2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben ozel liman hastanesi samsun seref ozene yaptirdim. Dogum doktorum da o hastanede o genel cerraha sevk etti 1 hafta biraz sikintisi olucak bana

Ameliyatin hicbir zorlugu yok anlamiyorsun aci filan hissetmiosun zorlugu sonrasinda biraz agrili bir surec

benımde önce kanama oldu ,bebeğim hiç hareket etmiyordu ,acil hastaneye gittiğimde 3cm açıklık olmuş ,kanama doğum belirtisi beklemen hata biran önce acile gitmelisin

Günaydın anneler.. 5 buçuktan beri ayaktayım. Gece çamaşırımı ıslatacak kadar birkaç kere su geldi, akıntı gibi değildi. Sonra da ağrı girmeye başladı kasıklarıma. Dün çatı muayenesi olmuştum öğleden önce, ağrı vs olmamıştı, akşama doğru alt tarafımda ağrı hissettim.
Kalktım çamaşır attım makineye, kuruyanları topladım. Evi topladım, eşimi işe gönderdim . Pembe şeklinde lekelenme başladı. Sancı arada giriyo galiba, ilk hamileliğim emin olamıyorum, adet sancısı da yaşamazdım ona da benzetemiyorum. Ama sanki altım açılıyo gibi, kasıklarımdan aşağıya doğru sizce doğum başladı mı? 1 cm açıklığım vardı dün.

günaydın kızlar bende sanırım mart annesi olacağım şimdiye kadar nisan anneleri sayfasını takip ediyordum dün kontrolümüz vardı 24 marta gün verdi doktorumuz.37+1 deyim şuan bebeğim 3102 gr nasıl sizce.birde benden 3 4 gündür beyaz şeffaf yapışkan bir sızıntı geliyor akıntımı yoksa amniyon sıvısı falanmmı sızıyor die korkuyorum benimle haftası yakın olan arkdaşlar son zamanlarda akıntı şikayetiniz oluyormu lütfen fikir verin

Mrb arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum bugün yazmak istedim bn de. 37+3 günlük hamileyim ve ikinci gebeliğim ilki normal doğumdu çok şükür.bunun da öyle olmasını çok istiyorum bebeğim başından beri hep iki yada üç hafta ilerden gidiyr kilo olarak en son iki gün önce kontrolde 4.100 gr çıktı kilosu haftada 300 gr alıo yaklaşık bdt 1 nisana kadar gelmezse normal doğuramıcam muhtemeln doktorum on gün daha bekleyelim gelmezse suni sancıyla başlatırız doğumunu dedi bi kere doğum yaptım ama suni sancı almadım çok korkuyorum bir sürü senaryo yazıorum kafamda ya suni sancıya rağmen açılma olmazsa yine sezeryan olmak zorunda kalırsam.yada bebeğimn kilosu fazla olduğundan normal doğum sırasında aksilikler olursa vs..doktorum bana güvendiğini ikinci doğumum olduğu için 4.500 e kadar doğurabileceğimi sölüyo ama bilemiyorum bu bi hafta içinde kendiliğinden gelmesini ümit ediyorum bu arada 32+1de sancılanıp hastanede yattım bi gece serumla durduruldu nidilat kullandım 35 hafta bitene kadar hep erken doğcakmış gibi bekliyodk şimdide gelmio kızım daha zamanı var aslında ama kilosundan dolayı artık gelsin istiyorum kafam çok karışık içimi dökmek istedim..

Ayni durumdayim canim sanci yok hic, bgn nst de bisy cikmadi yine. Doktorum da 40hafta dolunca suni sanci veririm dio, riske atmam dio. Oysaki ben sancimi beklemek istiyorum ( benim de canim sikkin cok
Hakkimizda hayirlisi

canım sancım var nst de çıkmıştı geçen hafta 1 cm açıklık da var ama bebek gelmiyor yaaa eşime yanaşıyorum birkaç gündürkolaylaştırırmış doğumu

9 ay boyunca derdimizi sıkıntımızı mutlulugumuzu paylastik yeri geldi en yakinlarimla paylasamadigim seyleri burda konusup icimi ferahlattiniz

