arkadaşlar hamileliğim boyunca ve doğumdan sonra 5 gün tansiyon sorunum olmadı.genelde 11/ 7 tansiyonum vardı.son 2 gündür büyük 13-14 ,küçük 8-9 oluyor.ayaklarım balon gibi.spinal sezeryan olmuştum.7 gün oldu.böyle sorunu olan var mı?
Canim o dedigin akinti, bebisin de ii masallah. Amniyon su gibi akiskan ve sarimsigünaydın kızlar bende sanırım mart annesi olacağım şimdiye kadar nisan anneleri sayfasını takip ediyordum dün kontrolümüz vardı 24 marta gün verdi doktorumuz.37+1 deyim şuan bebeğim 3102 gr nasıl sizce.birde benden 3 4 gündür beyaz şeffaf yapışkan bir sızıntı geliyor akıntımı yoksa amniyon sıvısı falanmmı sızıyor die korkuyorum benimle haftası yakın olan arkdaşlar son zamanlarda akıntı şikayetiniz oluyormu lütfen fikir verin
hayirli olsun bebikin canimmerhabaalar! 11 mart sali sabahi sezaryenle dogum yaptim.dun evimize geldik. 23 aylik kizim kardese ilgi gosterse de biraz sarsildi.bende de lohusa huznu var ama emziriyorum cok sukur.:) okuyamadim ama bebislerini kucaklarina alanlari tebrik ederimm
ayy cok guzel Allah kolaylik versinkızlar pazartesi doğumum var bakalım hayırlısı inşallah
12 martta kızımız sağlıkla dünyaya geldi çok şükür
Artık evdeyiz
Doğum yapanları tebrik ediyırum yapacak arkadaslara da sağlıkla bu duyguyu tatmayı diliyorum
Kızlar epidural sez sonrası süt gelişiniz ne zaman ve ne kadardı
Yani bence belirti yoksa doguma dair bu kadar beklemek uygun mu bilmiyorum. Baska bi dr varsa guvenilir git benceslm arkadaşlar doğum yapan bütün anneleri kutluyorum...
biz 40+4 olduk ve hala tık yokyarın kontrole gidicem iki güne bi gidiyorum zaten,bebeğime bişey olacak diye korkuyorum...
ankaranın küçük bi ilçesindeyim kadın doğum dr. var o bekleyelim dedi acaba beklemesekde büyük bi hastaneyemi gitsek ne dersiniz ?
Kızlar, doğumda yaptığınızda yanınızda anneniz mi yoksa eşiniz mi kalıcak, ya da doğum yapanların yanında kim kaldı acaba.Bi eşim kalsın diye düşünüyorum bi de anne ne de olsa tecrübeli acaba anne mi kalsa diyorum, bilemedim
Bebek gormeye gelenlere ne ikram ettiniz arkadaslar seker disinda.. Benim annem kalcak da yasi var biraz zorlanir pratik bi seyler ariyorum yorulmayacagi
kızlar nişan gelmesi nsıl birşey bilen varmı biraz önce çamaşırıma ve peçeteye pembe akıntıya bbenzer birşey geldi nedir bu doktora gitmelimiyim .
Yani bence belirti yoksa doguma dair bu kadar beklemek uygun mu bilmiyorum. Baska bi dr varsa guvenilir git bence
Haha gercekten herseyimiz ayniymis canim😃 benim de hiiic umudum yok normalde 6 gunumuz kaldi ama ben 41 haftaya alistiriyorum kendimi onun icin1 hafta daha ekleyip en fazla 13 gunumuz var diye dusunmeye basladim. Acaba asagiya inmesi icin yapabilecegimiz bisey varmidir ?
Kızlar, doğumda yaptığınızda yanınızda anneniz mi yoksa eşiniz mi kalıcak, ya da doğum yapanların yanında kim kaldı acaba.Bi eşim kalsın diye düşünüyorum bi de anne ne de olsa tecrübeli acaba anne mi kalsa diyorum, bilemedim
sezeryanda süt hemen geliyo mu kızlar ???
ikiside olmuomu
sona yaklaştıkça yürümekte zorlanıyorum evden uzağa gitmeye korkuyorum artık doğum başlar diye 2 gündür koyu akıntım var. arada adet sancısına benzer sancı geliyor. normal doğumu bekliyorum
ben de ayni sekilde beklemedeyim biraz suyumuz az ama yine de umutluyumsona yaklaştıkça yürümekte zorlanıyorum evden uzağa gitmeye korkuyorum artık doğum başlar diye 2 gündür koyu akıntım var. arada adet sancısına benzer sancı geliyor. normal doğumu bekliyorum
Biz de 38+1 olduk sabirsizlikla bekliyoruzAramızda tam 1 hafta var. Ben de 38+ 3 oldum.Dünden beri adet ağrısı gibi kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor, benim de şimdilik her şey normal görünüyor ama hayırlısı bakalım
İnşallah hayırlısıyla doğururuz ya, gerçekten son günler geçmiyor.. Bebeğim kilo almasın diye dua eder oldum 😔
Alt tarafımda değişik şeyler hissediyorum ama çatı muayenesinden sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?