sağol canım sende son durum ne bebiş geldi mi...
Güneydoğudayım branş İngilizce, konyalıyım canım ilk gebeliğim, Nisan'da konyada olacağım inşallah
Merhaba kızlar;
2.prensesime 6 mart 10:25 te kavuştum.Rabbime şükürler olsun şuan 2 prensesimde mışıl mışıl uyuyor.
Kısaca bahsedeyim.
5mart babamın doğum günüydü.Bizde minik br kutlama gerçekleştirdik.Kızımla birlikte halaylar çekip karşılıklı oynadık.Gece sancılarım artmaya başladı 2 saatte bir saatte bir derken 20 dk da bir sabah 6:30tan beri 10dk ya düştü ama ben halen dinlenince geçer diyordum daha öncede aynı şekilde de olmuştu :) eşimi işe gönderdim daldım yatağa dinleneyim geçer diyorum ama nerde :) 10dk devam etti hadi kalkayım artık kızımı uyandırayım dedim şırıl :) azcık suyum geldi tabi önce anlayamadım idrarmı diye :) kontrol ettim böyle yeşilimsi bir sıvı arkadaşlar:) su gelmeye devam ediyordu yavaş yavaş. hemen ped koydum :) eşimi aradım 20dkya geliyorum dedi bende kızımı hazırladım.Ablamı aradım.sağolsun eşimden 5dk sonra geldi yeğeniyle ilgiendi.Annem ve eşimle birlikte arabayla 5dk uzaklıktaki hastaneye yola koyulduk :) Kadın doğum acilden giriş yaptım.Suyumun 8.23 te geldiğini sancımın 5dkya düştüğünü söyledim hemen muayene ettiler :) 8cm açılma -3 dediler bebeğin kalp atışlarını dinleyip yatış oluyor tekerlekli sandalye dediler :) Kan alımı ve damar yolu açıldı...haydi sandalyeye oturdum...ordan asansöre ve doğum katına giriş yaptım 9:30 ta...Kayıt işlemi gerçekleştikten sonra sancı odasına götürüldüm...orda lahman işlemi yapıldı :) sonra biraz bekleme ve muayene tabiki vee 10:15 te haydi gidiyoruz dedi sevdiğim ebe hemşirem canım benim :)) iyiki o vardı....birkaç doğru ıkınmadan sonra 2.prensesim dünyaya geldi..Ben şok içindeyim tabi kızım 4kg 51 cm doğduğu için..Maşallah bana...ebe hemşire şaşırdı kaldı helal sana dedi :))
İşte böyle kızlar..
Allah sizlere de nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı..Kocaman öpüyorum....
masallah,, bana cesaret verdin. 2. bebeğimi bekliyorum. 1. 2800 doğdu dr beni korkutuyor buyuk bebek doğuramazsın diye ama inşallah zor da uzun da olsa sağlıkla kavusurum bebeğime senin gibi maşallah maşallah sana da bebeğine de...
Canım benim hiç korkma benim 1. prenseste 2950 idi :) inan doğururken hiç fark etmedi :)) Şaka gibi ama gerçek ben en fazla 3600 falandır diyordum cünkü cuma günü 3343 idi :) perşembe 4kg :))
Sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum...
Merhaba kızlar;
2.prensesime 6 mart 10:25 te kavuştum.Rabbime şükürler olsun şuan 2 prensesimde mışıl mışıl uyuyor.
Kısaca bahsedeyim.
