2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canim ne sorcam egepolde hangi doktora gidiyosun birkac gune agrilarim gecmezse baska bi doktora daha gitcem karnim kurtajdan sonra tekrar sisti dr dan memnundun dimi ? Icim hala rahat degil insallah bisey yoktur cnm ya

Cnm benim Dr um Ayşen hanımdı çok da memnunum ama onun dışında egepolde Gökalp, Bülent ve Hakan beye giden tanıdıklarımda oldu onlar da memnundular bence de bir Dr a daha görünmende fayda var aklında soru işareti kalmasın

Kizlar merhaba nasilsiniz gaz problemi olanlar icin bisi paylasmak istiyorum bizde henuz cok fazla gaz yok denemedim ama denemeye deger

Bu arada bayanlar bizzat denedigim cok faydasini gordugum bi bilgiyi de paylasayim :) sütüm oldugu halde bebege sut cok az gidiyordu o da daha fazla alabilmek icin cok ugrasiyordu olan benim gogus uclarina oluyordu eskiden annemin de basina gelmis kuru sogani kesip gogus ucunuza gore ayarlayin yaklasik 1-2 saat beklettikten sonra bebegin rahatsiz olmamasi icin suyla yikayin ben pek inanmadigim icin gogus pedi koymamistim bi baktim kiyafetim resmen sirilsiklam olmus gogus ucundaki deligi genisletiyor bebek daha rahat emiyor boylece yara da olmuyor

Şu an denedim.teşekkür ederim.inşallah etkili olur.

Sagol cnm evet gokalp beyi de duymustum artik hangisinden randevu alabilirsem birkac gun icinde

Niplette, düz veya içe dönük göğüs uçlarının tedavisinde kullanılan bir aparat.ben aldım ama şu an kargoda henüz elime ulaşmadı.inşallah etkisini görürüm.

kullaninca sonucu buraya yazarsin dimi canim.bende de ayni sorun var.oglum hic emmedi.sagmak zorunda kaldim.bunda oyle olmaz insallah.ise yariyosa ben de alcam. emme problemleri zor. Allah yardimcimiz olsun

Selam tatlı annişler..
Çok uzun zamandır gelemedim foruma.. Doğumdan sonra gelen giden eksik olmadı sağolsunlar..
Eh tabi oğluşumla alışma evrelerimizde olunca internete pek fırsat bulamadım..
Nasılsınız keyifler nasıl ?
Biz oğlumla takılıyoruz herşey çok keyifli bin şükürr...
Doğum yapmayan kaldı mı bu arada ?

Benim göğüs ucu çok küçük.ondan almıyor.aventin niplette diye bir ürünü var onu sipariş verdim.inşallah etkili olur.Allah yardımcımız olsun?senin problem göğüs ucu mu?

Âmin canım yok benim göğüs ucu çok küçük degil.ama ben de küçük bi pompa vardı ondan aldım göğüs ucu çıkarıcı çok fayda gördüm cnm markası Lansinoh

her gece yataga giderken bu gece sancilarim baslasin diye dua edip sabah hayal kirikligiyla uyaniyorum.cok yoruldum beklemekten.bugun 39+4 bitirdik. normal yolla gelmezse kizim carsamba sezeryan olcam artik. hayirlisi olsun diyorum ama bu bekleyis cok yordu beni yaa..
sag salim kucagima alsam bi hayirlisiyla insallah

Son düzenleme:

ben de aynıyım cnm sürekli kendimi dinliyorum bişey var mı diye ama tık yok klasik kasık ağrısı. 39+6 olduk dr biraz daha bekleme yanlısı bakalım nolcak

ben de aynıyım cnm sürekli kendimi dinliyorum bişey var mı diye ama tık yok klasik kasık ağrısı. 39+6 olduk dr biraz daha bekleme yanlısı bakalım nolcak

benim ilk dogum sezeryan oldugu icin 40 hafta dolunca duruma gore karar vercez.sen bitirmissin 40 haftayi.beklemek stresli su asamadan sonra.Allah yardimcimiz olsun.
peki senin karnin asagilandi mi.benim ki cok asagida ama sanci yok hala.yeri rahat bizim bebiklerin galiba:)

anladım cnm aşağıda hatta nerdeyse 2 haftadır ama yok sancı falan bebeğim küçük dr ondan rahat sanrım 2900 dü bu cumartesi. özledik artık gelsinler sağlıcala inş.:),

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…