2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bende pre-eklemsi vardı. tansiyon sorunum doğumdan sonra da devam etti, 30 kilo aldım, doğumda 20 kilosu gitti o derece ödem vardı, tüm vucudum çatlamış.... ikisininde en iyi çaresi tuz . hemen tuzu kes, azaltma kes.. tuzsuz ekmek filan, tuzsuz dil peyniri.. ben 1 ay bunlarla beslendim, çok fena ama şimdi düzeldi tansiyon, bir de ihmal etme dahiliyeye görün.
son olarak sezaryenden sonra ödem görülür demişlerdi bana.. geçer İnşallah

slm arkadaşlar doğum yapan bütün anneleri kutluyorum...

biz 40+4 olduk ve hala tık yok yarın kontrole gidicem iki güne bi gidiyorum zaten,bebeğime bişey olacak diye korkuyorum...

ankaranın küçük bi ilçesindeyim kadın doğum dr. var o bekleyelim dedi acaba beklemesekde büyük bi hastaneyemi gitsek ne dersiniz ?

Canim o dedigin akinti, bebisin de ii masallah. Amniyon su gibi akiskan ve sarimsi

merhabaalar! 11 mart sali sabahi sezaryenle dogum yaptim.dun evimize geldik. 23 aylik kizim kardese ilgi gosterse de biraz sarsildi.bende de lohusa huznu var ama emziriyorum cok sukur.:) okuyamadim ama bebislerini kucaklarina alanlari tebrik ederimm
hayirli olsun bebikin canim

kızlar pazartesi doğumum var bakalım hayırlısı inşallah
ayy cok guzel Allah kolaylik versin

Bebesin hayirli olsun canim...

Yani bence belirti yoksa doguma dair bu kadar beklemek uygun mu bilmiyorum. Baska bi dr varsa guvenilir git bence

Çocukla ilgilenebilecek birinin olması işleri kolaylastirir, çocuk her agladiginda sizin kalkmaniz gerekmez. Bi'de eğer sezeryan olacaksa hareket etmekte ilk gün zorlanabilirsiniz, bebeği emzirmeye uygun pozisyonda size verebilecek biri olması önemli.

Bebek gormeye gelenlere ne ikram ettiniz arkadaslar seker disinda.. Benim annem kalcak da yasi var biraz zorlanir pratik bi seyler ariyorum yorulmayacagi

Bebek gormeye gelenlere ne ikram ettiniz arkadaslar seker disinda.. Benim annem kalcak da yasi var biraz zorlanir pratik bi seyler ariyorum yorulmayacagi

canım 30 tl ya piyasada tepsı tepsı borek yapan yerler var.. bır de kek yapıver olsun bıtsın.. zaten ıkram beklenmesın bı zahmet..

ya da mevlut gıbı yapacaksan tavuk pılav - nohut pılav ayran ..

sakın yormayın kendınızı ne gerek var.. sen lohusasın annen yaslı.. kımse bakmaz eksıge gedıge.. bakan da gelmesın ya da umrunda olmasın!

canm naptın dogrdunmu bende hala tık yoksen naptın?

kızlar ya bebişim hep hıçkırıyor şimdi yine solumda kanala girmeye hiç niyeti yok sanırım ama o kadar çok basınç hissediyorum ki sanki alt tarafım parçalanıyor

sona yaklaştıkça yürümekte zorlanıyorum evden uzağa gitmeye korkuyorum artık doğum başlar diye 2 gündür koyu akıntım var. arada adet sancısına benzer sancı geliyor. normal doğumu bekliyorum

Kizlar gunaydin bekleyenlere rabbim sabir versin
Hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin biz oglumla
9 gunluk olduk bile kombine spinal aneztezi ile
Sezeryan oldum harika gecti ameliyatta bu kadar
Eglenicemi hic dusunmemistim helese oglumu gorunce
Bayram oldu bana ki korka korka girmistim ameliyata
10 kere dogursam gene epidural isterim korkanlarin icine
Azda olsa su serpmek istedim bu arada dogum yapan
Arkadaslar dogumdan sonraki kontrolde alttanmi muayene
Etti doktorunuz bugun kontrolum varda

sona yaklaştıkça yürümekte zorlanıyorum evden uzağa gitmeye korkuyorum artık doğum başlar diye 2 gündür koyu akıntım var. arada adet sancısına benzer sancı geliyor. normal doğumu bekliyorum

Aramızda tam 1 hafta var. Ben de 38+ 3 oldum.Dünden beri adet ağrısı gibi kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor, benim de şimdilik her şey normal görünüyor ama hayırlısı bakalım

ben de ayni sekilde beklemedeyim biraz suyumuz az ama yine de umutluyum

Aramızda tam 1 hafta var. Ben de 38+ 3 oldum.Dünden beri adet ağrısı gibi kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor, benim de şimdilik her şey normal görünüyor ama hayırlısı bakalım
Biz de 38+1 olduk sabirsizlikla bekliyoruz

İnşallah hayırlısıyla doğururuz ya, gerçekten son günler geçmiyor.. Bebeğim kilo almasın diye dua eder oldum 😔
Alt tarafımda değişik şeyler hissediyorum ama çatı muayenesinden sanırım.

bende aynı şekilde kilo çok almaz inşallah diye dua ediyorum,
üstelik benim kızımın boynunda kordonda var
bende son bi kaç gündür sanci çekiyorum,vajinada diken batar gibi acı oluyor,
daha çok akşamları başlıyor.
iyice sabırsızlanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…