canim ne sorcam egepolde hangi doktora gidiyosun birkac gune agrilarim gecmezse baska bi doktora daha gitcem karnim kurtajdan sonra tekrar sisti dr dan memnundun dimi ? Icim hala rahat degil insallah bisey yoktur cnm ya
Niplette dediginiz göğüs ucu mu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada bayanlar bizzat denedigim cok faydasini gordugum bi bilgiyi de paylasayim :) sütüm oldugu halde bebege sut cok az gidiyordu o da daha fazla alabilmek icin cok ugrasiyordu olan benim gogus uclarina oluyordu eskiden annemin de basina gelmis kuru sogani kesip gogus ucunuza gore ayarlayin yaklasik 1-2 saat beklettikten sonra bebegin rahatsiz olmamasi icin suyla yikayin ben pek inanmadigim icin gogus pedi koymamistim bi baktim kiyafetim resmen sirilsiklam olmus gogus ucundaki deligi genisletiyor bebek daha rahat emiyor boylece yara da olmuyor
Sagol cnm evet gokalp beyi de duymustum artik hangisinden randevu alabilirsem birkac gun icindeCnm benim Dr um Ayşen hanımdı çok da memnunum ama onun dışında egepolde Gökalp, Bülent ve Hakan beye giden tanıdıklarımda oldu onlar da memnundular bence de bir Dr a daha görünmende fayda var aklında soru işareti kalmasın
Sagol cnm evet gokalp beyi de duymustum artik hangisinden randevu alabilirsem birkac gun icinde
Niplette, düz veya içe dönük göğüs uçlarının tedavisinde kullanılan bir aparat.ben aldım ama şu an kargoda henüz elime ulaşmadı.inşallah etkisini görürüm.
Şu an denedim.teşekkür ederim.inşallah etkili olur.
Sagol canim carsamba sabahi bulent bey den alabildim randevuyu bakalim insallah bisey yoktur haber veririm sanaHaber ver cnm banada mesaj alıntılarsan ancak görürüm aklım sende geçmiş olsun çok
Benim göğüs ucu çok küçük.ondan almıyor.aventin niplette diye bir ürünü var onu sipariş verdim.inşallah etkili olur.Allah yardımcımız olsun?senin problem göğüs ucu mu?
sutun azsa elektrikli pompa al canim.duzenli saginca cok guzel artiyor sutun.ben ilk dogumumda sutumu oyle arttirmistim
Sent from my GT-S5570 using Kadınlar Kulübü mobile app
Tüm göğüs ucunu içine alacak şekilde bebeğin ağzına tıkmalısın canım başka trlü açılmıyormuş kanallar..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
her gece yataga giderken bu gece sancilarim baslasin diye dua edip sabah hayal kirikligiyla uyaniyorum.cok yoruldum beklemekten.bugun 39+4 bitirdik. normal yolla gelmezse kizim carsamba sezeryan olcam artik. hayirlisi olsun diyorum ama bu bekleyis cok yordu beni yaa..
sag salim kucagima alsam bi hayirlisiyla insallah
ben de aynıyım cnm sürekli kendimi dinliyorum bişey var mı diye ama tık yok klasik kasık ağrısı. 39+6 olduk dr biraz daha bekleme yanlısı bakalım nolcak
benim ilk dogum sezeryan oldugu icin 40 hafta dolunca duruma gore karar vercez.sen bitirmissin 40 haftayi.beklemek stresli su asamadan sonra.Allah yardimcimiz olsun.
peki senin karnin asagilandi mi.benim ki cok asagida ama sanci yok hala.yeri rahat bizim bebiklerin galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?