dediğimi hatırlıyorum, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

cnm epidural normal doğumdan memnun kaldın mı? sıkıntıları oldu mu? epidural yapılırken canın acıyo mu? bide sancılar hangi boyuttayken epidurali yaptılar? bende bu şekilde doğum düşünüyorum da
bizim durumumuz biraz farklıydı 41. haftaya girmiştik sancı kanama vs. hiç bir doğum ibares yoktu.Bu nedenle suni sancı aldım sabah dokuzda suni sancı takıldı birde sıklaşmaya başladı açıklığım 4 cm olunca epudrali verdiler.(sancım olduğundan iğneyi taktıklarından iğnenin acısı sinek ısırığı gibiydi)İyi ki yaptırmışım ağrı eşiğim düşük ve çatımda sıkıntı olduğundan başka türlü yapmazdım sancıları ancak 20 de birini hissediyorsun tamamını kesmiyorlar ki doğum esnasında ıkınma da sorun çıkmasın inşallah tüm annelerin doğumu kolay geçer.

aynen canım benimde 39+0 ama hiçbir belirti yok..perşembe kontrolüm var bakalım ne diycek doktorum.artık sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…