Bugün inatla erken kalkicam dedim.ve saat 9 bucukda kalktim kahvaltimi falan yaptim oturdum ama yine dayanamayıp uyumusum ve biraz once kalktim kizlar su son 2 haftadir asiri uyku oluo ya sabah 12 ye kadar kalkmiyorum yada 12 ye kadar kalkmayip kahvalti yapip tekrar uyuyorum sizdede oluyormu yaa kalkincada sersem gibi oluyorum:--(
Guzel anneler hepinize selamlar.8 martta nisanimin geldigini yazmistm.acilma falan yoktu ama kasiklarim agriyordu.o gece birden suyumun bosalmasiyla hastaneye gittik.size akan sulari anlatamam evdeki halilar bile batti.acile gittk acilma ve sanci cikmadi ama su devam ediyo.gece 3,5 ta hastanedeydk beni 12 de sezaryana aldilar.dun evimize geldk.òmercigim suan kollarimda cok sukur.Allah yavrularimizi hpimize bagislasn.37+6 da 3160 gr 52 cm dogdu.ultrasonlarda hep iri cikiyordu ufak dogdu
Ve biz 38+4 olduk beklemedeyiz hic bu kadar beklicemi düşünmemiştim üstelik dr um fiziki cati muayenemi cok musait bulduğu halde psikolojik olarak panik gördü normal icin hep israr ederken ilk defa sezeryandan bahsetti:-(
karmakarışıgm yani Dua edin bize lütfen
ah canım bende senle aynı durumdayım
benımde bugün 40 haftam doldu ara ara sancı olur gibi oluyo ama sonra geçiyo
dediğin gibi herkes arıyo soruyo sen hala doğurmadınmı diye... bende suni sancı istemiyorum zor diyolar rabbim hayırlısını versin cümlemize inşallah...
herkese slm bende pazartesi günü spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım herşey çok güzel geçti şimdi hafif kasık ağrılarım dışında çok şükür bi sıkıntım yok bide emzirirken acı çekiyorum onun dışında bi sorun yok Allahıma şükürbizden haberler böyle doğum yapacak arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum 3540kg 50cm doğdu oğluşum
vallahı boyle seyler okudukca heveslenıyorum hemencık dogurasım gelıyor..
helal olsun.. ama senınkı de acılmaya musaıtmıs arkadasım.. :))
benım etrafımdakıler nedense "4 cm acıldı - 5 cm acıldı o yuzden sezeryana aldılar" falan deyıp duruyolar.. hemencık 8 cm.. helal olsun!!
ınsallah benım de oyle olacak.. hıssedıyorum hastaneye gıdene kadar 14 cm acılmış olacak ınsallah!
Canim bebegin hayirli olsun insallah...ultrasonda kac kg cikiyordu enson merak ettim
:) canım benim 12 şubatta hastaneye yatmıştım erken doğum tedavisi uygulandı ozaman 2cm açılmam vardı :) anlıyacağın 1 ay boyunca doğum sancısı çektim çokta kolay değildi aslında 8cm e ulaşmak :)
inşallah sende kolay bir doğum gerçekleştirir bebğini kucağına alırsın.
maşallah canımm bizde 12 günlük oldukbiz 16 günlük olduk bile
günaydınlarr, ayy maşallah yaa, herkesler doğurdum doğuruyorum diye mesajlar yazmış, allah doğuran arkadaşlarıma bebelerini sağlıkla büyütmelerini nasip etsin inşallah, ben gün yaklaştıkça geriliyorum vallabugün nerden aklıma geldi bilmiyorum ameliyathaneye girerken sevdiklerime son bakışımı düşündüm, aptal aptal yazıyorum kafamda sürekli, oğluma eşime sizi seviyorum dediğimi düşündüm, bi baktım gözlerim doluvermiş hemen kaçtım o düşünceden bugün sabah da hamilelikten sıkıldığımı hissettim, sonrada kendime kızdım, bi daha belki kısmet olmayacak bi evlat daha niye böyle düşünüyorsun dedim kendime, sona yaklaştıkça düşüncelerim iyice abuklaşıyor galiba
Baloncuk telaslandirmak istemiyorum ama hatırlatmak istiyorum 4-5 saat cok uzun bir süre.benim oglumda uzun süre uyanmiyordu total bilurubine baktirdik sarılık başlangıcı çıktı şimdi emzirerek düşürmeye çalışıyorum bir kan tahlili yaptırıp sarılık var mi bir baktir istersen varsada erken tedbirini alirsin
canım doğum yaklaştığı için olmalı.
maşallah canımm bizde 12 günlük olduk15. günde dvit başlattılar mı size canım dozu ne kadar?
bende hamileliğimde hayaller kurardım ameliyathaneye girerken eşime seni çok seviyorum falan diyecem diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı kaynanamda bizimleydi diyemedim
Bugun benimde kontrolum vardi. 39+1 gunluk olduk bebegim 3630 gram cikti korkmaya basladim iri olucak dogum zor olurmu diye. Cati muayeneside yapti bi problem yok tek sorun bizim sipa asagiya inmedi kanala falan girmedi doktorum da beklemeye devam dedi. Ctesi tekrar cagirdi bakicaz artik duruma gore korkuyorum inmezse diye yaa😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?