2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar bebisim 4 kez sarilik icin foto terapi gordu simdi de basimiza kansizlik cikti hastanede 5.gunumuz.Allah rizasi icin dua edin moralim cok bozuk kuzum bir an once iyilessin

sezeryanda süt hemen geliyo mu kızlar ???

canım bende seni merak ediyordum görünce yazayım dedim, ne yaptın sezeryana mı karar verdin? ben sezeryan doğum yaptım bebeğim 17 günlük oldu genel anestezi aldım kan sulandırıcıdan dolayı bi sorun çıkmadı , 32 saat önce yapmıştım son iğnemi. sütüm de hemen geldi çok şükür

seninle ikimiz aynıymışız canım, benim de annem bir hafta kaldı yanımda, sonra görümcem geldi, şu anda o kalıyor, seninki tecrübelimiydi bilmem ama benim görümcem daha 20 yaşında bekar kız sağolsun evimim işini görüyor ben bebekle uğraşırken ama tecrübeli birinin kalmasını tercih ederdim, gerekirse hergün makarna yerdim evim pislik içinde olsaydı ama bebeğime ilk haftalarda bakacak biri olsaydı keşke. bende çok doldum belki de bu yüzden. gittim komşudan yardım istedim bebeğimin ilk banyosunu yaptırırmısın diye. emerken boğazına süt kaçsa oturup ağlıyorum korkudan. gazını çıkaramıyorum. çok kızıyorum herşeye bebeğim ve ben bu kadar mı sahipsizdik diye. neyse zaten şu an 17 günlük oldu miniğim biraz biraz aştım o günleri. ama dediğin gibi güzel şeylerin hep bir bedeli vardır, iyiki miniğim benimle..

sağol canım iyiyiz çok şükür miniğimle, biraz fazla gaz sorunu var onunla uğraşıyorum sen nasılsın bebiş nasıl valla benim de kollarım ağrıyor artık bebeği saatlerce tutmaktn ama hala direniyorum emzik vermemek için bakalım nereye kadar

merhaba canım biz seninle 8 martta doğum yapacaktık ama ben seni yarı yolda bıraktım 28 şubatta yaptım gitti Allah miniğinle sana sağlıklı mutlu ömürler versin.. doktorum bana kırkın çıkınca kontrole gel dedi, muayene nasıl olur bilmiyorum, sen yazarsan sevinirim muayeneden sonra..

sanırım daha doğum yapmamış arkadaşlar var Allah hepinizin yardımcısı olsun. bende 10 gün önce epidural sezeryanla doğum yaptım 39. haftanın içinde doğdu kızım ilk 3 gün sütüm az geldi çok sorun yaşadık şükür şimdi aştık onu. göğüs uçlarına 37. haftadan itibaren lansinoh sürmeye başlamıştım çok faydasını gördüm ilk hafta acıdı emzirirken ama krem sayesinde az hasarla atlattım şimdi toparlandı göğüslerim hala her emzirmeden sonra sürüyorum kremi. dünde göbeği düştü prensesimin bugün ilk yanlız günümüz annemi gönderdim dün ve şunu anladımki insana kendi annesinden başka kimseden fayda yok kayınvalidem ilk günlerde çocuğumu benden kıskanıyordu ağzım açık kaldı resmen bu kadarda olmaz diye neyse şükür kimse birbirini kırmadan atlattık o günleri dikiş yerlerim acıyor hala ama ilk haftaya göre çok çok iyiyim. hatta korse giymeye başlayacağım doktorum giyebilirsin dedi. inşallah sizlerde sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız evlatlarınızı.

Normalde nisan annesiyim ama icimdeki his ve bebegimin suyunun fazla olmasi sebebiyle bende mart annesi olcam galiba. Merak ediyorum aranizda benim gibi suyu fazla olan varmi. Yada bu konuda bilgisi olan varmi???

