2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bol bol evde sıkılmış meyve suyu iç, su çok iç bunlar bende baya süt yaptı

evde sıkılmış meyve suyu bol bol iç ve su da çok iç sütü artırıyor. Gazı için de masaj yap karnına ve emzirmeden sonra mutlaka dikerek gazını çıkar çıkarmadan uyumasına izin verme

kızlar ben çok fena grip oldum nefes alamıyorum tıkanıklıktan o derece adaçayı içsem bi zararı olmaz de mi gebeliğin ilk dönemlerinde içme diyorlar ya artık bi sorun olmaz sanırım 38+5 günlüğüz

Benim de bdt 27 mart dedi doktor ama, ağrı sancı hiç birşey yok sayılır.Arada saniyelik kasılmalar falan oluyor özellikle akşamları ama bizimkinin de pek gelesi yok sanki :)

evde sıkılmış meyve suyu bol bol iç ve su da çok iç sütü artırıyor. Gazı için de masaj yap karnına ve emzirmeden sonra mutlaka dikerek gazını çıkar çıkarmadan uyumasına izin verme

Mama dan sonra gazini cikariyorum sonra uyuyor. Ama memeden sonra gazını cikarmaya kakinca uyaniyor tekrar meme istiyor süt kalmadigindan mama vermek zorunda kaliyorum.zaten memeden sonra hic uyumadi ki. Illa mama yiyecek yoksa asla uyumuyor. Cok su iciyorum malt ,humana ,rezene de iciyorum isirgan bile ictim ama bu seferde bana zarsri olur diye biraktim. Soyle coskulu bir sutum gelseydi ne olurdu sanki. Sagim makinamda var ama onu kullanmaya firsatim olmuyor ki , bazilarida sütü cok gelenler icin diyor. Benim gibilerin sütü azalirmis diye duydum. Bu süreç cok zormuş. Allah herkese yardım etsin valla

Ben de 38+1 günlükken doğum yaptım normaldi şükür. Şimdi bizim de sıkıntımız sütüm yetmiyor hafif sarılığı var oğlumun. Tomrisin emzirme kampını uygulamaya çLışıyorum ama yine dayanamayıp arada iş yapıyorum. Her şeyi kendi yapasın var içimden bu duyguyu çıkaramıyorum. Oğlum 5,5 günlük oldu sütüm bi artsa Allahım! Süt sağma makinesinde sağayım dedim o kadar az çıktı ki tecrübeliler ne olur fikir verin! Oğlumu doyuramıyorum mama vermek istemiyorum

merhaba arkadaşlar,
doğum yapalı 5 gün kadar oldu. geçen cuma akşamı nişanım geldi ve ardından hemen sancılarım başladı. cuma gecesi tüm gece sancı çektim. sancılar cumartesi sabahı 6 dakikada 1 e düşünce hastaneye gittik. açılmam 4 cm kadardı. doktor geldi suni sancı verdiler. açılma çok hızlı ilerliyordu. 6 cm açılmam olduğunda doktor su kesesini patlattı ve bebeğin kakasını yaptığını farketti. 2 saat içinde doğum yapacağımı ama bebeğin küveze girebileceği ihtimalini söyledi. ben bu riski alamadım hemen sezeryana aldılar. sorunsuz geçti çok şükür.
bebeğimi kucağıma aldığım için çok ama çok mutluyum.ama bu lohusa ruh hali çok zormuş. umarım geçer.

kızlar bugün kontrol vardı çatı muayenesi yapıldı şimdide biraz su gibi pembe renkli akıntı oldu yani böyle mukuslu falan değil..acaba nişanmı yoksa muayeneden mi oldu? birde son hafta eşinize yaklaşın diyenler oluyor doğumu başlatıyormuş açılmayı kolaylaştırıyormuş :44: bilgisi olan varmı acaba?

Kizlar 11gunluk olduk.ama benm bebis hala ememiyo.memeyi kavrayamiyo sinirlenip agliyor.cok uzuluyorm tok tok ememiyo yavrum.sagip sagip veriyodm baktm kilo kaybetms mamaya basladm mecbur.benm gibi olanada rastlamadm hic.ilk bi kac gun sikinti yasayan oluyo biz 11gunluk olduk ve ememiyoruz

Merhaba kızlar:

sonunda yazmaya fırsat bulabildim. 9 mart pazar sabah 6 da az miktarda suyum gelmesiyle hastaneye gittik. suni sancı verildi. açılmam çatım herşey müsaitti ama bebeğim aşağıya inmedi. öğlen saat 13.00 de sezeryana alındım. genel anestezi istedim çünkü dehşet bir sancı kasılma ve acı içerisindeydim. sezeryandan iki saat sonra kendime gelmişim. kendime gelir gelmez kızımı kucağıma verdiler öyle tatlıydı ki dayanamayıp ağladım. 3325 g olarak dünyaya geldi bebeğim. iki saat süreyle bebeğime hiçbir şey verilmemiş. kendime gelir gelmez hurma verdiniz mi bebeğime diye sormuşum. hemen annemler vermişler. sütüm gelmedi ilk etapta. mama verildi yavruma. kan şekeri 40 a kadar düşmüş. annem şekerli su verdi mamadan sonra. neyse ki sarılık olmadı.

