Emmeyen ememeyen kuzulara öğretmen gerekiyor.ellerini iyice yikan serçe parmagini kuzunun damagina dişlerden sonra damak çukurda ya üst damagindaki o cukura yukariya doğru bastir Birak bastir birak yukari asagi badki uygula burden parmagini vakumlu sekilde emmeye baslayacak oyle oyle emmeyi ogretiyorsun sonra hemen memeni ver taki memeni kapincaya kadar detaylica anlatmaya calustim ancak ne kadar basardim bilmiyorum benim ilk kizim emmeyi bilmiyordu bu şekilde ogrettik emmeye başladı inşallah benimde bu msjin sana sebep okur sevgiler
Kızlar 18 Mart'ta bebeğimi kucağıma aldım epiduralle benim çok zor gecti öldüm öldüm dirildim çok ağrım oldu.sütüm çok az geldi bebeğimin karnı doymadınız için mama vermek zorun da kaldım kaşıkla. Şimdi sütüm gelmeye başladı şükür fakat şimdide bebeğim göğsümü almıyor çok üzülüyorum.sagıyorum kaşıkla veriyorum sarılık falan olmasın diye( böyle yaşayan var mı çözüm biliyorsanız Allah rızası için Cvp yazın ((
Kızlar 18 Mart'ta bebeğimi kucağıma aldım epiduralle benim çok zor gecti öldüm öldüm dirildim çok ağrım oldu.sütüm çok az geldi bebeğimin karnı doymadınız için mama vermek zorun da kaldım kaşıkla. Şimdi sütüm gelmeye başladı şükür fakat şimdide bebeğim göğsümü almıyor çok üzülüyorum.sagıyorum kaşıkla veriyorum sarılık falan olmasın diye( böyle yaşayan var mı çözüm biliyorsanız Allah rızası için Cvp yazın ((
ben varıımm( ve hala bebişimi ne zaman kucağıma alacağımı bilmiyorum imreniyorum sizlere de
canım çatı muayenesini bende 2 gün önce oldum.
bende de kahverengi lekelenme oldu.
benim bildiğim koyu renk olunca çatı muayenesine yoruluyor,
çünkü malum o bölgeye baskı yapıldığından kanama oluyor.
fakat nişan çok farklı bişey.
pembe ve sümüksü bi kıvamı var.
yani seninki nişan olabilir :26:
nişandan sonra ağrın başladı mı adet sancısına benzer?
mesela benim 2 saat önce nişanım geldi şuan çok hafifte olsa adet sancısına benzer bir ağrı var.
cinselliğin doğuma etkisine gelince...
bunu bende çok duydum ama ne doktoruma sormak aklıma geldi ne de doktorum böyle bir öneride bulundu.
o yüzden ben pek sıcak bakamıyorum.
ne olur ne olmaz.
Sayfa 3484 de benim sarilik için uyguladigim metodu paylastim.ben de faydali oldu.etrafimda bu metodu uygulayan kuzenlerinin çocuklarında da etkili.arzu edersen uygularsin sevgi ve saygilarimla
Kızlar ben dün 9,30da doğum yaptim normal doğumla başladık ama sezeryana girmek zorunda kaldım acilmam olmadıdetayları anlatirim
Canım tşk ederim ama benim ki emmeyi biliyor şükür de göğsümü almak istemiyor(( Boş memeyi Şapur şupur emiyor .istiyorki göğsümden de kaşikla verdigim gibi çok gelsin .çok üzülüyorum
canim ne sorcam egepolde hangi doktora gidiyosun birkac gune agrilarim gecmezse baska bi doktora daha gitcem karnim kurtajdan sonra tekrar sisti dr dan memnundun dimi ? Icim hala rahat degil insallah bisey yoktur cnm yaCnm geçmiş olsun içine sinmezse bi Dr daha git için rahat etsi
n en azından
ben de varım hala beklemedeyiz hergün en az 10 kişi arıyor noldu diye sıkıldım sorulara cvp vermekten
Canım tşk ederim ama benim ki emmeyi biliyor şükür de göğsümü almak istemiyor(( Boş memeyi Şapur şupur emiyor .istiyorki göğsümden de kaşikla verdigim gibi çok gelsin .çok üzülüyorum
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben bu başlığı yeni farkettim.. benim durumumda olan ne cok kisi varmis.. dogum yapan tum annelere gecmis olsun diyorum. . Benim bdt 27 mart.. su an hicbir dogum belirtisi yok. Dr cati kontrolu de yapmadi. Epidural normal dogum istiyorum ben..insallah bir aksilik cikmaz.. varmi bu yöntemle dogum yapan?
Çatı muayenesini 2 haftadır söylüyorum ama onu son ana bırakıyorum diyor :/ oysa kontrol etseydi en azından musait degilse sezaryen icin gun verirdi.. boyle bos bos beklemezdimbenim bdt 26 mart. son 3 gun. beklemek zor gercekten ama sonu guzel olcak ins. keske cati muayenesi yapsaymis doktorun.dogumu tetikliyo cunku.benim dr cati muayenesi yaptiktan sonra karnim iyce asagi indi.her gecen gun daha da iniyo sanki. ama hala sanci filan yok. olmazsa eger 26 sinda sezeryan olcam ben beklemiycem artik.
bu arada epidural kesinlikle yaptirmak lazim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?