Bebegimi kucagima alali 6 gun oldu dogumum cok sıkıntılı gecti daha yeni yeni kendime geliyorum hep soyleniyor artik klise oldu aama hakikaten evlat bambaska birseymis uzuntuden sıkıntıdan sutun gelmesinde basta zorluk cektim cocugum 2 gun icinde sarilik yuzunden fototerapi gorecek seviyeye geldi dikislerimi acimi unuttum narkozdan 43 numara olan ayaklarimla kac gundur 1-2 saatlik uykuyla kosturup duruyorum ama o kadar cok mutluyum ki konustugum herkese deli gibi ondan bahsetmek istiyorum :)))) babasi kontrole goturdu 2 saattir ayriyim gidip gelip bos besigine bakiyorum ay utanmasam ozlemimden oturup aglicam :)

Guzel cuma gununde allaha tek duam hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza almaniz allahim insallah kimseyi evladiyla sinamaz sinadigina da sonsuz sabir dayanma gucu verir

Bisi sormak isteyen olursa eskisi kadar giremesem de arada bakiyorum memnuniyetle cevaplarim

İkinci hamileliklerde 4 ve uzeri kiloda sorun olmuyormus bence cok sıkıntî etme benim bebegin kilosu son haftada 3.750 gozukuyordu korkumdan yemek yiyemiyordum ama dogunca 3.500dü

benim de geçen haftasdan 1 cm açıklığım vardı ama hala bekliyom ...hayırlsısı artık

merhabaalar! 11 mart sali sabahi sezaryenle dogum yaptim.dun evimize geldik. 23 aylik kizim kardese ilgi gosterse de biraz sarsildi.bende de lohusa huznu var ama emziriyorum cok sukur.:) okuyamadim ama bebislerini kucaklarina alanlari tebrik ederimm

selam kızlar,
10 gün önce normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım, darısı tüm hamile arkadaslarımın basına, benim nacizhane önerim; sancınız sıklaştığında doktora gidin, benim 5 dk ya düşmüştü hastaneye gittiğimde ve açılmam 4 cm olmuş sonra 3 saat içinde doğdu şükürler olsun.

İkinci hamileliklerde 4 ve uzeri kiloda sorun olmuyormus bence cok sıkıntî etme benim bebegin kilosu son haftada 3.750 gozukuyordu korkumdan yemek yiyemiyordum ama dogunca 3.500dü

Çocuğunkilosunu filan takma kafana Allah bir kkolaylık verir dogurursun annelerin zamanında koni ile dinlenirmiş kalp atislari bebegin kilosunu bilmek nerede ama 1.50 cm ilk annem kardeşimi 5 kilonun üzerinde doğurmuş..yanisi takma kafana herşeyi Allah a havale et.birde bakmissin meleğin kucaginda...ben doğum yapali 15 gün geçti..nasil geçti anlamadım inan..

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun cnm güle güle büyüt yavrunu

Gozun aydin canim.Peki sancilar siklasmadan suyun gelmis miydi ya da kanaman oldu mu cunku doktor bana kanama ve su olursa sanciyi beklemeden geleceksin demisti.

kızlar nişan gelmesi nsıl birşey bilen varmı biraz önce çamaşırıma ve peçeteye pembe akıntıya bbenzer birşey geldi nedir bu doktora gitmelimiyim .

kızlar nişan gelmesi nsıl birşey bilen varmı biraz önce çamaşırıma ve peçeteye pembe akıntıya bbenzer birşey geldi nedir bu doktora gitmelimiyim .

Canim bildiğim kadarıyla nisanin gelmiş bu doğumun yaklastiginin belirtisi ama telaslanmana gerek yok.ben ilk doğumunda nisanim geldikten 10 gün sonra dogurmustum hatta doguramamistim sezeryan oldum neyse saat daha vakitliyken seninle ilgilenen dr. Ara.o seni yonlendirsin bizlerde hepimizin hikayesi farklı farklı.seni dr.sihatli bir şekilde yonlendirir.sevgiyle kal.Allah mesleğine saglikla sihhatle kavusmani nasip etsin

canım senin adına çok sevindim Rabbim seni evladından hiç ayırmasın inşallah ve rabbim bütün isteyenlere bu duyguları yaşamayı nasip etsin..bende bian önce almak istiyorum kucağıma artık..inan hayal ettikçe insan heyecanlanıyor bide ağrılarım çok olduğu için hemen doğsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…