2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
benim nişanımda geldi dün ama hala belirti yok,
klasik gün içinde batmalar falan var o kadar,
umarım sezeryana kalmadan kendi gelir kızım :26:
hiç niyeti yok sanki gelmeye

Tekrar yazamayayim diye alintiladim

Bir ustte ki msj da alintiladim umarim isine yarar

Sayfa 3484 de benim sarilik için uyguladigim metodu paylastim.ben de faydali oldu.etrafimda bu metodu uygulayan kuzenlerinin çocuklarında da etkili.arzu edersen uygularsin sevgi ve saygilarimla

Kızlar selam herkese oğlumu emzirip yerine yatırdım foruma bir bakiyim dedim sanırım herkes doğurdu allah hepimizin bebeklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin biz de 55 günlüğüz perşembe tam 2 aylık oluyor bebeğim çok şükür toparlanıyoruz yalnız bir gaz problemimiz var ki düşman başına bile vermesin allah sanki oğlumun içinde balon şişiriyorlar ( tecrübeli annelerden öneri bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım nisanmis dün doğum yaptım

Sayfa 3484 de benim sarilik için uyguladigim metodu paylastim.ben de faydali oldu.etrafimda bu metodu uygulayan kuzenlerinin çocuklarında da etkili.arzu edersen uygularsin sevgi ve saygilarimla

Canım tşk ederim ama benim ki emmeyi biliyor şükür de göğsümü almak istemiyor (( Boş memeyi Şapur şupur emiyor .istiyorki göğsümden de kaşikla verdigim gibi çok gelsin .çok üzülüyorum

Kızlar ben dün 9,30da doğum yaptim normal doğumla başladık ama sezeryana girmek zorunda kaldım acilmam olmadı detayları anlatirim

Kızlar ben dün 9,30da doğum yaptim normal doğumla başladık ama sezeryana girmek zorunda kaldım acilmam olmadı detayları anlatirim

Hayırlı olsun canım Allah bagıslasın yavrunu saglıkla sıhhatle inşallah :)

Canım tşk ederim ama benim ki emmeyi biliyor şükür de göğsümü almak istemiyor (( Boş memeyi Şapur şupur emiyor .istiyorki göğsümden de kaşikla verdigim gibi çok gelsin .çok üzülüyorum

Tüm göğüs ucunu içine alacak şekilde bebeğin ağzına tıkmalısın canım başka trlü açılmıyormuş kanallar..

Cnm geçmiş olsun içine sinmezse bi Dr daha git için rahat etsi

n en azından
canim ne sorcam egepolde hangi doktora gidiyosun birkac gune agrilarim gecmezse baska bi doktora daha gitcem karnim kurtajdan sonra tekrar sisti dr dan memnundun dimi ? Icim hala rahat degil insallah bisey yoktur cnm ya

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben bu başlığı yeni farkettim.. benim durumumda olan ne cok kisi varmis.. dogum yapan tum annelere gecmis olsun diyorum. . Benim bdt 27 mart.. su an hicbir dogum belirtisi yok. Dr cati kontrolu de yapmadi. Epidural normal dogum istiyorum ben..insallah bir aksilik cikmaz.. varmi bu yöntemle dogum yapan?

bende geçen pazartesi doğum yaptım,oğlumu kucağıma aldım çok şükür,darısı diğer bekleyenlere olsun,ilk dört günüm çok sıkıntılıydı ama artık biraz daha iyiyim

sutun azsa elektrikli pompa al canim.duzenli saginca cok guzel artiyor sutun.ben ilk dogumumda sutumu oyle arttirmistim

Sent from my GT-S5570 using Kadınlar Kulübü mobile app

benim bdt 26 mart. son 3 gun. beklemek zor gercekten ama sonu guzel olcak ins. keske cati muayenesi yapsaymis doktorun.dogumu tetikliyo cunku.benim dr cati muayenesi yaptiktan sonra karnim iyce asagi indi.her gecen gun daha da iniyo sanki. ama hala sanci filan yok. olmazsa eger 26 sinda sezeryan olcam ben beklemiycem artik.
bu arada epidural kesinlikle yaptirmak lazim bence.

Sent from my GT-S5570 using Kadınlar Kulübü mobile app

Çatı muayenesini 2 haftadır söylüyorum ama onu son ana bırakıyorum diyor :/ oysa kontrol etseydi en azından musait degilse sezaryen icin gun verirdi.. boyle bos bos beklemezdim

Benim göğüs ucu çok küçük.ondan almıyor.aventin niplette diye bir ürünü var onu sipariş verdim.inşallah etkili olur.Allah yardımcımız olsun?senin problem göğüs ucu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…