- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
Kizlar bebisim 4 kez sarilik icin foto terapi gordu simdi de basimiza kansizlik cikti hastanede 5.gunumuz.Allah rizasi icin dua edin moralim cok bozuk kuzum bir an once iyilessin
sezeryanda süt hemen geliyo mu kızlar ???
seninle ikimiz aynıymışız canım, benim de annem bir hafta kaldı yanımda, sonra görümcem geldi, şu anda o kalıyor, seninki tecrübelimiydi bilmem ama benim görümcem daha 20 yaşında bekar kızcanım ya onların yapıları farklı, ben 14 yıllık evliyim,artık böyle şeyleri önemsemiyorum, ne istiyorsam direkt söylüyorum, önemli olan sonuca ulaşmak yanisenin ağlama krizlerin tam olarak lohusa depresyonu oluyor canım, az sabret bende yanına geliyorum sıkma canını duyguların gayet normal, benim ilk doğumumda annem 1 hafta bize baktı sonra evine gitti, görümcem geldi, allahım o ne ağlamaydı, sanki annemi kaybettim de bi daha hiç göremeyeceğim gibiydim, eşinle bu aşamada yaşadığın şeylerin hiçbirisini önemseme, bunlar senin kendi duyguların değil, biraz aklın başına geldiğinde anlayacaksın, ben ilk doğumumdan sonra o kadar zorlanmıştım ki eşime hep senin yüzünden demişim, artık başka neler dediysem hatırlamıyorum, adamcağızın gücüne gitmiş, 2. çocuk için zar zor ikna ettim sırf bu yüzden, oğlumuz kardeşsiz kalmasın belki bu kız olur bir de kız evladının hazzını yaşarız dedim aylarca, ama sırf benim ona söylediğim sözler yüzünden 2. çocuğu istemedi, ilk hamile kaldığım zamanlarda sevinse mi üzülse mi bilemedi garip, bende işi gırgıra vurdum, bunda da yine söyleneceğim yine eziyet edeceğim sen de çekeceksin kocam değilmisin dedim işin şakası bir yana kocalar eşlerini anlayamayabiirler canım, onun için eşinin söylediklerine veya yaptıklarına çok takılma, benim hala vardır içimden çıkmayan şeyler, ama şimdi sakin kafayla düşününce ne yapayım erkek tabiatı böyle diyip kendimi sakinleştirebiliyorum, sana verilen değerin kıymetini bil canım, annelikle şereflendirildin, başka şeylere takılma, bunu düüşün, bir erkeğin asla tadamayacağı ve anlayamayacağı duyguyu yaşıyorsun şu an, ciğerlerine kadar çek bebeğinin kokusunu ve mutlu ol, güzel şeylerin hep bir bedeli vardır, şu andaki duygusallığının da bu güzelliğin bir bedeli olduğunu düşün ve önemseme, emin ol geçiyor
doğumdan beri doğru düzgün gelemeiyorum malum bebekli kadın olduk artık..
doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bol bol sütünüz olsun inşallah
canım meraba nasılsın ?????
aynı sorunu bizde yaşadık nemi yaptık ..daha hastanedeyken verdik emziği mecburen
sanada allah kolaylık versin... yarım saatten sonra emzirmeye dayamıyorum ben yaaaa...
Kizlar gunaydin bekleyenlere rabbim sabir versin
Hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin biz oglumla
9 gunluk olduk bile kombine spinal aneztezi ile
Sezeryan oldum harika gecti ameliyatta bu kadar
Eglenicemi hic dusunmemistim helese oglumu gorunce
Bayram oldu bana ki korka korka girmistim ameliyata
10 kere dogursam gene epidural isterim korkanlarin icine
Azda olsa su serpmek istedim bu arada dogum yapan
Arkadaslar dogumdan sonraki kontrolde alttanmi muayene
Etti doktorunuz bugun kontrolum varda
merhaba canım biz seninle 8 martta doğum yapacaktık ama ben seni yarı yolda bıraktım 28 şubatta yaptım gittiAllah miniğinle sana sağlıklı mutlu ömürler versin.. doktorum bana kırkın çıkınca kontrole gel dedi, muayene nasıl olur bilmiyorum, sen yazarsan sevinirim muayeneden sonra..
canım bende seni merak ediyordum görünce yazayım dedim, ne yaptın sezeryana mı karar verdin? ben sezeryan doğum yaptım bebeğim 17 günlük oldugenel anestezi aldım kan sulandırıcıdan dolayı bi sorun çıkmadı , 32 saat önce yapmıştım son iğnemi. sütüm de hemen geldi çok şükür
Normalde nisan annesiyim ama icimdeki his ve bebegimin suyunun fazla olmasi sebebiyle bende mart annesi olcam galiba. Merak ediyorum aranizda benim gibi suyu fazla olan varmi. Yada bu konuda bilgisi olan varmi???
ben hala doguramadım :) hiçbir belirtide yok çarşamba muayene olucam perşembe cuma da dogum olabilir tam belli degil normal veya sezeryan Allah yardımcımız olsun
Evet canim ben dogum yaptim darisi da senin basina :) hizli bir dogum sureci oldu hicbir belirti yoktu oglumda asagida degildi ama demekki sanciyla kanala girdi korkmaya gerek yokmus inmiyo diye :) sende bir belirti yokmu nasil gidiyo ?canm naptın dogrdunmu bende hala tık yoksen naptın?
burda nıye 19 u cıkıo ya bızım tarıhler 18iii :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?