Benim de bdt 27 mart dedi doktor ama, ağrı sancı hiç birşey yok sayılır.Arada saniyelik kasılmalar falan oluyor özellikle akşamları ama bizimkinin de pek gelesi yok sanki :)
Emmeyen ememeyen kuzulara öğretmen gerekiyor.ellerini iyice yikan serçe parmagini kuzunun damagina dişlerden sonra damak çukurda ya üst damagindaki o cukura yukariya doğru bastir Birak bastir birak yukari asagi badki uygula burden parmagini vakumlu sekilde emmeye baslayacak oyle oyle emmeyi ogretiyorsun sonra hemen memeni ver taki memeni kapincaya kadar detaylica anlatmaya calustim ancak ne kadar basardim bilmiyorum benim ilk kizim emmeyi bilmiyordu bu şekilde ogrettik emmeye başladı inşallah benimde bu msjin sana sebep okur sevgiler
kızlar bugün kontrol vardı çatı muayenesi yapıldı şimdide biraz su gibi pembe renkli akıntı oldu yani böyle mukuslu falan değil..acaba nişanmı yoksa muayeneden mi oldu? birde son hafta eşinize yaklaşın diyenler oluyor doğumu başlatıyormuş açılmayı kolaylaştırıyormuş :44: bilgisi olan varmı acaba?
aslında memeyi almadan emziği alıştırmamak lazım bebekler emziği alışınca anne memesini almak istemiyorlar nacizane fikrim böyle bence emziğe bi kaç ay sonra alıştır sadece kendini ver sana alışınca emzikle devam edersinCok tesekkurler canim.bastirma islemini yapmamistm.emzigi iyi emiyo aslinda ama memeye gelince istemiyor tembel oglan.yazdiklarini deniycem cok saol
Kızlar pazartesi günü vakumla doğum yapmak zorunda kaldım.bebeğim önce sarılıktan şimdi de enfeksiyondan yatıyor kuvözde :-(
Dua edin
Cnm geçmiş olsun içine sinmezse bi Dr daha git için rahat etsin en azından
Kızlar pazartesi günü vakumla doğum yapmak zorunda kaldım.bebeğim önce sarılıktan şimdi de enfeksiyondan yatıyor kuvözde :-(
Dua edin
sağol canım sana da geçmiş olsun .gözün aydın bu arada tebrikler sonunda hasret bitti ama ben hala tadını çıkaramıyorum lohusalıktan hiç bir şey anlamadım neyse Allah beterinden korusun yine de bebişim sağlıklı olsun da.farklı bir dr daha gittim canım buca kadın doğum hastanesine gittim dr çok da güzel kontrol etti sezeryandan dolayı bir problem olmadığını gaz problemi veya idrar yolları enfeksiyonu olabileceğini söyledi c.tesi den bu yana karnım şişti sertlik ve ağrı var yürürken oturuken dikiş yerlerim karnımın içi acıyor.senin doğum nasıl geçti egepolde mi yaptın?minnak kızımın ismini ELA NAZ koyduk babamız naz ismine sonunda ikna oldu.Allah kuzucuklarımıza sağlık versin
Evet cnm çok şükür kavuştuk kızımıza egepol de oldu, epidural oldum bir sıkıntımız yok doğumda biras nefes darlığı yaşadım oksijen falan taktılar korkudan oldu galiba neyse cnm geçti gitti, bizde kızımız için iki tane isim seçemiştik ela ve naz sadece birini koyacaktık biz nazı seçtik:) bu arada benim de idrar yollarıyla sıkıntım var tahliller temiz ama ağrı var bnde sonda tahrip etmiştir diyor Dr sana da çok geçmiş olsun cnm , şu lohusalık bitsin tadınıda çıkarcaz inşallah
biraz geç oldu ama ancak okuyabildim çok geçmiş olsun umarım bebeğin iyidir.Allah kuzularımızı nazardan, kazadan, her türlü hastalıktan beladan korusun.Kizlar bebisim 4 kez sarilik icin foto terapi gordu simdi de basimiza kansizlik cikti hastanede 5.gunumuz.Allah rizasi icin dua edin moralim cok bozuk kuzum bir an once iyilessin
Biz de aynı sıkıntıyı yaşıyoruz bebeğin bağırsakları yeni yeni çalıştığı için normalmiş,Bende deli olcam valla. Bebegim 14 gunluk oldu. Meme veriyorum gazini cikarayim diyorum tekrar agliyo tekrar meme veriyorum . Bakiyorum doymuyo gibi 40 lik mama veriyorum. Sonra 3 saat rahatim. Gazi olunca ortaligi yikiyo . Cikarayim diyorum yine zirliyo. Agzina memeyi veriyorum susuyo. Deli olcam valla ne yapmam gerektigini artik bilmiyorum. Sizlerin uyguladigi yontemler neler. Ne istedigini nerden biliyosunuz. Aglatmadan nasil hallediyosunuz. Ne zaman biter bu gaz sancilari. Offff valla
Dua edin
Vaybe dogumdan sonra ilk defa foruma girdim tabi vakit pek kalmiyor neguzel şafak sayiyorduk şimdi kucaklarimizda doğum yapmayan varmi bilmiyorum varsa hayirli doğumlar biz 24 gunluk olduk çok şukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?