kızlar nişan gelmesi nsıl birşey bilen varmı biraz önce çamaşırıma ve peçeteye pembe akıntıya bbenzer birşey geldi nedir bu doktora gitmelimiyim .
doğum yapan arkadaşlar öncelikle Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
bu sancılar nasıl oluyor? illa adet ağrısıyla beraber mi? yada kasılma dedikleri bu karnımın yanının şişip sertleşmesi mi? walla ben anlayamıcam galiba çünkü bende bunlar devamlı var..ben böyle dayanamıcağım kadar çok ağrı olacağını düşünüyorum onu bekliyorum.yoksa kasılmalarım sırtımdan başlıyor karnıma kadar iniyor sırtıma bıcak saplanıyor gibi kasılmalarım sık sık oluyor adet ağrım zaten sürekli var off ben anlayamıcam heralde anca su gelsin die beklliyorum..
yaşayanlar kasılmaları yani doğum sancısını tarif edebilir mi..
arkadaşlar doğum yaptım (normal doğum) ve bugün 12. gün hala dikişlerde düzelme yok yani dikişler hala düşmedi ve bugün de kanamam kırmızı renkliydi kahverengiye dönmüştü ve az geliyodu ama bugün rengide miktarıda değişti azıcık sancım var normal mi
bir sorum daha var kızımla ilgili bıngıldağı kızımın çok az sıkıntı olur mu ileride acaba
Kızlar, doğumda yaptığınızda yanınızda anneniz mi yoksa eşiniz mi kalıcak, ya da doğum yapanların yanında kim kaldı acaba.Bi eşim kalsın diye düşünüyorum bi de anne ne de olsa tecrübeli acaba anne mi kalsa diyorum, bilemedim
Anneler hepinizi allah kurtarsın inşallah ben 18 şubatta normal doğumla kızıma kavuştum darısı sizlere doğum yapmayan annişler bol bol uyuyun:)
Kızlar, doğumda yaptığınızda yanınızda anneniz mi yoksa eşiniz mi kalıcak, ya da doğum yapanların yanında kim kaldı acaba.Bi eşim kalsın diye düşünüyorum bi de anne ne de olsa tecrübeli acaba anne mi kalsa diyorum, bilemedim
Merhaba güzel anneler 10 mart pazartesi Derin dünyaya geldi:) kontrole gitmiştim.40+3 olmuştum.normal doğumu bekliyordum.dr hadi bugün alalım dedi.spinal sezeryan oldum.çok memnun kaldım.benim kızın eli kanala girdiği için normal yapamazmışım.eli kırılabilirmiş.çok güzel bir duygu,bakmaya doyamıyorum.beni emmiyor(( sütüm var.sağıyorum,göğüs ucu yok,yapmadığım,almadığım şey kalmadı.sizler ne yaptınız,yardım lütfen.
kızlar pazartesi doğumum var bakalım hayırlısı inşallah
ben de 9 martta doğum yaptım 2 gün emmedi silkon göğüs kalkanıyla emzirmeyi dene sonradan göğüs düzeliyor iki gündür normal emebiliyor inşallah sana faydası dokunur.Merhaba güzel anneler 10 mart pazartesi Derin dünyaya geldi:) kontrole gitmiştim.40+3 olmuştum.normal doğumu bekliyordum.dr hadi bugün alalım dedi.spinal sezeryan oldum.çok memnun kaldım.benim kızın eli kanala girdiği için normal yapamazmışım.eli kırılabilirmiş.çok güzel bir duygu,bakmaya doyamıyorum.beni emmiyor(( sütüm var.sağıyorum,göğüs ucu yok,yapmadığım,almadığım şey kalmadı.sizler ne yaptınız,yardım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?