ilk günler sütüm gelmedi. şimdi var çok şükür. uyguladığım şeyleri söyleyeyim kızlar faydası olur belki. ben sütüm gelsin diye rezene anason ısırgan otu ve ıhlamur kaynatıp içtim. bulgur pilavı ve kayısı hoşafı içtim. mürdüm eriği yedim. şimdi sütüm yetiyor çok şükür.

göbeğimiz daha düşmedi. bugün doktor kontrolümüz vardı. bebeğimin kilo alımı fazlaymış. doğumdan sonra 600 grama yakın almış 11 günde. doktor çok dedi ne yapacağımı bilmiyorum kızım emmek istiyor vermeyince de inanılmaz derecede ağlıyor. karnı doyunca hiç sesi soluğu çıkmıyor. ne yapacağım bu konuda bilmiyorum.

herşey bir kenara annelik bambaşka bir şeymiş beynimin bir köşesi sürekli kızım için çalışıyor. uyurken özlüyorum yavrumu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin şimdi sadece kızım için yaşıyormuşum gibi hissediyorum. onun dışındaki herşey anlamsız geliyor bana.
neyse kızlar benden şimdilik bu kadar. herkese hayırlı doğumlar diliyorum. doğum yapanlara da Allah kolaylıklar versin Rabbim yavrularını bağışlasın

Geçen sene bu zmnlar ben de heyecanla doğumu bekleyenlerdendim yazdıklarınızı okudukça o günlere döndüm,zmn çok çabuk geçiyor.Şimdi de doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyorum şaka gibi. Taze anneleri tebrik ediyorum bekleyenlere de kolay doğumlar diliyorum bi avazda inş. :)) İlk başlarda zorluklar oluyor illaki alışma süreci normal ama sonrası tarif edilemez müthiş bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

kizlar merhabalar.

sizlerle cikmistim yola. heeseyi sizlerden ogrendim.cok sukur eksiksiz yada aklimda bisey kalmadan icimde uhde birakmadan bitirdim bu sureci. yarin Sabah 9 da spinal sezeryan oluyorum. normal dogumumda baslamis. cumartesiyi bulmaz dedi doktorum. yarin sabah nobetci personlle ugrasmadan kavuscam ysvruma. isten izin aldiktan sonra kkya gelemedim cunku cepten gercekten cok zor tskip etmek. facebook bu kobuda cok rahat. amargi. genic. schaqa naptiniz nasilsiniz cok mersk ediyorum. yazilarinizida bulamadim.hepinizi cok opuyorum banada dua edin

Hadi bakalim Allah saglikla sihhatle kuzunun kucaklamani nasip etsin benim de kizim yarin 21 günlük oluyor.her cuma doğum gününü kutluyorum zor tabi hamilelik zor doğum zor bakmak zor ancak değer Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Emmeyen ememeyen kuzulara öğretmen gerekiyor.ellerini iyice yikan serçe parmagini kuzunun damagina dişlerden sonra damak çukurda ya üst damagindaki o cukura yukariya doğru bastir Birak bastir birak yukari asagi badki uygula burden parmagini vakumlu sekilde emmeye baslayacak oyle oyle emmeyi ogretiyorsun sonra hemen memeni ver taki memeni kapincaya kadar detaylica anlatmaya calustim ancak ne kadar basardim bilmiyorum benim ilk kizim emmeyi bilmiyordu bu şekilde ogrettik emmeye başladı inşallah benimde bu msjin sana sebep okur sevgiler

hayırlı olsun canım rabbim nice güzel günler göstersin size...

normal canım geçen ben de çatı muayenesi oldum dr eve gidince olursa korkma dedi... gerçi olmadı kendimi ne hikmetse kasmadım..
ilşki konusunda da serbest dedi dogumu tetikler dedi.. o da annemin yanında

39+5 olduk nişan geldi ama açılmam ve sancım yok napsam bilmiyorum gittikçe heyecanlanıyorum

ben de arada bi geilip geçen sancı dışında belirti yok ona da gaz sancısı muamelesi yapıyorum zaten
bilmiyorum beklemek zor kızım gitgide büyüyo normal dogum istiyorum işimiz zorlaşıyo zaten duyum da az ne bileyim artık

normal canım geçen ben de çatı muayenesi oldum dr eve gidince olursa korkma dedi... gerçi olmadı kendimi ne hikmetse kasmadım..

Teşekkür ederim canım ayrıca

Son düzenleme:
canım geceden beri saatte2 saatte 1 giren ağrım var 1 defa 1 saat arayla geldi şimdi yarım saatte geliyor ama hala emin olamıyorum adet sancisiyla aynı anda kasılma giriyor.ama sonradan hicbirsey yok gibi sıklığı ve şiddeti artana. Kadar bekleyeceğim artık..

Codulucum ben doğum yapalı 20 gün oldu..
Sabaha karşı suyum geldi. Hastaneye gittik. Nst'ye bağladıklarında bir şey çıkmadı.
Nst'yi çıkarttıklarında sancılarım başladı.
2,5 saat boyunca suyum gelmeye devam ederken 4 dakikada bir sancı çektim.
Sonra epidural sezeryan ile kızım dünyaya geldi.

Sezeryan benim tahminimden zormuş.
Ama belki de biliyorsun ben normal doğum çok istediğim için böyle hissettim, bilemiyorum.

Bebeğine sağlıkla kavuşmanı diliyorum.
Hamilelik çok çabuk unutuluyor.
Annelik bambaşka bir şey.

Allah bebeklerimize sağlık huzur mutluluk versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…