5mart babamın doğum günüydü.Bizde minik br kutlama gerçekleştirdik.Kızımla birlikte halaylar çekip karşılıklı oynadık.Gece sancılarım artmaya başladı 2 saatte bir saatte bir derken 20 dk da bir sabah 6:30tan beri 10dk ya düştü ama ben halen dinlenince geçer diyordum daha öncede aynı şekilde de olmuştu :) eşimi işe gönderdim daldım yatağa dinleneyim geçer diyorum ama nerde :) 10dk devam etti hadi kalkayım artık kızımı uyandırayım dedim şırıl :) azcık suyum geldi tabi önce anlayamadım idrarmı diye :) kontrol ettim böyle yeşilimsi bir sıvı arkadaşlar:) su gelmeye devam ediyordu yavaş yavaş. hemen ped koydum :) eşimi aradım 20dkya geliyorum dedi bende kızımı hazırladım.Ablamı aradım.sağolsun eşimden 5dk sonra geldi yeğeniyle ilgiendi.Annem ve eşimle birlikte arabayla 5dk uzaklıktaki hastaneye yola koyulduk :) Kadın doğum acilden giriş yaptım.Suyumun 8.23 te geldiğini sancımın 5dkya düştüğünü söyledim hemen muayene ettiler :) 8cm açılma -3 dediler bebeğin kalp atışlarını dinleyip yatış oluyor tekerlekli sandalye dediler :) Kan alımı ve damar yolu açıldı...haydi sandalyeye oturdum...ordan asansöre ve doğum katına giriş yaptım 9:30 ta...Kayıt işlemi gerçekleştikten sonra sancı odasına götürüldüm...orda lahman işlemi yapıldı :) sonra biraz bekleme ve muayene tabiki vee 10:15 te haydi gidiyoruz dedi sevdiğim ebe hemşirem canım benim :)) iyiki o vardı....birkaç doğru ıkınmadan sonra 2.prensesim dünyaya geldi..Ben şok içindeyim tabi kızım 4kg 51 cm doğduğu için..Maşallah bana...ebe hemşire şaşırdı kaldı helal sana dedi :))
İşte böyle kızlar..
Allah sizlere de nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı..Kocaman öpüyorum....
insan hep oyle hayal ediyo.hastaneye bi gitcem 6-8 cm aciklik olmus olcak filan diye.insallah oyle oluruz hepimiz. ben ilk dogumumda husrana ugramistim bu konuda.bunda oyle olmaz insallah
:) tahmin et benim de bransim İngilizce.meslekte 12. Yilim.2.çocuğum.konyaliyim 7 yildir da konya merkez deyim.benim de ilk kizim haziranda doğmuştu 2006 da bende nisan da annemlerin yanina gelmiştim doğum öncesi iznini kullanmak için zaten haziran da doğum olunca doğum sonrasi iznin yaniyor yaz tatili yüzünden.Hayirlisi olsun...kendine iyi bak
insan hep oyle hayal ediyo.hastaneye bi gitcem 6-8 cm aciklik olmus olcak filan diye.insallah oyle oluruz hepimiz. ben ilk dogumumda husrana ugramistim bu konuda.bunda oyle olmaz insallah
Merhaba kızlar;
Kısaca bahsedeyim.
İşte böyle kızlar..
naturelist seni coook iyi anliyorum.ilk bebegimde benim de miad asimi oldu.40 hafta doldu nstye giriyodum en fazla 10a cikiyodu kasilma. tik yoktu yani. herkes soruyodu dogurmadin mi daha diye. ne olur stres yapma.stres yapinca kendimizi ve bebegimizi strese sokuyoruz. benim dr. 40+4 te daha beklemem dedi.1cm acilmam vardi.suni sanci verdi.9saat sanci sonunda acilmam 5 cm oldu ama oglumun kalp atislari dustu.strese girmis pasam. ve acil sezeryan. hep benim stresim bebegime yansidi diye dusunuyorum.rahat ol.biliyorum zor ama tika kulaklarini milletin laflarina.onemli olan bebeklerimizi sag salim kucagimiza almamiz.
Hala beklemedeyim herkes arıo noldu diye pufffffffff:83::83::83: sanki benim elimdedebeklmemek sıkıcı annem kayınvalidem kaynatam bekleyişteyiz evde bende kıpırtı yok halaaaaaa herkes doğurup köşesine çekildi sayfalar ilerlemiyor inşallah bizde o zamanlara kavuşucaz daaa perşembe 40 haftayıda bitiricez bakalım ne olacak hiçbir fikrim yok doktor sabah 9 da gelin dedi ama ben suni sancıyla doğum istemiyorum çok zor oluyormuş açılma varsa olabiirde açılma yoksa zorla alıyormuşum gibi oğlumu içimden istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?