2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar bende 6martta meleğimi kucağıma aldım göğüslerimden çok çektim yara oldu çok canım yandı ama onun bir bakışı herşeye değer harika bir duygu darısı henüz doğurmayanların başına

Ne güzel, biz de gün sayıyoruz artık bi kucağımıza alsaydık hayırlısıyla

Kızlar biluribinimiz 16.8 çıktı fototerapi aldık 13.5a düştü canım çok sıkkın
Hareketli bebeğimiz uykuya meyilli oldu
Sizşn bebekler kaç saat uyuyor sarılık durumları nedir

Arkadaslar henuz doğurmayanlar doğimdan hemen sonra mutlaka serbetli su verin bebeğe sutunuz olsa bile mama verseniz bile hurma verseniz bilbiz sarılıktan cok çektik
Ben Nasılsa mama verdik diye dusunup serbet vermedim ama sarılığı çok şiddetli yaşadık

Bizimki 23,5 oldu 2 gun foto terapiden 11,5 la hastaneden çıktık tekrar arttı 14,5 a çıktı dr mama ver emzir dedi tedaviye gerek duymadı

Geçmiş olsun canım peki nası atlattınız

Cnm geçmiş olsun içine sinmezse bi Dr daha git için rahat etsin en azından

Kıslar bende bebekimi kucağıma aldım 11 gün geçti bile, tek sıkıntım idrar yolu enf olduk galiba sonda yüzünden tahlil verdim inş geçer tuvalete gitmek kabus oldu, ama çok şükür başka sıkıntımız yok darısı bebeğini bekleyen arkadaşlara olsun, herkes sağlıkla kucaklasın bebişini inşallah

kızlar 39.haftanın içindeyim,
bdt 28 mart.
bizde hala tık yok,kızımın içerde keyfi yerinde galiba
arada bir sancı geliyor hemen geçiyor.
sizde oluyor mu bilmiyorum ama vajinal batma oluyor,
hele bugün sık sık oldu.özellikle yürürken hissettiriyor kendini.
onun dışında da bişey yok,ne zaman gelecek kızım acaba

Kızlar biluribinimiz 16.8 çıktı fototerapi aldık 13.5a düştü canım çok sıkkın
Hareketli bebeğimiz uykuya meyilli oldu
Sizşn bebekler kaç saat uyuyor sarılık durumları nedir

Çok fazla uyutma bu ara benim oğlumda sarılıktı salataya doğradığımız mor lahanayı tüket ve sık sık emzir 15 gün içerisinde kayboldu bizim

tekrar yazmamak için alintiladim ben faydasini gördüm inşallah sizler de görürsünüz

Evet canim ben dogum yaptim darisi da senin basina :) hizli bir dogum sureci oldu hicbir belirti yoktu oglumda asagida degildi ama demekki sanciyla kanala girdi korkmaya gerek yokmus inmiyo diye :) sende bir belirti yokmu nasil gidiyo ?

gozun aydın olsun canım allah analı babalı buyutsun :)darısı bıze...malesef yok halen daha beklıorum bısey dogumdan oncekı gununde bı deısıklık varmıydı kendınde ?

tekrar yazmamak için alintiladim ben faydasini gördüm inşallah sizler de görürsünüz

valla benim içim rahatladı biraz da olsa demek ki inmedi ben bu gidişle doğuramayacağım sanırım düşüncesi yanlışmış tşk.ler

Allah yardimcin olsun, ben ablamin 1. Bebeginde hep yanindaydim annemle beraber ona ragmen hicbirsey ogrenememisim, bebegim olunca anneme neredeyse beni birakmamasi icin yalvardim, omrumde ilk. 2. Bekliyorum yine yanima geldi hala yalniz basa cikamamaktan korkuyorum. Ama basarmissin gercekten zor gunleri aylatmissin. Hele 40 gunu atlat gerisi corap sokuyu gibi gelecek. Masallah sana ve bebegine.

Kızlar ben doğurdum dün kontrole gelmiştik 40+1 olmuştuk sancım çıktı muayene oldum ama mahvoldum doktor catin musait değil dedi ve öğlen sezeryana girdim.ameliyat gayet kolaydi ama sonrası sancılı oldu. Bebeğim em miyo sütüm de çok yok.bizden böyle dualarınızi bekliyoruz

Bende deli olcam valla. Bebegim 14 gunluk oldu. Meme veriyorum gazini cikarayim diyorum tekrar agliyo tekrar meme veriyorum . Bakiyorum doymuyo gibi 40 lik mama veriyorum. Sonra 3 saat rahatim. Gazi olunca ortaligi yikiyo . Cikarayim diyorum yine zirliyo. Agzina memeyi veriyorum susuyo. Deli olcam valla ne yapmam gerektigini artik bilmiyorum. Sizlerin uyguladigi yontemler neler. Ne istedigini nerden biliyosunuz. Aglatmadan nasil hallediyosunuz. Ne zaman biter bu gaz sancilari. Offff valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…