Sagol canim mert'tede rabbim uzun omurler
Versin 9 gun oldu iste canim bugun cagirdi
Birde 40 cikinca dedi yazarim gelince bu son
Acışımiz olsun yiter yaa
Helede ameliyatta adam vurdu belden igneyi
Onumde perde assagisi fora bacaklat acik
Sonda takiyolar his yokki azda olsa bacaklarini
Kapatmaya calis pöffff karsimda 4 adamm

Arkadaşlar 3 gündür tansiyon yüksek.her zaman 11/7 olurdu.dahiliyeye göründüm.tansiyon ilacı yazdı.adalat crono 30 mg.ama emziremiyeceğim (( ilaçtan dolayı.zaten mememi almıyordu ama sağıyordum.kaşıkla veriyordum.bu ilacı kullanan oldu mu?

canım beynimdeki tıkanıklık devam ettiğinden ilk ıkınmada beyin damarlarım çatlarmış mecburi sezeryana karar verdik.. hiç istemiyorum ama elimde deil.. ne yapakk kader... bende önümüzdeki cuma sezeryan olucam ama spinal istiom inş hayırlısı olsunnn bana da dua edermisin canımmm. süt konusunda çok tedirginim meme ucumda yok mama vermek istemiyorum ama doktorum 1 num mama aldırdı süt gelmezse çay kaşığı ile doyurucakmışım

Kizlar minnak kizim 25 gunluk oldu Allaha sukur bebegim iyi annemdeyim annem bakiyor bebegimle bana sezeryan dogumda kan sulandiricidan dolayi sorun olmustu sali gunu kan pihtilasmasi kurtajla alindi ama benim hala ayaktayken agrim oluyor baski seklinde bugun doktora gittim doktorum herseyin normal oldugunu soyledi anlamadim agrim niye bebegimi koklayinca cok iyi herseyi unutuyorum ama kizlar farkli bir doktora daha mi gitsem dogum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum dogum yapanlara da bebisi hayirli ugurlu gelsin diyorum

ben hala doguramadım :) hiçbir belirtide yok çarşamba muayene olucam perşembe cuma da dogum olabilir tam belli degil normal veya sezeryan Allah yardımcımız olsun

slm kızlar bebeğini kucagına alan anneler gözünüz aydın hepinize geçmiş olsun biz hala kavuşamadık bebişimize beklemedeyiz. Benim oğlusum yerinden memnun sanırsam dr.umuz çarş. gel bakalım dedi artık hayırlısı bakalım ne olacak

Normalde nisan annesiyim ama icimdeki his ve bebegimin suyunun fazla olmasi sebebiyle bende mart annesi olcam galiba. Merak ediyorum aranizda benim gibi suyu fazla olan varmi. Yada bu konuda bilgisi olan varmi???

uzgunum benımde suyum cok aşırıymıs bı kaç doktor soledı karnımda kaykay yapıo kızım gunum doldu ve ben hala dogurmadım hayırlısı olsun erken dogururm deme ben odakladım kendımı 38 haftaya ama goruosunkı sonuc bu sonra zamn gecmıo son haftalar bıtmedı

Kizlar bende dogum yaptim cumartesi sabah 07.05 te geldi oglum aramiza :) hicbir belirti yokken biranda basladi hersey. Asagiyada inmemisti oglum. Suyum ve nisan ayni anda geldi ve suyum azar azar surekli geldi. Toplam 6 saat sanci cektim ama benim dogum sonrasi biraz sıkıntılı gecti. 2. Gun oglum hic uyumadi aglamaktan mahvoldu 2 hastane gezdik megersem acmis sutum yetmemis mecbur mamaya basladik. hepiniz insallah biran once bebislerinize kavusursunuz.bu guzel duyguyu hemen tadarsiniz.

canm naptın dogrdunmu bende hala tık yoksen naptın?
Evet canim ben dogum yaptim darisi da senin basina :) hizli bir dogum sureci oldu hicbir belirti yoktu oglumda asagida degildi ama demekki sanciyla kanala girdi korkmaya gerek yokmus inmiyo diye :) sende bir belirti yokmu nasil gidiyo ?

herkese merhabalar arkadaşlar
bende ayın 6 sında sezeryanla doğum yaptım.ancak girebildim.oğluşum ali asgerim şuanda uyuyoregepolde doğum yaptım ve çok memnnun kaldım.ya doğum yapmamış arkadaşlarıma söylüyorum o kadar güzel bir duygu ki anlatmak kelimelere sığdırmak imkansız
ben zaman zaman büyüklerin baskısından psikolojik olarak lohusalığa bürünüyorum ama onun dışında gayet iyiyim.
doğum yapanların gözleri aydın olsun yapmayanlarıda allah sağlıkla kurtarsın inşallah.
kızlar bu arada buranın dışında başka konnu baaşlığında bebeklerimizi büyütürken yazışmaya devam edilecekmi
önceki mesajları okuyamadığım için haberim yok
ama umarım devam ederiz ben çok şey öğrendim sizlerden yinede fayda görmek fayda vermek isterim
bu arada son bir şey humana çayı acayip süt yapıyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…