2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
doğum yapan arkadaşlar öncelikle Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
bu sancılar nasıl oluyor? illa adet ağrısıyla beraber mi? yada kasılma dedikleri bu karnımın yanının şişip sertleşmesi mi? walla ben anlayamıcam galiba çünkü bende bunlar devamlı var..ben böyle dayanamıcağım kadar çok ağrı olacağını düşünüyorum onu bekliyorum.yoksa kasılmalarım sırtımdan başlıyor karnıma kadar iniyor sırtıma bıcak saplanıyor gibi kasılmalarım sık sık oluyor adet ağrım zaten sürekli var off ben anlayamıcam heralde anca su gelsin die beklliyorum..
yaşayanlar kasılmaları yani doğum sancısını tarif edebilir mi..

Benim yasadigim sanci; asagidan yukari dogru gelen agri dalgasi gibiydi.
4 dakikada bir, kilot cizgisinden gogsume dogru deniz dalgasi gibi gelip yaklasik sanirim 30 saniye filan suruyordu.

arkadaşlar doğum yaptım (normal doğum) ve bugün 12. gün hala dikişlerde düzelme yok yani dikişler hala düşmedi ve bugün de kanamam kırmızı renkliydi kahverengiye dönmüştü ve az geliyodu ama bugün rengide miktarıda değişti azıcık sancım var normal mi

bir sorum daha var kızımla ilgili bıngıldağı kızımın çok az sıkıntı olur mu ileride acaba

dikişleri bilmiyorum canım ilk doğumda dr aldı bunda dikiş yok
kanama 40 gün boyunca bazen gelir bazen keslir rengi değşir normal ama sancıyı bilmiyotum

bıngıldağı dr göster canım sağlıklı bilgiyio verir

Kızlar sezaryenden sonra 4.günüm.Karnım hemen indi, çok az şişkinlik var. Doktor kontrol ederken karnın toparlanması için korse kullanmamı söyledi ama tam hatırlamıyorum hemen dedi galiba bugün korse taktım.Acıtmıyor ama sardım sonuçta bir şey olur mu dikişlere diye düşünüyorum. Korse kullanmaya başlayan var mı?

Anneler hepinizi allah kurtarsın inşallah ben 18 şubatta normal doğumla kızıma kavuştum darısı sizlere doğum yapmayan annişler bol bol uyuyun:)

Kızlar, doğumda yaptığınızda yanınızda anneniz mi yoksa eşiniz mi kalıcak, ya da doğum yapanların yanında kim kaldı acaba.Bi eşim kalsın diye düşünüyorum bi de anne ne de olsa tecrübeli acaba anne mi kalsa diyorum, bilemedim

annenin kalması daha mantıklı sonuçta tecrübeli ben mesela tutmaya korkarım bebeği benden daha cesur ve tecrübeli biri olmalı o da annedir bence.

Anneler hepinizi allah kurtarsın inşallah ben 18 şubatta normal doğumla kızıma kavuştum darısı sizlere doğum yapmayan annişler bol bol uyuyun:)

İnşallah bizede normal doğum nasip olur ama emin ol sende cekmissindir hamileliğin son zamanları cok zor veya ben cok zorlanıorum uyku uyuyamıorum sabahı zor ediorum artık gece olmasını istemiorum( ağrılarım oluo

Bende ikiside olucak ben annemi istiorum tecrübesinden dolayı ama eşimde kalmak istediği için ikiside benimle :)

ben eşimi tercih ettim,yardımcı olacak hemşireler var zaten,annem doğumdan sonra akşama kadar yanımda olacak zaten ama akşam sadece eşim kalacak yanımda

Merhaba güzel anneler 10 mart pazartesi Derin dünyaya geldi:) kontrole gitmiştim.40+3 olmuştum.normal doğumu bekliyordum.dr hadi bugün alalım dedi.spinal sezeryan oldum.çok memnun kaldım.benim kızın eli kanala girdiği için normal yapamazmışım.eli kırılabilirmiş.çok güzel bir duygu,bakmaya doyamıyorum.beni emmiyor(( sütüm var.sağıyorum,göğüs ucu yok,yapmadığım,almadığım şey kalmadı.sizler ne yaptınız,yardım lütfen.

Üzülme hiç ilk hafta benimde öyleydi bebeğim ememiyordu ucu yoktu çenesi kuvvetli değil daha onların zamanla alışacak üzülüp sütünü azaltma sağıp öyle ver ben biberonls verdim göğüs ucu gibi olanlarla

arkadaşlar hamileliğim boyunca ve doğumdan sonra 5 gün tansiyon sorunum olmadı.genelde 11/ 7 tansiyonum vardı.son 2 gündür büyük 13-14 ,küçük 8-9 oluyor.ayaklarım balon gibi.spinal sezeryan olmuştum.7 gün oldu.böyle sorunu olan var mı?

ben de 9 martta doğum yaptım 2 gün emmedi silkon göğüs kalkanıyla emzirmeyi dene sonradan göğüs düzeliyor iki gündür normal emebiliyor inşallah sana faydası dokunur.

12 martta kızımız sağlıkla dünyaya geldi çok şükür
Artık evdeyiz
Doğum yapanları tebrik ediyırum yapacak arkadaslara da sağlıkla bu duyguyu tatmayı diliyorum

Kızlar epidural sez sonrası süt gelişiniz ne zaman ve ne kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…