2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Guzel anneler hepinize selamlar.8 martta nisanimin geldigini yazmistm.acilma falan yoktu ama kasiklarim agriyordu.o gece birden suyumun bosalmasiyla hastaneye gittik.size akan sulari anlatamam evdeki halilar bile batti.acile gittk acilma ve sanci cikmadi ama su devam ediyo.gece 3,5 ta hastanedeydk beni 12 de sezaryana aldilar.dun evimize geldk.òmercigim suan kollarimda cok sukur.Allah yavrularimizi hpimize bagislasn.37+6 da 3160 gr 52 cm dogdu.ultrasonlarda hep iri cikiyordu ufak dogdu

Canim bebegin hayirli olsun insallah...ultrasonda kac kg cikiyordu enson merak ettim

Tarihlerimizz ayni ben de beklemedeyim cumartesi cati ve nst var bakalim. Kizimin suyu az ama yeterli dedi. Normal istiyorum ama nasip. Magnezyumu biraktim kasilmalari engelkemesin die demir ve vitamini de bebis cok iri olmasin die

Benimde yarın doluyor 40 haftam hiç Bu kadar bekleyeceğii düşünmemiştim.. İlk önceleri her hafta geçtiğinde rahatlıorduk ne kdar kalsa o kadar iyi diye şimdi de artık çıksadiye bekliyoruz.. Doğum hikYeleri okuyup duygusallaşıyorum sancı yok ağrı yok hiç doğuracak gibi değilim...:44: sinirlerim gerildi iyice

Merhaba arkadaslar, bende bir mart annesi olarak yaziyorum. Yarin 39haftam tamam oluyor, bebeyim ters geldiyi icin doktorum sezeryana yazdi. Yarin 8de emeliyyat olarak ogluma kavusacam hepinizin dualarina ehticacim var o kadar heyecanliyim ki, kecirtdiyim hissleri anlatamam. Heyecanimi azaltmaga yardimci olsaniz cok sevinirim. RABBIM HER KESE SAGLIKLI EVLAT NASIB ETSIN. { AMINNN}

herkese slm bende pazartesi günü spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım herşey çok güzel geçti şimdi hafif kasık ağrılarım dışında çok şükür bi sıkıntım yok bide emzirirken acı çekiyorum onun dışında bi sorun yok Allahıma şükürbizden haberler böyle doğum yapacak arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum 3540kg 50cm doğdu oğluşum

Son düzenleme:

maşallah bdt lerimiz aynıymış ama ne güzel sen kavuşmuşsun bebişine darısı biz bekleyenlere inş.

günaydınlarr, ayy maşallah yaa, herkesler doğurdum doğuruyorum diye mesajlar yazmış, allah doğuran arkadaşlarıma bebelerini sağlıkla büyütmelerini nasip etsin inşallah, ben gün yaklaştıkça geriliyorum valla bugün nerden aklıma geldi bilmiyorum ameliyathaneye girerken sevdiklerime son bakışımı düşündüm, aptal aptal yazıyorum kafamda sürekli, oğluma eşime sizi seviyorum dediğimi düşündüm, bi baktım gözlerim doluvermiş hemen kaçtım o düşünceden bugün sabah da hamilelikten sıkıldığımı hissettim, sonrada kendime kızdım, bi daha belki kısmet olmayacak bi evlat daha niye böyle düşünüyorsun dedim kendime, sona yaklaştıkça düşüncelerim iyice abuklaşıyor galiba

:) canım benim 12 şubatta hastaneye yatmıştım erken doğum tedavisi uygulandı ozaman 2cm açılmam vardı :) anlıyacağın 1 ay boyunca doğum sancısı çektim çokta kolay değildi aslında 8cm e ulaşmak :)

inşallah sende kolay bir doğum gerçekleştirir bebğini kucağına alırsın.

Bugun benimde kontrolum vardi. 39+1 gunluk olduk bebegim 3630 gram cikti korkmaya basladim iri olucak dogum zor olurmu diye. Cati muayeneside yapti bi problem yok tek sorun bizim sipa asagiya inmedi kanala falan girmedi doktorum da beklemeye devam dedi. Ctesi tekrar cagirdi bakicaz artik duruma gore korkuyorum inmezse diye yaa😳

hmmm :44: o zaman tekrar helal olsun canım :)

hayırlısı neyse o olsun bebegım saglıklı olsun da :))

Allah yavrunu sana, senı yavruna bagıslasın inşallah.

biz 16 günlük olduk bile
maşallah canımm bizde 12 günlük olduk 15. günde dvit başlattılar mı size canım dozu ne kadar?

bende hamileliğimde hayaller kurardım ameliyathaneye girerken eşime seni çok seviyorum falan diyecem diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı kaynanamda bizimleydi diyemedim

canım 7.gün kontrolünde doktor test yapmadı, sadece yüzüne bakarak hafif sarılık var ama önemsiz dedi, şimdi uyandırma konusunda sıkıntı yaşamıyorum, hatta çok fazla mı uyandırmaya çalıştım ne bebeğim artık uyuduktan bir saat sonra kendiliğinden uyanıyor, huzursuzlanıyor

herkese slm arkadaşlar doğum yapmış olanlar allah analı babalı sağlıklı büyütsün yapacak olanlarada allah kolaylık versin benim size bi sorum olacaktı devlet mart ayından itibaren doğum yapanlara hastene paketi vercekti acaba bu uygulama başladımı bilgisi olan var mı :)

Kizlar yarinndogum.yapicam ama hic heyecan yokya ne odun bi annneyim.haa anlamiom millet benim yerime heyecanli

devit 15.günde başlanıyor kızımdan hatırladığım kadarıyla kilosuna göre 3 kiloysa 3 damla.

Son düzenleme:

aynıyız tammn bdtmızde aynı bızım kılomuz 3580 dı bizde cumartesı gtcez catımız aynı aşa dusmemıs amabakalım kım kımı geccekama bende tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…