2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim de bdt 27 mart dedi doktor ama, ağrı sancı hiç birşey yok sayılır.Arada saniyelik kasılmalar falan oluyor özellikle akşamları ama bizimkinin de pek gelesi yok sanki :)

ben hiç böyle hayal etmemiştim,sanki 38.haftada doğacak diye düşünürdüm
39 hafta bugün bitti benim.
2 saat önce nişanım geldi :18:
doğum ne zaman olur acaba,sancı gelmeden doktora gitmek istemiyorum çünkü 2 gün evvel doktordaydım ve çatı muayenesi yapıldı,açılma 1 cm di.
o yüzden sancı başlayınca gideceğim sanırım.
sende durumlar nasıl?

merhaba martın güzel anneleri
çoğu mart anneleri kavuştu yavrularına sanırım biz çok az kaldık
geçen yazmıştım bdtm 28 mart.
2 gün önce randevum vardı,bebeğim kordonunu çıkarmış boynundan buna çok sevindik,
normal doğum için sıkıntı yok dedi doktorum inşallah böyle devam eder.
çatı muayenesi oldum.
çatın müsait,açılman 1 cm dedi.
doktordan geldiğim gün kahverengi lekelenme oldu.
çatı muayenesinden dolayı olabileceğini doktorum demişti önceden o yüzden ona çok takılmadım.
fakat gece hafif kahverengi bir akıntı farkettim tuvalete çıktığımda.
sabahsa sümüksü pembe bol miktarda bir akıntı geldi.
çatı muayenesinden sonraki kanamadan çok çok farklıydı,anladım ki nişan geldi.
şuan hafif bir adet ağrısı var başkada bişey yok.
sanırım giderek artacak bu ağrı.
muayenemi 2 gün evvel oldum,açılma azdı.
o yüzden gitmek hastaneye gitmek için sancılarımı bekliyorum
var mı benim gibi nişanı gelen?
gelmeyen?hala kuzusunu bekleyen

Cok tesekkurler canim.bastirma islemini yapmamistm.emzigi iyi emiyo aslinda ama memeye gelince istemiyor tembel oglan.yazdiklarini deniycem cok saol

canım çatı muayenesini bende 2 gün önce oldum.
bende de kahverengi lekelenme oldu.
benim bildiğim koyu renk olunca çatı muayenesine yoruluyor,
çünkü malum o bölgeye baskı yapıldığından kanama oluyor.
fakat nişan çok farklı bişey.
pembe ve sümüksü bi kıvamı var.
yani seninki nişan olabilir :26:
nişandan sonra ağrın başladı mı adet sancısına benzer?
mesela benim 2 saat önce nişanım geldi şuan çok hafifte olsa adet sancısına benzer bir ağrı var.

cinselliğin doğuma etkisine gelince...
bunu bende çok duydum ama ne doktoruma sormak aklıma geldi ne de doktorum böyle bir öneride bulundu.
o yüzden ben pek sıcak bakamıyorum.
ne olur ne olmaz.

Cok tesekkurler canim.bastirma islemini yapmamistm.emzigi iyi emiyo aslinda ama memeye gelince istemiyor tembel oglan.yazdiklarini deniycem cok saol
aslında memeyi almadan emziği alıştırmamak lazım bebekler emziği alışınca anne memesini almak istemiyorlar nacizane fikrim böyle bence emziğe bi kaç ay sonra alıştır sadece kendini ver sana alışınca emzikle devam edersin

Kızlar pazartesi günü vakumla doğum yapmak zorunda kaldım.bebeğim önce sarılıktan şimdi de enfeksiyondan yatıyor kuvözde :-(

Dua edin

Cnm geçmiş olsun içine sinmezse bi Dr daha git için rahat etsin en azından

sağol canım sana da geçmiş olsun .gözün aydın bu arada tebrikler sonunda hasret bitti ama ben hala tadını çıkaramıyorum lohusalıktan hiç bir şey anlamadım neyse Allah beterinden korusun yine de bebişim sağlıklı olsun da.farklı bir dr daha gittim canım buca kadın doğum hastanesine gittim dr çok da güzel kontrol etti sezeryandan dolayı bir problem olmadığını gaz problemi veya idrar yolları enfeksiyonu olabileceğini söyledi c.tesi den bu yana karnım şişti sertlik ve ağrı var yürürken oturuken dikiş yerlerim karnımın içi acıyor.senin doğum nasıl geçti egepolde mi yaptın?minnak kızımın ismini ELA NAZ koyduk babamız naz ismine sonunda ikna oldu.Allah kuzucuklarımıza sağlık versin

Evet cnm çok şükür kavuştuk kızımıza egepol de oldu, epidural oldum bir sıkıntımız yok doğumda biras nefes darlığı yaşadım oksijen falan taktılar korkudan oldu galiba neyse cnm geçti gitti, bizde kızımız için iki tane isim seçemiştik ela ve naz sadece birini koyacaktık biz nazı seçtik:) bu arada benim de idrar yollarıyla sıkıntım var tahliller temiz ama ağrı var bnde sonda tahrip etmiştir diyor Dr sana da çok geçmiş olsun cnm , şu lohusalık bitsin tadınıda çıkarcaz inşallah

inşallah canım şu ağrılar bitsin de Allahın izniyle sağlığımıza kavuşalım tadını çıkarırız inşallah.

Kizlar bebisim 4 kez sarilik icin foto terapi gordu simdi de basimiza kansizlik cikti hastanede 5.gunumuz.Allah rizasi icin dua edin moralim cok bozuk kuzum bir an once iyilessin
biraz geç oldu ama ancak okuyabildim çok geçmiş olsun umarım bebeğin iyidir.Allah kuzularımızı nazardan, kazadan, her türlü hastalıktan beladan korusun.

Biz de aynı sıkıntıyı yaşıyoruz bebeğin bağırsakları yeni yeni çalıştığı için normalmiş,
1-Yediklerine dikkat edince biraz azalıyor size gaz yapan gıdayı bulmaya çalış
2- zinko diye bi damla önerdi doktor o biraz rahatlatıyor
3- Bacaklarına masaj yapma, egzersiz gazını kolay çıkarmayı sağlıyor,
4-Banyo da rahatlatıp uyumasını sağlıyor ben akşamları yaptırınca daha uzun uyuyor
5- Kabızlık sorunu var mı ona dikkat et
6-Rezene çayı içmek işe yarıyormuş
umarım işine yarar

Kızlar pazartesi günü vakumla doğum yapmak zorunda kaldım.bebeğim önce sarılıktan şimdi de enfeksiyondan yatıyor kuvözde :-(

Dua edin

öncelikle gözünaydın canım yavruna kavuşmuşsun
Rabbim hakkıyla büyütmeyi nasip etsin,
bol bol dua et,inşallah en kısa zamanda iyileşir miniğin

Vaybe dogumdan sonra ilk defa foruma girdim tabi vakit pek kalmiyor neguzel şafak sayiyorduk şimdi kucaklarimizda doğum yapmayan varmi bilmiyorum varsa hayirli doğumlar biz 24 gunluk olduk çok şukur

Vaybe dogumdan sonra ilk defa foruma girdim tabi vakit pek kalmiyor neguzel şafak sayiyorduk şimdi kucaklarimizda doğum yapmayan varmi bilmiyorum varsa hayirli doğumlar biz 24 gunluk olduk çok şukur

ben varıımm ( ve hala bebişimi ne zaman kucağıma alacağımı bilmiyorum imreniyorum sizlere de

Kızlar 18 Mart'ta bebeğimi kucağıma aldım epiduralle benim çok zor gecti öldüm öldüm dirildim çok ağrım oldu.sütüm çok az geldi bebeğimin karnı doymadınız için mama vermek zorun da kaldım kaşıkla. Şimdi sütüm gelmeye başladı şükür fakat şimdide bebeğim göğsümü almıyor çok üzülüyorum.sagıyorum kaşıkla veriyorum sarılık falan olmasın diye( böyle yaşayan var mı çözüm biliyorsanız Allah rızası için Cvp yazın((

slm kızlar ben hala doğum yapamadım normal olsun istedim ama gelmiyor bizim minik . inatçı çıktı dün kontrole gittim belirti yok. 40+3 üz bugün yarın tekrar kontrol olacak ve eğer gelmezse pzts büyük olasılık sezeryan olacak dua edin ne olur kendi gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…